Jailbreak voor alle iDevices met iOS 3.1.2 tot 4.0.1 & 3.2.1 [iPad] - Verzameltopic

Jailbreak voor alle iDevices met iOS 3.1.2 tot 4.0.1 & 3.2.1 [iPad] - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) @Wimpie100; Ja, dat is allemaal al lang vertelt!! Werkt JailBreakMe .com ook met 4.0 GM versie, nee, toch? Dat las ik op internet....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 2 August 2010, 19:47
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Locatie: Ik slaap naast m'n iPod touch!!
Berichten: 189
Standaard

@Wimpie100; Ja, dat is allemaal al lang vertelt!!

Werkt JailBreakMe.com ook met 4.0 GM versie, nee, toch?
Dat las ik op internet.
__________________
Ja voor de technologie nee, voor het "Big Brother Tijdperk".
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 2 August 2010, 19:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wimpie100 Bekijk bericht
Weet iemand of deze jailbreak ook werkt bij de Iphone 3GS met de nieuwe bootrom ???
Ja, het werkt. Ik heb vandaag ook de JB gedaan. Heb ook nieuwe bootrom. Geen problemen ondervonden.
  #203  
Oud 2 August 2010, 20:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Berichten: 6
Standaard

Bij Mijn 3G (4.0.1) lukt het niet
ik slide to jailbreak en dan krijg ik niks hij laad niet alleen die achtergrond... ????
  #204  
Oud 2 August 2010, 20:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Metallica Bekijk bericht
Bij Mijn 3G (4.0.1) lukt het niet
ik slide to jailbreak en dan krijg ik niks hij laad niet alleen die achtergrond... ????
popupblokker uitzetten in de opties van safari
  #205  
Oud 2 August 2010, 20:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Locatie: Maassluis
Berichten: 4
Stuur een bericht via Skype™ naar poepidoe
Standaard

Hier een site waar op eenvoudige wijze je iPod Touch kan jaibreaken ook met firmware 4.0 ,mc model, 3g en 32Gb

http://www.redmondpie.com/jailbreak-ipod-touch-3g-2g-mc-model-ios-4.0-with-jailbreakme-2.0-star-how-to-video-guide/

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 August 2010 om 21:06. Reden: Niet nodig om dit steeds te blijven herhalen. Voegt niks nieuws toe.
  #206  
Oud 2 August 2010, 21:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2009
Locatie: Barneveld
Berichten: 135
Standaard

Heb alles gewist (geschiedenis, cookies, cache) en pop-ups uit en fraudemelding zodat niks tegenwerkt en.... tis gelukt!!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 August 2010 om 21:17. Reden: post aangepast: Illegaal verzoek
  #207  
Oud 2 August 2010, 21:20
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Berichten: 2
Standaard vastloper

Ik wilde mijn 3gs ook jailbreaken. Hij liep alleen vast. Na een tip op internet heb ik de I-phone gereboot. Nu krijg ik alleen nog het Apple logootje te zien en heb ik geen enkele mogelijkheid om in mijn I-phone te komen.

Help! Wat kan ik doen? Wel SHSH opgeslagen met Tinyumbrella... maar ja, kan nu ook niet bij Cydia komen.
  #208  
Oud 2 August 2010, 21:46
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jasperdejong Bekijk bericht
Ik wilde mijn 3gs ook jailbreaken. Hij liep alleen vast. Na een tip op internet heb ik de I-phone gereboot. Nu krijg ik alleen nog het Apple logootje te zien en heb ik geen enkele mogelijkheid om in mijn I-phone te komen.

Help! Wat kan ik doen? Wel SHSH opgeslagen met Tinyumbrella... maar ja, kan nu ook niet bij Cydia komen.
No worries;
Doe een google op iReb (is onderdeel van iH8snow).
Daarin heb je de optie om hem uit een restore loop te halen...en dan start hij gewoon op.

Ik heb dit ook gehad en een hele dag lopen zweten in de angst dat mijn iphone naar de knoppen was. Hiermee kreeg ik hem altijd uit zijn loop.

