Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Nielsracing Beste mensen, Ik heb dit hele topic doorgelezen maar wil even voor de zekerheid een bevestiging. Momenteel heb ik FW3.0 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #401  
Oud 22 October 2009, 14:53
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nielsracing Bekijk bericht
Beste mensen,

Ik heb dit hele topic doorgelezen maar wil even voor de zekerheid een bevestiging.
Momenteel heb ik FW3.0 op mijn 3GS. Deze is van Belgi dus is simlock-vrij. Hij is gejailbreakt met Purplera1n.
Helemaal top maar nu wil ik een applicatie als Layar gaan draaien maar helaas werkt dit zonder FW3.1... Kortom, er moet ge-upgrade worden.
De custom FW heb gedownload van de eerste pagina (zonder activatie).
Ik denk dat ik het volgende moet doen.

- Aansluiten op computer
- In iTunes Shift + herstel aanklikken
- Custom FW selecteren
- Klaar is kees....?

En dan....
Behoud ik mijn foto's/sms/apps etc? Moet ik ook ergens DFU mode gebruiken?
Staat er na de custom FW al Cydia op of moet ik 'm nog een keer jailbreaken met Redsn0w of Blackra1n?

Alvast bedankt voor de antwoorden
Backup maken en die terugzetten nadat CF geladen is lijkt me verstandig. Cydia staat er al op. In de eerste post wordt duidelijk aangegeven wat er included is voor die CF en of het activatie of geen activatie is.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #402  
Oud 22 October 2009, 21:42
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 274
Standaard

Ik heb een 2G iphone van mijn vriendin, kan ik nu gewoon met de custum fw 3.1.2. welke hierboven ergens is gepost (in het custum fw 3.1.0 / 3.1.2 overzicht ) met ALT-restore updaten>???

Dan krijg ik dus een geunlockte en jailbroken 2G Iphone toch? Iemand die dit kan bevestigen?

Bedankt

=edit= Natijd kan ik gewoon met itunes weer het muziek en dergelijke er op zetten zonder dat de unlock en jb verdwijnen?
__________________
Doe mij maar 10 bier! *Overigens; iPhone 6S 16GB & iPad 4 16GB.
  #403  
Oud 22 October 2009, 21:43
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RioolDokter Bekijk bericht
Ik heb een 2G iphone van mijn vriendin, kan ik nu gewoon met de custum fw 3.1.2. welke hierboven ergens is gepost (in het custum fw 3.1.0 / 3.1.2 overzicht ) met ALT-restore updaten>???

Dan krijg ik dus een geunlockte en jailbroken 2G Iphone toch? Iemand die dit kan bevestigen?

Bedankt

=edit= Natijd kan ik gewoon met itunes weer het muziek en dergelijke er op zetten zonder dat de unlock en jb verdwijnen?
Inderdaad.
  #404  
Oud 23 October 2009, 19:02
tjr tjr is offline
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: Delft
Berichten: 42
Standaard

2 vraagjes, waarvan hopelijk maar n een domme vraag:

1. Waarom de links naar de 3.1 firmwares eerst eigenlijk, waarom zou je die willen gebruiken i.p.v. de 3.1.2?
2. Ik heb een USA iPhone 3G met een AT&T prepaid kaartje, die kan ik toch gewoon gebruiken om te activeren of moet ik toch degene met activatie hebben?
  #405  
Oud 23 October 2009, 19:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 23
Standaard

Hoi,

als ik probeer mijn iphone 2G 3.0.1 te updaten met de custom 3.1.2 voor 2G met activatie krijg ik de melding dat het firmwarebestand niet compatibel is...
wat doe ik fout ofzo? :s
  #406  
Oud 23 October 2009, 20:06
» iPhone 5c 16GB (Geel) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 5
Standaard

Na een upgrade naar 3.1.2 crashte mijn iPhone en kon niet meer bellen :-(
Met mijn stomme kop de iphone volledig leeggegooid.....via de instellingen en blijft nu Natuurlijk hangen bij het appeltje...de computer en itunes zien de iphone niet meer.....iemand een idee??...ben er ziek van......
  #407  
Oud 23 October 2009, 20:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bulley Bekijk bericht
Na een upgrade naar 3.1.2 crashte mijn iPhone en kon niet meer bellen :-(
Met mijn stomme kop de iphone volledig leeggegooid.....via de instellingen en blijft nu Natuurlijk hangen bij het appeltje...de computer en itunes zien de iphone niet meer.....iemand een idee??...ben er ziek van......
probeer is DFU mode...
USB kabel aansluiten
power en home samen 10 sec inhouden, na 10 sec power los en home blijven inhouden voor 10 sec...
  #408  
Oud 23 October 2009, 20:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: thuis
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Dat kan perfect. Gewoon updaten met de custom firmware van hier op het forum. Geen extra programma nodig. Gewoon itunes opnenen, shift+herstel en de custom firmware selecteren. Klaar.
ik heb nu twee 2G iphones.
1) is eerder JB. en unlocked en zit nu op 3.0
2) nooit eerder JB en is gelocked. (misschien nog op 1.1.2 FW ofzo..)

