Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 2g hier, ik had het vorige week herstelt. Nu blijft die bij iTunes stekker en kan hem niet activeren. Hoe moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #601  
Oud 27 November 2009, 22:16
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Ik heb een iPhone 2g hier, ik had het vorige week herstelt.
Nu blijft die bij iTunes stekker en kan hem niet activeren.

Hoe moet ik het activeren om te gaan jailbreaken?

Help !?
__________________
Het enige wat storender is dan enthousiasme,
is gebrek aan enthousiasme.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #602  
Oud 27 November 2009, 22:47
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dominicj Bekijk bericht
Hey allemaal, ik heb net die link van destiny (in zn eerste bericht) gedownload: iPhone 3G:

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia

Link

Daarna heb ik mn iphone in recovery mode gezet, en heb ik shift+herstel geklikt, toen was hij een hele tijd bezig met het voorbereiden van mn iphone en toen gaf hij een foutmelding: 1015.
Kan iemand mij helpen?
Hieronder een bericht wat ik al eerder in een ander forum heb geplaatst:

Hallo allemaal,
Ik heb een half uur geleden mn iphone 2.2 jailbroken geupdate naar fw 3.0.2 en gejailbroken met fw 3.0.1.
Ik heb mn iphone illegaal verkregen, daarom heb ik geen t-mobile simkaart.
Nu vraagt mn iphone me om de originele simkaart erin te stoppen maar dat kan dan niet.
Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
Ik heb het al geprobeert met purplera1n, maar hij was bijna klaar toen hij opeens stopte, en mn iphone in recovery mode zette, toen moes ik alles weer opnieuw gaan updaten en jailbreaken.


Mijn enige doel is om mn Iphone te activeren zonder oorginele simkaart

Alvast bedankt voor de hulp,

Grtz DJ RJ
Probeer dan eens in DFU te herstellen. Het is overigens niet de bedoeling dat je een bericht in meerdere topics gaat posten, zo wordt het forum alleen maar onoverzichtelijker

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
Ik heb een iPhone 2g hier, ik had het vorige week herstelt.
Nu blijft die bij iTunes stekker en kan hem niet activeren.

Hoe moet ik het activeren om te gaan jailbreaken?

Help !?
Jailbreak met Blackra1n en unlock daarna met Bootneuter. Voor verdere vragen hieromtrent kan je terecht in het Blackra1n Verzameltopic.

Laatst gewijzigd door Michel15; 28 November 2009 om 01:07. Reden: 2g met bootneuter unlocken
  #603  
Oud 29 November 2009, 14:07
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2009
Berichten: 16
Standaard Tetheren zonder Blacksn0w

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Dat is een probleem dat veroorzaakt wordt, bij sommige mensen, door Blacksn0w (de unlock tool) en niet Blackra1n.
Dus alleen blackrain draaien op een hardwarematige simlockvrij Iphone 3GS 3.1.2 >week 42 geeft geen 'bijwerkingen' als ik het goed begrijp?

(behalve dan de tethered jailbraik maar dat was een 'feature' las ik

Kan iemand bevestigen of dit klopt?

Zo ja dan ga ik proberen met tethering profiles via Cydia tethering aan de praat te krijgen. Zonder Blacksn0w dus. Heb je ook het gezeur niet.
  #604  
Oud 29 November 2009, 15:11
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hachy Bekijk bericht
Dus alleen blackrain draaien op een hardwarematige simlockvrij Iphone 3GS 3.1.2 >week 42 geeft geen 'bijwerkingen' als ik het goed begrijp?

(behalve dan de tethered jailbraik maar dat was een 'feature' las ik

Kan iemand bevestigen of dit klopt?

Zo ja dan ga ik proberen met tethering profiles via Cydia tethering aan de praat te krijgen. Zonder Blacksn0w dus. Heb je ook het gezeur niet.
Geeft geen bijwerkingen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #605  
Oud 30 November 2009, 12:50
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 3
Standaard

Hallo,
Heb gisteren op mijn iPhone 2G firmware 3.1.2 custom gezet, ging allemaal goed.
Alleen nu wil ik nog wat dingen aanpassen via iFunBox, maar nu vindt hij mijn telefoon niet meer. Voor de updat naar 3.1.2 deed die het nog wel. Heb al Afc2add geinstalleerd, maar nog steeds zonder resultaat. Iemand enig idee dit op te lossen??

