Verzameltopic: Custom IPCC files

Verzameltopic: Custom IPCC files discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door DVR123 Hallo Is het zo dat als ik het pakket installeer en ik in het buitenland kom gewoon de namen van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 6 August 2010, 23:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DVR123 Bekijk bericht
Hallo
Is het zo dat als ik het pakket installeer en ik in het buitenland kom gewoon de namen van de carriers in letters te zien zijn?
En als ik ze verwijder krijg ik dan de normale tekst weer terug?
Groetjes
Dat klopt maar de bundle die ik gemaakt heb voor 4.0.1 werkt ook niet dus deze hoef je niet te instaleren, heb ik vanavond getest op een iPhone van mijn collega. Deze test is niet gelukt. ik moet nog verder zoeken wat er nu anders is aan de nieuwe firmware

Laatst gewijzigd door iScorpio; 13 August 2010 om 10:03.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 6 August 2010, 23:23
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: @ Achterhoek
Berichten: 200
Standaard

Ik heb Hi waarbij ik geen KPN logo kreeg en ik heb iOS 4.0.1
  #63  
Oud 7 August 2010, 16:54
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2009
Berichten: 2
Standaard

Werkt als een trein !!!
Gelukkig... Was al bang dak mijn mooie T-mobile logo niet meer terug kon krijgen na de update naar 4.0.1

Thnx... Alle credits naar de bedenker !!!!
  #64  
Oud 7 August 2010, 17:31
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.183
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

iemand die weet of het al lukt voor mobistar?
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #65  
Oud 7 August 2010, 21:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCCaveguy Bekijk bericht
Werkt als een trein !!!
Gelukkig... Was al bang dak mijn mooie T-mobile logo niet meer terug kon krijgen na de update naar 4.0.1

Thnx... Alle credits naar de bedenker !!!!
Even voor de duidelijkheid, jij heb firmware 4.0.1 en het t-mobile pakketje gedownload en heb het T-Mobile logo in kleur nu???
  #66  
Oud 8 August 2010, 00:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cardwizard Bekijk bericht
Ik heb Hi waarbij ik geen KPN logo kreeg en ik heb iOS 4.0.1
Ok vandaar, pas het aub even aan bij jou instellingen, hij staat namelijk nog op 4.0.

Ik heb waarschijnlijk deze hele week geen tijd om aan het probleem te werken. Ik ga helpen met een verbouwing. Tussendoor probeer ik nog wel wat te doen, maar zit nu ook gewoon even vast.
  #67  
Oud 8 August 2010, 14:37
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Hmm.. hier ook een Iphone 3GS met iOS 4.0.1 en KPN. Helaas werkt het KPN logo dan nog niet. Ik blijf het topic wel even volgen totdat er een update is.
  #68  
Oud 8 August 2010, 14:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Ik zet vanavond een nieuw T-mobile bundle online. De carrier.plist heb ik aangepast en zijn gesigned

Er staat ook een pakketje bij, deze heet ccp401_1.1-3_wortel. Dit moet als eerste geinstalleerd worden voordat het bundle wordt geinstalleerd.

Dit is even voor de wat ervaren iphone gebruikers, omdat er eerst een backup ( voor de zekerheid ) moet worden gemaakt van commcenter. Dit kun je vinden onder usr/commpatch. Backup het mapje even op de pc. Als er wat misgaat dan kan deze weer gewoon teruggezet worden, ik las dit op een forum die mvveelen hier reeds had geplaatst. Er zijn al wat mensen het gelukt om de carrier logo terug te krijgen en tevens tethering via deze methode.

Good luck
  #69  
Oud 8 August 2010, 14:50
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je kan ook gewoon deze repo toevoegen en de patch via cydia installeren. Commcenter zal automatisch gebackuped worden.

Dan kan je weer je .IPCC inladen met je custom logo.

http://www.code-monkey.be/cydia

Ik heb dit ook zo gedaan en werkt perfect.
  #70  
Oud 8 August 2010, 16:26
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forumzoeker Bekijk bericht
Even voor de duidelijkheid, jij heb firmware 4.0.1 en het t-mobile pakketje gedownload en heb het T-Mobile logo in kleur nu???
KLOPT !!!!

