Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Dan goed in DFU zetten, (die foutcode 1600 is het teken dat je niet goed in DFU zit, sinds FW3.0 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #561  
Oud 18 November 2009, 21:10
Oby Oby is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 20
Send a message via twitter to Oby
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Dan goed in DFU zetten, (die foutcode 1600 is het teken dat je niet goed in DFU zit, sinds FW3.0 moet je hem goed in DFU zetten, je moet echt goed de seconde's in de gaten houden, zie wiki: je moet een witte flits zien, dan doet hij het )

Daarna weer Blackra1n gebruiken.
Krijg geen witte flits wel zwart scherm zonder apple logo. Vervolgens draai ik blackra1n, maar die blijft gewoon staan op 'waiting for device'.

Ik heb goed op de seconden gelet, met stopwatch, maar geen witte flits.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #562  
Oud 18 November 2009, 21:12
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oby Bekijk bericht
Krijg geen witte flits wel zwart scherm zonder apple logo. Vervolgens draai ik blackra1n, maar die blijft gewoon staan op 'waiting for device'.

Ik heb goed op de seconden gelet, met stopwatch, maar geen witte flits.
Heb je ook al geprobeerd wat ik je zei; dus even je iPhone uitzetten, en dan aanzetten en dan Blackra1n pas draaien?
  #563  
Oud 18 November 2009, 21:23
Oby Oby is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 20
Send a message via twitter to Oby
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Heb je ook al geprobeerd wat ik je zei; dus even je iPhone uitzetten, en dan aanzetten en dan Blackra1n pas draaien?
Jup, blijft weer in recovery mode verschijnen en iedere keer weer die artifacts.
  #564  
Oud 18 November 2009, 21:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 19
Standaard

Mensen ik ben helemaal confuus

Ik heb n originele T-Mobile 3GS 32GB firmware v3.01 incl jailbreak (geen unlock).
In Cydia heb ik mijn ECID SHSH opgenomen.
Ik wil later graag kunnen unlocken, maar zit nu nog 1,5 jr aan Tmobile vast.

Nu heb ik de Firmware 3.1.2 incl Activatie gedownload maar mijn vraag(en);

a) Is dit de juiste firmware???
b) Ik zie een boel stappen voor een unlocked iphone, maar mijne is Locked. Wat moet ik nu precies doen? Om mijn iphone te upgraden naar 3.1.2, Cydia behouden (ik heb apptbackup gedaan) en later te kunnen unlocken dus geen baseband upgrade!

Wie kan en wil me (en een vriend van mij) hier even stapjes verduidelijken (ben geen hele leek hoor )

Alvast bedankt, want van de handleiding voor 3.1.2. werd ik niet echt duidelijk (ik kan pwnagetool niet gebruiken...heb namelijk een WIN pc).

Edit: enne...als ik die firmware er dan (mogelijk met jullie hulp) op heb staan, is hij dan gejailbreaked of moet bijv. Blackra1n ernog overheen?

Nogmaals THHHHHAAANXXXX!

Laatst gewijzigd door spruitje; 18 November 2009 om 22:01.
  #565  
Oud 18 November 2009, 22:11
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spruitje Bekijk bericht
Mensen ik ben helemaal confuus

Ik heb n originele T-Mobile 3GS 32GB firmware v3.01 incl jailbreak (geen unlock).
In Cydia heb ik mijn ECID SHSH opgenomen.
Ik wil later graag kunnen unlocken, maar zit nu nog 1,5 jr aan Tmobile vast.

Nu heb ik de Firmware 3.1.2 incl Activatie gedownload maar mijn vraag(en);

a) Is dit de juiste firmware???
b) Ik zie een boel stappen voor een unlocked iphone, maar mijne is Locked. Wat moet ik nu precies doen? Om mijn iphone te upgraden naar 3.1.2, Cydia behouden (ik heb apptbackup gedaan) en later te kunnen unlocken dus geen baseband upgrade!

Wie kan en wil me (en een vriend van mij) hier even stapjes verduidelijken (ben geen hele leek hoor )

Alvast bedankt, want van de handleiding voor 3.1.2. werd ik niet echt duidelijk (ik kan pwnagetool niet gebruiken...heb namelijk een WIN pc).

