Geen bereik als ik binnen ben.

Geen bereik als ik binnen ben. discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) In mijn huis heb ik opeens bijna nooit meer ontvangst. Hij zegt dat steeds Geen Service aan, eerst was dit niet zo. Niet alleen bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 July 2010, 14:44
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Berichten: 23
Standaard Geen bereik als ik binnen ben.

In mijn huis heb ik opeens bijna nooit meer ontvangst. Hij zegt dat steeds Geen Service aan, eerst was dit niet zo.
Niet alleen bij mij thuis, maar ook als ik bij een vriend thuis ben of in de supermarkt.

Wat moet ik doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 July 2010, 14:49
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rampo Bekijk bericht
In mijn huis heb ik opeens bijna nooit meer ontvangst. Hij zegt dat steeds Geen Service aan, eerst was dit niet zo.
Niet alleen bij mij thuis, maar ook als ik bij een vriend thuis ben of in de supermarkt.

Wat moet ik doen?
ligt eraan waar je woont. in een drukke stad? dan t-mobile bellen en gaan klagen. dan krijg je mischien korting, of je kunt je abbonement beeindigen, maar dus ook je iphone weer inleveren.
  #3  
Oud 9 July 2010, 01:28
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Berichten: 23
Standaard

Ik woon in Diemen. Maar ik als de simkaart in mijn ouwe Sony Ericsson stop, dan heb ik normaal bereik enzo. Maar met mijn iPhone steeds niet. :S
  #4  
Oud 12 July 2010, 07:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Locatie: Haalem
Berichten: 52
Standaard

Het bereik van T-Mobile is inderdaad op veel plaatsen erg belabberd!
  #5  
Oud 12 July 2010, 08:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nooby88 Bekijk bericht
Het bereik van T-Mobile is inderdaad op veel plaatsen erg belabberd!
Zoals hij zegt, heeft hij dat probleem in een ander toestel niet (zelfde simkaart, ook tmobile dus)...
  #6  
Oud 12 July 2010, 12:46
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 29
Standaard

oude simkaart toevallig ?
een nieuwe wil soms wel problemen oplossen


mijn vriendin heeft dit ook gehad met een tmobile kaartje
en die moest toen omgeruild worden voor een nieuwe
  #7  
Oud 12 July 2010, 13:57
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Standaard

Ik heb dus ook problemen met mijn bereik en kan mijn abbo ontbinden of korting krijgen.
Ik krijg wel een nieuwe simkrt toegestuurd om te kijken of het probleem dan opgelost is.
Had mijn simkrt in een ander toestel gedaan en toen was het bereik beter als in de iPhone.
Het ligt niet aan de iPhone,want hiervoor had ik Vodafone en geen enkel probleem gehad mbt de ontvangst.
__________________
Standin' my ground
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia: Bereik Als Percentage En iTypfaster frederik7 Jailbreak apps en thema's 1 30 May 2011 02:25
Binnen maar 1 streepje bereik kpn(hi) okkie100 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 30 August 2010 13:30
Geen 3g of gprs bereik binnen met 3gs, wel met 3g PNXRMX T-Mobile 0 5 July 2009 18:53
bereik binnen gebouwen wil Overige providers Nederland 3 19 January 2009 12:49
BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS vinnieblanco Overige providers Nederland 5 18 August 2008 23:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:04.