Gr. Chris
  #606  
Oud 2 December 2009, 18:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 1
Standaard

Goedendag

Ik heb een probleem met mijn ipod en zou niet weten wat ik eraan moet doen. Ik Iphone gekocht op schiphol met een tsjechische handleiding. De iphone is los gekocht en simlockvrij. Wanneer ik de telefoon aanzet krijg ik op het scherm een afbeelding die ernaar verwijst dat ik de telefoon met een usb op mijn pc moet aansluiten m.b.v. Itunes wanneer ik de usb aansluit op mijn pc komt hij niet tevoorschijn in het keuzemenu van itunes en kan ik dus voor de rest niks anders dan een noodoproep plegen. Wat moet ik eraan doen en wat zijn de eventuele volgende stappen?
Moet ik deze iphone eerst jailbreaken? zo ja hoe?
ik hoop dat er iemand is die het mij kan uitleggen

j.huisman
  #607  
Oud 2 December 2009, 18:22
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Op Schiphol een standaard simlock vrije (Tsjechische) iPhone gekocht??? In welke winkel was dat?

Normaal moet je met de meegeleverde kabel de iPhone met de PC verbinden en zou iTunes deze moeten herkennen.

Misschien dat je een harde reset (hoe is te vinden op het forum )zou kunnen proberen terwijl de iPhone verbonden is aan de PC.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #608  
Oud 2 December 2009, 18:24
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Probeer ook eens een andere USB poort

Daarnaast hoop ik dat ie echt simlockvrij is en uit Tsjechie komt zodat je dus geen iPhone cloon hebt gekocht.
__________________

  #609  
Oud 3 December 2009, 00:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 117
Standaard

heb zojuist hersteld van 3.0 naar 3.1.2, met de custom firmware, zonder activatie, simlock vrij gemaakt door T-Mobile, origineel abbo van T-Mobile.

Alles is goed gegaan, alles werkt voor zover ik kan zien. Hoop dat ik geen crashes meer krijg, begon echt irritant te worden, ook als je alleen maar de sms functie gebruikte en verder niets.

Heb dit topic al lopen doorlezen, maar 1 vraag blijft onbeantwoord:
heb wel bereik (streepjes), kan ook bellen, maar geen carrier name in beeld.
Bij instellingen-netwerk staat ook niets.

Hoe kan ik dit nog verhelpen?

EDIT: al gevonden, uit de repo bigboss -> carrier logo fix installeren
had ook op de home page gestaan van iPhoneclub zag ik later

Laatst gewijzigd door pietpiet50; 3 December 2009 om 11:22. Reden: oplossing gevonden
  #610  
Oud 6 December 2009, 21:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Berichten: 11
Standaard

