Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic

Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Dbr Heb ook dat probleem dat pwnagetool de ipsw niet vindt, en browse for lukt ook niet... Opmerkelijk dat spotlight het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 16 September 2009, 15:19
Dbr Dbr is offline
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dbr Bekijk bericht
Heb ook dat probleem dat pwnagetool de ipsw niet vindt, en browse for lukt ook niet...
Opmerkelijk dat spotlight het bestand ook niet vindt bij mij... Typ ik daar iPhone of restore of ipsw, hij vindt dat niet...

Ik zit op Mac OS X 10.6.1 (10B504)

EDIT
hmm, ok spotlight vind het blijkbaar wel, maar na een hele lange tijd...

Ok, nu is het wel gelukt, duurt gewoon enorm lang tegen dat hij het vindt...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 16 September 2009, 15:58
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 September 2008
Locatie: Elst GLD
Berichten: 27
Send a message via twitter to plindeman
Standaard

Carrier logo is hier ook weg na installereren van de custom firmware. Iemand al de echte oplossing hiervoor gevonden?
  #83  
Oud 16 September 2009, 16:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door plindeman Bekijk bericht
Carrier logo is hier ook weg na installereren van de custom firmware. Iemand al de echte oplossing hiervoor gevonden?
Hier ook... Misschien dan toch maar weer opnieuw jailbreaken zodra pwnage voor windows uit is
__________________
iPhone 3g 8GB icm Hi & Eindeloos Online (origineel simlock vrij, Tjechi)
  #84  
Oud 16 September 2009, 16:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2009
Berichten: 277
Standaard

Maar wat ik zei een paar berichten geleden klopt dus......

Gewoon updaten in Itunes en daarna de ispw gebruiken van Jaap777 ook via Itunes?
  #85  
Oud 16 September 2009, 16:17
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 439
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Ok, even wat feedback over mijn probleem (het niet kunnen vinden van ipsw bestanden - terwijl deze in dezelfde map zaten als PwnageTool). Ik heb met CleanUp Pwnage Tool verwijderd en ook alle prefs etc. Vervolgens heb ik van Hack that phone - Featuring Mac modding instructions. opnieuw Pwnage Tool gedownload en nu werd het ipsw bestand direct gevonden. Raar maar ik heb nu wel een custom ipsw kunnen maken.
__________________
Hacking the iPhone since 07-09-'07
  #86  
Oud 16 September 2009, 16:29
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door plindeman Bekijk bericht
Carrier logo is hier ook weg na installereren van de custom firmware. Iemand al de echte oplossing hiervoor gevonden?
To get the carrier LOGO to show up you'll need to edit the carrier plist file to include an empty string. If you're using a mac and have developer tools installed you can edit the plist very easily. For example (using Turkcell as carrier).. the last entry under "CarrierName" is blank. then respring springboard and then you will see the carrier logo displayed. You should find the file located at "/System/Library/Carrier Bundles"

<array>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>TR TURKCELL</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Turkcell.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Turkcell.png</string>
</dict>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>TURKCELL</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Turkcell.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Turkcell.png</string>
</dict>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string></string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_Turkcell.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_Turkcell.png</string>
</dict>
</array>
  #87  
Oud 16 September 2009, 17:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 46
Standaard

Hier is de jailbreak 3.1. gelukt. mijn officeel simclokvrij is er ook nog steets.
  #88  
Oud 16 September 2009, 17:30
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2009
Berichten: 16
Standaard

Ik heb een 3G van T-Mobile en een Vista pc.

Enig idee waar ik de custom firmware vandaan kan halen die voor mij van toepassing is? Ik heb dan, als ik het goed begrepen heb, alleen een restore met de custom fw via iTunes 9 nodig toch?
  #89  
Oud 16 September 2009, 17:38
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 361
Send a message via twitter to trevisnl
Standaard

ik heb zojuist mijn iphone geupdate naar 3.1 maar nu start hij de hele tijd op @ safe mode. winterboard al weggegooid, maar maakt niks uit.
iemand enig idee waarom ik hem niet gewoon kan opstarten?
  #90  
Oud 16 September 2009, 17:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 32
Standaard

Wie helpt mij?

Ik heb een eerste generatie (uit de Amerika) Iphone met 3.0 er op.
Wil graag naar 3.1 met jailbreak en behoudt van mijn unlock.
Graag een customfirmware die ik met iTunes er in kan zetten.

Laatst gewijzigd door Gait; 16 September 2009 om 19:31.
  #91  
Oud 16 September 2009, 17:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door trevisnl Bekijk bericht
ik heb zojuist mijn iphone geupdate naar 3.1 maar nu start hij de hele tijd op @ safe mode. winterboard al weggegooid, maar maakt niks uit.
iemand enig idee waarom ik hem niet gewoon kan opstarten?
Heb je Intelliscreen geinstalleerd staan? of LockInfo e.d.? Er zijn een paar programma's die niet meer op 3.1 werken en daardoor, via MobileSubstrate, de safemode in werking zetten.
  #92  
Oud 16 September 2009, 17:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 9
Standaard

Hey, ik zit met een Iphone 1ste generatie en heb al een tijdje 2.1 firmware staan. Tijd voor een upgrade dus!

