Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik 'krijg' van de week een 3GS32gb3.1.2 nieuw (voor 350,-) , unlocked, dus welke moet ik erop los laten? Met of zonder activatie ? Nee ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #581  
Oud 23 November 2009, 17:59
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 150
Standaard

Ik 'krijg' van de week een 3GS32gb3.1.2 nieuw (voor 350,-), unlocked, dus welke moet ik erop los laten? Met of zonder activatie?
Nee ze zijn niet van die vrachtwagen, zijn er genoeg blijkbaar.
edit: zonder activatie als ik het goed lees begrijp ik.
ik gebruik KPN.

Laatst gewijzigd door mneerhout; 23 November 2009 om 18:08.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #582  
Oud 24 November 2009, 08:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 27
Standaard

Sorry, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Kan ik nu met mijn iphone 2g, windows, wel of niet updaten + jailbreak naar 3.1.2? En als mijn iphone al geunlocked is raak ik de unlock dan kwijt?
  #583  
Oud 24 November 2009, 08:22
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mukadder Bekijk bericht
Sorry, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Kan ik nu met mijn iphone 2g, windows, wel of niet updaten + jailbreak naar 3.1.2? En als mijn iphone al geunlocked is raak ik de unlock dan kwijt?
Ja dat kan.

Custom firmware van dit topic of Blackra1n en dan bootneuter.
Alle info staat in de topics.

De 2G blijft altijd te unlocken
__________________

  #584  
Oud 24 November 2009, 11:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Ja dat kan.

Custom firmware van dit topic of Blackra1n en dan bootneuter.
Alle info staat in de topics.

De 2G blijft altijd te unlocken

Ook als ik nog op 3.0 draai? in de handleiding staat dat het alleen voor 3.1 en 3.1.2 is.
  #585  
Oud 24 November 2009, 15:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 37
Standaard

Heb de hele topic doorgespit en ben de weg kwijt.....
Ik heb een buitenlandse 3gs, 3.0.1, jailbroken en geunlockt.
Welke procedure kan ik nu het beste hanteren als ik wil upgraden naar 3.1.2?

Alvast bedankt!
  #586  
Oud 24 November 2009, 22:49
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Quatz Bekijk bericht
Heb de hele topic doorgespit en ben de weg kwijt.....
Ik heb een buitenlandse 3gs, 3.0.1, jailbroken en geunlockt.
Welke procedure kan ik nu het beste hanteren als ik wil upgraden naar 3.1.2?

Alvast bedankt!
Het makkelijkst: download de custom FW uit post #1 met activatie en jailbreak. Daarna uit Cydia Ultrasn0w halen voor de unlock.

Andere manier:
Updaten in iTunes met de orginele FW. Heb je ook de nieuwe BB dus je moet Blackra1n gebruiken voor jailbreak/activate en daarna uit Blackra1n.app Blacksn0w halen en eventueel Cydia.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #587  
Oud 25 November 2009, 16:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Locatie: Witmarsum
Berichten: 29
Standaard

hallo,

als ik mijn iphone 2g 3.1 (jailbraik) update met custom update naar 3.1.2,
nu zie ik dat er geen unlock bij zit..
betekend dat dat ik dan op een andere manier hem zal moeten unlocken?
heb namelijk vodafone abbo erin!

Gr Joachim
  #588  
Oud 25 November 2009, 18:08
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joachiim Bekijk bericht
hallo,

als ik mijn iphone 2g 3.1 (jailbraik) update met custom update naar 3.1.2,
nu zie ik dat er geen unlock bij zit..
betekend dat dat ik dan op een andere manier hem zal moeten unlocken?
heb namelijk vodafone abbo erin!

Gr Joachim
Even Bootneuter zoeken in Cydia.
  #589  
Oud 25 November 2009, 18:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Locatie: Witmarsum
Berichten: 29
Standaard

Wat is dat
  #590  
Oud 25 November 2009, 18:15
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joachiim Bekijk bericht
Wat is dat
Daarmee kan je je iPhone unlocken, maar dat had je zelf ook kunnen vinden met de zoekfunctie
  #591  
Oud 26 November 2009, 13:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Het makkelijkst: download de custom FW uit post #1 met activatie en jailbreak. Daarna uit Cydia Ultrasn0w halen voor de unlock.

Andere manier:
Updaten in iTunes met de orginele FW. Heb je ook de nieuwe BB dus je moet Blackra1n gebruiken voor jailbreak/activate en daarna uit Blackra1n.app Blacksn0w halen en eventueel Cydia.
Als ik de makkelijke manier gebruik, dan ben ik de huidige unlock kwijt. Hoe kan ik dan bij Cydia komen voor Utrasn0w?
  #592  
Oud 26 November 2009, 20:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 62
Standaard Probleem opstarten na jailbreak

Ik heb net een iPhone 3GS 16GB, op 3.1.2 laatste baseband, gejailbreaked met blackra1n. Daarna kon ik gewoon Cydia installeren. Vervolgens Blacksn0w genstalleerd en daarna komt hij uiteraard met de vraag om het toestel te herstarten.

