Ultrasn0w

Ultrasn0w discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb de telefoon gejailbreaked en geunlocked en dit werkt perfect! 3G werkt met mijn Hi abbo. Wel vind ik het vreemd dat het bereik op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #241  
Oud 24 June 2009, 11:50
jeehaa's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 8
Standaard

Heb de telefoon gejailbreaked en geunlocked en dit werkt perfect! 3G werkt met mijn Hi abbo. Wel vind ik het vreemd dat het bereik op mijn telefoon zeer wisselt. Weet iemand of dit normaal is bij een Hi abbo? Of ligt dit aan de unlock. Ik vind het in ieder geval vl beter werken dan een rebel-sim...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 24 June 2009, 12:04
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 46
Standaard

Ik heb toch sterk het gevoel dat de ultrasn0w niet helemaal ok is. Meer mensen melden hier enorme lag. De iPhone wordt ontzettend traag. Dit fenomeen treedt pas op nadat Ultrasn0w geinstalleerd is. Cydia voor 3.0 is buggy as hell. Crashed voortdurend en laden duurt ontzettend lang.
Verder valt Wi-Fi regelmatig uit en kan ik met een Vodafone SIM geen verbinding krijgen (CDC error).
Op 3 verschillende manieren telkens hetzelfde (shit) resultaat.

Over een week gelukkig een gratis officiele t-mobile unlock dan gaat deze zooi (met respect) er weer af!
  #243  
Oud 24 June 2009, 12:11
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Maar je kan wel bellen enzo?

Pas trouwens nog ff je profiel aan.

dat wel maar hij heeft veel aan dat er geen simkaart geinstalleerd is en dak kan ik niet meer, enkel vliegtuig modus switchen maar heb geen zin iedere 5 min te kijken of hij nog gaat of niet.
Ik werk met base prepaid kaartje(belgi)
__________________
Iphone 5 64GB 6.0
  #244  
Oud 24 June 2009, 12:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeehaa Bekijk bericht
Heb de telefoon gejailbreaked en geunlocked en dit werkt perfect! 3G werkt met mijn Hi abbo. Wel vind ik het vreemd dat het bereik op mijn telefoon zeer wisselt. Weet iemand of dit normaal is bij een Hi abbo? Of ligt dit aan de unlock. Ik vind het in ieder geval vl beter werken dan een rebel-sim...
ik gebruikte ook de rebel sim, zeer irritant.
Heb ook afwisselende ontvangst met 3G aan dat ligt hoogwaarschijnlijk aan de unlock.
  #245  
Oud 24 June 2009, 12:19
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 34
Standaard

Gister eindelijk na twee weken *****n met een Rebel Sim mn Iphone sim lock vrij kunnen maken.

Alles ging perfect. Wel kreeg ik de eerste keer melding Geen Simkaart,daar gaan we weer dacht ik even (dit kreeg ik namelijk met de Rebel ook na 2 minuten)
Maar gelukkig ging dit weg en na ongeveer 2 minuten zag ik als eerste KPN staan.
3G icoontje kwam pas nadat ik Wi-Fi uitgezet had.

Kan nu eindelijk bellen, sms en surfen.
Zelfs mn Gmail wordt elke 15 minuten binnen gehaald indien iets aanwezig is.
Werkt helemaal top.

Nu kan ik eindelijk verdiepen in wat de Iphone allemaal kan

Vraag me alleen af waarom ik Wi-Fi en 3G niet tegelijk aan kan zetten?
Met mn Nokia E71 kon dit wel.Als ik buiten huis was dan ging alles via 3G en zodra ik thuis (of in de buurt van een bekende Wi-Fi point) was dan ging alles via Wi-Fi.
Kan dit ook ingesteld worden in de Iphone??
  #246  
Oud 24 June 2009, 12:26
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb via SBSettings Wi-Fi en GPRS aan, zodra ik buiten bereik ben van mijn Wi-Fi gaat hij over op GPRS. Dus bij mij kan het....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #247  
Oud 24 June 2009, 12:43
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Het was gewoon eeN tijdelijk probleem. Vanochtend had ik er geen last meer van.
  #248  
Oud 24 June 2009, 12:46
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeehaa Bekijk bericht
Heb de telefoon gejailbreaked en geunlocked en dit werkt perfect! 3G werkt met mijn Hi abbo. Wel vind ik het vreemd dat het bereik op mijn telefoon zeer wisselt. Weet iemand of dit normaal is bij een Hi abbo? Of ligt dit aan de unlock. Ik vind het in ieder geval vl beter werken dan een rebel-sim...
Ik heb 't idee dat het bij mij ook zo wisselt....(ook Hi). Oorzaak : dekking ? Of toestel ?
  #249  
Oud 24 June 2009, 12:46
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Ik heb via SBSettings Wi-Fi en GPRS aan, zodra ik buiten bereik ben van mijn Wi-Fi gaat hij over op GPRS. Dus bij mij kan het....
SBSettings ???Waar kan ik dat vinden, want dat is dus de functie die ik graag wil hebben.
  #250  
Oud 24 June 2009, 12:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

