iOS 4: alle nieuwe functies van het iPhone, iPod touch en iPad OS - Verzameltopic

iOS 4: alle nieuwe functies van het iPhone, iPod touch en iPad OS - Verzameltopic discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door FvGunst Exchange doet het nog steeds niet bij mij :-( Same here. Niets. Geen mail, geen contacten, geen agenda.. Dodelijk....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #261  
Oud 22 June 2010, 01:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FvGunst Bekijk bericht
Exchange doet het nog steeds niet bij mij :-(
Same here. Niets. Geen mail, geen contacten, geen agenda.. Dodelijk.

Laatst gewijzigd door DomienV; 22 June 2010 om 01:14.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #262  
Oud 22 June 2010, 01:11
lapje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Toppie.
Beetje wennen aan het multitasken.
Manytasking lijkt het meer. Je bent nu continue bezig om alle apps die op de achtergrond blijven draaien af te sluiten om nog een beetje geheugen vrij te houden. Multitasken lijkt echt met name geschikt voor de nieuwe iphone 4 aangezien deze over het dubbele interne geheugen beschikt. Maar misschien komt dit ook omdat we nog even moeten wachten totdat de meeste apps hiervoor geschikt zijn gemaakt.
  #263  
Oud 22 June 2010, 01:12
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Toppie.
Beetje wennen aan het multitasken.

Foto's trekken kan je ook 5maal inzoomen, mooi meegenomen.

Teveel om op te noemen.
Ok. als ik hem nu update kan ik als ik een back up maak hem weer terugzetten naar 3.1.3?
  #264  
Oud 22 June 2010, 01:13
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Nou IOS4 staat erop, heb meteen geen mobiel internet meer, alleen via Wi-Fi en kennelijk ben ik niet de enige.

Dankzij dit topic weet ik waar je Multitasking kan vinden, maar waar zet ik dat uit? want al die programma's die open blijven staan vreten wel stroom, denk ik
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #265  
Oud 22 June 2010, 01:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tuur Bekijk bericht
Neh, je bent vast niet blind, was voor mij ook ff uitproberen maar na dubbelklikken op de homebutton kan je de balk verschuiven en dan zie je 'm linksonder, daarnaast de IPOD en als je terugschuift naar rechts weer de laatst gebruikte apps.

Succes.
Ah thnx. Zo simpel en toch zo lastig! Super bedankt! Ik voel me dom
  #266  
Oud 22 June 2010, 01:15
lapje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Nou IOS4 staat erop, heb meteen geen mobiel internet meer, alleen via Wi-Fi en kennelijk ben ik niet de enige.

Dankzij dit topic weet ik waar je Multitasking kan vinden, maar waar zet ik dat uit? want al die programma's die open blijven staan vreten wel stroom, denk ik
Dat kan dus niet, multitasken uitzetten. Zou een handige feature zijn dat je per app kunt aangeven of je die kunt 'multitasken' ja of nee
  #267  
Oud 22 June 2010, 01:19
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Nou IOS4 staat erop, heb meteen geen mobiel internet meer, alleen via Wi-Fi en kennelijk ben ik niet de enige.

Dankzij dit topic weet ik waar je Multitasking kan vinden, maar waar zet ik dat uit? want al die programma's die open blijven staan vreten wel stroom, denk ik
Wil ik ook wel eens weten of je daardoor meer batterij verbruik zal hebben.

En je hebt geen internet? Je instellingen die je terug moet instellen mss?

Hier geen enkel probleem, ik ben bij mobistar en bij deze doet deze alles vanzelf, ik hoef bij deze nooit zelf in te stellen, lekker makkelijk. .
  #268  
Oud 22 June 2010, 01:19
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lapje Bekijk bericht
Dat kan dus niet, multitasken uitzetten. Zou een handige feature zijn dat je per app kunt aangeven of je die kunt 'multitasken' ja of nee
Heb er voorlopig spijt van dat ik het erop hebt gezet, nu een Iphone die geen internet heeft. Als ik dit van te voren wist, had ik het niet gedaan.
  #269  
Oud 22 June 2010, 01:23
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2008
Locatie: Belgie, close to Antwerp...
Berichten: 91
Standaard

Ik krijg het ook niet geinstalleerd!!
Krijg steeds melding error 1602.
Iets met Apple Device recovery mode.
Heb al iTunes opnieuw geinstalleerd en de PC opnieuw opgestart.
Op mijn laptop kan ik hem gelukkig steeds opnieuw herstellen!

Bwah ik doe het binnen enkele dagen nog wel eens, morgen komen ze mijn iPhone halen van de verzekering voor vervanging/herstelling.
Dus ik moet sowieso even zonder :-(
  #270  
Oud 22 June 2010, 01:24
lapje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Heb er voorlopig spijt van dat ik het erop hebt gezet, nu een Iphone die geen internet heeft. Als ik dit van te voren wist, had ik het niet gedaan.
Vind het wel heel apart dat je geen knop 'mobiel datanetwerk' hebt. Dit had je voor de update wel? Welke provider heb je?
  #271  
Oud 22 June 2010, 01:25
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lapje Bekijk bericht
Vind het wel heel apart dat je geen knop 'mobiel datanetwerk' hebt. Dit had je voor de update wel? Welke provider heb je?
Nee was niet aanwezig.
T-Mobile
  #272  
Oud 22 June 2010, 01:26
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lapje Bekijk bericht
Vind het wel heel apart dat je geen knop 'mobiel datanetwerk' hebt. Dit had je voor de update wel? Welke provider heb je?
Hug?
Is er wel toch? (heb de update al gedaan).

