Ultrasn0w

Ultrasn0w discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) alles werkt toch perfect?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #301  
Oud 27 June 2009, 00:28
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

alles werkt toch perfect?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 27 June 2009, 01:27
EN-IS's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Ben Dakloos!
Berichten: 356
Arrow

Huh?

Ik lees nu ineens hier over "problemen" van mensen die hun telefoon uitzetten en weer aanzetten dat ze melding krijgen op hun scherm over simkaart error?!?

Grappig, ik dacht dat dat juist de manier was hoe UltraSn0w werkt, het volgende gebeurt bij mij;

(natuurlijk daarvoor gerestored naar FW 3.0, dan RedSn0w Jailbreak en dan via USB UltraSn0w geinstalleerd)

- iPhone aanzetten
- Geeft aan Sim Locked -> Pincode invoeren
- Heb bereik (vodafone), geen 3G verbinding
- Verbinding valt weg na een aantal seconden
- Krijg melding; simkaart zit er niet (simkaart error - no sim)
- Paar seconden later melding van sim locked -> Pincode invoeren
- Heb bereik samen met 3G
- Alles werkt, youtube, winterboard, cydia, e-mail, safari, alles!

Dit heb ik dus vanaf dag 1, en nu nog steeds, maar dit is naar mijn geweten geen error maar een manier hoe ultrasn0w te werk gaat, of is dat niet zo?
__________________
Origineel: iPhone 3G 16GB | Huidige versie: 4.1 Bootloader: ?? | Baseband: 05.13.02 | JB: Pwnage & UL: Ultrasn0w
  #303  
Oud 27 June 2009, 02:11
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 June 2008
Locatie: Ergens in Zeeland
Berichten: 43
Send a message via twitter to Sjef
Standaard

Is bij mij wisselend. De ene keer moet ik 2x mijn PIN ingeven, en de andere keer vindt ie het na 1x wel genoeg. Het maakt voor de werking opzich niets uit, in beide gevallen werkt alles prima..
  #304  
Oud 27 June 2009, 11:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EN-IS Bekijk bericht
Huh?

Ik lees nu ineens hier over "problemen" van mensen die hun telefoon uitzetten en weer aanzetten dat ze melding krijgen op hun scherm over simkaart error?!?

Grappig, ik dacht dat dat juist de manier was hoe UltraSn0w werkt, het volgende gebeurt bij mij;

(natuurlijk daarvoor gerestored naar FW 3.0, dan RedSn0w Jailbreak en dan via USB UltraSn0w geinstalleerd)

- iPhone aanzetten
- Geeft aan Sim Locked -> Pincode invoeren
- Heb bereik (vodafone), geen 3G verbinding
- Verbinding valt weg na een aantal seconden
- Krijg melding; simkaart zit er niet (simkaart error - no sim)
- Paar seconden later melding van sim locked -> Pincode invoeren
- Heb bereik samen met 3G
- Alles werkt, youtube, winterboard, cydia, e-mail, safari, alles!

Dit heb ik dus vanaf dag 1, en nu nog steeds, maar dit is naar mijn geweten geen error maar een manier hoe ultrasn0w te werk gaat, of is dat niet zo?
Ik zet mijn Iphone op en heb onmiddelijk bereik.
Ik heb enkel het probleempje dat ik wanneer ik in Nederland kom,manueel een provider moet zoeken.

HEb iphone 3G met Base
  #305  
Oud 27 June 2009, 13:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

