Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door maltje Vind ik blackrain hier op het forum? Kan ik sowieso upgraen naar 3.1 of moet ik die 7A341 gebruiken? Alvast ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #641  
Oud 13 December 2009, 18:57
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
Vind ik blackrain hier op het forum?
Kan ik sowieso upgraen naar 3.1 of moet ik die 7A341 gebruiken?

Alvast bedankt voor je zoveelste moeite.
Updaten in iTunes naar 3.1.2 en Blackra1n downloaden op Blackra1n.com
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 13 December 2009, 19:28
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Ik had een fout 2001.
Na het eten wil ik de vorige versie er teig op krijgen.
Moet ik eerst itunes of eerst blackra1n.Wat als ik blackra1n opstart dan gaat hij vanzelf naar itunes.
  #643  
Oud 13 December 2009, 19:29
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
Ik had een fout 2001.
Na het eten wil ik de vorige versie er teig op krijgen.
Moet ik eerst itunes of eerst blackra1n.Wat als ik blackra1n opstart dan gaat hij vanzelf naar itunes.
Volg gewoon even onze fantastische handleiding en dan lukt het wel
  #644  
Oud 13 December 2009, 19:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb een 2g met 3.0 erop uit amerika. Ik wilde de nieuwe versie erop zetten, maar heb volgens mij de verkeerde link gebruikt (zonder activatie) terwijl ik de versie met activatie had moeten kiezen. Nu kan ik alleen maar noodoproepen kiezen. Hoe moet ik dit oplossen, weet iemand dat? Als ik nu de juiste versie erop wil zetten met recovery mode zegt hij dat mijn firmwarebestand niet compatibel is...

Laatst gewijzigd door Fatih; 13 December 2009 om 20:07.
  #645  
Oud 13 December 2009, 20:24
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fatih Bekijk bericht
Ik heb een 2g met 3.0 erop uit amerika. Ik wilde de nieuwe versie erop zetten, maar heb volgens mij de verkeerde link gebruikt (zonder activatie) terwijl ik de versie met activatie had moeten kiezen. Nu kan ik alleen maar noodoproepen kiezen. Hoe moet ik dit oplossen, weet iemand dat? Als ik nu de juiste versie erop wil zetten met recovery mode zegt hij dat mijn firmwarebestand niet compatibel is...
Jailbreak en activeer je iPhone dan met Blackra1n. Unlocken kan je dan met Bootneuter uit Cydia.
  #646  
Oud 13 December 2009, 20:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Berichten: 9
Standaard

Jailbreak is gelukt met blackra1n, maar unlocken? Moet dat? Want hij doet het nu gewoon. Waar is unlocken dus voor?
  #647  
Oud 13 December 2009, 20:34
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fatih Bekijk bericht
Jailbreak is gelukt met blackra1n, maar unlocken? Moet dat? Want hij doet het nu gewoon. Waar is unlocken dus voor?
Als je unlockt kan je bellen. Als dat al gaat hoef je niet te unlocken.
  #648  
Oud 13 December 2009, 20:36
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Modbreak:
Voor vragen omtrent Blackra1n kan je terecht in het Blackra1n-verzameltopic. Hier willen we dus zo weinig mogelijk vragen omtrent Blackra1n! De snelste manier om te jailbreaken is momenteel Blackra1n, dus deze manier raden wij ook aan. Ga dus EERST even kijken in het Blackra1n-verzameltopic vooraleer je hier een vraag stelt. Zo blijft het voor ons en alle andere forumgebruikers vl overzichtelijker Hartelijk dank.

  #649  
Oud 13 December 2009, 22:11
gundamangel's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 78
Stuur een bericht via MSN naar gundamangel
Standaard 1g unlock 3.1.2

ik heb al het halve internet afgezocht (ja inclusief dit forum) maar ik kan nergens concreet vinden hoe ik mijn iphone kan unlocken na dat ik de custom firmware heb geinstalleerd. kan dit gewoon met bootneuter of moet ik het anders doen.
  #650  
Oud 13 December 2009, 22:13
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gundamangel Bekijk bericht
ik heb al het halve internet afgezocht (ja inclusief dit forum) maar ik kan nergens concreet vinden hoe ik mijn iphone kan unlocken na dat ik de custom firmware heb geinstalleerd. kan dit gewoon met bootneuter of moet ik het anders doen.
Inderdaad gewoon met Bootneuter.
  #651  
Oud 13 December 2009, 23:10
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Welke file ik ook probeer op mijn iphone te zetten,ik krijg steeds de afbeelding van de kabel en itunes.
Ik probeer steeds via dfu mode een ipsw erop te zetten maar het lukt dus niet.

