Intelliscreen

Intelliscreen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) maar ik had niets veranderd en eigenlijk de gehele trail geen enkel probleem. Tot gister photoswap vastliep, ik een harde reboot deed en toe was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 2 October 2008, 00:37
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

maar ik had niets veranderd en eigenlijk de gehele trail geen enkel probleem. Tot gister photoswap vastliep, ik een harde reboot deed en toe was het dus over met de pret.

screenshotjes zitten erbij.. Eerst het opstarten, dan dus het donkere vlak waardoor je met je springboard niets meer kan, en nog eentje waar je hem nog even door cydia heen ziet. Maar dat verdwijnt dus wel.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0014.png‎ (87,5 KB, 27x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0015.png‎ (81,5 KB, 19x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0016.png‎ (44,2 KB, 17x gelezen)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 2 October 2008, 00:47
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
maar ik had niets veranderd en eigenlijk de gehele trail geen enkel probleem. Tot gister photoswap vastliep, ik een harde reboot deed en toe was het dus over met de pret.

screenshotjes zitten erbij.. Eerst het opstarten, dan dus het donkere vlak waardoor je met je springboard niets meer kan, en nog eentje waar je hem nog even door cydia heen ziet. Maar dat verdwijnt dus wel.
Start dus precies echt op verkeerde plaats... Stuur die screens is door naar de makers...
  #43  
Oud 2 October 2008, 00:50
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Gewoon op lock drukken voordat ie is opgestart...dan start ie op in je lockscreen, in plaats van je springboard..
  #44  
Oud 2 October 2008, 00:58
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astro Bekijk bericht
Start dus precies echt op verkeerde plaats... Stuur die screens is door naar de makers...
Dat kan ik wel ff doen ja..

ja is dat voor altijd? ik ga dat natuurlijk niet elke keer doen, dan wordt ik dat goed zat namelijk.
  #45  
Oud 2 October 2008, 01:02
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Ik heb het ook een keertje gehad, ik drukte toen op lock, en was het weer weg..
  #46  
Oud 2 October 2008, 01:05
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

hoe bedoel je trouwens op lock drukken? Gewoon een keer op het on/off knopje bovenop de iphone? Dat heb ik geprobeerd, maar dat is erg krap en lukte niet op tijd en toen was intelliscreen al aan het opstarten op mijn springboard.
  #47  
Oud 2 October 2008, 01:08
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Dit moet je doen..

1. iPhone herstarten
2. NIET SIM unlocken, gewoon op ok drukken.
3. Snel op lock drukken, dus aan/uit knopje.
4. Nog een keer drukken zodat je de lockscreen kunt zien.
5. Wachten, dan zou Intelliscreen moeten laden, en dan op lockscreen in plaats van springboard.
  #48  
Oud 2 October 2008, 11:28
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ik heb ff geen zin meer om te proberen, misschien vanavond weer.
  #49  
Oud 2 October 2008, 23:14
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Ik heb ff geen zin meer om te proberen, misschien vanavond weer.
Ik had precies hetzelfde probleem als jij, en ben al serieus 2 dagen bezig om allerlei trucjes uit te halen zodat hij op het goede moment inlaadt, met/zonder inloggen, herstarten, alles erop en d'r aan. Werkte voor geen meter.

Via uit - aan - geen sim intoetsen - uninstalleren via Cydia is het programma er eindelijk af.

Bij mij ontstonden de problemen vanaf het verlopen van de trial, hiervoor was er helemaal niets aan de hand. (versie 2.23)

Erg vreemd... Vond het net zo'n heerlijk handig programma (kon bijvoorbeeld m'n schoolrooster wat in m'n agenda stond + lokalen mooi op m'n lockscreen al zien ^^)
  #50  
Oud 3 October 2008, 12:29
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

2.24 lost dit probleem blijkbaar op als we de changelog mogen geloven.
  #51  
Oud 3 October 2008, 13:08
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

maar even proberen dan. Had inderdaad met het verlopen van de license te maken zie ik.

edit: Geen last meer van die overlay inderdaad, maar mijn license is expired, dus ik moet m dan toch nog even gaan aanschaffen

Laatst gewijzigd door Nikooos; 3 October 2008 om 13:11.
  #52  
Oud 9 October 2008, 00:57
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Precies terug problemen na update vandaag, cydia blijft zeggen dat hij het wilt updaten...Lijkt op probleem met versie nummers...