Nu komt het probleem, hij start op maar komt dan weer met een itunes kabeltje/scherm. Zowel als ik hem met computer aan heb gesloten als niet, als ik dan weer blackra1n gebruik start hij wel weer gewoon op, maar dit moet ik dus blijven doen als ik het toestel opnieuw opstart!!

Kan iemand mij alsjeblieft hiermee helpen, wat zie ik over het hoofd!!?????

Alvast bedankt!
  #593  
Oud 26 November 2009, 20:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

van welke week is die iphone
  #594  
Oud 26 November 2009, 20:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door serapim Bekijk bericht
van welke week is die iphone

weet ik niet precies? is dat van belang?
  #595  
Oud 26 November 2009, 20:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

jazeker ik dacht als die vanaf week 40 is dat je alleen maar tethered kan jailbraken
dus dat betekend dat je elke keer als je reboot of uitschakeld weer moet jailbraken
mijn advies is kijk effe op de forum over dit probleem en hoe je kan zien uit welke week hij is ik laat me het effe weten als je er uit bent
  #596  
Oud 26 November 2009, 20:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door serapim Bekijk bericht
jazeker ik dacht als die vanaf week 40 is dat je alleen maar tethered kan jailbraken
dus dat betekend dat je elke keer als je reboot of uitschakeld weer moet jailbraken
mijn advies is kijk effe op de forum over dit probleem en hoe je kan zien uit welke week hij is ik laat me het effe weten als je er uit bent
Als je een iPhone hebt voor week 40, en je update/herstelt die met behulp van iTunes, wordt dan die bootroom ook veranderd of klopt dat dit alleen hardwarematig is?
  #597  
Oud 26 November 2009, 20:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

ik heb effe gekeken de bootromwordt niet veranderd met een update de 3gs wordt in de winkel met een nieuwe bootrom aangeboden dus nogmaals na week 40 heb je waarschijnlijk de nieuwe bootrom
  #598  
Oud 27 November 2009, 18:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Berichten: 18
Standaard

Dag mensen,

Ik heb vandaag m'n Iphone 3GS met firmware 3.0.0 jailbreaked geupdate naar 3.1.2 met de custom firmware + activatie.

Nu heb ik in itunes de custom firmware geselecteerd en deze vervolgens laten herstellen waarna dus de custom firmware erop geinstalleerd werd. Hierna zette ik een oude backup terug en was GUI taal weer NL en had ik diverse programma
s weer terug. Alleen nu heb ik het volgende probleem ik krijg constant "GEEN SERVICE" in beeld waardoor ik dus totaal ben afgesloten.

Nu mijn vraag is of ik iets over het hoofd heb gezien tijdens de procedure of is het een fout?

Als iemand me wil helpen graag! Want momenteel heb ik een gigantisch dure Ipod en niet meer dan dat.

Groeten,
Fjerpje
  #599  
Oud 27 November 2009, 19:53
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjerpje Bekijk bericht
Dag mensen,

Ik heb vandaag m'n Iphone 3GS met firmware 3.0.0 jailbreaked geupdate naar 3.1.2 met de custom firmware + activatie.

Nu heb ik in itunes de custom firmware geselecteerd en deze vervolgens laten herstellen waarna dus de custom firmware erop geinstalleerd werd. Hierna zette ik een oude backup terug en was GUI taal weer NL en had ik diverse programma
s weer terug. Alleen nu heb ik het volgende probleem ik krijg constant "GEEN SERVICE" in beeld waardoor ik dus totaal ben afgesloten.

Nu mijn vraag is of ik iets over het hoofd heb gezien tijdens de procedure of is het een fout?

Als iemand me wil helpen graag! Want momenteel heb ik een gigantisch dure Ipod en niet meer dan dat.

Groeten,
Fjerpje
Ultrasn0w toevallig vergeten installeren?
  #600  
Oud 27 November 2009, 20:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2009
Berichten: 10
Stuur een bericht via MSN naar dominicj Stuur een bericht via Skype™ naar dominicj
Standaard

Hey allemaal, ik heb net die link van destiny (in zn eerste bericht) gedownload: iPhone 3G:

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia

Link

Daarna heb ik mn iphone in recovery mode gezet, en heb ik shift+herstel geklikt, toen was hij een hele tijd bezig met het voorbereiden van mn iphone en toen gaf hij een foutmelding: 1015.
Kan iemand mij helpen?
Hieronder een bericht wat ik al eerder in een ander forum heb geplaatst:

Hallo allemaal,
Ik heb een half uur geleden mn iphone 2.2 jailbroken geupdate naar fw 3.0.2 en gejailbroken met fw 3.0.1.
Ik heb mn iphone illegaal verkregen, daarom heb ik geen t-mobile simkaart.
Nu vraagt mn iphone me om de originele simkaart erin te stoppen maar dat kan dan niet.
Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
Ik heb het al geprobeert met purplera1n, maar hij was bijna klaar toen hij opeens stopte, en mn iphone in recovery mode zette, toen moes ik alles weer opnieuw gaan updaten en jailbreaken.


Mijn enige doel is om mn Iphone te activeren zonder oorginele simkaart

Alvast bedankt voor de hulp,

Grtz DJ RJ
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 14:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 12:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 21:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 21:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:07.