Werkt helemaal goed...
  #71  
Oud 8 August 2010, 20:13
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2008
Berichten: 42
Standaard

Ik heb 4.0 en bij mij werkt t niet. Zowel de tmobile als het andere pakketje niet. Iemand een idee waarom?
  #72  
Oud 8 August 2010, 22:01
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Inmiddels heb ik een iPhone 4, alleen wel weer met 4.0.1. Moet ik al gaan testen om te zien of het Hi (KPN) logo zichtbaar wordt ??
  #73  
Oud 8 August 2010, 23:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Inmiddels heb ik een iPhone 4, alleen wel weer met 4.0.1. Moet ik al gaan testen om te zien of het Hi (KPN) logo zichtbaar wordt ??
Als je comcenter heb geupdate, dan kan je het proberen.

Bomans bedankt
  #74  
Oud 8 August 2010, 23:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aeros Bekijk bericht
Ik heb 4.0 en bij mij werkt t niet. Zowel de tmobile als het andere pakketje niet. Iemand een idee waarom?
probeer de manier van Bomans even, dat moet lukken.
  #75  
Oud 8 August 2010, 23:58
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forumzoeker Bekijk bericht
Als je comcenter heb geupdate, dan kan je het proberen.

Bomans bedankt
Wil ik doen, maar....heb die repo die Bomans aangaf toegevoegd maar wat moet ik nu installeren uit die repo? En, als dat gedaan is, dan kan ik uit jouw repo installeren...wat precies ?
  #76  
Oud 8 August 2010, 23:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aeros Bekijk bericht
Ik heb 4.0 en bij mij werkt t niet. Zowel de tmobile als het andere pakketje niet. Iemand een idee waarom?
Probeer even de manier van Bomans moet lukken
  #77  
Oud 9 August 2010, 00:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Wil ik doen, maar....heb die repo die Bomans aangaf toegevoegd maar wat moet ik nu installeren uit die repo? En, als dat gedaan is, dan kan ik uit jouw repo installeren...wat precies ?

CommCenterNoSig 4.0.1 moet je instaleren. Daarna de NLCarrierbundle, dat zou moeten werken. Werkt dat niet dan moet ik even de fake Sig toevoegen aan de carrier list. Dat is dan zo gebeurt.
  #78  
Oud 9 August 2010, 00:04
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forumzoeker Bekijk bericht
CommCenterNoSig 4.0.1 moet je instaleren. Daarna de NLCarrierbundle, dat zou moeten werken. Werkt dat niet dan moet ik even de fake Sig toevoegen aan de carrier list. Dat is dan zo gebeurt.
CommCenterNoSig 4.0.1 installeren lukt me al niet, krijg meteen een foutmelding.....

trying to overwrite /usr/CommPatch/bspatch, which is also in package de.sendowski.ccpatch1
  #79  
Oud 9 August 2010, 00:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Dan moet je de.sendowski.ccpatch1 verwijderen uit cydia packages, en dan opnieuw proberen te installeren. Dit is waarschijnlijk ook een comcenter patch
  #80  
Oud 9 August 2010, 00:15
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forumzoeker Bekijk bericht
Dan moet je de.sendowski.ccpatch1 verwijderen uit cydia packages, en dan opnieuw proberen te installeren. Dit is waarschijnlijk ook een comcenter patch
Die heb ik niet (geinstalleerd) ?!

Kan het zijn dat die in de ForwardMsgFix 4.0 zit ofzo ? Dat is een fix die ik heb geinstalleerd om van die vervelende berichten af te komen die ik sinds iOS4.0 heb over call forwarding enzo....

Edit : die verwijderd, gereboot en opnieuw geprobeerd : zelfde foutmelding

Laatst gewijzigd door mvveelen; 9 August 2010 om 00:18.
Reageren

Labels
icarrier, ifoneguide, probleem, wel ssh


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone iOS 4 IPCC wasabisjors Vodafone 31 22 November 2010 00:10
IPCC KPN ios4 Folkypolky KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 23 October 2010 22:13
Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) Kaspers KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 138 9 May 2010 21:57
IPCC updaten hoe? dborneman Overige providers Nederland 12 15 June 2009 09:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.