Carrier Update / Aanbieder update

Carrier Update / Aanbieder update discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, ik zojuist mijn iPhone geupdate naar 2.0 en dat is allemaal prima gegaan. Echter, wanneer ik hem nu aansluit op mijn mac zegt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 July 2008, 10:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 70
Standaard Carrier Update / Aanbieder update

Beste mensen,

ik zojuist mijn iPhone geupdate naar 2.0 en dat is allemaal prima gegaan. Echter, wanneer ik hem nu aansluit op mijn mac zegt hij dat er een update is voor de aanbiedersinstellingen op mijn telefoon. Ik heb geen idee wat dit is en twijfel dus ook of ik deze wel moet installeren. Weet iemand wat dit is en of het veilig is om deze update te installeren?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 July 2008, 11:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Berichten: 11
Send a message via twitter to knbootsx
Standaard

Heb dezelfde melding. Als je op installeren klikt krijg je gewoon een foutmelding en gebeurt er verder niks.
  #3  
Oud 20 July 2008, 13:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 19
Standaard Carrier Update / Aanbieder update

De upgrade naar 2.0 is succesvol en elke keer als ik mijn Iphone sync in Itunes krijg ik van Itunes de vraag om een update te installeren van mijn Carrier.

Weet iemand hier wat van af?
Is het veilig?

Stat
  #4  
Oud 20 July 2008, 13:48
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat kan je veilig doen
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #5  
Oud 20 July 2008, 13:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 19
Standaard

Dank je Michael!

Edit: werkt zonder problemen.

Laatst gewijzigd door Statrosa; 20 July 2008 om 15:09.
  #6  
Oud 20 July 2008, 16:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 30
Standaard aanbiederinstellingen update

na mijn update naar 2.0 krijg ik in Itunes de volgende melding als ik mijn iphone aansluit:

update beschikbaar voor de aanbiederinstellingen

nadat ik zeg download en update krijg ik dit:


onbekende fout 1630

iemand een idee wat dit zou kunnen zijn en hoe dit op te lossen is?

groet Emiel

Laatst gewijzigd door DeCe; 20 July 2008 om 16:43.
  #7  
Oud 20 July 2008, 16:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 26
Standaard

Hier ook geinstalleerd en dat ging goed (t-mobile)
  #8  
Oud 20 July 2008, 16:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 June 2008
Berichten: 182
Standaard

Weet iemand ook wat het inhoud? Ik zie geen verschill, behalve dat ik nu "T-Mo..." zie staan in plaats van "T-Mobile".
  #9  
Oud 20 July 2008, 16:35
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je gprs setting zijn automatisch in je iphone geplaatst
  #10  
Oud 20 July 2008, 16:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Mierlo
Berichten: 65
Standaard

misschien heb je een provider die niet ondersteunt word?

ik heb zelf t-mobile en had geen foutmelding
  #11  
Oud 20 July 2008, 16:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Ik bel via vodafone, rare is als ik mijn landen instelling van mijn Mac wijzig van nl naar UK dan krijg ik geen melding in Itunes dat er een aanbiederinstelling update is.

Laatst gewijzigd door DeCe; 20 July 2008 om 16:44.
  #12  
Oud 20 July 2008, 17:18
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Ik heb telfort en krijg deze melding ook, als ik dan op download and update klik geeft die een error.

Het vervelende is dat ik deze melding elke keer krijg als ik m'n iphone aansluit.

Weet iemand hoe dit uit te zetten?
__________________
iPhone US 8GB - FW 3.0 (custom) - Telfort NL - Windows & Hackingtosh
  #13  
Oud 20 July 2008, 18:03
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

De discussie over GPRS / APN instellingen is verplaatst (en samengevoegd) naar: [FW 2.0] Instellingen GPRS / APN: hoe moet dat?
  #14  
Oud 20 July 2008, 18:53
smoothnick29's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 28
Standaard

Dus als ik t goed begrijp kan ik mn iPhone 1.4 gewoon updaten naar 2.0 en dan hoef ik nix te jailbreaken of te unlocken ???
  #15  
Oud 20 July 2008, 19:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Leuk dat het bij enkele van jullie werkt, bij mij blijf ik de foutmelding houden, opnieuw installeren, niks van aan trekken of wachten tot iemand een oplossing heeft?

Toch ben ik blij met mijn update naar 2.0 ondanks deze melding

Laatst gewijzigd door DeCe; 20 July 2008 om 19:12.
  #16  
Oud 20 July 2008, 19:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DeCe Bekijk bericht
Leuk dat het bij enkele van jullie werkt, bij mij blijf ik de foutmelding houden, opnieuw installeren, niks van aan trekken of wachten tot iemand een oplossing heeft?

Toch ben ik blij met mijn iupdate naat 2.0 ondanks deze melding
Welke provider? Het werkt (zover hier bekend) alleen met officile iPhone-providers, dus T-Mobile NL of Mobistar.
  #17  
Oud 20 July 2008, 19:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door praseodym Bekijk bericht
Welke provider? Het werkt (zover hier bekend) alleen met officile iPhone-providers, dus T-Mobile NL of Mobistar.
vodafone business
  #18  
Oud 20 July 2008, 22:12
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik zou ook wel graag van deze melding af willen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #19  
Oud 20 July 2008, 22:12
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 22
Standaard

belgie, Proximus zelfde foutmelding 1630.

Oplossing om dit uit te zetten is welkom.
Instellingen doe ik zelf wel.

Vermoedelijk omdat Proximus niet door Apple werd gekozen!
  #20  
Oud 22 July 2008, 11:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leama Bekijk bericht
Weet iemand ook wat het inhoud? Ik zie geen verschill, behalve dat ik nu "T-Mo..." zie staan in plaats van "T-Mobile".
Dit heb ik nu ook na de update... Erg vreemd... Het is op het homescherm wel goed, maar bij vervolgschermen is de tekst te groot...

EDIT: na een reboot zie ik dat het overal is doorgevoerd en dat het nu T-Mobile NL is ipv T-Mobile

Is dit te herstellen?

Laatst gewijzigd door Lezz; 22 July 2008 om 12:02.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
aanbieder update tomietie iPhone algemeen 0 20 October 2010 21:32
Aanbieder is 7.0 update werkt niet RBT T-Mobile 8 19 August 2010 22:28
Carrier update Sonicje Archief 2 16 November 2008 10:20
Carrier update gelukt? iklaas Archief 2 10 August 2008 15:15
Carrier settings update ? tweeg Archief 1 21 July 2008 21:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:05.