Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Jchan Ok, als ik jouw situatie goed begrijp had je op 3.0 een jailbreak ( cydia dus), maar je zit nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #361  
Oud 19 October 2009, 11:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Wijdewormer
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jchan Bekijk bericht
Ok, als ik jouw situatie goed begrijp had je op 3.0 een jailbreak (cydia dus), maar je zit nu op de officile 3.1.2 zonder jailbreak?

Als dat het geval is, heeft het geen nut om het te restoren via DFU mode of recovery. Wat je nu kan proberen is b1ackra1n toe te passen. Meer info hierover vind je bij het jailbreak gedeelte.
ja dat heb je goed begrepen!!
Blackra1n wil niet werken op de iPhone 3G... M'n vriend probeerd dit al het hele weekend voor elkaar te krijgen op z'n nog nooit gejailbreakte telefoon en dat wil helemaal niet lukken!!

Door de legale update naar 3.1.2 is m'n Cydia verdwenen dus eigenlijk is de mijne nooit gejailbreaked geweest...

Ik weet echt niet meer wat ik nu moet doen.... We willen graag beide onze iPhones gejailbreaked hebben!!!

Thanks voor je antwoord!!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #362  
Oud 19 October 2009, 11:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard

hij is tog al te unlocken?
  #363  
Oud 19 October 2009, 11:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 7
Standaard

als ik dat doe herstellen met custom firmware (shit-toets) dan krijg ik een foutmelding (1015)
bij elke software

hoe kan dit?
  #364  
Oud 19 October 2009, 11:29
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koen2709 Bekijk bericht
hij is tog al te unlocken?
Neen nog niet.
  #365  
Oud 19 October 2009, 11:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 7
Standaard

dus voor de alle duidelijkheid : updaten met 3.1.2 dan ben je klaar? je kan niks meer met je iphone en wachten op een unlock?
  #366  
Oud 19 October 2009, 11:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ryan82 Bekijk bericht
dus voor de alle duidelijkheid : updaten met 3.1.2 dan ben je klaar? je kan niks meer met je iphone en wachten op een unlock?
Ik stel voor om je toch even in te lezen.

Nog 1 keer: als je via itunes de officile firmware 3.1.2 installeert dan kan je (voorlopig) niet bellen met je iPhone.

Dus als je van een unlock afhankelijk bent moet je een custom firmware gebruiken.
  #367  
Oud 19 October 2009, 11:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard

Ik heb dus herstellen gedaan zodat er weer al mijn gegevens opstaan.

Alleen kan hij geen netwerk vinden (proximus - Belgi).

Wat kan hier de reden en de oplossing van zijn?
  #368  
Oud 19 October 2009, 11:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 7
Standaard

ik zal mijn probleem eventjes nog een keer uitleggen.
Ik heb me iphone geupdate met de nieuwe software (3.1.2)
met de handleiding heb ik geprobeerd de iphone te jailbreaken en unlocken.
jailbreak is gelukt. alleen unlock niet.

ik krijg de foutmelding na herstellen via itunes : er is een onbekende fout opgetreden (fout 1015). na het herstellen krijg ik de itunes logo op me beeldscherm

wat doe ik fout ??? ik wordt er gek van!

ik heb gecheckt: ik heb de nieuwe baseband op me telefoon wat de probleem is waarom ik niet kan unlocken.
ik heb de laatste nieuwe itunes
iphone 3G (8gb)

HELP ME!!

vergeten te zeggen na herstellen doe ik met irecovery maak ik de software weer werkend 3.0

Laatst gewijzigd door iMario; 19 October 2009 om 12:13. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #369  
Oud 19 October 2009, 12:00
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Deze foutmelding kun je gewoon negeren, is normaal en niet erg. iTunes sluiten en met quickpwn je iPhone herstarten (15 sec power en homebutton indrukken tot appeltje verschijnt) en Quickpwn na deze melding sluiten!

Nu doet ie het weer als het goed is.

By the way, heb je draadje niet gevolgd maar zo is het voor mij goed gegaan gisterenavond:

1: 3G terugzetten naar officiele 3.0 firmware.
2. jailbreaken met redsn0w.
3. iPhone in recovery en shift-restore naar customfirmware 3.0
4. foutmelding 1015 negeren en iPhone opnieuw opstarten zoals boven beschreven.
5. iPhone in recovery en shift restore naar customfirmware 3.1.2


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ryan82 Bekijk bericht
als ik dat doe herstellen met custom firmware (shit-toets) dan krijg ik een foutmelding (1015)
bij elke software

hoe kan dit?
  #370  
Oud 19 October 2009, 13:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Dat is nu net het doel van een custom firmware. Je baseband zal niet geupdate worden, dus ja het is echt zo makkelijk.
Kan iemand me vertellen waarom ik geen netwerk meer heb na de update?!

Belgie - proximus

Na het installeren van Fuzzyband en ultrasnow deed hij het weer....

