[Tutorial] XBMC op je Apple TV 3

[Tutorial] XBMC op je Apple TV 3 discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) "De Icefilms-repo voor XBMC downloaden... ... Type de volgende commando's in op je terminal : cd /var/home curl -O -L http://anarchintosh-projects.googlec...ects.1.0.1.zip Door deze commando's uit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 February 2013, 15:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 4
Standaard

"De Icefilms-repo voor XBMC downloaden...
...
Type de volgende commando's in op je terminal:
Door deze commando's uit te voeren wordt een ZIP-bestand met de repo naar je apparaat gedownload."



Hier blijf ik hangen. Doe je dit op de terminal in osx of op de iPhone? En zo ja op de iPhone, hoe doe je dat?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 February 2013, 15:35
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Locatie: Peel en Maas
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bonfirev Bekijk bericht
"De Icefilms-repo voor XBMC downloaden...
...
Type de volgende commando's in op je terminal:
Door deze commando's uit te voeren wordt een ZIP-bestand met de repo naar je apparaat gedownload."



Hier blijf ik hangen. Doe je dit op de terminal in osx of op de iPhone? En zo ja op de iPhone, hoe doe je dat?
Je doet dit binnen je terminal venster op je MacBook.
Zie hier hoe je je telefoon kunt koppelen aan je terminal commands.
  #23  
Oud 24 February 2013, 15:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 4
Standaard

@Roewl, moet nu ff weg. Ga dit straks proberen, tnx.
  #24  
Oud 24 February 2013, 15:54
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Locatie: Peel en Maas
Berichten: 78
Standaard

@bonfirev Geen probleem. Mocht je meer problemen hebben kun je me altijd een PM sturen om dit topic een beetje overzichtelijk te houden.

En betreft het schokkend beeld met film kijken, dat heb ik ook. Het is niet echt vreemd in mijn ogen, je haalt eerst de data naar je iDevice en die moet het dan weer naar je ATV streamen. Dus je vraagt best veel van je netwerk. Ik vraag me overigens wel af of dat het helemaal soepel loopt op een ATV2 met JB.
  #25  
Oud 24 February 2013, 16:10
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2013
Berichten: 2
Standaard loop vast bij terminal

ik kom maar niet verder bij dat terminal gedoe ik typ daar in cd/var/home en dan komt er te staan: -bash: cd/var/home: No such file or directory
kan iemand me ermee helpen?
Ik heb een verbinding via cyberduck gemaakt met mijn iphone 4s.
  #26  
Oud 25 February 2013, 12:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Locatie: Peel en Maas
Berichten: 78
Standaard

@munlu7 heb je al verbinding gemaakt met je iDevice? Je moet namelijk eerst toegang krijgen tot je toestel voordat je er veranderingen in kunt maken of dingen uploaden/downloaden.
  #27  
Oud 25 February 2013, 15:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Ik heb xbmc nu op me iphone geinstalleerd.
Ik krijg alleen het geluid niet voor elkaar.
Als ik analog 2.0 selecteer dan heb ik geen geluid en het beeld schokt heel erg (traag afspelen).
en als ik digtaal kies dan kraakt het geluid als een gek maar het beeld speelt wel heel vloeiend af.
Heeft iemand de goeie geluid instelling voor op iphone?
  #28  
Oud 25 February 2013, 16:30
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Locatie: Peel en Maas
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pienoet Bekijk bericht
Ik heb xbmc nu op me iphone geinstalleerd.
Ik krijg alleen het geluid niet voor elkaar.
Als ik analog 2.0 selecteer dan heb ik geen geluid en het beeld schokt heel erg (traag afspelen).
en als ik digtaal kies dan kraakt het geluid als een gek maar het beeld speelt wel heel vloeiend af.
Heeft iemand de goeie geluid instelling voor op iphone?
Als ik digitaal kies via mijn iPad dan kraakt het inderdaad ook. Wanneer ik analoog kies dan is het prima. Bij mij schokt het beeld ook een heel klein beetje. Maar ik denk niet dat het op te lossen is. Zoals ik eerder al zei : "En betreft het schokkend beeld met film kijken, dat heb ik ook. Het is niet echt vreemd in mijn ogen, je haalt eerst de data naar je iDevice en die moet het dan weer naar je ATV streamen. Dus je vraagt best veel van je netwerk. Ik vraag me overigens wel af of dat het helemaal soepel loopt op een ATV2 met JB."
  #29  
Oud 25 February 2013, 16:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Op mijn ATV2 heb ik er helemaal geen last van.
Ik heb ook een ATV3 daarom had ik het even op me ipone geinstalleerd.
Jammer het zou een leuke optie geweest zijn voor me atv3.
  #30  
Oud 25 February 2013, 16:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door munlu7 Bekijk bericht
ik kom maar niet verder bij dat terminal gedoe ik typ daar in cd/var/home en dan komt er te staan: -bash: cd/var/home: No such file or directory
kan iemand me ermee helpen?
Ik heb een verbinding via cyberduck gemaakt met mijn iphone 4s.
Misschien moet je een spatie tussen cd en /var/home zetten.
Probeer het eens...
  #31  
Oud 25 February 2013, 17:28
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Locatie: Peel en Maas
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pienoet Bekijk bericht
Op mijn ATV2 heb ik er helemaal geen last van..
Nee, omdat je ATV2 het rechtstreeks binnen haalt.
  #32  
Oud 25 February 2013, 19:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2013
Berichten: 6
Standaard