mijn I-Phone is een 3G 16Gb OS 3.1
nu ben ik zo ver dat ik weet dat ik een Activatie nodig heb omdat
de mijne niet simlock vrij is.
dus ik moet deze hebben:
CUSTOM FIRMWARE 3.1.2
iPhone 3G
- Jailbreak
- Activatie
- Cydia
Nu is Mijn Vraag
Upgrade deze ook je baseband?
momenteel is mijn baseband 04.26.08 en dat wil ik graag zo houden
M.V.G. Hymm
  #611  
Oud 6 December 2009, 21:55
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Volgens mij met een custom niet omdat deze daar juist voor bedoelt zijn , maar ik heb de mijne toen met Blacksn0w unlockt omdat ik OFW 3.1.2 ( perongeluk ) downloade , dus in jouw geval zou je dat ook kunnen doen .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #612  
Oud 6 December 2009, 22:18
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hymm Bekijk bericht
mijn I-Phone is een 3G 16Gb OS 3.1
nu ben ik zo ver dat ik weet dat ik een Activatie nodig heb omdat
de mijne niet simlock vrij is.
dus ik moet deze hebben:
CUSTOM FIRMWARE 3.1.2
iPhone 3G
- Jailbreak
- Activatie
- Cydia
Nu is Mijn Vraag
Upgrade deze ook je baseband?
momenteel is mijn baseband 04.26.08 en dat wil ik graag zo houden
M.V.G. Hymm
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
Volgens mij met een custom niet omdat deze daar juist voor bedoelt zijn , maar ik heb de mijne toen met Blacksn0w unlockt omdat ik OFW 3.1.2 ( perongeluk ) downloade , dus in jouw geval zou je dat ook kunnen doen .
Ter bevestiging; nee, deze update je baseband niet .
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #613  
Oud 6 December 2009, 22:52
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.886
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Kan ik deze 3GS custom ook op een simlock vrije iPhone 3GS zetten met een 05.11.07 baseband ?
  #614  
Oud 6 December 2009, 22:59
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
Kan ik deze 3GS custom ook op een simlock vrije iPhone 3GS zetten met een 05.11.07 baseband ?
Ja, dat kan ook .
  #615  
Oud 6 December 2009, 23:01
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2009
Berichten: 16
Standaard

Misschien wel maar ik heb wel gelezen dat je in principe je baseband niet kunt downgraden dus de vraag is of je die nieuwe baseband al hebt.
  #616  
Oud 7 December 2009, 02:02
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.886
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Ik heb het hier over een 3GS die pas vorige week is gekocht...

Laatst gewijzigd door Wally; 7 December 2009 om 02:36.
  #617  
Oud 7 December 2009, 10:25
rubenhvt's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Rotterdam-Hoogvliet
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jobaandetop Bekijk bericht
Goedendag

Ik heb een probleem met mijn ipod en zou niet weten wat ik eraan moet doen. Ik Iphone gekocht op schiphol met een tsjechische handleiding. De iphone is los gekocht en simlockvrij. Wanneer ik de telefoon aanzet krijg ik op het scherm een afbeelding die ernaar verwijst dat ik de telefoon met een usb op mijn pc moet aansluiten m.b.v. Itunes wanneer ik de usb aansluit op mijn pc komt hij niet tevoorschijn in het keuzemenu van itunes en kan ik dus voor de rest niks anders dan een noodoproep plegen. Wat moet ik eraan doen en wat zijn de eventuele volgende stappen?
Moet ik deze iphone eerst jailbreaken? zo ja hoe?
ik hoop dat er iemand is die het mij kan uitleggen

j.huisman
Hebben we het nou over een iPod of iPhone???
  #618  
Oud 8 December 2009, 00:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Ter bevestiging; nee, deze update je baseband niet .
Heb m net geupdate en idd alles werkt nog en ook nog de oude baseband.
Thnx Mensen

Greetz Hymm
  #619  
Oud 8 December 2009, 18:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2009
Berichten: 15
Standaard

hallo

ik probeer men iphone te jailbreaken. heb dit al eens gedaan maar moet het nu ng eens doen. IK weet dat ik vorige keer zo stappen moest ondernemen( power butoon indrukken...) maar nu komt dit niet. Als redsnow done zegt, ligt mijn scherm wel op maar het blijft zwart... wat moet ik doen?


Nils
  #620  
Oud 8 December 2009, 21:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the_nilsinho Bekijk bericht
hallo

ik probeer men iphone te jailbreaken. heb dit al eens gedaan maar moet het nu ng eens doen. IK weet dat ik vorige keer zo stappen moest ondernemen( power butoon indrukken...) maar nu komt dit niet. Als redsnow done zegt, ligt mijn scherm wel op maar het blijft zwart... wat moet ik doen?


Nils
Updaten naar FW 3.1.2 en daarna Blackra1n gebruiken. Redsn0w is achterhaald. Wil je in het vervolg het juiste topic uitkiezen, dit gaat over custom FW. Die kan jij overgens ook gebruiken om te updaten. Dan heb je Blackra1n niet te gebruiken.
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 15:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 13:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 22:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 22:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:57.