Verzameltopic: Custom IPCC files

Verzameltopic: Custom IPCC files discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Jeroen de Bruijn Mijn dank is groot!! Keurig het logo weer terug!! En die vervelende doorschakel melding kwijt!! Maar toch raar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #421  
Oud 11 October 2010, 20:08
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jeroen de Bruijn Bekijk bericht
Mijn dank is groot!!
Keurig het logo weer terug!! En die vervelende doorschakel melding kwijt!!

Maar toch raar dat ik dat commando heb moeten geven om iTunes goed te krijgen. Geen idee hoe ik dat ooit stuk gemaakt heb.

Maar goed, het werkt weer, ik ben weer een blij mens.

Jeroen
Je hebt dat nooit "stuk" gemaakt. Je moet dat DOS commando geven om de .ipcc files in te kunnen laden.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #422  
Oud 11 October 2010, 20:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Ik heb hier : Patch for CommCenter iOS4 V.4.1 on 3G/3GS/4G - xSellize

een CommcenterNoSig gevonden voor 4.1

Heb deze .deb file geinstalleerd en staat keurig onder Packages in Cydia. Custom .ipcc toegevoegd zoals ik dat voorheen ook altijd deed op 4.01, maar.......er gebeurt niets.

Kan iemand het testen op zijn iPhone 4 ?
waar kan ik die patch vinden in cydia of moet ik deze downloaden en die deb file installeren. Hoe doe ik dit dan zo'n deb file installeren ?
  #423  
Oud 11 October 2010, 20:31
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

kijk eens hier : https://forum.iculture.nl/f28/i...tml#post538662
  #424  
Oud 11 October 2010, 21:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
bedankt het werkt !
  #425  
Oud 11 October 2010, 22:21
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 190
Standaard

Bij mij werkt het helaas niet.
1. dos commando met succes uitgevoerd in de juiste map.
2. Versie 4.1 van CommcenterNoSig geinstalleerd via iFun-Box
3. custom vodafone ipcc bestand geladen
4. iphone via sbsettings gespringt
5. iphone via iTunes synchroniseren

Wat gaat er fout?
  #426  
Oud 11 October 2010, 22:29
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Bij mij werkte het nu wel maar vond het Vodafone logo te groot. Heb het er nu weer even afgehaald (oude IPCC geladen ).

Update: Heb de grote Vodafone logo's van 100% op 80% grote gezet en nu ziet het er een stuk mooier uit. Ik is nu pas tevreden

Linkje bijgewerkte Vodafone IPCC
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 11 October 2010 om 23:12.
  #427  
Oud 11 October 2010, 23:16
Planet X's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 6
Standaard

Super bedankt. Eindelijk weer verlost van de doorschakeling popup. Werkte overigens meteen de eerste keer. Wel foon ff gereboot na installatie van de deb.
  #428  
Oud 11 October 2010, 23:34
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Hey , ben erg blij dat dit weer werkt , het staat zoveel mooier
heb (hopelijk een klein) verzoekje

ik gebruik het KPN logo met Hi settings , maar zou iemand voor mij het logo willen verbeteren ? het logo met KPN in het blauw is prima maar het logo met KPN in het wit heeft in de P een "uitsteeksel" zitten , zou iemand dat weg willen halen ?

dan is het helemaal perfect !
  #429  
Oud 12 October 2010, 11:38
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

hmmmm.....pietlut dat je d'r bent !

Ik zal es kijken of ik daar vanmiddag tijd / zin voor heb.

Heb trouwens die CommCenterNoSig 4.1 in mijn eigen repo gezet. Hahaha, werkt leuk zeg ! Nee, ik strijk NIET met de eer, maar vind het voor mezelf makkelijker te installeren zo

Wil je het eens proberen ? Gewoon even downloaden vanaf de linkjes hier :

https://forum.iculture.nl/f28/i...tml#post538662

Oh, en als het naar wens is....plaats ff een schermprint in real-size van de header zodat ik het kan aanpassen in het topic.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 12 October 2010 om 16:59.
  #430  
Oud 12 October 2010, 13:21
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Bij deze een "shotje"
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg foto.jpg‎ (44,1 KB, 84x gelezen)

Laatst gewijzigd door cardwizard; 12 October 2010 om 13:37.
  #431  
Oud 12 October 2010, 13:33
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

* zucht * te klein....ik maak er zelf wel een :'(
  #432  
Oud 12 October 2010, 13:38
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
* zucht * te klein....ik maak er zelf wel een :'(

heb het aangepast maar word automatisch kleiner gemaakt ?
  #433  
Oud 12 October 2010, 13:49
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Laat maar, ik heb 'm zelf al gemaakt en geupload Als je het grote formaat wilt dan zul je 'm op een site moeten zetten waar ze plaatjes voor je kunnen hosten. Maar hoef niet meer dus.
  #434  
Oud 12 October 2010, 19:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 10
Standaard KPN Logo's in twee formaten

Ik heb in het verleden op mijn 3GS met versie 3.x de volgende plaatjes gebruikt. Helaas wil bij mij CommCenter 4.01 niet goed laden. Het geeft bij het installeren een foutmelding waarna ik geforceerd moet deinstalleren.

