Ultrasn0w

Ultrasn0w discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan iemand mij helpen. Het is me gelukt om te jailbraiken. alleen ik vind in cydia geen utrasnow? Waar kan ik dat ergens vinden en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 23 June 2009, 22:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Kan iemand mij helpen. Het is me gelukt om te jailbraiken. alleen ik vind in cydia geen utrasnow? Waar kan ik dat ergens vinden en wat moet ik dan doen
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 23 June 2009, 22:43
MsG MsG is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Kom op mensen een beetje zoeken. Je moet bij sources een link toevoegen. Hint het is iets met 666. Standaard zit die source er niet bij.
  #183  
Oud 23 June 2009, 22:44
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luna s Bekijk bericht
Kan iemand mij helpen. Het is me gelukt om te jailbraiken. alleen ik vind in cydia geen utrasnow? Waar kan ik dat ergens vinden en wat moet ik dan doen
Hoe werkt het?

* Upgrade je iPhone 3G naar iPhone OS 3.0
* Voer een jailbreak uit met redsn0w of PwnageTool, waarbij ook Cydia/Icy wordt genstalleerd
* Start Cydia of Icy
* Voeg de repo repo666.ultrasn0w.com toe aan Cydia of Icy
* Zoek naar ultrasn0w in Cydia of Icy en installeer ultrasn0w
* Herstart je iPhone 3G
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #184  
Oud 23 June 2009, 22:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 94
Standaard

werkt perfect .
  #185  
Oud 23 June 2009, 22:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 10
Standaard

ik probeer hem toe te voegen binnen cydia maar krijg de melding "did not find repository"
  #186  
Oud 23 June 2009, 22:50
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luna s Bekijk bericht
ik probeer hem toe te voegen binnen cydia maar krijg de melding "did not find repository"
ultrasn0w schrijf je met een 0 (nul) i.p.v. een (letter) o.
  #187  
Oud 23 June 2009, 22:52
Radical Madness
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij mij is het gelukt, en het werkt perfect, alleen heb ik een Telfort abonnement, alleen staat er nu KPN, kan ik hier problemen mee krijgen?
  #188  
Oud 23 June 2009, 22:52
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Radical Madness Bekijk bericht
Bij mij is het gelukt, en het werkt perfect, alleen heb ik een Telfort abonnement, alleen staat er nu KPN, kan ik hier problemen mee krijgen?
Lijkt mij niet. Als verder alles verder goed werkt
  #189  
Oud 23 June 2009, 22:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 10
Standaard

het lukt mij niet ik krijg steeds de medling in Cydia

"did not find repository"
  #190  
Oud 23 June 2009, 22:55
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luna s Bekijk bericht
het lukt mij niet ik krijg steeds de medling in Cydia

"did not find repository"
repo666.ultrasn0w.com

Moet toch lukken lijkt mij.
  #191  
Oud 23 June 2009, 23:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2009
Berichten: 47
Standaard

Ik had net ook dat toen ik mijn Iphone opnieuw opstartte dat hij problemen had met het ontgrendelen van de simlock.
Na een paar keer proberen en herstarten deed hij het pas....vreemd (gelukkig zet ik hem nooit uit)
  #192  
Oud 23 June 2009, 23:10
MsG MsG is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Hebben jullie allemaal niet dat de springboard veel schokkeriger gaat bij slepen naar een andere pagina en dat spelletjes regelmatig schokkeren? Het verbaast me dat ik de enige ben, terwijl ik de procedure al een keer helemaal opnieuw heb gedaan :S.
  #193  
Oud 23 June 2009, 23:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 2
Standaard

Het lukt mij wel om de iPhone te jailbraken. Ook unlocken gaat volgens mij volgens plan. Het enige probleem is dat ik dan geen bereik krijg. Ik heb een gelockte iPhone en wil daarop mijn KPN simkaart gaan draaien.
Is het noodzakelijk dat ik de Custom Restore draai, dit had ik namelijk niet gedaan?
Is het ook noodzakelijk dat de simkaart er niet in zit tijdens dit hele proces, of maakt dit niks uit, ik had hem er namelijk de hele tijd in zitten?
  #194  
Oud 23 June 2009, 23:29
MsG MsG is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Maakt niks uit. Is het nit zo dat het eventjes duurt? Ik krijg twee keer dat ik hem moet invullen als ik hem aan heb gedaan en dan pakt hij hem. Niet meteen de eerste keer.
  #195  
Oud 23 June 2009, 23:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 41
Standaard

Did it, done it and succeeded, was weer een eitje ! *verlangt terug naar unlocken van 1st gen toen ik em net in usa had gekocht* Aug gaat mn t-mob abo pas in dus kan ik nu mooi via mn oude sim nog ff genieten.
  #196  
Oud 23 June 2009, 23:43
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 41
Standaard

ik heb ook kpn, even vliegtuig mode aan en uitschakelen
  #197  
Oud 23 June 2009, 23:44
MsG MsG is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Ik weet al waardoor de enorme traagheid optreed. Door de pushservice inderdaad. Helemaal niet de unlock zelf.
  #198  
Oud 23 June 2009, 23:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 41
Standaard

Kan ik trouwens een backup van mn 2G op mn 3G overzetten, of synchroniseren ?
  #199  
Oud 23 June 2009, 23:49
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik had eindelijk tijd redsn0w en ultrasn0w te proberen. Mijn prepaid sims van T-Mobile en Vodafone (met simpin) werken beide wel, maar de Hi-sim doet het niet. Eventjes, heel eventjes zelfs, KPN-Hi in beeld gehad, maar die blijft moeilijk doen...
Die andere twee gaan als een trein.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #200  
Oud 23 June 2009, 23:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2009
Berichten: 4
Standaard

hallo allemaal het is me eindelijk gelukt om ultrasn0w erop te krijgen en zie ook mijn provider erbij staan,maar als ik iemand wil bellen krijg ik " doorschakelen actief" te zien en kan ik niet bellen. Iemand enig idee wat ik daar aan moet doen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ultrasn0w 05.14.02 Need-iPhone Archief 1 2 November 2010 11:27
iPhone 3GS: ultrasn0w 0.93 memo06 Unlock 30 22 June 2010 01:36
iPhone 3G: ultrasn0w jwptm Unlock 11 22 March 2010 21:37
Ultrasn0w Miichiel Unlock 5 23 July 2009 18:47
ultrasn0w is er!!! owen Archief 1 23 June 2009 09:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:07.