Heb je trouwens ook iTunes 9.2 (niet 9.2.1!!!!)?
  #209  
Oud 2 August 2010, 21:59
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 27
Send a message via twitter to guza
Standaard

Hoe zit het met de tethering? kan dat zonder jailbreak? en hoe met jailbreak? Gewoon weer via Mywi?
  #210  
Oud 2 August 2010, 22:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spruitje Bekijk bericht
No worries;
Doe een google op iReb (is onderdeel van iH8snow).
Daarin heb je de optie om hem uit een restore loop te halen...en dan start hij gewoon op.

Ik heb dit ook gehad en een hele dag lopen zweten in de angst dat mijn iphone naar de knoppen was. Hiermee kreeg ik hem altijd uit zijn loop.

Heb je trouwens ook iTunes 9.2 (niet 9.2.1!!!!)?

Ik heb Itunes 9.2.1.5
En iReb is niet meer beschikbaar op H8snow.

Ik blijf zweten.... :-(
  #211  
Oud 2 August 2010, 22:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Berichten: 7
Standaard

@ JASPERDEJONG

Gebruik iRecovery. Gewoon fff googlen, vind je wel een downloadable bestand en een handleiding.

Heb je een Mac;

- terminal opstarten
- naar de directory waar irecovery staat navigeren
- ./irecovery intypen
- setenv auto-boot true intypen
- saveenv intypen
- /exit intypen

iphone uitzetten en opnieuw opstarten en je zit zo weer in je springboard.
  #212  
Oud 2 August 2010, 22:27
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Locatie: Ik slaap naast m'n iPod touch!!
Berichten: 189
Standaard

Voor mensen waarbij safari crasht als je "slide to jailbreak" doet, dit kan komen omdat je de GM versie hebt, daarbij werkt ie niet.
  #213  
Oud 2 August 2010, 23:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2010
Locatie: Westland
Berichten: 69
Standaard jb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Justinmichael Bekijk bericht
Ja tuurlijk, daarvan uitgaande natuurlijk, maar dat heb ik uiteraard gedaan! Maar omdat ik nu op 3.1.2 zit met een gehacktiveerde, jailbroken en unlockte 3GS, weet ik niet zeker of ie dan mn backup pakt bij 4.0.1 met jailbreakme, activatie met t-mobile prepaid kaartje en weer n unlock.. Zal dat gewoon werken, ben bang dat ik alles kwijtraak..
Activeren etc heeft niets te maken met je backup:
1 maak een complete backup van alles wat je wilt bewaren!
2 instaleer de laatste itunes.
3 zet FW4.0.1. op je iphone
4 activeer deze met tmobile kaart waarmee je ook op internet kan en de jailbreak kan uitvoeren, omdat het een userland jb is.
5 jb je iphone
6 backup terugzetten.
__________________
Heb jij ook een jailbreak?...ja duh
  #214  
Oud 2 August 2010, 23:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2010
Berichten: 56
Standaard

Dus als ik het goed begrijp moet ik na de jb enkel de reserve terugzetten als ik iets kwijt ben na de jb? Is de jb dan niet weg met die restore?
  #215  
Oud 3 August 2010, 00:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2010
Locatie: Westland
Berichten: 69
Standaard jb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SPiET Bekijk bericht
Dus als ik het goed begrijp moet ik na de jb enkel de reserve terugzetten als ik iets kwijt ben na de jb? Is de jb dan niet weg met die restore?
Spiet, even erbij blijven he!
1 een backup terug zetten doe alleen na een FW upgrade of restore!!
2 omdat jij al op FW 4.0.1 zit en je een jb wilt toepassen hoef je niets terug te zetten, maar!!!!!! als je geen backup maakt en je jb mislukt om wat voor reden dan ook, dan moet je restoren en is een backup terugzetten wel erg makkelijk.

dus probeer het nu eerst maar zonder te restoren, lukt het dan niet dan moet je restoren, daarna jb 'en en daarna (als je dat wilt) een backup terugzetten. Indien het nu nog niet duidelijk is dan raad ik je aan om eerst een aantal forums goed door te lezen en te bestuderen voordat je een jb doorvoert, het kan namelijk ook fout gaan.
  #216  
Oud 3 August 2010, 08:08
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Berichten: 19
Standaard

Hallo allemaal,

Er zijn heel veel mensen die last hebben van de Safari crash op het moment dat de melding 'Sit Tight' in beeld komt (ik zelf ook al de gehele dag na 2304983 pogingen).