Laatst gewijzigd door maltje; 13 December 2009 om 23:53.
  #652  
Oud 14 December 2009, 17:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Alles terug ok.Ik heb het laten doen door iemand anders.
Hij deed net hetzelfde als ik en bij hem lukte het wel.
Zou het aan itunes kunnen liggen,andere versie?

mvg
`
  #653  
Oud 14 December 2009, 18:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2008
Berichten: 8
Standaard Uknown error

Ik had op mijn iPhone 3G de custom firmware. toen ik iets probeerde met ssh(lettertype) liep mn iphone vast op het apple logo. ik zette hem in Herstelmodus en herstelde weer naar deze firmware, alles werkte behalve mn backup. Ik probeerde hem weer te herstellen maar deze keer kreeg ik the iphone could not be restored. uknown error (13). Elke keer krijg ik een ander getal en ook op mijn andere pc krijg ik deze error. Ik heb hem door iemand anders naar de winkel laten brengen, en daar herstelde ze hem gewoon wel. Vandaag wou ik hem weer jailbreaken, dus ik zet hem weer in Herstel en probeer de custom firmware te gebruiken maar ik krijg nog steeds deze error, ook met de gewone itunes herstel. Ik heb hem uit herstelmodus gekregen met iReb. maar ik kan hem dus niet jailbreaken. iemand een idee?
  #654  
Oud 14 December 2009, 21:46
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kaboemski Bekijk bericht
Ik had op mijn iPhone 3G de custom firmware. toen ik iets probeerde met ssh(lettertype) liep mn iphone vast op het apple logo. ik zette hem in Herstelmodus en herstelde weer naar deze firmware, alles werkte behalve mn backup. Ik probeerde hem weer te herstellen maar deze keer kreeg ik the iphone could not be restored. uknown error (13). Elke keer krijg ik een ander getal en ook op mijn andere pc krijg ik deze error. Ik heb hem door iemand anders naar de winkel laten brengen, en daar herstelde ze hem gewoon wel. Vandaag wou ik hem weer jailbreaken, dus ik zet hem weer in Herstel en probeer de custom firmware te gebruiken maar ik krijg nog steeds deze error, ook met de gewone itunes herstel. Ik heb hem uit herstelmodus gekregen met iReb. maar ik kan hem dus niet jailbreaken. iemand een idee?
Update naar een officile 3.1.2 firmware en probeer te jailbreaken met Blackra1n. Unlocken kan eventueel met Blacksn0w.
  #655  
Oud 16 December 2009, 00:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 14
Stuur een bericht via Yahoo naar tavalain
Standaard

hallo ik heb hier een domme vraag maar heb iets opgevangen zou graag mijn iphone op versie3.1.2 zetten staat nu opversie3.0.1 7a400 met fw 04.26.08 modelmb048ll ik werk nu zonder contract dus heb geen origineel simkaart met dat hij niet van belgie is weet niet echt van waar maar denk van us.
ik heb gehoord als je geen originele simkaart hebt is het niet mogelijk is dat juist en als er iemand mij de juiste firware kan doorgeven is dat de 3g 3.1.2 zonder aktivatie
mercie sorry als het een domme vraag is maar ze zeggen zoveel dat je er niet meer uitraakt cydia staat al op de iphone weet wel niet met wat hij unlock uitgevoerd is ?
  #656  
Oud 16 December 2009, 00:36
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

evt . custum FW en anders update naar 3.1.2 en blackrain en blacksnow draaien .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #657  
Oud 16 December 2009, 00:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 14
Stuur een bericht via Yahoo naar tavalain
Standaard

ja oke maar eerst via itunes schift herstel naar 3.1.2 zonder aktivatie en dan blackra1n dus van de simkaart is niet juist
  #658  
Oud 16 December 2009, 00:47
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

of met activatie en Cydia , blackrain is als je orginele FW installeerd en dan unlock je met blacksnow .
  #659  
Oud 16 December 2009, 01:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 14
Stuur een bericht via Yahoo naar tavalain
Standaard

ik zou de iphone1,2_3.1.2_7d11_restore er op zetten en dan via cydia blackra1n moet ik voordien nog iets doen
  #660  
Oud 16 December 2009, 01:18
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

blackrain haal je van internet en blacksnow zit hier dan meteen in , deze verschijnt als zwarte druppel ( blackrain ) op je springboard .
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 15:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 13:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 22:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 22:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:57.