Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) wat is het verschil tussen een custom firmware en een official firmware...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #841  
Oud 12 February 2010, 16:19
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

wat is het verschil tussen een custom firmware en een official firmware
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #842  
Oud 12 February 2010, 17:29
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

custum FW is zo aangepast dat ie je baseband niet update , maar wel alle nieuwefuncties of updates instaleerd en je kan er vaak een eigentwist aangeven zoals bv een eigen bootlogo ed .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #843  
Oud 13 February 2010, 01:44
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

ik heb 3.1.3 kan ik dan gewoon via itunes als ik de shift toets ingedrukt houdt custom firmware 3.1.2 selecteer die dan er gewoon op installeren zo ja kan ik dan later weer terug naar official firmware?
  #844  
Oud 13 February 2010, 16:28
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 20
Standaard

Ik heb de 3GS versie met activatie geupload op rapidshare, de link in de eerste post was super langzaam.

3GS met activatie:
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Laatst gewijzigd door sander90; 13 February 2010 om 16:30.
  #845  
Oud 16 February 2010, 18:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2009
Berichten: 2
Standaard

ben efkes niet mee hoor,

is de iphone 3GS OS 3.1.3 nu al te jailbreaken of nie?

thx
  #846  
Oud 17 February 2010, 19:06
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo,

Ik heb hier een 3gs met 3.0.1 jailbreak.
Echter kom ik het niet meer in het menu, maar blijf bij het scherm dat ik hem moet activeren via itunes. Ik kan dus niet in het menu komen om cydia op te starten.
Er zit een simlock van t-mobile op.
Hoe kan ik dit oplossen? Via een update naar 3.1.2 custom firmware?
  #847  
Oud 17 February 2010, 20:05
EN-IS's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Ben Dakloos!
Berichten: 356
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NickvanEssen Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb hier een 3gs met 3.0.1 jailbreak.
Echter kom ik het niet meer in het menu, maar blijf bij het scherm dat ik hem moet activeren via itunes. Ik kan dus niet in het menu komen om cydia op te starten.
Er zit een simlock van t-mobile op.
Hoe kan ik dit oplossen? Via een update naar 3.1.2 custom firmware?
Nick, je kunt mijn Custom Firmware gebruiken, hierin zit dus de unlock, cydia, jailbreak en activatie al in.

Zie 2 pagina's terug. Wel eerst een backup maken van je shizzle (https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post412255)

Ik kan je vertellen, dat in 10 dagen tijd het ongeveer 26 a 30 keer is gedownload, 10gb aan data, binnenkort gaat de site plat Maar goed, lees mijn post goed door, en download het!

Als site plat ligt dan upload ik het ergens anders!

Succes!
__________________
Origineel: iPhone 3G 16GB | Huidige versie: 4.1 Bootloader: ?? | Baseband: 05.13.02 | JB: Pwnage & UL: Ultrasn0w

Laatst gewijzigd door EN-IS; 17 February 2010 om 20:07.
  #848  
Oud 17 February 2010, 23:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Ik vraag me af hoe het zit met een ipod touch 8gb 3g met FW 3.1.2.
Ik heb hem gister gejailbreaked alleen toen ik cydia installeerde kreeg ik niet de melding Make my life easier!

Krijg je deze melding niet met een ipod touch of alleen met een iphone.
Want ik wil deze herstellen omdat er te weinig geheugen (100 mb ofzo) overblijft als ik cydia en rock installeer.
Kan ik deze herstellen met een Custom FW 3.1.2 nu de shsh gegevens niet in cydia zijn opgeslagen?

Of kan ik hier nu geen custom FW op zetten?
  #849  
Oud 24 February 2010, 18:16
BuX BuX is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Arnhem
Berichten: 2
Standaard

Ik heb een oude Iphone met tot vanmiddag de oude 1.0.2 ik heb geprobeerd dmv de handleiding te updaten naar 3.1.2 >

CUSTOM FIRMWARE 3.1.2


iPhone 2G

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia
- Unlock

Link

Ik heb deze zonder problemen geintalleerd en via blackra1n de iphone gejailbraiked, alleen als ik bootneuter wil draaien krijg ik steeds de melding; error Couldn't talk to the bootloader.

Ik heb de middag het forum afgestruind en alles wat ik maar kon bedenken geprobeerd, ik kom er niet meer uit wat doe ik verkeerd?

Version; 3.1.2 (7D11)
Model; MA712LL
Firmware; 03.14.08_G
  #850  
Oud 24 February 2010, 23:34
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BuX Bekijk bericht
Ik heb een oude Iphone met tot vanmiddag de oude 1.0.2 ik heb geprobeerd dmv de handleiding te updaten naar 3.1.2 >

CUSTOM FIRMWARE 3.1.2


iPhone 2G

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia
- Unlock

Link

Ik heb deze zonder problemen geintalleerd en via blackra1n de iphone gejailbraiked, alleen als ik bootneuter wil draaien krijg ik steeds de melding; error Couldn't talk to the bootloader.

Ik heb de middag het forum afgestruind en alles wat ik maar kon bedenken geprobeerd, ik kom er niet meer uit wat doe ik verkeerd?

Version; 3.1.2 (7D11)
Model; MA712LL
Firmware; 03.14.08_G
Ik heb geen ervaring met een 2G, maar in de custom die je gebruikt hebt, zit toch al een jailbreak en unlock ingebouwd? Waarom dan nog extra blackra1n en bootneuter gebruiken? (die zijn enkel nodig indien je een officiele firmware gebruikt.) Lijkt mij vreselijk dubbelop?! De software is toch al aangepast op wat je wilt?
Kreeg je geen verbinding direct na het installeren van de custom?
__________________
Wat is die zoekfunctie van dit forum toch heerlijk!
  #851  
Oud 24 February 2010, 23:53
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb de onderstaande fout tijdens het herstellen..

