Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Aangezien je geen unlock nodig hebt kan je gewoon jailbreaken met Blackra1n . Daarvoor moet je wel eerst naar de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #301  
Oud 16 October 2009, 21:37
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Aangezien je geen unlock nodig hebt kan je gewoon jailbreaken met Blackra1n. Daarvoor moet je wel eerst naar de officile 3.1.2 firmware.

dit werkt niet, hij blijft op zwart scherm staan, en op het scherm van blackrain zelf blijft staan done, wait for reboot..

lukt het via ireb ofniet? dan doe ik het hierbij..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 17 October 2009, 00:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 6
Standaard

Hallo,

Ik ben een ongelooflijke n00b op iPhone-gebied, dus mea culpa voor domme vragen... Ik heb dit hele topic doorgespit, maar weet het nog niet zeker. Ik heb vandaag een iphone van mobistar gekocht. Hierop zit dus geen simlock (da's fijn) dus ik hang al op kpn. Maar is hij makkelijk te jailbreaken? Qua firmware kan ik het niet tot ver achter de komma vinden, versie 3.1 (7C144) is de info. En modemfw is 05.11.07, maar dat is toch alleen spannend bij een unlock, toch?

Grtz,
Roelof
  #303  
Oud 17 October 2009, 00:15
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Dus ik zou zeggen updaten die handel en blackra1n er maar op los
  #304  
Oud 17 October 2009, 00:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 6
Standaard

Updaten naar 3.1.2 of kan blackrain er zo ook op?
  #305  
Oud 17 October 2009, 01:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Berichten: 14
Standaard

Even een korte vraag. Ik heb mijn iphone met firmware 3.1 ontvangen dus kan niet inlocken, verder ook niet van belang omdat het toch niet kan.

Ik heb de jailbreak gedaan met firmware 3.1 wat prima ging. Daarna heb ik een costum firmware uit dit topic gedownload met activatie. Echter is het resultaat nu dat ik geen netwerk meer heb.

Had ik de firmware moeten nemen zonder activatie toevallig ? Is dat de reden dat ik nu geen netwerk heb ?

@difrosti: Je kan ook blackra1n gebruiken als je 3.1 hebt ik heb het ook zo gedaan. Alleen welke firmware je dan nodig costum firmware je dan nodig hebt als je 3.1.2 wilt ben ik nog niet helemaal achter.

Laatst gewijzigd door wouta; 17 October 2009 om 01:41.
  #306  
Oud 17 October 2009, 07:14
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 298
Standaard

Ik heb een 3g met 3.0.1 geunlocked en wil naar 3.1.2 geunlocked. Moet ik dan eerst met itunes9 officieel upgraden naar 3.1.2 en dan pas de procedure uit de startpost doen of kan ik die stap overslaan en direct de custom 3.1.2 erop gooien?

Graag advies

bvd
  #307  
Oud 17 October 2009, 10:29
Jchan's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 195
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouta Bekijk bericht
Even een korte vraag. Ik heb mijn iphone met firmware 3.1 ontvangen dus kan niet inlocken, verder ook niet van belang omdat het toch niet kan.

Ik heb de jailbreak gedaan met firmware 3.1 wat prima ging. Daarna heb ik een costum firmware uit dit topic gedownload met activatie. Echter is het resultaat nu dat ik geen netwerk meer heb.

Had ik de firmware moeten nemen zonder activatie toevallig ? Is dat de reden dat ik nu geen netwerk heb ?

@difrosti: Je kan ook blackra1n gebruiken als je 3.1 hebt ik heb het ook zo gedaan. Alleen welke firmware je dan nodig costum firmware je dan nodig hebt als je 3.1.2 wilt ben ik nog niet helemaal achter.
Als je bij T-mobile zit, dan heb je eentje nodig zonder activatie.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koekjedebij Bekijk bericht
Ik heb een 3g met 3.0.1 geunlocked en wil naar 3.1.2 geunlocked. Moet ik dan eerst met itunes9 officieel upgraden naar 3.1.2 en dan pas de procedure uit de startpost doen of kan ik die stap overslaan en direct de custom 3.1.2 erop gooien?