Edit: enne...als ik die firmware er dan (mogelijk met jullie hulp) op heb staan, is hij dan gejailbreaked of moet bijv. Blackra1n ernog overheen?

Nogmaals THHHHHAAANXXXX!
Jij kan gewoon de customfirmware zonder activatie downloaden en die op je iPhone zetten dmv shift+herstel. Je iPhone is dan gejailbreakt, dus Cydia staat er al op.
  #566  
Oud 18 November 2009, 22:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Jij kan gewoon de customfirmware zonder activatie downloaden en die op je iPhone zetten dmv shift+herstel. Je iPhone is dan gejailbreakt, dus Cydia staat er al op.

Allright, maar dus zonder activatie? Volgens die tekst onder de link zou ik juist MET activatie moeten hebben toch?

Moet mn iphone in recover modus? (dus wat was het Home en Power knop of zo toch?)

Toch wel beetje leek
  #567  
Oud 18 November 2009, 22:39
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spruitje Bekijk bericht
Allright, maar dus zonder activatie? Volgens die tekst onder de link zou ik juist MET activatie moeten hebben toch?

Moet mn iphone in recover modus? (dus wat was het Home en Power knop of zo toch?)

Toch wel beetje leek
Als je kan activeren met je T-Mobile simkaart heb je geen activatie in de customfirmware nodig. Je iPhone moet normaal niet in DFU of recovery, maar mocht het niet lukken kan je dat alsnog doen.
  #568  
Oud 19 November 2009, 00:04
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 19
Standaard

Nou super!



Heel eenvoudig, kan niet anders zeggen.
Wel af en toe een paaaaar 'warm' momentjes, maar alles werkt.
Nu alles terugzetten (o.a. mbv aptbackup).

Ben benieuwd of alles nog blijft werken.

Hartelijk dank WDS001 en ook IphoneClub voor de ipsw links
  #569  
Oud 19 November 2009, 00:08
Oby Oby is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 20
Send a message via twitter to Oby
Standaard

Nou hier helaas nog geen stap verder. Goed in DFU gekregen met wit scherm op windows pc. Probeerde officiele software weer te doen, maar kreeg een error(9) met itunes.

Snap der niets meer van. Morgen anders maar ruilen. Nog geen 6 dagen oud.
  #570  
Oud 19 November 2009, 00:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 19
Standaard

Oby,

Ik heb zoiets eens gehad met een upgrade naar 3.0 (met mn ipod).
heb je iets van screenshots van wat je exact te zien krijgt?

Juist als je googled op die EXACTE foutmelding zijn er vaak oplossingen.

Misschien overbodig, maar helemaal in recovery modus gestart zonder aangesloten te zijn op pc / mac al geprobeerd?
  #571  
Oud 19 November 2009, 00:47
Oby Oby is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 20
Send a message via twitter to Oby
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spruitje Bekijk bericht
Oby,

Ik heb zoiets eens gehad met een upgrade naar 3.0 (met mn ipod).
heb je iets van screenshots van wat je exact te zien krijgt?

Juist als je googled op die EXACTE foutmelding zijn er vaak oplossingen.

Misschien overbodig, maar helemaal in recovery modus gestart zonder aangesloten te zijn op pc / mac al geprobeerd?
Dat laatste nog niet, is dat gewoon DFU? Zo ja, en dan?

Heb een filmpje van de 'artifacts' + screenshot van wat ik bedoel.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Schermafbeelding 2009-11-18 om 23.45.38.png‎ (25,3 KB, 15x gelezen)
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip Film op 18-11-2009 om 23.43.mov.zip‎ (381,7 KB, 15x gelezen)
  #572  
Oud 19 November 2009, 14:12
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 4
Standaard

Beste iphoneclub members,

Thx voor de custom, werkt erg goed Ik heb nog wel iets vreemd na het restoren naar de custom firmware. Ik had een een iphone 3g van tmobile en gejailbraked. Ik heb vervolgens de custom 3.1.2 gerestored met shift + herstel.

