Ultrasn0w

Ultrasn0w discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Oke ik heb het idee dat het nu gelukt is! Ik heb geen idee wat ik nou precies anders heb gedaan. Ik zette mijn reservekopie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 23 June 2009, 23:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 2
Standaard

Oke ik heb het idee dat het nu gelukt is!
Ik heb geen idee wat ik nou precies anders heb gedaan. Ik zette mijn reservekopie terug op mijn iPhone, deed mijn simkaart erin (hij gaf eerst weer aan dat ik er geen simkaart in had zitten) en ineens sprong hij op KPN.
Nu me apps nog terug op me iPhone zetten...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 24 June 2009, 00:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joeyg19 Bekijk bericht
Heeft iemand nog een idee voor mij hoe ik ultrasnow erop kan zetten zonde rmijn Wi-Fi? krijg Wi-Fi niet meer aan de praat.
Download ultrasn0w! Unlock iPhone 3G - GU1337

Je hebt ten 1e een SSH(ik gok er op dat je als je jailbreakt automatisch openSSH installeerd) verbinding nodig, hiervoor heb je het bekende programma: winSCP, maar zoals in ons(ja ik heb het zelfde, ik heb ook geen Wi-Fi meer en ik wil ook updaten en unlocken) bijvoorbeeld Diskaid:

Disk Mode for your iPhone or iPod Touch ? - Download DiskAid for PC Windows and Mac OSX

Daarbij heb je ook mobile terminal op je iphone nodig. Daarvoor heb je een oplossing, pwnagetool, daarbij kan je bij het maken van een ISPW bestand mobile terminal aanklikken en dan bakt hij het bij de ISPW erin. Als SSH er niet standaard inzit, kan je dit waarschijnlijk ook doen met pwnagetool. Dus ongeveer wat je eerder al vroeg, ISPW met ultrasn0w erin, maar helaas kan dit niet met ultrasn0w. Helaas is pwnagetool alleen voor Mac, dus zal je opzoek moeten gaan daar een customfirmware op internet met deze 2 dingen er in.

Dus je zal opzoek moeten gaan naar iemand met een Mac, die een customfirmare laten maken met openSSH erin en mobile terminal. Weer de iphone opnieuw restoren en dan weer jailbreaken met Redsn0w, en dan de ISPW gebruiken die je van diegene hebt gekregen. Dan de stappen volgen die bij de bovenste link staan, en dat zal het denk ik ongeveer wel zijn.

Ik heb dat ISPW bestand ook nodig, kan iemand die een Mac heeft een ISPW maken met openSSH en mobile terminal erin gebakken, dat zal ons een hoop plezier geven
  #203  
Oud 24 June 2009, 00:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 41
Standaard

Heb t zelf even getest, je kan dus gewoon een 2G reservekopie terugzetten op de ge-unlockte 3G
  #204  
Oud 24 June 2009, 00:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Locatie: Gorinchem
Berichten: 20
Standaard

Hoi allemaal,

Heb net voor het eerst een jailbreak en unlock zelf uitgevoerd en alles loopt als een trein!! Geen simlock meer en lekker draaien op 3.0. Was wel erg blij dat alles meteen goed was gegaan. Ultrasn0w is tha bomb!!

Groeten Tristal
  #205  
Oud 24 June 2009, 00:29
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tristal Bekijk bericht
Hoi allemaal,

Heb net voor het eerst een jailbreak en unlock zelf uitgevoerd en alles loopt als een trein!! Geen simlock meer en lekker draaien op 3.0. Was wel erg blij dat alles meteen goed was gegaan. Ultrasn0w is tha bomb!!

Groeten Tristal
Mooi om te horen. Succes ermee!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #206  
Oud 24 June 2009, 00:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Delft
Berichten: 43
Standaard

Ik heb een macbook en wil je best helpen. Pm me. Ik weet alleen niet hoe het precies moet.
  #207  
Oud 24 June 2009, 00:34
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

kan iemand mij helpen, heb net geupdate naar 3.0 en er word nu gevraagd voor activatie, op d eiphone ken ik enkel noodnummers en het probleem is dus dat hij niet kan activeren: geen geldige simkaart(wordt niet ondersteund), het is een franse iphone, werkte met rebelsim, mijn simkaartje heeft geen pincode dusjaa.

Wat moet ik nu doen?
__________________
Iphone 5 64GB 6.0

Laatst gewijzigd door aer0101; 24 June 2009 om 00:42.
  #208  
Oud 24 June 2009, 00:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 61
Standaard

Prima werkt perfect! percies gedaan zoals op site gemeld staat!

