Icefilms - Verzameltopic voor problemen

Icefilms - Verzameltopic voor problemen discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) bij beiden links krijg ik een error...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #361  
Oud 8 February 2012, 21:02
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

bij beiden links krijg ik een error
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #362  
Oud 8 February 2012, 21:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Geert1976 Bekijk bericht
bij beiden links krijg ik een error
Bericht aangepast.

Meer info:

http://expandedmedia.org/XBMCHUB/php...php?f=15&t=379

Als het goed is wordt deze fix ook automatisch doorgevoerd, maar ben niet zeker.

Laatst gewijzigd door misa; 8 February 2012 om 21:16.
  #363  
Oud 8 February 2012, 21:24
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
Rapid share heb je wat icefilms betreft niet veel aan films staan er niet compleet op .

ook al staat er full hij speelt net de complete film af
Ik heb tot nu toe compleet gekeken...zal iets aan appletv2 liggen
  #364  
Oud 8 February 2012, 21:48
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

thanks misa!!

Ik las op het forum van XBMC Hub dat dit word verholpen in de nieuwe update van vandaag. Bij mij staat nog versie 1.0.25 . Dit is toch niet die nieuwe versie al van vandaag he?
Ik kan hem ook nog niet updaten?

Jou wel gelukt?
  #365  
Oud 8 February 2012, 22:11
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Haha ik moet nu al 800+ seconden wachten om even iets te testen
Subtitles addon is hier ook gepdatet naar 2.9.32, ook al had ik nog geen problemen gemerkt
  #366  
Oud 9 February 2012, 17:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Beste misa,

moet ik nu nog die fix installeren of gaat het nu vanzelf met die update van icefilm.
het is me een beetje onduidelijk geworden. want eldorado zegt fixt.
  #367  
Oud 9 February 2012, 17:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mnis2000 Bekijk bericht
Beste misa,

moet ik nu nog die fix installeren of gaat het nu vanzelf met die update van icefilm.
het is me een beetje onduidelijk geworden. want eldorado zegt fixt.
De nieuwe Beta 3 van XBMC is net uit, daar zit ook de fix in.....dus updaten naar Beta 3.
  #368  
Oud 9 February 2012, 21:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Net nieuwe Beta 3 er op gezet, maar blijf problemen met subtitels hebben komen niet zichtbaar in icefilm.
De rest werkt perfect dank voor de ontwikkelaars.
Wie kan mij helpen met de subtitels
  #369  
Oud 9 February 2012, 21:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mnis2000 Bekijk bericht
Wie kan mij helpen met de subtitels
Tot gisteren werkten de ondertitels bij mij perfect op de ATV2, iPad en iPhone met de standaardinstellingen. Plotseling niet meer.

Ik heb dan de locatie van de ondertitels veranderd naar /var/mobile/ en toen werkte het weer. Voorheen stond het op "dezelfde locatie als de film".
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #370  
Oud 9 February 2012, 21:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Bedankt werkt weer.
Maar is dit de oplossing, met het updaten naar beta 3 moest deze bug opgelost zijn.
wie weet er meer.
  #371  
Oud 9 February 2012, 21:32
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mnis2000 Bekijk bericht
Maar is dit de oplossing, met het updaten naar beta 3 moest deze bug opgelost zijn.
Dat was mij bekend en dus heb ik na de installatie van Beta 3 alles weer op de standaardinstellingen gezet op de ATV, iPad en iPhone. Resultaat: werkt niet.
  #372  
Oud 9 February 2012, 21:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Dank timosha voor de snelle reactie
Ik volg je advies op, alles werkt toch weer lekker zoals een maand geleden Top
  #373  
Oud 9 February 2012, 23:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

Ik heb nu bij alle films zowel in 1channel en icefilms dat niet de complete film afgespeeld wordt .

dan stopt deze met spelen en keert hij terug naar het menu .
  #374  
Oud 9 February 2012, 23:30
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 89
Standaard

hoe moet dat updaten naar Beta 3
want heb apple tv nog maar paar dagen en wil niks fout doen

dank je
  #375  
Oud 10 February 2012, 12:40
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
Ik heb nu bij alle films zowel in 1channel en icefilms dat niet de complete film afgespeeld wordt .

dan stopt deze met spelen en keert hij terug naar het menu .
Hoi Jandevoer
dat is echt vreemd? Ik heb gisteravond 2 flims gekeken op channel01 en Icetv, moeiteloos afgespeeld met ondertiteling !! ik zou het niet weten waar het aan ligt.

mischien kan iemand je helpen.....


wel heb ik de volgende opgemerkt :
Als ik naar de laatste 2 films aanklik en wil afspelen wat RECENT is geplaatst. bij Icemovie. speelt dan niet af.
is de file leeg ofso ? waar kan het dan aan liggen ?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 februari 2012 om 11:47 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sentinaal Bekijk bericht
hoe moet dat updaten naar Beta 3
want heb apple tv nog maar paar dagen en wil niks fout doen

dank je

Gister gedaan.

NITO tv
Intalleer
scroll naar xmmbc aptv2 klik daarop
opgegeven moment zie je beta 3 voor op.
klik op install en daar gaat ie dan.
voila beta 3 erop.
  #376  
Oud 10 February 2012, 13:18
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
Ik heb nu bij alle films zowel in 1channel en icefilms dat niet de complete film afgespeeld wordt .

dan stopt deze met spelen en keert hij terug naar het menu .
Hier precies hetzelfde en er is nog iemand anders hier op het forum met hetzelfde probleem.
  #377  
Oud 10 February 2012, 18:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Tot gisteren werkten de ondertitels bij mij perfect op de ATV2, iPad en iPhone met de standaardinstellingen. Plotseling niet meer.

Ik heb dan de locatie van de ondertitels veranderd naar /var/mobile/ en toen werkte het weer. Voorheen stond het op "dezelfde locatie als de film".
heb nu ook de beta 3 er op staan resultaat ondertitels werken niet

hoe moet ik dit zien naar var/mobile ???
  #378  
Oud 10 February 2012, 19:17
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Dat doe je in de instellingen (Configure) van de XBMC subtitle add-on, onder de tab Advanced.
  #379  
Oud 11 February 2012, 10:36
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

als ik daar naar adons ga kan ik de subtitels deinstaleren en weeer instaleren maar kan deze niet wegzetten in een directory?

ow ja na de beta 3 update werkt mijn 1channel ook niet meer loadscript fail
  #380  
Oud 11 February 2012, 10:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
als ik daar naar adons ga kan ik de subtitels deinstaleren en weeer instaleren maar kan deze niet wegzetten in een directory?

In advanced settings..........in map film downloaden uitzetten en dan springt er automatisch een regel open waar je het pad kunt aangeven.
Reageren

Labels
icefilms, script, seas0npass, xbmc


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verzameltopic: Vragen over/problemen met GameCenter jpbouw iPhone Games 113 8 May 2013 09:44
Problemen met GPS (Locatie) - Verzameltopic damnet iPhone Navigatie 65 15 August 2010 22:30
Wi-Fi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic RuttieBARCA Unlock 66 23 April 2010 01:06
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:00.