Graag advies

bvd
Als je op dit moment een jailbreak op je iPhone heb staan, ongeacht firmware. Dan kan je gewoon een custom 3.1.2 erop gooien.
  #308  
Oud 17 October 2009, 11:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Wijdewormer
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Is de iPhone van je vriend ooit al gejailbreakt en ben je afhankelijk van een softwarematige unlock? Uit je verhaal kan ik afleiden van niet, dan kan je even goed updaten met de officile 3.1.2 firmware en daarna jailbreaken met Blackra1n. Dat zal veel sneller gaan.
heyy de iPhone van m'n vriend is nog niet gejailbreaked!

Ik zei dus al in m'n vorige bericht dat ik met de redsnow 3.0 geen problemen heb gehad met jailbreaken dus ik weet niet of er een lock op zit! This een abbo van T-Mobile en vorig jaar beide genomen!!

Okee m'n vriend kan hem zonder problemen updaten en daarna jailbreaken!? Heeft hij dan Cydia??
De mijne is gejailbreaked op de 3.0 als ik update naar de 3.1.2 ben ik
alles kwijt toch?? Dat wil ik juist niet!! En als we jailbreaken kunnen/moeten we daarna de reserve kopie terug zetten voor alle programma's? Of maak je dan juist de jailbreak weer ongedaan??

Mja ik ben hier erg voorzichtig mee want ik weet dat je bij een herstel alles kwijt bent!!
M'n vriend heeft ook een betaald navigatie programma erop staan die raakt hij niet kwijt toch omdat dat in z'n iTunes staat??

Groetjes,
Sylvana
  #309  
Oud 17 October 2009, 11:41
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FijNTJe Bekijk bericht
heyy de iPhone van m'n vriend is nog niet gejailbreaked!

Ik zei dus al in m'n vorige bericht dat ik met de redsnow 3.0 geen problemen heb gehad met jailbreaken dus ik weet niet of er een lock op zit! This een abbo van T-Mobile en vorig jaar beide genomen!!

Okee m'n vriend kan hem zonder problemen updaten en daarna jailbreaken!? Heeft hij dan Cydia??
De mijne is gejailbreaked op de 3.0 als ik update naar de 3.1.2 ben ik
alles kwijt toch?? Dat wil ik juist niet!! En als we jailbreaken kunnen/moeten we daarna de reserve kopie terug zetten voor alle programma's? Of maak je dan juist de jailbreak weer ongedaan??

Mja ik ben hier erg voorzichtig mee want ik weet dat je bij een herstel alles kwijt bent!!
M'n vriend heeft ook een betaald navigatie programma erop staan die raakt hij niet kwijt toch omdat dat in z'n iTunes staat??

Groetjes,
Sylvana
Jij kan in dit topic een customfirmware zoeken (voor iPhone 3G, zonder activatie) en die dmv shift+herstel op je iPhone zetten. Je vriend zal met Blackra1n moeten jailbreaken, meer daarover vind je via de zoekfunctie.

De apps uit Cydia zal je inderdaad kwijt zijn als je update, tenzij je er een backup van maakt met bijvoorbeeld AptBackup (zie Cydia). De apps die je in de App Store hebt gekocht kan je altijd opnieuw gratis downloaden, dus die ben je zeker niet kwijt. Maak zeker een reservekopie, dan ben je helemaal niets kwijt!
  #310  
Oud 17 October 2009, 12:00
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Wijdewormer
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Jij kan in dit topic een customfirmware zoeken (voor iPhone 3G, zonder activatie) en die dmv shift+herstel op je iPhone zetten. Je vriend zal met Blackra1n moeten jailbreaken, meer daarover vind je via de zoekfunctie.

De apps uit Cydia zal je inderdaad kwijt zijn als je update, tenzij je er een backup van maakt met bijvoorbeeld AptBackup (zie Cydia). De apps die je in de App Store hebt gekocht kan je altijd opnieuw gratis downloaden, dus die ben je zeker niet kwijt. Maak zeker een reservekopie, dan ben je helemaal niets kwijt!
Okee dus ik kan hier uit deze topic de firmware 3.1.2 downloaden en die moet ik erop zetten ipv eerst updaten of eerst updaten en dan weer jailbreaken??

M'n vriend moet hem eerst updaten naar de 3.1.2 maar dan kan hij toch ook jailbreaken met Cydia zonder registratie?? Hij wil graag Cydia hebben!!