Laatst gewijzigd door WetFox; 19 October 2009 om 14:23. Reden: Probleem opgelost
  #371  
Oud 19 October 2009, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 7
Standaard

maar dan is me iphone 3.1.2 geunlocked ??@pclashen
  #372  
Oud 19 October 2009, 14:22
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

Modbreak:
// Discussie opgeschoond.

Mocht je berichten kwijt zijn, dat kan dus kloppen

__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #373  
Oud 19 October 2009, 15:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Locatie: Almere
Berichten: 19
Standaard welke custom firmware gebruiken?

Moet ik iPhone 2G (de bovenste dus) gebruiken of custom firmware 3.1.2 (de 2e: iPhone 1_1_3.1.2.7D11 custom restore.ipsw)?

En alleen maar met Alt+herstel in iTunes? Of moet ik Redsnow of PwnageTool gebruiken? Hij is eerder gepwned.
  #374  
Oud 19 October 2009, 15:42
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ruudthedude Bekijk bericht
Moet ik iPhone 2G (de bovenste dus) gebruiken of custom firmware 3.1.2 (de 2e: iPhone 1_1_3.1.2.7D11 custom restore.ipsw)?

En alleen maar met Alt+herstel in iTunes? Of moet ik Redsnow of PwnageTool gebruiken? Hij is eerder gepwned.
Die gebruiken ja. En dan ermee herstellen.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #375  
Oud 19 October 2009, 16:36
Moumentai's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 87
Standaard

Bij mij werkt de custom firmware niet. Iphone gaat in recovery modus en dan doen ik shift+herstel voor de custom firmware. Dan duurt het zeker 5 minuten voordat iTunes met de foutmelding 1604 komt. Heb al van alles geprobeerd, maar het lukt me maar niet om de herstellen met custom firmware. Alleen officiele firmware lukt. Iemand enig idee hoe dit kan?
  #376  
Oud 19 October 2009, 19:06
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2009
Locatie: Tilburg
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ruudthedude Bekijk bericht
Ik denk dat je de verkeerde custom hebt gekozen. Deze is voor de 2G.
Heb nog eens gekeken maar heb toch gewoon de goede.

Heb inmiddels blackra1n geprobeerd, ook niet gelukt. Zelfs niet met deze fix: YouTube - How to Fix Blackra1n Jailbreak Problem iphone 3G/iPouch Touch (No Boot Logo)(Windows)
Heb ook met de Pwnagetool geprobeerd, deze: Handleiding: iPhone OS 3.1.2 met PwnageTool 3.1.4 - iPhone - iPhoneclub.nl. Lukt ook niet..

:'(
  #377  
Oud 19 October 2009, 22:00
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Wijdewormer
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nash Bekijk bericht
Heb nog eens gekeken maar heb toch gewoon de goede.

Heb inmiddels blackra1n geprobeerd, ook niet gelukt. Zelfs niet met deze fix: YouTube - How to Fix Blackra1n Jailbreak Problem iphone 3G/iPouch Touch (No Boot Logo)(Windows)
Heb ook met de Pwnagetool geprobeerd, deze: Handleiding: iPhone OS 3.1.2 met PwnageTool 3.1.4 - iPhone - iPhoneclub.nl. Lukt ook niet..

:'(
Ik deed precies hetzelfde!
En bij de 2e keer dat we op let it rain drukte en je zag dat kabeltje met iTunes ging de iPhone van hem wel naar het gezicht.. maar de mijne bleef erop hangen..

Het werkt helaarsch niet...

Edit:

Ik heb daarna de fw 3.1 met en zonder activatie en de fw 3.1.2 met en zonder activatie geprobeerd die doen dus niks en dat vind mn iPhone niet zo leuk.. die moet dus weer legaal hersteld worden.. Najja gelukkig maak ik reserve kopien en die zet ik dan weer terug ben ik niets kwijt!

Maar ik krijg mn iPhone dus niet gejailbreaked met de Cydia fw en Blackra1n...

Kan iemand me verder helpen?

Laatst gewijzigd door FijNTJe; 19 October 2009 om 22:26.
  #378  
Oud 19 October 2009, 23:50
Fukijama's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 95
Standaard

Ik heb een Iphone 3GS met T-mobile erop, met de firmware 3.0.1 nu wil ik graag naar de nieuwste versie 2.1.2.

Ik heb mijn telefoon nu gejailbreaked en wil dat ook zo houden, kan ik dan gewoon de niet activatie versie downloaden? en met alt herstellen naar de nieuwe?
  #379  
Oud 19 October 2009, 23:53
Fukijama's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 95
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Correct
ja het is gewoon even voor de zekerheid een vraagje, de vorige keren ging het ook wel goed,

bedankt voor het antwoord
  #380  
Oud 20 October 2009, 09:55
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

met activatie: US, UK en andere buitenlandse toestellen
zonder activatie: T-Mobile en simlockvrije toestellen (belgie,italie)
__________________

Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 14:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 12:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 21:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 21:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:08.