Help??!!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: bmp fout itunes na herstellen met costum firmware.bmp‎ (147,8 KB, 16x gelezen)
  #852  
Oud 25 February 2010, 00:21
BuX BuX is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Arnhem
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Ik heb geen ervaring met een 2G, maar in de custom die je gebruikt hebt, zit toch al een jailbreak en unlock ingebouwd? Waarom dan nog extra blackra1n en bootneuter gebruiken? (die zijn enkel nodig indien je een officiele firmware gebruikt.) Lijkt mij vreselijk dubbelop?! De software is toch al aangepast op wat je wilt?
Kreeg je geen verbinding direct na het installeren van de custom?
Hej bedankt voor je snelle reactie, ik heb het compleet overnieuw gedaan maar hij is niet unlocked met deze update. Ik zou dus niet weten wat ik verkeerd doe?
  #853  
Oud 26 February 2010, 12:07
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

@BuX:
Hmm... En als je nu BootNeuter via Cydia downloadt en draait? (zonder blackra1n deze keer! ) Er is een handleiding.

@Martinosss:
Dan zoek je toch even op error 1604?

Laatst gewijzigd door Buur; 26 February 2010 om 12:14.
  #854  
Oud 26 February 2010, 14:11
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2010
Berichten: 27
Standaard

Mijn iphone was gejailbreakt en unlockt met versie 3.1.2, maar hij is gisteren vastgelopen en ik krijg hem niet meer aan. Hij blijft dan op apple logo hangen. Kan ik dit verhelpen door deze custom firmware te installeren of op een andere manier?
  #855  
Oud 26 February 2010, 14:19
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

@Jim91:
Kan het zijn dat de accu haast leeg is? Probeer eens aan je comp te hangen (of anders aan het stopcontact) en dan te herstarten dmv tegelijk sleep en home button in te blijven houden?
  #856  
Oud 26 February 2010, 14:45
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2010
Berichten: 27
Standaard

Wanneer ik hem aan het stopcontact doe dan licht gelijk het apple logo op. Hij was ook niet leeg toen het gebeurde. Het was namelijk zo dat ik geen verbinding had en toen ik in mijn instellingen ging kijken liep die vast. Daarna opnieuw aangezet en blijft die op het logo hangen...
  #857  
Oud 26 February 2010, 14:58
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Ik had gisteren hetzelfde en op bovenstaande manier opgelost. Heb het wel al eens eerder gehad, deed ik een herstart met de accu rond de 20%..., dat waren de momenten dat ie wel eens op Apple logo bleef hangen. Aan comp hangen i.c.m. forced reboot (sleep+home inhouden) werkte in die gevallen bij mij steeds om door de herstart helemaal door te komen (soms moest ik het meerdere malen proberen, maar uiteindelijk kwam ie erdoor nadat ie weer wat meer opgeladen was).
Probeer het eerst eens uit, voordat je een hoop tijd gaat steken in een herinstallatie.

Laatst gewijzigd door Buur; 26 February 2010 om 15:02.
  #858  
Oud 26 February 2010, 15:24
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2010
Berichten: 27
Standaard

Oke ik ga het proberen! Bedankt voor de tip!
Maar aan de computer hangen zeg je, ik neem aan dat je bedoelt zonder dat itunes aanstaat? En jij moest het ook meerdere keren proberen? Is het dan zo dat die bij jou het opeens weer deed toen je die reboot deed en hem aan de computer had hangen?
  #859  
Oud 26 February 2010, 15:32
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Dat zeg ik. Bij mij start iTunes dan op, maar ik denk niet dat dat veel effect heeft; volgens mij ligt het eerder aan (te) lege accu. Succes! Hopelijk werkt het bij jou even goed als bij mij.

/edit:
In de ruim anderhalf jaar dat ik mijn 3G heb, is dit een paar keer voorgekomen. En iedere keer heb ik het zo opgelost. Als de accu wel genoeg "peut" heeft, dan heb ik geen problemen met een herstart. En de iPhone werkt erna ook gewoon naar behoren, dus aan beschadigde firmware o.i.d. ligt het niet (en ik denk dus ook niet bij jou). Ik heb nog nooit om deze reden een re-install hoeven doen in ieder geval.
Mocht je denken dat je accu echt zo goed als leeg is (blijven hangen in die herstart kost ook energie...), laat de iPhone dan gewoon een tijdje eerst aan je comp hangen (of stopcontact), zodat de accu alweer een stuk opgeladen is, voordat je weer een force-reboot probeert. Wat ik ervan maak als oorzaak is toch dat een herstart even wat meer energie vraagt dan tijdens normaal gebruik; is dat niet voorradig, dan komt ie er niet helemaal door... Ik kan het niet exact onderbouwen, maar deze werkwijze heeft me wel steeds geholpen in die (zeldzame) gevallen.

Laatst gewijzigd door Buur; 26 February 2010 om 15:40.
  #860  
Oud 26 February 2010, 16:03
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2010
Berichten: 27
Standaard

Oke eerste keer lukte het niet, maar ik zal hem dan gewoon in de computer laten hangen. Het is geen probleem dat heel de tijd dat logo blijft branden?
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 15:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 13:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 22:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 22:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:41.