Gr,
Syl
  #311  
Oud 17 October 2009, 12:03
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FijNTJe Bekijk bericht
Okee dus ik kan hier uit deze topic de firmware 3.1.2 downloaden en die moet ik erop zetten ipv eerst updaten of eerst updaten en dan weer jailbreaken??

M'n vriend moet hem eerst updaten naar de 3.1.2 maar dan kan hij toch ook jailbreaken met Cydia zonder registratie?? Hij wil graag Cydia hebben!!

Gr,
Syl
Zoals ik al heb gezegd: jij kan een customfirmware downloaden en die dmv shift+herstel in iTunes op je iPhone zetten. Dan is je iPhone gejailbreakt en heb je Cydia!

Je vriend moet eerst updaten naar 3.1.2 en kan daarna jailbreaken met Blackra1n. Ook dan heeft die Cydia!
  #312  
Oud 17 October 2009, 14:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

ik heb een 3gs met 3.01 en baseband 4.26.08
ben nu jailbroken en unlocked en wil dit ook zo houden
kan ik nu de custom van 3.1.2 er over heen zetten en dan weer jailbreaken en unlocken
moet ik dit altijd via itunes doen of kan dit overgeslagen worden.
  #313  
Oud 17 October 2009, 17:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 11
Standaard

Goed,

Ik heb een 3G belgische iphone, jailbroken, op FW 3.0.1. In principe kan ik upgraden naar 3.1.2 en dan jailbreaken met Blackrain. Of ik kan een custom firmware downloaden en (proberen te) installeren. Liefst had ik de Baseband geupdate gezien.
Een JB met Blackrain op een 3G toestel is blijkbaar niet vanzelfsprekend, en je kan daarna geen diskaid meer gebruiken om op de root van de iphone komen, wat ik wel nog wil, omdat ik mijn sms tones wil kunnen aanpassen. Daarom wil ik jailbreaken via een custom firmware.

Kan ik upgraden naar een officile 3.1.2 met baseband update en er daarna een custom Firmware overgooien ?

of is mijn enige mogelijkheid een custom FW te installeren (zonder BB update dan)

dank voor de hulp
  #314  
Oud 17 October 2009, 17:24
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elchor Bekijk bericht
Een JB met Blackrain op een 3G toestel is blijkbaar niet vanzelfsprekend, en je kan daarna geen diskaid meer gebruiken om op de root van de iphone komen, wat ik wel nog wil, omdat ik mijn sms tones wil kunnen aanpassen. Daarom wil ik jailbreaken via een custom firmware.
Door afc2add uit Cydia te installeren wordt dat wel weer mogelijk.

Citaat:
Kan ik upgraden naar een officile 3.1.2 met baseband update en er daarna een custom Firmware overgooien ?
Moet ook lukken, je hebt dus meerdere mogelijkheden
  #315  
Oud 17 October 2009, 17:25
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Wijdewormer
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Voor de derde keer: JA.



Die zal je gemakkelijk vinden met de zoekfunctie
Okee ik had de beide firmwares gedownload..
en de mijne dus gejailbreaked en daarna de reserve kopie terug gezet.. waarna ik meteen de melding kreeg dat er een nieuwere update is..
ik dacht dus dat ik door die firmware daar wel vanaf zou zijn... want dan vroeg ik dus.. moet ik eerst updaten of niet..

voor mn vriend zn iPhone heb ik hem eerst geupdated.. en daarna die Blackra1n erop geprobeerd te zetten en bij de info staat dat als hij blijft hangen dat ik stap 2 en 3 over moet doen.. daar zie ik nu de hele tijd het schermpje dat er een kabel aangesloten moet worden.. :S
En net als bij mijn iPhone en pc.. heeft zo mn iPhone een keer al mn USB poortjes gesloopt.. :S

Zijn telefoon doet niet meer dan dat.. en de mijne heeft nog steeds niet de nieuwste update.. dus ik ben hier gewoon geen reet mee op geschoten.. :S :S

Kan je me verder helpen??

Gr,

Sylvana
  #316  
Oud 17 October 2009, 17:25
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elchor Bekijk bericht
Goed,

Ik heb een 3G belgische iphone, jailbroken, op FW 3.0.1. In principe kan ik upgraden naar 3.1.2 en dan jailbreaken met Blackrain. Of ik kan een custom firmware downloaden en (proberen te) installeren. Liefst had ik de Baseband geupdate gezien.
Een JB met Blackrain op een 3G toestel is blijkbaar niet vanzelfsprekend, en je kan daarna geen diskaid meer gebruiken om op de root van de iphone komen, wat ik wel nog wil, omdat ik mijn sms tones wil kunnen aanpassen. Daarom wil ik jailbreaken via een custom firmware.