Ik heb de nieuwste firmware en pwnagetool gedownload, maar voor ik er aan begin heb ik nog n belangrijke vraag:

Ik zie in sommige tutorials dat pwnage 3.1 alleen werkt als je al 3.1 of 3.0 op je iphone hebt? Klopt dit? Moet ik dus eerst via itunes m'n iphone updaten naar 3.1 om dan m'n iphone daarna te jailbraiken en unlocken?
Of kan ik ook met 2.1 firmware op m'n iphone rechtstreeks in pwnage de 3.1 firmware kiezen (expertmode) en updaten?

thanks!
808
  #93  
Oud 16 September 2009, 18:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door trevisnl Bekijk bericht
ik heb zojuist mijn iphone geupdate naar 3.1 maar nu start hij de hele tijd op @ safe mode. winterboard al weggegooid, maar maakt niks uit.
iemand enig idee waarom ik hem niet gewoon kan opstarten?
om dat versie 3.1 ander jailbreak nodig heeft. gewoon opnieuw jailbreaken met de nieuwe tool 3.1
  #94  
Oud 16 September 2009, 18:39
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nonkel808 Bekijk bericht
Hey, ik zit met een Iphone 1ste generatie en heb al een tijdje 2.1 firmware staan. Tijd voor een upgrade dus!

Ik heb de nieuwste firmware en pwnagetool gedownload, maar voor ik er aan begin heb ik nog n belangrijke vraag:

Ik zie in sommige tutorials dat pwnage 3.1 alleen werkt als je al 3.1 of 3.0 op je iphone hebt? Klopt dit? Moet ik dus eerst via itunes m'n iphone updaten naar 3.1 om dan m'n iphone daarna te jailbraiken en unlocken?
Of kan ik ook met 2.1 firmware op m'n iphone rechtstreeks in pwnage de 3.1 firmware kiezen (expertmode) en updaten?

thanks!
808
Ik heb dezelfde vraag alleen met een bijkomende vraag. Krijg ik dan de gevreesde baseband erop?
  #95  
Oud 16 September 2009, 18:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iBoss Bekijk bericht
Ik was al naar 3.1 officieel gegaan, maar nu ben ik bezig met het resotren met de custom firmware van pwnagetool3.1
Kan je probleemloos shift restoren uit 3.1 official naar 3.1 costum ipsw?
  #96  
Oud 16 September 2009, 19:49
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

waar blijven al die customs nou? (michael?)
naja requestje danmaar hiero als iemand tijd en een mac heeft

ik zoek een custom ipsw voor mijn geliefde 2G met de volgende settings:
- Hacktivated
- BB update aan (corrigeer mij als dit problemen op de 2G geeft)
- standaard boot partitie
- Neuter, unlock en delete Bootneuter.app aan
- Alleen Cydia (inclusief OpenSSH) geen icy of andere bagger dus
- Geen Pwnapple of andere custom logo's!

ben benieuwd of iemand me hiermee blij kan maken, als je een mac hebt en een paar minuutjes tijd kan je me hier erg happy mee maken!
Alvast bedankt!
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #97  
Oud 16 September 2009, 20:29
Phuncz's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
waar blijven al die customs nou? (michael?)
ik zoek een custom ipsw voor mijn geliefde 2G met de volgende settings:
Second that !
__________________
iPhone 8GB (US) --- OOTB 1.1.2 (w51) --> 1.1.4
Agent 18 EcoShield --- Modded Sony MDR-EX71SL earphones
  #98  
Oud 16 September 2009, 20:48
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik hoop ook op een custom firmware voor de 2G.
In de tussentijd installeer ik ook OSX "in a box" dus over een urrtje heb ik er wel eentje als michael hem er nog niet opgezet heeft
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #99  
Oud 16 September 2009, 20:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 20
Standaard

Vraagje:
ik heb een gejailbreakte iphone op 3.0.1 en ik heb diverse cydia apps geinstalleerd.
Als ik nu ga updaten naar 3.1 moet ik dan alle apps en diverse cydia tweaks opnieuw installeren.
Of blijft alles hetzelfde en gaat alleen de firmware naar 3.1?
Hoor graag van jullie.
thanks!
  #100  
Oud 16 September 2009, 20:54
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macfreak038 Bekijk bericht
Hier is de jailbreak 3.1. gelukt. mijn officeel simclokvrij is er ook nog steets.
Jij werkt ook met Windows, hoe heb je jailbreak gedaan ? Met welk programma en welke ispw heb je gebruikt ? Werkt Cydia nog normaal, graag een antwoord dan weet ik dat doen vanavond.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone: [3G] Pwnage 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 76 20 June 2009 17:24
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:48.