Alles werkt naar behoren alleen zie ik linksboven wel het bereik van tmobile, maar tmobile zelf niet staan. Als ik kijk bij instellingen zie ik het volgende:

Aanbieder: Tmobile(na erg lang zoeken)

Als bij de info van mijn iphone kijk zie ik het volgende:

Netwerk: Niet beschikbaar
Lijn: T-Mobile NL
Versie: 3.1.2(7D11)
Aanbieder: T-Mobile 5.0

Ik kan verder wel bellen en gebeld worden en hetzelfde voor smsn. Zijn er mensen met een soortgelijke situatie die hetzelfde "probleem"'hebben?

Alvast bedankt!
  #573  
Oud 19 November 2009, 19:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Locatie: Almere
Berichten: 19
Standaard

Precies. Ik had dezelfde problemen. Heb met de nieuwe PwnageTool een eigen custom gemaakt. Ik heb de juiste gevonden op dit forum.

Ging perfect en easy in DFU en verder ook prima. Tip van King om geen Winterboard te installeren inderdaad cruciaal. Bij mij crashte de iPhone ook toen ik Winterboard opende om een andere background te installeren. Even niet dus. En in Cydia crashte hij ook toen ik een nieuwe app had uitgekozen. Ook even niet meer voor mij dus.
  #574  
Oud 19 November 2009, 20:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Locatie: Almere
Berichten: 19
Standaard

Op een Mac met SnowLeopard krijg je je iPhone zelfs met een digitale stopwatch niet in DFU. Ik heb het tig keer geprobeerd. Hij ging steeds in Recovery mode. Beveiliging/pesterijtje van Apple? Kostte me een weekend. Tot ik met de nieuwste PwnageTool een eigen custom heb gemaakt. Ging meteen in DFU! Nu heb ik eindelijk firmwareversie 3.1.2 op mijn iPhone. Wel met Cydia en Winterboard die ik vanwege crashes maar even niet meer gebruik...
  #575  
Oud 19 November 2009, 21:20
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

En hoe zit het dan met de iPod touch 1g? ik heb namelijk een vriend waarvoor ik die ga jailbreaken maar kan nergens een "losse" firmware file vinden.
het hoeft niet perse een custom te zijn zolang hij maar touch 1g 3.1.2 of 3.1.1 is.
als hier iemand mij er aan kan helpen zou het fijn zijn.
__________________
iPhone? eerder MyPhone!
  #576  
Oud 21 November 2009, 10:26
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pelle4495 Bekijk bericht
En hoe zit het dan met de iPod touch 1g? ik heb namelijk een vriend waarvoor ik die ga jailbreaken maar kan nergens een "losse" firmware file vinden.
het hoeft niet perse een custom te zijn zolang hij maar touch 1g 3.1.2 of 3.1.1 is.
als hier iemand mij er aan kan helpen zou het fijn zijn.
Die zal je hier niet vinden omdat je voor een 3.1.1 iPod touch update moet betalen. Je kan je iPod wel jailbreaken met Blackra1n.
  #577  
Oud 21 November 2009, 13:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 3
Standaard

Waarom heb ik op mijn 2G 8GB na de custom firmware maar 6,6GB totale ruimte?
Voordien had ik 7,1GB.
Hoe kan ik deze 500MB recupereren?
  #578  
Oud 21 November 2009, 22:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: beveren
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jijibken Bekijk bericht
Waarom heb ik op mijn 2G 8GB na de custom firmware maar 6,6GB totale ruimte?
Voordien had ik 7,1GB.
Hoe kan ik deze 500MB recupereren?
deze 500mb is verplaats de costum heeft een groter geheugen partitie genomen .
  #579  
Oud 22 November 2009, 19:08
OwBeeGee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar OwBeeGee
Standaard

Heeft er iemand een torrent link voor custom 3.1.2 met activatie voor een 3G!

Die share link is te langzaam en opeen of andere reden breekt ie steeds af
__________________
[ The dreams in which I'm iPhoning are the best I'd ever had! ]
  #580  
Oud 23 November 2009, 18:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

die link doet het niet meer 3.1.2 met activatie iphone 3g
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 15:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 13:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 22:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 22:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:41.