In cydia.
Maar Wi-Fi overruled altijd grps of 3G.
SBSettings kun je alleen snel je Wi-Fi of 3g uitzetten.
  #251  
Oud 24 June 2009, 12:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Tot nu toe 1 probleem ontdekt.
Wanneer ik naar Nederland ging gisteren viel de ontvangst weg en moest ik handmatig een provider kiezen.Deze viel ook weg en heb dan een andere gekozen die wel heel de tijd bleef werken.
terug in Belgie heb ik hem deze morgen handmatig terug op Base gezet.
Nog iemand dit probleem?
Nu met de vakantie voor de deur kan je maar beter verwittigd zijn.

mvg
  #252  
Oud 24 June 2009, 12:54
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: Almere
Berichten: 15
Standaard

Echt helemaal perfect stukken beter dan de eerde sn0w versie.

  #253  
Oud 24 June 2009, 13:10
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 34
Standaard

Ik heb gezocht en vond Auto Correcton Sbsettings en Autolock Sbsettings.
Heb ze beiden ook binnen gehaald en geinstalleerd maar kan nergens iets vinden om te instellen?
  #254  
Oud 24 June 2009, 13:11
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Nee, gewoon sbsettings installeren en dan bovenin (statusbalk) met je vinger van links naar rechts swipen, dan verschijnt het menu.
  #255  
Oud 24 June 2009, 13:16
blikjebier's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeehaa Bekijk bericht
Heb de telefoon gejailbreaked en geunlocked en dit werkt perfect! 3G werkt met mijn Hi abbo. Wel vind ik het vreemd dat het bereik op mijn telefoon zeer wisselt. Weet iemand of dit normaal is bij een Hi abbo? Of ligt dit aan de unlock. Ik vind het in ieder geval vl beter werken dan een rebel-sim...
Ik heb buiten de randstad ook last van een wisselend 3G bereik met KPN Mobile, dit had ik overigens ook met mijn Sony Ericsson telefoon...
  #256  
Oud 24 June 2009, 13:21
blikjebier's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door seninha Bekijk bericht
Vraag me alleen af waarom ik Wi-Fi en 3G niet tegelijk aan kan zetten?
Met mn Nokia E71 kon dit wel.Als ik buiten huis was dan ging alles via 3G en zodra ik thuis (of in de buurt van een bekende Wi-Fi point) was dan ging alles via Wi-Fi.
Kan dit ook ingesteld worden in de Iphone??
Bij mij werkt dit wel zo op de iPhone. Thuis heb ik internet via mijn linksys Wi-Fi router en als ik buiten bereik ben van de wi-fi router gaat deze op 3G over.
  #257  
Oud 24 June 2009, 13:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Loop eens weg van je accespoint en kijk is of hij dan auto naar 3g gaat of edge
  #258  
Oud 24 June 2009, 13:29
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 34
Standaard

Thanks,het werkt.
  #259  
Oud 24 June 2009, 13:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Berichten: 1
Standaard

werkt goed, ik moest wel twee keer opnieuw Ultra laten sneeuwen....Maar nu werkt het super
  #260  
Oud 24 June 2009, 18:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 19
Standaard

redsn0w 0.72 op Vista Ultimate werkte bij mij niet (Program error; needs to be closed). Op XP PRO wel...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ultrasn0w 05.14.02 Need-iPhone Archief 1 2 November 2010 11:27
iPhone 3GS: ultrasn0w 0.93 memo06 Unlock 30 22 June 2010 01:36
iPhone 3G: ultrasn0w jwptm Unlock 11 22 March 2010 21:37
Ultrasn0w Miichiel Unlock 5 23 July 2009 18:47
ultrasn0w is er!!! owen Archief 1 23 June 2009 09:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:09.