1) volgens mij via custom FW in DFU shift-restore updaten naar 3.1.2..
custow FW 1_1_3.1.2_7D11_custom_restore

2) tja... nu weet ik het niet meer... snif.. enkel shift restore met dezelfde FW als 1) en moet ik erna nog software quickpwn of wat dan ook gebruiken?
helppppp

__________________
I want my Iphone... now!
  #409  
Oud 23 October 2009, 20:57
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Bij 'stel opnieuw in' heb jij dus gekozen voor 'wis alle inhoud en instellingen' ?

Zo ja, dan nog moet je met DFU een custom firmware kunnen installeren, ik heb het zelf een keer gedaan.

Beetje proberen hoe je toch in DFU kan komen of de recoverymode
__________________

  #410  
Oud 23 October 2009, 22:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Harlingen
Berichten: 28
Standaard

Ok ik heb mijn oude iPhone 2g verkocht aan een klasgenootje alleen wil ik hem ff voor hem updaten voor ik de iPhone aan hem verkoop.

Er zit 3.0 op en ik vraag me af hoe ik hem veilig en gemakkelijk naar de nieuwste firmware kan zetten.

Oh en ik wil al mijn gegevens wissen op die iPhone. Zoals sms/agenda en contacten.

Laatst gewijzigd door MarkL; 23 October 2009 om 22:39.
  #411  
Oud 23 October 2009, 22:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 1
Standaard

goedeavond nou GOED dat is het zeker niet...
Ik heb vanavond mijn iphone aan de pc gehangen en vroeg of hij een nieuwe versie er op mocht zetten ..ik dacht doe maar ,had ik het maar niet gedaan krijg nu alleen itunes stekker met kabeltje.

ik heb het een en ander door gelezen maar kom er niet meer uit...kunt u mij helpen ???
krijg fout melding 1406

Laatst gewijzigd door WDS001; 25 October 2009 om 14:53. Reden: Niet de hele eerste post kopiren aub ;)
  #412  
Oud 24 October 2009, 12:45
iefow's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 12
Standaard

Hallo,

Deze vraag zal wel voor de zoveelste keer voorbij komen.. Heb de eerste paar pagina's van het topic gelezen en de paar laatste... zie echter niets staan wat het duidelijk uitlegt.

Situatie:
- Iphone 3GS, met simlock uit een tropisch land
- Firmware 3.0 op dit moment geinstalleerd, jailbreak + unlock
- Windows computer

Van uit deze situatie wil ik naar:
- Firmware 3.1.2 jailbreak + unlock zodat iedere simkaart werkt


Hoe ga ik dat doen? Klopt dan het volgende:
1) ik heb nog FW 3.0, dus mijn baseband kan nog unlocked worden
2) zelf kan ik geen jailbreak uitvoeren op 3.1.2 omdat ik Windows gebruik
3) ik download dus een custom firmware met cydia EN activatie (de onderste link in de eerste post van dit topic : https://forum.iculture.nl/f14/iphone-jailbreak-unlock/f65/jailbreak/43956-custom-3-1-3-1-2-firmware.html )
4) ik sla dat op op een logische plek op de PC
5) ik open itunes en plug mijn iphone 3GS in de computer
6) ik laat itunes een reserve kopie maken
7) ik klik daarna op Shift+herstellen en kies dan de zojuist gedownloade custom FW met cydia en activatie
8) ik laat itunes zijn werk doen
9) na het herstellen zet ik de reserve kopie terug
10) ik pak mijn iphone, open Cydia en download daar het programma waarmee ik de unlock kan regelen... en ik kan weer normaal gebruik maken van de iphone EN bellen?


pretty pretty please, kan iemand bevestigen of deze stappen juist zijn en het gewenste eind resultaat opleveren... ? zeer veel dank!
  #413  
Oud 24 October 2009, 13:10
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iefow Bekijk bericht
Hallo,

Deze vraag zal wel voor de zoveelste keer voorbij komen.. Heb de eerste paar pagina's van het topic gelezen en de paar laatste... zie echter niets staan wat het duidelijk uitlegt.

Situatie:
- Iphone 3GS, met simlock uit een tropisch land
- Firmware 3.0 op dit moment geinstalleerd, jailbreak + unlock
- Windows computer

Van uit deze situatie wil ik naar:
- Firmware 3.1.2 jailbreak + unlock zodat iedere simkaart werkt


Hoe ga ik dat doen? Klopt dan het volgende:
1) ik heb nog FW 3.0, dus mijn baseband kan nog unlocked worden
2) zelf kan ik geen jailbreak uitvoeren op 3.1.2 omdat ik Windows gebruik
3) ik download dus een custom firmware met cydia EN activatie (de onderste link in de eerste post van dit topic : https://forum.iculture.nl/f14/iphone-jailbreak-unlock/f65/jailbreak/43956-custom-3-1-3-1-2-firmware.html )
4) ik sla dat op op een logische plek op de PC
5) ik open itunes en plug mijn iphone 3GS in de computer
6) ik laat itunes een reserve kopie maken
7) ik klik daarna op Shift+herstellen en kies dan de zojuist gedownloade custom FW met cydia en activatie
8) ik laat itunes zijn werk doen
9) na het herstellen zet ik de reserve kopie terug
10) ik pak mijn iphone, open Cydia en download daar het programma waarmee ik de unlock kan regelen... en ik kan weer normaal gebruik maken van de iphone EN bellen?


