Intelliscreen

Intelliscreen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door toontje55 Had ook het probleem met traag reageren van diverse app's, batterij snel leeg en met niet meer of heel moeilijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 25 September 2008, 11:16
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toontje55 Bekijk bericht
Had ook het probleem met traag reageren van diverse app's, batterij snel leeg en met niet meer of heel moeilijk kunnen unlocken als ik een gesprek ontving en IntelliScreen was aktief. Nieuwe versie 2.23 gisteravond geinstalleerd en de problemen zijn opgelost.
Ook de batterij problemen ? Want dat was de reden waarom ik 2.2 eraf gehaald heb.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 25 September 2008, 11:19
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

de batterijproblemen zijn voor mijn nog even afwachten, maar ik heb de laatste tijd ook heel veel zitten photoswappen en dat trekt je telefoon ook leeg. Maar ik zal het even in de gaten houden in ieder geval.
  #23  
Oud 26 September 2008, 09:56
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Voila staat er terug op, nu afwachten tot vanavond... ik post mijn bevindingen! Die app is gewoon te handig...

//edit: draait nu al sinds deze ochtend, nog geen vertraging en geen batterij issues, alles werkt goed!

Laatst gewijzigd door Astro; 26 September 2008 om 18:12.
  #24  
Oud 26 September 2008, 10:05
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astro Bekijk bericht
Die app is gewoon te handig...
Maar naar mijn idee nog niet helemaal af. Ik wacht op de volgende versie.
  #25  
Oud 1 October 2008, 16:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb een ander probleem dan wat hier staat beschreven.

Had intelliscreen in fw 2.0.1. Nu wilde ik het op 2.1 zetten. Ik krijg nu een grijze strook op mijn springboard en die doet niks meer. Kan dus ook niet meer intelliscreen via cydia verwijderen.

Wat moet ik doen?
  #26  
Oud 1 October 2008, 17:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Na je telefoon herstarten nog steeds dat probleem?

Dan raad ik je aan om het te verwijderen door je telefoon te herstarten en meteen cydia te openen, nog voor je die "grijze strook" ziet.

Is blijkbaar een gekend probleem.
  #27  
Oud 1 October 2008, 17:07
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ik heb nu hetzelfde probleem en ik kan niet eens op tijd cydia openen.. die grijze strook zit er meteen. Ik zie dus voor mij geen andere optie als herstellen....
  #28  
Oud 1 October 2008, 17:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bij mij lukte het wel op die manier. Raar.

Of bosspreffs toewijzen aan je homebutton en meteen na het herstarten daarmee bosspreffs openen deed het ook bij mij. Dan kan je intelliscreen toewijzen aan de bossprefs dock en zo uitschakelen.
  #29  
Oud 1 October 2008, 17:45
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Bij mij lukte het wel op die manier. Raar.

Of bosspreffs toewijzen aan je homebutton en meteen na het herstarten daarmee bosspreffs
openen deed het ook bij mij. Dan
kan je intelliscreen toewijzen aan
de bossprefs dock en zo
uitschakelen.
Hoe kan ik dat nu nog aan bossprefs toewijzen dan?
  #30  
Oud 1 October 2008, 18:15
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Je moet gewoon je telefoon herstarten, en zodra hij opgestart is, NIET je pincode intoetsen, duurt te lang namelijk, omdat Intelliscreen na een paar seconden opstart...Dus herstarten, NIET pincode doen, en dan gelijk lock doen...dan laadt Intelliscreen op je lock screen, en niet je springboard...
Mocht het niet werken, dan moet je in plaats van snel op lock te drukken, snel naar Cydia gaan en het uninstallen/installen....

Succes...

(bij mij werkte het wel zo)
  #31  
Oud 1 October 2008, 18:29
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

ik zag ook dat mijn licentie verlopen was, maar dat is dus niet de oorzaak?
Het is me inmiddels wel gelukt om te uninstallen. Maar daarna is het probleem dus opgelost? Tenminste, het is niet blijvend dus?
  #32  
Oud 1 October 2008, 18:33
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Hoe kan ik dat nu nog aan bossprefs toewijzen dan?
Ahja, ook weer waar.
Bij mij was dat al toegewezen.
  #33  
Oud 1 October 2008, 18:35
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Jep, het komt puur door Intelliscreen...Hij opent zich namelijk op de springboard in plaats van lockscreen...als je intelliscreen verwijdert, verdwijnt je probleem ook

Overigens is versie 2.23 vele malen beter...Reageert veel sneller....
  #34  
Oud 1 October 2008, 18:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maar ik had bovengenoemd probleem ook met 2.23.
Nu niet meer en inderdaad, het is een verbetering.
  #35  
Oud 1 October 2008, 22:22
jvp jvp is offline
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ASNNetworks Bekijk bericht
Je moet gewoon je telefoon herstarten, en zodra hij opgestart is, NIET je pincode intoetsen, duurt te lang namelijk, omdat Intelliscreen na een paar seconden opstart...Dus herstarten, NIET pincode doen, en dan gelijk lock doen...dan laadt Intelliscreen op je lock screen, en niet je springboard...
Mocht het niet werken, dan moet je in plaats van snel op lock te drukken, snel naar Cydia gaan en het uninstallen/installen....

Succes...

(bij mij werkte het wel zo)
zo heb ik het ook gedaan
wat een kutprogramma dat intel.
heb flink zitten vloeken zeg voordat ik het er eindelijk afkreeg
  #36  
Oud 1 October 2008, 23:07
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Doet sinds 2.23 zijn werk goed hier, btw staat precies goedkoper nu: 9.99 dollar voor de premium. Goed dat mijn trial vandaag gedaan was

//edit nog ff de site gekeken:
Oct 1 Noon MST - Oct 4, 2008 Charity Event
All Purchases will be donated to Make A Wish Foundation Charity
During this event, we are only offering Premium licenses at the discounted rate of $9.99US
  #37  
Oud 1 October 2008, 23:22
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

ik wilde m wel gaan kopen, maar ik installeer m opnieuw en meteen weer hetzelfde probleem.
  #38  
Oud 1 October 2008, 23:25
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
ik wilde m wel gaan kopen, maar ik installeer m opnieuw en meteen weer hetzelfde probleem.
Kan je er een screenshot van posten?
  #39  
Oud 1 October 2008, 23:26
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

ik zal m'n best doen

Momentje...
  #40  
Oud 1 October 2008, 23:29
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
ik zal m'n best doen

Momentje...
Al is geprobeerd van de intelliscreen instellingen aan te passen en bvb alleen sms berichten erop te zetten? Zonder iets anders... Misschien is het n instelling die alles verkeerd doet lopen. Bij mij staat er alleen agenda (volgende 10) en sms (alleen nieuwe) op mijn IntelliScreen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Intelliscreen blijft respringen WNTR Jailbreak apps en thema's 1 19 October 2010 21:19
Intelliscreen OS4.0? Djinn Jailbreak apps en thema's 1 20 August 2010 13:34
Installeren Intelliscreen via Cydia marvon Jailbreak apps en thema's 1 19 January 2010 20:34
Intelliscreen, Kate, ... achtige in appstore? Krideri iPhone Apps 6 23 July 2008 10:53
Alternatief Intelliscreen colliehome Archief 1 10 June 2008 11:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.