Hallo ik zit met een dillema ik heb pas mijn telefoon weer in orde na die upgrade ik heb een tmobile abbo zal ik nou die ultrasnow erover gooien voor de unlock of gewoon zo laten
  #306  
Oud 27 June 2009, 13:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EN-IS Bekijk bericht
Huh?
Ik lees nu ineens hier over "problemen" van mensen die hun telefoon uitzetten en weer aanzetten dat ze melding krijgen op hun scherm over simkaart error?!?
....
Dit heb ik dus vanaf dag 1, en nu nog steeds, maar dit is naar mijn geweten geen error maar een manier hoe ultrasn0w te werk gaat, of is dat niet zo?
Dat probleem had ik ook en op de duur kreeg ik totaal geen netwerk meer. Pin van de simkaart afgezet en geen enkele foutmelding meer.
  #307  
Oud 29 June 2009, 22:54
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Een vriend van me heeft net zijn 3G gejailbreaked en hij heeft cydia en Ultrasn0w geinstalleerd, alleen nu heeft ie na herstarten zijn KPN sim erin gedaan en nou staan er na 5 x herstarten en vliegtuigmodus aan en uit nog steeds puntjes en staat: geen simkaart gevonden ofzo.. en nu zegt hij: bezig met activeren, dit kan even duren, en dan doet hij niks, en dan komen er daarna weer puntjes.....Help A.u.b we snappen het niet xD

Net deed ie het heel eventjes, en nu staat er weer zoeken...dus nu heeft ie weer niks, hij wisselt steeds...
hij flikkert nogsteeds een beetje met wel en geen netwerk, had net ff netwerk, maar is te zwak om mee te bellen

Laatst gewijzigd door Titoezz; 29 June 2009 om 23:37. Reden: hij doet het weer niet
  #308  
Oud 30 June 2009, 02:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

Dat heb ik ook gehad ultra er af en dan opnieuw proberen !!! Greetz bas
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Titoezz Bekijk bericht
Een vriend van me heeft net zijn 3G gejailbreaked en hij heeft cydia en Ultrasn0w geinstalleerd, alleen nu heeft ie na herstarten zijn KPN sim erin gedaan en nou staan er na 5 x herstarten en vliegtuigmodus aan en uit nog steeds puntjes en staat: geen simkaart gevonden ofzo.. en nu zegt hij: bezig met activeren, dit kan even duren, en dan doet hij niks, en dan komen er daarna weer puntjes.....Help A.u.b we snappen het niet xD

Net deed ie het heel eventjes, en nu staat er weer zoeken...dus nu heeft ie weer niks, hij wisselt steeds...
hij flikkert nogsteeds een beetje met wel en geen netwerk, had net ff netwerk, maar is te zwak om mee te bellen
  #309  
Oud 30 June 2009, 14:22
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Bedankt voor de tip, dus we hebben het meteen geprobeerd, alleen het werkt nog steeds niet, hij doet nu of KPN met hele lage snelheid/bereik zodat je niet kan bellen, of helemaal niks, puntjes... We hebben zo ongeveer alles al geprobeerd, vluchtmodus aan en uit, herstarten(10x), herinstalleren, sim eruit en weer in.... Help please
  #310  
Oud 30 June 2009, 18:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Locatie: in een huis
Berichten: 25
Standaard

Mmm heel raar en normaal gelokt op t-mobile ? En als je 3.0 er opnieuw opzet met je kpn kaartje er in en activeert met je kpn kaart er in wat dan ?

Greetz bas
  #311  
Oud 4 July 2009, 02:34
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 211
Standaard

hi kpn
wel internet
kan alleen niet bellen....
iemand tips?

heb hi..... kan nu wel internetten, maar niet belllen......
iemand enig idee

Update:
Maf, kan nu wel bellen en internetten. Heb alles nog eens opnieuw gedaan en nu werkt het. Ben benieuwd of dat zo blijft.....

Laatst gewijzigd door iScorpio; 4 July 2009 om 10:49.
  #312  
Oud 4 July 2009, 14:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2009
Berichten: 2
Standaard

ik heb ook problemen met mijn Iphone 3G.
Mijn telefoon is van T-mobile maar ik heb 'm geunlocked met Ultrasn0w en tebruik een telfort sim.
alle functies doen het gewoon totdat hij opeens de melding geeft geen sim geinstalleerd dan moet ik de telefoon een paar keer aan en uitschakelen in de hoop dat ie het weer snel gaat doen. Er zitten geen pincodes op de kaart/telefoon.