Kan ik upgraden naar een officile 3.1.2 met baseband update en er daarna een custom Firmware overgooien ?

of is mijn enige mogelijkheid een custom FW te installeren (zonder BB update dan)

dank voor de hulp
Als jij niet afhankelijk bent van een Unlock Methode dan kan jij eerst updaten met een orgineel ispw bestand en daarna gewoon een Custom Firmware gebruiken.

(waarom wil jij perse met bb update?)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #317  
Oud 17 October 2009, 17:28
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FijNTJe Bekijk bericht
Okee ik had de beide firmwares gedownload..
en de mijne dus gejailbreaked en daarna de reserve kopie terug gezet.. waarna ik meteen de melding kreeg dat er een nieuwere update is..
ik dacht dus dat ik door die firmware daar wel vanaf zou zijn... want dan vroeg ik dus.. moet ik eerst updaten of niet..

voor mn vriend zn iPhone heb ik hem eerst geupdated.. en daarna die Blackra1n erop geprobeerd te zetten en bij de info staat dat als hij blijft hangen dat ik stap 2 en 3 over moet doen.. daar zie ik nu de hele tijd het schermpje dat er een kabel aangesloten moet worden.. :S
En net als bij mijn iPhone en pc.. heeft zo mn iPhone een keer al mn USB poortjes gesloopt.. :S

Zijn telefoon doet niet meer dan dat.. en de mijne heeft nog steeds niet de nieuwste update.. dus ik ben hier gewoon geen reet mee op geschoten.. :S :S

Kan je me verder helpen??

Gr,

Sylvana
Je hebt toch een 3.1.2 customfirmware genomen? Dan heb je de nieuwste versie.

Bij de jailbreak met Blackra1n moet je gewoon blijven proberen. Het is inderdaad niet zo simpel met een iPhone 3G.
  #318  
Oud 17 October 2009, 17:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
(waarom wil jij perse met bb update?)

Niet perse, maar ik had ergens gelezen dat er beter bereik zou zijn (vraag me niet waar) Ben daarop afgegaan ... daarom zo'n beetje.

Maar als het niet nodig is of als ik mij vergis kan je me altijd corrigeren ...

Bedankt alvast !
  #319  
Oud 17 October 2009, 17:36
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elchor Bekijk bericht
Niet perse, maar ik had ergens gelezen dat er beter bereik zou zijn (vraag me niet waar) Ben daarop afgegaan ... daarom zo'n beetje.

Maar als het niet nodig is of als ik mij vergis kan je me altijd corrigeren ...

Bedankt alvast !
tja, nodig....Ik heb een simlock vrij toestel en update gewoon altijd. Of het nou verbeterd, kan ik niet echt zeggen.

Wat ik zou doen: gewoon lekker een Custom pakken, scheelt je weer een keer herstellen
  #320  
Oud 17 October 2009, 18:10
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Tja, dan heb je niet de juiste customfirmware gekozen
Normaal terug AptBackup uit Cydia halen en daar voor Backup kiezen (als je ze tenminste daarmee hebt gebackupped).
Ik denk kiezen voor restore ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FijNTJe Bekijk bericht
Mjah najja okee ik heb dus nu de goede firmware gekozen.. maar je moet via deze website wel redsn0w hebben enzo... of moet je zo niet jailbreaken??
iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone 3G on OS 3.0.x Using RedSn0w (Windows)

Mn vriend krijgt nog steeds die BlackRa1n al helemaal niet aan de praat.. :S
Zn iPhone blijft dat schermpje geven met een kabeltje.. en hij krijgt hem ook niet meer uit en aan.. :S

wat moet ik nou doen met de 3.1.1 firmware? en hoe de n*uk krijg ik dat goed gejailbreaked op mn iPhone??
Ik snap de verwarring, maar bovenstaande link is oud nieuws, redsnow is overbodig met de custom firmware 3.1.2 van dit forum
__________________


Laatst gewijzigd door King1987; 17 October 2009 om 18:12. Reden: mquote gebruiken aub.
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 14:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 12:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 21:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 21:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:08.