waarom allemaal zo moeilijk doen gebruik xbmchub doet alles, hoef je geen groepen handmatig toe te voegen etc.
  #33  
Oud 26 February 2013, 19:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Probeer inderdaad gewoon in cydia de repo van xbmc toe te voegen en uiteindelijk na installatie van XBMC in XBMC fusion van xbmchub Hier: Fusion: Easy Addon Installation for XBMC | XBMC HUB

Verder serieus KickAss uitleg man! Hier was ik al tijden naar opzoek en wist niets van de display functie! Ook bij mij schokt hij nog te hinderlijk om relax te kunnen kijken maar misschien komt hier nog verandering in? Ik zelf heb gewoon een appletv 2 maar voor mensen met een 3 voorlopig een goede optie!

Groeten en dank!
  #34  
Oud 26 February 2013, 19:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2013
Berichten: 6
Standaard

Beter is nog gewoon om de xbmchub wizard te downloaden hoef je namelijk niks zelf toe te voegen van fusion etc doet hij allemaal voor je + settings . Het schokken komt meestal als je een 2,4 GHz connectie gebruikt gebruik zelf de 5 GHz van tc en stroomt vloeiend. En als je xbmc op je atv3 streamt gebruik dan ook de tweak " display out" voor volledig scherm.
http://www.xbmchub.com/blog/2013/02/...-install-xbmc/ dit is de website waar alles uitgelegd wordt . Succes iedereen

Laatst gewijzigd door alian; 26 February 2013 om 19:51.
  #35  
Oud 26 February 2013, 19:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

@Alian, nog beter inderdaad die Wizard! Maaruh 5 GHz verbinding..? Ik neem aan dat dit met mn router te maken heeft..?
  #36  
Oud 26 February 2013, 20:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2013
Berichten: 6
Standaard

Idd heeft met je router te maken 5ghz werkt als ik het goed zeg voornamelijk met N mode , hogere frequentie minder ruis etc etc
  #37  
Oud 26 February 2013, 20:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Ik zie nu in mijn router dan ik kan kiezen tussen 2 standen, 2,4 en 5 GHz... Ze staan beide op enabled.......... Now what? Haha
  #38  
Oud 26 February 2013, 20:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2013
Berichten: 6
Standaard

Ikzelf kan 2 netwerken maken op me router eentje voor2,4 en eentje voor 5 GHz heb me appletv tv's en me ipad en me Mac op de 5ghz gedaan de rest draait allemaal op 2,4 . Hoop dat je ook die luxe hebt op je router
  #39  
Oud 26 February 2013, 20:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Ja blijkbaar wel ja! Hoewel hij maar 1 SSID uitzend... Hoe regel ik dat mn appletv en Ipad op het 5GHz netwerk zitten dan..?
  #40  
Oud 26 February 2013, 20:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2013
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pienoet Bekijk bericht
Ik heb xbmc nu op me iphone geinstalleerd.
Ik krijg alleen het geluid niet voor elkaar.
Als ik analog 2.0 selecteer dan heb ik geen geluid en het beeld schokt heel erg (traag afspelen).
en als ik digtaal kies dan kraakt het geluid als een gek maar het beeld speelt wel heel vloeiend af.
Heeft iemand de goeie geluid instelling voor op iphone?
Iphone heeft ook geen digitaal geluid maar gewoon analoog

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 26 februari 2013 om 19:34 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kastenbart Bekijk bericht
Ja blijkbaar wel ja! Hoewel hij maar 1 SSID uitzend... Hoe regel ik dat mn appletv en Ipad op het 5GHz netwerk zitten dan..?
Kan je niet 2 ssids aanmaken?
Reageren

Labels
apple tv 3, jailbreak


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apple tv 2 en xbmc pcsw Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 28 January 2013 20:35
Apple TV 2nd + XBMC + subs Rivinn Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 20 October 2012 09:37
Apple TV met XBMC wdl Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 7 11 October 2011 01:40
Apple TV 2 - XBMC - ESPN3 JimmyClioRS Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 4 5 September 2011 20:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:52.