Voor mij is het wachten op 4.2 maar bijgaand de logo's die ik gebruikte wellicht wil iemand ze gebruiken.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Default_CARRIER_NLKPN.png‎ (5,1 KB, 322x gelezen)
Bestandstype: png Default_CARRIER_NLKPN@2x.png‎ (8,4 KB, 322x gelezen)
Bestandstype: png FSO_CARRIER_NLKPN.png‎ (4,8 KB, 322x gelezen)
Bestandstype: png FSO_CARRIER_NLKPN@2x.png‎ (7,7 KB, 323x gelezen)
  #435  
Oud 13 October 2010, 10:01
Gerdje's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Lent
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Raptor Bekijk bericht
Bij mij werkt het helaas niet.
1. dos commando met succes uitgevoerd in de juiste map.
2. Versie 4.1 van CommcenterNoSig geinstalleerd via iFun-Box
3. custom vodafone ipcc bestand geladen
4. iphone via sbsettings gespringt
5. iphone via iTunes synchroniseren

Wat gaat er fout?
Ik heb het opgelost door de gewenste IPCC (in mijn geval T-Mobile) te renamen naar .zip. Ik heb de .zip uitgepakt en de afbeeldingen gekopieerd in:

//private/var/mobile/Library/Carier Bundle.bundle

Na een respring kwam het nieuwe logo tevoorschijn!

Laatst gewijzigd door Gerdje; 13 October 2010 om 10:33.
  #436  
Oud 13 October 2010, 10:09
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeijt Bekijk bericht
Ik heb in het verleden op mijn 3GS met versie 3.x de volgende plaatjes gebruikt. Helaas wil bij mij CommCenter 4.01 niet goed laden. Het geeft bij het installeren een foutmelding waarna ik geforceerd moet deinstalleren.

Voor mij is het wachten op 4.2 maar bijgaand de logo's die ik gebruikte wellicht wil iemand ze gebruiken.
Ligt er ook aan op welke FW je nu zit. ALs je op 4.01 zit moet je CommCenterNoSig 4.01 gebruiken inderdaad. Als je op 4.1 zit moet je CommCenterNoSig 4.1 gebruiken.

Je zegt dat ie niet goed laadt. Krijg je foutmeldingen dan ? Heb ik nl. ook gehad en dat kwam omdat ik een andere CommCenter had geinstalleerd oot. Misschien zelfs wel de ForwardMsgFix. Als je die eens opzoekt en eerst verwijderd?

Vervolgens de stappen volgen die beschreven staan, dan moet het echt lukken en hoef je niet te wachten op 4.2
  #437  
Oud 13 October 2010, 20:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 156
Standaard

Voor degene die Bitesms gebruiken icm de CommCenter let op!!!

Als je iPhonedelivery installeert om ontvangstbevestigingen te krijgen bij smsjes dan moet je deze eerst verwijderen. Op 1 of andere manier verkloot iphonedelivery CommCenter waardoor je CommCenter niet kan installeren.
  #438  
Oud 14 October 2010, 02:01
Ibby's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Planet X Bekijk bericht
Super bedankt. Eindelijk weer verlost van de doorschakeling popup. Werkte overigens meteen de eerste keer. Wel foon ff gereboot na installatie van de deb.
Zou ook wel van die popup doorschakelingen af willen.
Welke ipcc file heb jij gebruikt, geen eens een linkje als je wil?
En bedankt!
__________________
Waiting for the X
  #439  
Oud 15 October 2010, 01:42
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Hoop dat iemand hier me verder kan helpen. Ik heb een AT&T gelockte Iphone 4 uit de USA. Iphone draait op 4.1 met baseband 01.59.00. Laatste versie (v4) van de commcenter patch gedaan, en met ultrasn0w een t-mobile sim aan de gang.

Nu het probleem. Ik krijg het niet voor elkaar om APN settings te editten in m'n iphone danwel in the activeren middels het editen van carrier.plist. AllowEDGEEditing staat netjes op true, maar no go. Heb AllowEDGEEditing toegevoegd aan de carrier.plist bundles van zowel ATT_US als die van TMobile_nl. In Unknown.bundle staat standaard al een entry. De voorgebakken TMobile IPCC van dit forum wil ook niet. Logo's van t-mobile worden geladen, maar de APN settings niet. /private/var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle/ verwijst naar TMobile_nl.

Iemand nog ideen?

(Probleem heeft overigens niets met 4.1 te maken, kreeg het op 4.0.2 ook niet voor elkaar)

Edit Probleem opgelost: bij het starten van de Iphone eerst de at&t sim er in en wachten totdat er "no service" staat. Vervolgens zonder opnieuw op te starten mijn eigen sim er in en hij slikt de carrier bundle settings! (Helaas moet dit iedere keer als ik mijn tel opstart. Wanneer iemand een oplossing weet zonder deze workaround houd ik me aanbevolen!)

Laatst gewijzigd door DuLaC; 16 October 2010 om 20:31.
  #440  
Oud 15 October 2010, 11:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerdje Bekijk bericht
Ik heb het opgelost door de gewenste IPCC (in mijn geval T-Mobile) te renamen naar .zip. Ik heb de .zip uitgepakt en de afbeeldingen gekopieerd in:

//private/var/mobile/Library/Carier Bundle.bundle

Na een respring kwam het nieuwe logo tevoorschijn!
Waarom weet ik niet maar dit heeft bij mij ook gewerkt. Geen pop-ups meer en wel de juiste plaatjes. In mijn geval KPN.
Reageren

Labels
icarrier, ifoneguide, probleem, wel ssh


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone iOS 4 IPCC wasabisjors Vodafone 31 21 November 2010 23:10
IPCC KPN ios4 Folkypolky KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 23 October 2010 21:13
Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) Kaspers KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 138 9 May 2010 20:57
IPCC updaten hoe? dborneman Overige providers Nederland 12 15 June 2009 08:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:07.