Geen enkele problemen ermee, loopt als een trein!
  #209  
Oud 24 June 2009, 00:50
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aer0101 Bekijk bericht
kan iemand mij helpen, heb net geupdate naar 3.0 en er word nu gevraagd voor activatie, op d eiphone ken ik enkel noodnummers en het probleem is dus dat hij niet kan activeren: geen geldige simkaart(wordt niet ondersteund), het is een franse iphone, werkte met rebelsim, mijn simkaartje heeft geen pincode dusjaa.

Wat moet ik nu doen?
Is een franse iPhone niet simlock vrij?
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #210  
Oud 24 June 2009, 00:52
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Is een franse iPhone niet simlock vrij?
nee hij is niet simlockvrij
  #211  
Oud 24 June 2009, 00:54
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Maar heb je hem niet unlocked dan tijdens de jailbreak?
  #212  
Oud 24 June 2009, 00:57
T1m's schermafbeelding
T1m T1m is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 184
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aer0101 Bekijk bericht
kan iemand mij helpen, heb net geupdate naar 3.0 en er word nu gevraagd voor activatie, op d eiphone ken ik enkel noodnummers en het probleem is dus dat hij niet kan activeren: geen geldige simkaart(wordt niet ondersteund), het is een franse iphone, werkte met rebelsim, mijn simkaartje heeft geen pincode dusjaa.

Wat moet ik nu doen?
Verder gaan met procedure van RedSn0w ! Had dit ook, daarna meteen zonder activatie doorgegaan met de redsn0w procedure.. dan start hij door. en kun je erna de rest doen
  #213  
Oud 24 June 2009, 00:57
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Maar heb je hem niet unlocked dan tijdens de jailbreak?
Dat gaat toch niet, in de handleiding staat eerst jailbreaken dan naar cydia gaan enz...
maar hij wil niet activeren en kan er niet mee werken, enkel noodnummers
  #214  
Oud 24 June 2009, 01:00
T1m's schermafbeelding
T1m T1m is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 184
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aer0101 Bekijk bericht
Dat gaat toch niet, in de handleiding staat eerst jailbreaken dan naar cydia gaan enz...
maar hij wil niet activeren en kan er niet mee werken, enkel noodnummers
iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone on OS 3.0 Using RedSn0w (Windows)

Ga daar gewoon verder. Dus vergeet de activatie, en ga nu de Jailbreak uitvoeren.
  #215  
Oud 24 June 2009, 01:06
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door T1m Bekijk bericht

maar in itunes kan ik niet zelf firmwire kiezen door shift + klikken op herstellen, hij zegt iedere keer herstellen en bijwerken in een kadertje, gene andere optie
  #216  
Oud 24 June 2009, 01:14
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Heb je 3.0 nog niet erop staan dan?
  #217  
Oud 24 June 2009, 01:16
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

het ligt dus aan mijn laptop, heb op andere laptop geprobeerd en daar lukt het wel.

Ik snap het niet, deze laptop is 1 week oud en koste me 1800 en het gaat niet, heb al problemen dat itunes niet kan verbinden met itunes store dat ik mijn internetverbinding moet controleren terwijl die perfect werkt
  #218  
Oud 24 June 2009, 01:21
T1m's schermafbeelding
T1m T1m is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 184
Standaard

Dat hoeft toch ook niet .... Je hebt nu toch al de 3.0 erop staan.. Daarom vraagt hij om activatie.. Dat vergeet je nu gewoon en gaat verder met die RedSn0w...

In die link staat ook een download van de firmware die je vervolgens moet laden in redsn0w.
  #219  
Oud 24 June 2009, 01:24
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

ja bedankt, ik ben bezig op mijn andere laptop want op deze lukt het niet shift+herstellen
  #220  
Oud 24 June 2009, 01:37
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Waarom doe je opnieuw herstellen als je al op 3.0 zit???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ultrasn0w 05.14.02 Need-iPhone Archief 1 2 November 2010 11:27
iPhone 3GS: ultrasn0w 0.93 memo06 Unlock 30 22 June 2010 01:36
iPhone 3G: ultrasn0w jwptm Unlock 11 22 March 2010 21:37
Ultrasn0w Miichiel Unlock 5 23 July 2009 18:47
ultrasn0w is er!!! owen Archief 1 23 June 2009 09:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:06.