Instellingen-netwerk-mobiel datanetwerk
  #273  
Oud 22 June 2010, 01:31
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Hug?
Is er wel toch? (heb de update al gedaan).

Instellingen-netwerk-mobiel datanetwerk
Ik heb geen instellingen-netwerk-mobiele data netwerk.
Ik heb wel instellingen-algemeen-netwerk-> "maar geen mobiele data netwerk" alleen een aan/uit knop Mobiele Data, meer niet.
  #274  
Oud 22 June 2010, 01:39
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Ik heb geen instellingen-netwerk-mobiele data netwerk.
Ik heb wel instellingen-algemeen-netwerk-> "maar geen mobiele data netwerk" alleen een aan/uit knop Mobiele Data, meer niet.
Mijn fout; tis idd eerst nog met algemeen ertussen, was ik vergeten.

Heel raar bij u dit niet zo is en bij mij wel na die update?

instellingen-algemeen-netwerk->mobiel datanetwerk
  #275  
Oud 22 June 2010, 02:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Berichten: 11
Standaard

Hallo allemaal !

Ik had de Gold Candidate van iOS4 al geinstalleerd en nu wil die niet naar de volledige update updaten .... hoe los ik dit op ??

Groetjes !
  #276  
Oud 22 June 2010, 02:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Locatie: Zoeterwoude
Berichten: 5
Standaard

Bij sommige apps in de appstore staat een +, kan iemand mij vertellen wat dit inhoud?

iBooks geinstalleerd en vind dat het nogal traag is. Heb enkele boeken toegevoegd en scrollen tussen de pagina's gaat niet zo smooth. Hebben jullie dat ook? Ook pdf's scrollen niet zo snel. Tekst wordt af en toe wazig en refreshen komt vaak voor na scrollen. Mijn gok is dat de iPhone 3G niet genoeg kracht heeft om het smooth te laten overkomen.

Maar goed, over het algemeen ben ik best tevreden.

De batterij houdt het wat langer vol. Heb afgelopen 2 uur wat games (o.a. We Rule) gespeeld, websites bekeken, videos bekeken, iBooks geinstalleerd en met aantal boeken en pdf's doorgebladerd en de batterij metertje staat bijna vol.

Laatst gewijzigd door lucky; 22 June 2010 om 02:59.
  #277  
Oud 22 June 2010, 02:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 1
Standaard

Nou is dat multitasking allemaal leuk en werkt het perfect. Alleen hoe kan ik er nou voor zorgen dat een applicatie NIET op de achtergrond draait? ik ken wel de manier sleep/wake button ingedrukt houden en dan homeknop ingedrukt houden... anders moet ik ze de hele tijd sluiten in mn multitask balk :S

- zie net dat er geen andere mogenlijkheid is...

"Dat kan dus niet, multitasken uitzetten. Zou een handige feature zijn dat je per app kunt aangeven of je die kunt 'multitasken' ja of nee"

Laatst gewijzigd door Maxx1987; 22 June 2010 om 02:19.
  #278  
Oud 22 June 2010, 03:29
he1's schermafbeelding
he1 he1 is offline
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Acrobat Bekijk bericht
Duurt bij jullie het maken van de reservekopie ook zo idioot lang? Hij is bij mij al 15 minuten bezig en heeft slechts 3 vakjes vol in de statusbar. :-(

bij mij duurde met ios 3.1.3 de laatste dagen een backup maken idioot lang (2+ uur), maar na het installeren van ios 4.0 duurt het ongeveer 1minuut....bruut snel.....(3GS 32gb).
  #279  
Oud 22 June 2010, 03:39
he1's schermafbeelding
he1 he1 is offline
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Machineman Bekijk bericht
Dit heb ik dus ook hij stond 45 minuten te draaien en had echt een heel klein beetje voortgang. Nu opnieuw gestart en hetzelfde verhaal. Dit duurt echt belachelijk lang en ik kan geen oplossing vinden om de back-up te omzeilen. Iemand anders een idee?
Voor iedereen die de update wil uitvoeren zonder backup omdat deze erg lang kan duren:

. download officiele 4.0 (GEEN GM) van iOS Firmware
. start itunes
. ga naar tabblad "samenvatting" van je iPhone
. click SHIFT+herstel button (windows)... wijs je gedownloade 4.0 bestand aan

update wordt uitgevoerd zonder backup....EIGEN RISICO om geen backup te maken!
  #280  
Oud 22 June 2010, 03:59
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Faces heb je niet, enkel places.
Als je iPhoto gebruikt, dan wel
Reageren

Labels
ios 4, os4, spelling, spellingscontrole, toetsenbord, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS 3.1.2 tot 4.0.1 & 3.2.1 [iPad] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 370 15 February 2011 20:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:56.