//EDIT: mail gestuurd naar de makers, response => fixed! Feedback werkt dus

Laatst gewijzigd door Astro; 9 October 2008 om 02:14.
  #53  
Oud 9 October 2008, 22:57
Olomouc's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 32
Standaard Werkt Prima

Tot nu toe werkt Intelliscreen bij mij prima. Op het eerste veldje mijn agenda en daaronder mijn mail. Op de 2e pagina Feeds: Nu.nl en op het ogenblik BNR Financieel. Van allebei 3 berichten. Update elk half uur. Merk niets van vertraging. Accuduur is al beroerd van de iPhone en zal nu nog wat sneller leeg gaan.
Geen sms erop want dat wil ik juist niet in het scherm waar iedereen in kan kijken.

Nu nog een agenda met weekoverzicht en waar ik afspraken kan kopiren...
__________________
De werkelijkheid is altijd anders als je denkt....
  #54  
Oud 31 October 2008, 10:40
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Olomouc Bekijk bericht
Op de 2e pagina Feeds: Nu.nl en op het ogenblik BNR Financieel. Van allebei 3 berichten. Update elk half uur.
Hoe lukt je dat ?
Ik heb Intelliscreen net gekocht en krijg de News-feeds er maar niet op ;(
  #55  
Oud 4 November 2008, 08:17
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Niemand die dit weet ??
  #56  
Oud 4 November 2008, 19:03
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Bij mij werkt het prima, vind the RSS reader van intelliscreen beter dan ander RSS readers. Ik kreeg het er zo op:

1) Open intelliscreen
2) ga naar "Nieuws"
3) voeg nieuws feeds toe...
4) Kies er een of voer een eigen RSS feed toe... => goede naam en url invullen
5) terug naar hoofdmenu van intelliscreen
6) bekijk layout
7) druk op het nieuws icoontje als het goed is komt er dan een badge met 1 erop. (als je hem op je 2de pagina wilt ga je eerst naar de tweede pagina en druk je dan op het nieuws icoontje, dan komt er ene badge met 2 erop).
8) maak het nieuws stukje goede grootte en plaats.
9) druk bewaar
10) in het hoofdmenu druk breng aan (helemaal bovenaan)
11) dan een respring (via bosspreffs) of een reboot

zo deed hij het bij mij...

veel succes
  #57  
Oud 5 November 2008, 09:00
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Ik had het al gevonden inmiddels maar toch nog bedankt
  #58  
Oud 5 November 2008, 10:18
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Het het proggie er gisteren ook afgegooit...

Werkte maar half, vaak als ik gsm unlockte zag ik nog gewoon de achtergrond, en werkte intelliscreen pas tegen de tijd dat ik al in het menu zat. Gevolg dat de gsm even heel traag is.

Gewoon calender openen gaat nog sneller
  #59  
Oud 24 November 2008, 11:25
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 128
Standaard Intelliscreen icm firmware 2.2

Ik had last van een crashende mail app icm met de nieuwe 2.2 firmware. Blijkt dat eea in Intelliscreen zit. Oplossing heb ik inmiddels ook gevonden. Bij deze post ik hem hier zodat anderen niet opnieuw op zoek hoeven te gaan...

To prevent the Mail.app from crashing, you need to turn off the Taskbar feature in the IntelliAlert portion. The Taskbar Icon feature also causes Intelliscreen to constantly restart if you receive a new SMS.

That only seems to be the only thing not working correctly on 2.2 as far as I have seen, everything else seems to work just fine.

We just need to wait for the to update Intelliscreen for the Taskbar Icons to work. Apple may have changed how the DBs used for SMS and Mail work.

---------------------------
Voorlopig kun je dus als alternatief statusnotifier gebruiken.
  #60  
Oud 24 November 2008, 11:30
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bedankt! dat het zoiets simpel was het ik nooit gedacht!
Had hetzelfde probleem. Wou vanavond weer eens gaan restoren.
Hoeft dus niet meer.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Intelliscreen blijft respringen WNTR Jailbreak apps en thema's 1 19 October 2010 22:19
Intelliscreen OS4.0? Djinn Jailbreak apps en thema's 1 20 August 2010 14:34
Installeren Intelliscreen via Cydia marvon Jailbreak apps en thema's 1 19 January 2010 21:34
Intelliscreen, Kate, ... achtige in appstore? Krideri iPhone Apps 6 23 July 2008 11:53
Alternatief Intelliscreen colliehome Archief 1 10 June 2008 12:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:02.