Heeft iemand een tip hoe ik dit probleem kan oplossen??
  #313  
Oud 4 July 2009, 20:50
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 211
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tomtom100 Bekijk bericht
hi kpn
wel internet
kan alleen niet bellen....
iemand tips?

heb hi..... kan nu wel internetten, maar niet belllen......
iemand enig idee

Update:
Maf, kan nu wel bellen en internetten. Heb alles nog eens opnieuw gedaan en nu werkt het. Ben benieuwd of dat zo blijft.....
Update2:
Helaas niet dus.....zeer instabiel en onbetrouwbaar....
Iemand een suggestie?
  #314  
Oud 4 July 2009, 21:44
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tomtom100 Bekijk bericht
Update2:
Helaas niet dus.....zeer instabiel en onbetrouwbaar....
Iemand een suggestie?
Als je 3 G aanstaat, zet die dan eens uit. Bij mij was daarna het bereik meteen perfect.
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
  #315  
Oud 9 July 2009, 16:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

hallo,

ik heb altijd een iphone 1g gehad maar heb nu net 3 dagen een 3G maar heb het volgende probleem,

hij was al gejailbreakt maar nu heb ik hem geunlockt met ultrasnow,
hij deed het even maar zodra ik heb opnieuw opstarte deed die het niet meer en moest ik ultrasnow opnieuw installeren en dan deed die het weer!
maar nou deed ik 'herstel netwerk instellingen' (voor gps ontvangst proberen)
en nou doet me simkaart het dus niet meer, ofnouja, hij pakt hem wel maar zegt telkens 'geen service', en nou ben ik dus weer thuis maar elke keer als ik ultrasnow weer probeer te installeren geeft die errors, 'POSIX:Connection refused' + http://repo666.ultrasn0w.com POSIX: Connection refused, en dan kan ik alleen nog op 'return to cydia' klikken!:S

hoe los ik dit op?'
en hoe laat ik dit opgelost?
want met mijn vorige iphone heb ik het eenmalig gedaan met redsnow, en toen was ik in 1x klaar!

martijn
  #316  
Oud 9 July 2009, 23:42
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 5
Standaard

Kan iemand mij helpen met het unlocken van mijn iphone 3G 16GB firmware 3.0. Elke keer als ik Ultrasnow installeert en dan opnieuw opstart en dan vervolgens andere simkaart erin krijg ik steeds de melding "SIMLOCK". Ik word helemaal geK
  #317  
Oud 9 July 2009, 23:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaffang@gmail.com Bekijk bericht
Kan iemand mij helpen met het unlocken van mijn iphone 3G 16GB firmware 3.0. Elke keer als ik Ultrasnow installeert en dan opnieuw opstart en dan vervolgens andere simkaart erin krijg ik steeds de melding "SIMLOCK". Ik word helemaal geK
Heb je toevallig een sim pincode erop staan?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #318  
Oud 9 July 2009, 23:50
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 5
Standaard

Sim pincode ..bedoel je sim code? Of bedoel je simlock code. Ik gebruik nooit een code voor mijn sim
  #319  
Oud 9 July 2009, 23:54
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaffang@gmail.com Bekijk bericht
Sim pincode ..bedoel je sim code? Of bedoel je simlock code. Ik gebruik nooit een code voor mijn sim
Uit je profiel haal ik ook niet welke iphone je hebt 2G, 3G, 3GS?
  #320  
Oud 9 July 2009, 23:54
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 5
Standaard

Nee, ik ben toch in de war. De andere simkaart heeft wel een pincode om te openen, is dat een goed probleem dan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ultrasn0w 05.14.02 Need-iPhone Archief 1 2 November 2010 11:27
iPhone 3GS: ultrasn0w 0.93 memo06 Unlock 30 22 June 2010 01:36
iPhone 3G: ultrasn0w jwptm Unlock 11 22 March 2010 21:37
Ultrasn0w Miichiel Unlock 5 23 July 2009 18:47
ultrasn0w is er!!! owen Archief 1 23 June 2009 09:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:52.