pretty pretty please, kan iemand bevestigen of deze stappen juist zijn en het gewenste eind resultaat opleveren... ? zeer veel dank!
Je verhaal klopt helemaal! Veel succes
  #414  
Oud 24 October 2009, 13:22
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door quassum Bekijk bericht
2 vraagjes, waarvan hopelijk maar n een domme vraag:

1. Waarom de links naar de 3.1 firmwares eerst eigenlijk, waarom zou je die willen gebruiken i.p.v. de 3.1.2?
2. Ik heb een USA iPhone 3G met een AT&T prepaid kaartje, die kan ik toch gewoon gebruiken om te activeren of moet ik toch degene met activatie hebben?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door quassum Bekijk bericht
Deze vragen waren beiden dom dus begrijp ik
Die tweede vraag is zo dom nog niet hoor

Je kan inderdaad je iPhone 3G activeren met dat AT&T kaartje, maar daar ben je niet echt veel mee (tenzij je in Amerika woont?). De iPhone zal je Nederlandse kaart niet aanvaarden zonder een unlock en daarvoor moet je zeker updaten met een customfirmware zodat je dat achteraf nog kan doen. In het kort: je kan kiezen, customfirmware mt of zonder activatie.
  #415  
Oud 24 October 2009, 16:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 190
Standaard

Hallo,

Ik heb een IPHONE 3gs en gebruik vodafone. De baseband (modemfirmware) is 04.26.08. Deze is t-mobile locked. Dus heb ik de custom firmware 3.1.2 activated gebruikt. Maar als ik ultrasnow gebruik werkt het niet. Ik krijg geen signaal van vodafone. De baseband is niet geupdate zie ik.
Iemand een oplossing voor mij?


groetjes
  #416  
Oud 24 October 2009, 16:53
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Raptor Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb een IPHONE 3gs en gebruik vodafone. De baseband (modemfirmware) is 04.26.08. Deze is t-mobile locked. Dus heb ik de custom firmware 3.1.2 activated gebruikt. Maar als ik ultrasnow gebruik werkt het niet. Ik krijg geen signaal van vodafone. De baseband is niet geupdate zie ik.
Iemand een oplossing voor mij?


groetjes
Je hebt alle stappen goed gedaan, daar kan het niet aan liggen.

Harde reset geprobeerd ? Wellicht ultrasnow nog een keer ?
Staat ultrasnow echt bij de genstalleerde packages in cydia ?
  #417  
Oud 24 October 2009, 18:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2009
Berichten: 1
Standaard

Hey,
Ik wil mijn firmware downgraden echter heb ik al vanuit de fabrieksinstellingen
Firmware 3.1.2 iphone2,1 3.1.2 7d11. als ik nu wil downgraden krijg ik de melding
''De iPhone van Larciano kan niet worden hersteld. This device isn't eligible the requested build''

Kan iemand mij helpen of is dit zo'n iphone die je niet kan jailbreaken?

Gr, Larciano
  #418  
Oud 24 October 2009, 18:26
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: belgie
Berichten: 34
Standaard

hallo, als ik de custom firmware wil installeren krijg ik telkens een 1600 error tevoorschijn.. ik heb het al in dfu mode geprobeerd ennog steeds hetzelfde verhaal.. ik heb een 3gs 32gb .. kan iemand mij helpen met mijn probleem.. ireb ondersteund de 3gs niet..
  #419  
Oud 24 October 2009, 18:33
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Larciano Bekijk bericht
Hey,
Ik wil mijn firmware downgraden echter heb ik al vanuit de fabrieksinstellingen
Firmware 3.1.2 iphone2,1 3.1.2 7d11. als ik nu wil downgraden krijg ik de melding
''De iPhone van Larciano kan niet worden hersteld. This device isn't eligible the requested build''

Kan iemand mij helpen of is dit zo'n iphone die je niet kan jailbreaken?

Gr, Larciano

Op de 3GS kun je niet downgraden

zie Downgrade iPhone 3GS from iPhone Firmware 3.1 to 3.0 | Redmond Pie
  #420  
Oud 24 October 2009, 18:34
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neomatrixlopen Bekijk bericht
hallo, als ik de custom firmware wil installeren krijg ik telkens een 1600 error tevoorschijn.. ik heb het al in dfu mode geprobeerd ennog steeds hetzelfde verhaal.. ik heb een 3gs 32gb .. kan iemand mij helpen met mijn probleem.. ireb ondersteund de 3gs niet..
In je profiel staat dat je een 3G hebt

Maar heb je Blackra1n al geprobeerd op de 3GS, welke FW zit je nu op ?
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 15:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 13:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 22:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 22:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:42.