Cydia homepage wel via 3G niet via WIFI ??

Cydia homepage wel via 3G niet via WIFI ?? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, ik heb een probleempje. Als ik Cydia opstart dan krijg ik de homepage ( Home . Cydia ) niet goed geladen. De 'grafische ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 October 2009, 00:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2009
Berichten: 13
Standaard Cydia homepage wel via 3G niet via Wi-Fi ??

Hoi allemaal,

ik heb een probleempje. Als ik Cydia opstart dan krijg ik de homepage ( Home . Cydia ) niet goed geladen.
De 'grafische delen' van de homepage worden niet geladen. Ook kan ik geen nieuwe REPO's erin krijgen en
bijvoorbeeld openssh niet installeren.
Als ik het doe via met Wi-Fi uit, dus 3G of GPRS dan wordt de page wel goed geladen.

Ik snap er niks van want de rest via Wi-Fi werkt als een tierelier ?

Aanvulling: Compleet hersteld, JB van Geohot en Cydia installeren werkt ook alleen via GPRS/3G en niet via Wi-Fi?

2e aanvulling: het blijkt zoals ik nu kan zien alleen apt.saurik en de homepage ( volgens mij ook saurik ) en ook de installer van Cydia ( is toch ook Saurik ?? ) te zijn.

Iemand een idee ??

Groeten,

Robert

Laatst gewijzigd door caro7372; 25 October 2009 om 10:26. Reden: Extra aanvullend onderzoek gedaan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 October 2009, 08:41
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Locatie: putten
Berichten: 17
Send a message via twitter to poncke
Standaard jailbreak blackra1n

ik heb blackra1n gebruikt,gaat op zich goed
ik krijg vanzelf blackra1n icoon en als ik die open en zeg dan instal cydia
dan wil die cydia downloaden maar komt dan na 1 min met een error

iemand enig idee
  #3  
Oud 25 October 2009, 08:51
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Al een soft en/of harde reset geprobeerd?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 25 October 2009, 09:23
_Witte_'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 30
Standaard

Ik heb het zelfde snap er ook niets van
  #5  
Oud 25 October 2009, 11:11
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Locatie: putten
Berichten: 17
Send a message via twitter to poncke
Standaard

nee maar denk mischien is er een simpele oplossing voor.ga dat eerst wel proberen

bedankt
  #6  
Oud 25 October 2009, 11:12
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door poncke Bekijk bericht
nee maar denk mischien is er een simpele oplossing voor.ga dat eerst wel proberen

bedankt
Even resetten is toch vrij simpel?

(Sleep/Awake-button en de Home-button ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt)
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #7  
Oud 25 October 2009, 11:37
» iPod touch 64GB (v2) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2009
Berichten: 1
Standaard ipod touch 3g

Hallo,
Ik heb een ipod touch 3g 64 gb en wil deze ook graag jailbreaken.
Kan ik dezelfde procedure met blackra1n uitvoeren net als bij de iphone?
Alvast bedankt.
Gr Tonneke
  #8  
Oud 25 October 2009, 11:55
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tonneke Bekijk bericht
Hallo,
Ik heb een ipod touch 3g 64 gb en wil deze ook graag jailbreaken.
Kan ik dezelfde procedure met blackra1n uitvoeren net als bij de iphone?
Alvast bedankt.
Gr Tonneke

Gelieve eerst even de zoekfunctie gebruiken, dan was je al snel hier uitgekomen waar het volgende wordt verteld:
Citaat:
Heb je een iPod Touch 2G/3G van 8GB, dan werkt blackra1n alleen als het modelnummer van je iPod begint met MB.
  #9  
Oud 25 October 2009, 13:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

hee poncke, als je install cydia doet doe je dat over Wi-Fi of niet.
het beste is over Wi-Fi dit te doen.
  #10  
Oud 25 October 2009, 15:25
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Ja, hier heb ik sinds een dag of 2 ook last van! Via 3G werkt het prima, maar via Wi-Fi inderdaad bovenstaande problemen.
Zou het iets met Firmware 3.1.2 te maken kunnen hebben?
  #11  
Oud 25 October 2009, 16:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 7
Standaard

ik heb hier ook last van... zou het mss de routers kunnen zien die bepaalde sites blokkeert ofzo?
  #12  
Oud 25 October 2009, 16:14
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Locatie: putten
Berichten: 17
Send a message via twitter to poncke
Standaard

ja doe dit over Wi-Fi

ik heb geprobeerd om rock te installen en dat doet tie wel

Laatst gewijzigd door WDS001; 25 October 2009 om 17:10. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #13  
Oud 25 October 2009, 17:10
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door poncke Bekijk bericht
ja doe dit over Wi-Fi

ik heb geprobeerd om rock te installen en dat doet tie wel
In een ander topic heb ik gelezen dat je het net eens over 3G moet proberen. Wi-Fi zou voor problemen zorgen.
  #14  
Oud 25 October 2009, 17:21
» iPhone NL 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 3
Standaard

Zelfde probleem hier. Zit op 3.1 en Cydia werkt niet over Wi-Fi.
  #15  
Oud 25 October 2009, 18:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door firefs Bekijk bericht
ik heb hier ook last van... zou het mss de routers kunnen zien die bepaalde sites blokkeert ofzo?
Ik denk het niet omdat het bij mijn weten eerder wel heeft gewerkt.
Hoe was dat bij jullie dan ?

Groeten,

Robert
  #16  
Oud 25 October 2009, 18:48
_Witte_'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 30
Standaard

waneer hebben jullie een update van cydia gedaan ???
bij mijn is het toen begonen daar voor geen probelemen
  #17  
Oud 25 October 2009, 18:53
» iPhone NL 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 3
Standaard

Ik heb gister een custom firmware van 1 v/d threads op dit forum op mn 2G gezet. Cydia werkte vanaf de 1e keer opstarten al niet...
  #18  
Oud 25 October 2009, 18:57
_Witte_'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 30
Standaard

oke bij mij wel het is pas na de update gekomen ?? zo ver ik weet kan je de update er uit halen ???
  #19  
Oud 25 October 2009, 19:23
» iPhone NL 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 3
Standaard

Zoals topicstarter al constateerde; blijkt inderdaad alleen in 't geval van onderdelen van Saurik. Heb net een andere repo toegevoegd en die werkt wel prima via Wi-Fi.
  #20  
Oud 25 October 2009, 20:03
_Witte_'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 30
Standaard

welke ?? is dat dan ben ik er ook af
gr witte
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
email wel via Wi-Fi niet via 3G of umts iFerdinand Wi-Fi 2 8 February 2011 10:37
E-mail versturen wel via 3G, niet via Wi-Fi Paul_538 Wi-Fi 6 1 February 2011 00:24
gmail werkt wel op Wi-Fi maar niet op 3g dennisiphone Wi-Fi 0 1 November 2009 15:30
3.0: vind wel Wi-Fi maar werkt niet tommehh Wi-Fi 15 28 June 2009 19:37
Mail wel via Wi-Fi, niet via EDGE jericho2k Wi-Fi 0 29 May 2008 16:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:53.