Nu heb ik (ook van andere vernomen de oplossing). Ik doe hem ook in het engels, ook internationaal zijn er veel vragen:

Jailbreakme Safari 'Sit Tight' Crash oplossing;
- Ik heb my firmware geupdate met de 4.0.1 firmware (mijn baseband is geupdate)
- Backup je iPhone met iTunes
- Doe een volledige herstel (geen herstel van backup!)
- Direct na het afronden van deze herstel, ga naar Safari en start jailbreakme site en slide to jailbreak
- De Download start, Sit tight bericht komt en alles wordt geinstalleerd
- Als alles afgerond is kun je herstellen van je zojuist gemaakte backup

Jailbreakme Safari 'Sit Tight' Crash Solution:
- I have updated my iPhone with the 4.0.1 firmware (yes it updated my baseband)
- Backup your iPhone within iTunes
- Do a complete restore (NO Restore from backup!)
- Immediately after restore go to Safari, open jailbreakme site and "slide to jailbreak"
- The Download starts, Sit tight message appears and everything is installed.
- Afterwards you can restore the backup you just created!

Als je al een gejailbreakte iPhone had-hebt installeer dan eerst APTBackup om je Cydia applicaties te herinneren (voordat je een backup maakt).

Als je afhankelijk bent van een UNLOCK weet ik niet of het updaten naar 4.0.1 verstandig is (bomen, bos)

Laatst gewijzigd door spruitje; 3 August 2010 om 08:11.
  #217  
Oud 3 August 2010, 09:07
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard Witte iconen op springbord

Hey Mensen,

heeft iemand ook het volgende probleem dat er op eens witte iconen ontstaan op het springbord.. lijkt mij af te komen van een browser. Heb opera mini geinstalleerd gehad en maar meteen eraf gegooit. maar weet niet of het daar aan ligt aangezien de iconon blijven staan. Zie screenshot/bijlage. Ze zijn ook niet te verwijderen
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png foto.PNG‎ (258,7 KB, 58x gelezen)
  #218  
Oud 3 August 2010, 09:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 35
Stuur een bericht via Yahoo naar pattaya
Standaard

Hoe zet ik multi-tasken aan ik heb iphone3g met jailbreakme
  #219  
Oud 3 August 2010, 09:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2010
Berichten: 56
Standaard

Is dat zo dat Itunes maar n backup maakt iedere keer je synch? En dat er maar ook n backup te vinden is in bewerken -> voorkeuren? Ik zie daar maar ntje staan, de keer ik hem aansloot met itunes en synch.
  #220  
Oud 3 August 2010, 10:11
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pattaya Bekijk bericht
Hoe zet ik multi-tasken aan ik heb iphone3g met jailbreakme
Probeer "Features" eens, een cydia app in de modmyi repo (gewoon in cydia "features intypen en de juiste versie aanklikken). Na installatie winterboard opstarten, en dan bij themes "multitasking" aanzetten (of een van de andere opties). Klik op respring en je hebt multitasking!

PS sorry voor de dubbelpost, ik weet niet echt hoe meerder mensen tegelijk te quoten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.1 (behalve iPad2) - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 456 22 January 2012 21:06
redsn0w: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.3 (behalve iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 323 21 December 2011 21:33
Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.2 (behalve iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 290 30 October 2011 16:31
Alle iDevices: Jailbreak voor 4.0 tot 4.1 iDevices met Greenpois0n - Verzameltopic spysical Jailbreak 502 30 March 2011 17:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:47.