4G/LTE voor Proximus (iOS7)

4G/LTE voor Proximus (iOS7) discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door dannyro Ik bedoel met even te wachten om terug te configureren als nieuwe iPhone. btw, tot hiertoe nog niks 4G bereik.... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #221  
Oud 26 April 2014, 11:08
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.652
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyro Bekijk bericht
Ik bedoel met even te wachten om terug te configureren als nieuwe iPhone.
btw, tot hiertoe nog niks 4G bereik....
Dat is niet nodig. Met een harde reset worden de radios ook opnieuw genitialiseerd. Dan zal je met Proximus moeten gaan bellen (denk ik). Succes verder.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 26 April 2014, 11:09
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Het rare is ook dat de ontvangst heel traag is. Als ik de 4G schakelaar af zet, is de ontvangst normaal. Zet ik de schakelaar aan (er blijft 3G links boven staan) is het trager dan edge!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 26 april 2014 om 10:10 ----------

Heb al met proximus via FB contact gehad, en 4G staat aan.....
  #223  
Oud 26 April 2014, 11:19
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Hoe kunnen jullie op 4G ?

Ik kan geen 4G ontvangen terwijl er 4G bereik buiten moet zijn in mijn gebied.

Ik heb al naar Proximusmedewerker gebeld daar zeiden ze dat het pas voor 2 mei was en dat het nog niet offcieel is maar in testfase is.

Menen jullie dat echt dat jullie 4G bereik hebben of alleen een 4G switch ????

Hoe geraken jullie daaraan ik heb telefoon al opnieuw opgestart, harde reset, ... niets helpt

Laatste carrier bundle ook geinstalleerd 16.1 versie

Hopelijk weet iemand hier raad mee
__________________
Advies wordt op je eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd!
  #224  
Oud 26 April 2014, 11:29
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Neen, ik heb ook de 4G schakelaar, maar geen 4G bereik.
  #225  
Oud 26 April 2014, 11:32
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 476
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyro Bekijk bericht
Maar heb je ook ontvangst? In Antwerpen geen 4G bereik. Wel de schakelaar...

Ik zit hier net randje bereik volgens de website van prox, maar bovenaan komt vewoon 3G te staan
  #226  
Oud 26 April 2014, 11:41
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Nu is het in orde. Ik wandelde buiten en ja hoor, 4G linksboven. Even getest en 60 mbps. Goed zo.
  #227  
Oud 26 April 2014, 12:08
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dannyro Bekijk bericht
Nu is het in orde. Ik wandelde buiten en ja hoor, 4G linksboven. Even getest en 60 mbps. Goed zo.
Bij mij nog steeds niks, heb ook al buiten geweest om te proberen.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 26 april 2014 om 11:10 ----------

Straks ben ik in 't Stad (Kortrijk) mischien als ik daar een 4G signaal kan oppikken dat die op mijn huidge locatie ook gaat werken dan.
  #228  
Oud 26 April 2014, 12:48
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Ik heb deze nacht op 4G geweest op men slaapkamer, wandel ik buiten dan is 4G ook actief hier in de regio Mechelen. Mij hoor je dus niet klagen!

Ondertussen blijkt Proximus al van de carrier update op de hoogte te zijn heb ze vanmorgen gebeld voor een "vraag".
  #229  
Oud 26 April 2014, 13:06
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
Ik heb deze nacht op 4G geweest op men slaapkamer, wandel ik buiten dan is 4G ook actief hier in de regio Mechelen. Mij hoor je dus niet klagen!

Ondertussen blijkt Proximus al van de carrier update op de hoogte te zijn heb ze vanmorgen gebeld voor een "vraag".
Moet jij hier iets voor doen buiten de carrier update en hardez reset/

Wil niet werken bij mij, bij mij waren ze niet op de hoogte om 9u vanmorgen ik heb ze doorgestuurd naar iphoneclub.nl maar ze zeiden dat het pas op 2 mei was , zijn dus leugens.

Heeft iemand raad ?
  #230  
Oud 26 April 2014, 13:27
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.652
Standaard

Apple en Proximus zijn vriendjes geworden. Vanaf de zomer gaat Proximus ook iPhones verkopen.

iPhone-gebruikers met Proximus eindelijk ook toegang tot 4G - De Standaard
  #231  
Oud 26 April 2014, 13:37
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Voila,
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_1674.jpg‎ (35,7 KB, 16x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_1675.jpg‎ (31,2 KB, 21x gelezen)
  #232  
Oud 26 April 2014, 14:04
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
Moet jij hier iets voor doen buiten de carrier update en hardez reset/

Wil niet werken bij mij, bij mij waren ze niet op de hoogte om 9u vanmorgen ik heb ze doorgestuurd naar iphoneclub.nl maar ze zeiden dat het pas op 2 mei was , zijn dus leugens.

Heeft iemand raad ?
Nee niks voor moeten doen! Gewoon die carrier update gedaan en ben gaan slapen en heb het dan 1 geprobeerd op de slaapkamer en het werkte direkt, alleen de download is maar een goei 20mb.
  #233  
Oud 26 April 2014, 14:16
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 476
Standaard

Binnen en buiten geprobeerd, maar nog geen 4G gezien op mijn scherm. Ik woon tussen Leuven en Brussel. Beiden hebben een zeer goede dekking volgens de kaart van Proximus en komen op een bepaald punt samen. Het is just in die corridor waar ik woon en is dus randje boord. Eens proberen als ik op de baan zit.

Echter nu is dat nog gratis en ik weet niet wat ze in het bedrijf daarna de abo's gaan aanpassen zodat we allemaal supersnel 4G hebben. Iedereen bij ons op kantoor heeft een iPhone, maar we zijn maar met 4 die echt veel buitenshuis gebruik maken van mobiele data. De rest zit altijd op kantoor waar er Wi-Fi is.
  #234  
Oud 26 April 2014, 14:58
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Net een speedtest gedaan met dit resultaat regio Mechelen :

  #235  
Oud 26 April 2014, 16:37
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Getest:

Ik krijg 4G bereik in Kortrijk maar in Kluisbergen niet (terwijl dat wel het geval zou moeten zijn volgens de dekkingskaart)

Hmmmm ....
  #236  
Oud 26 April 2014, 16:44
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 476
Standaard

Ik zit nu op de baan in een zone die volledig gedekt zou moeten zijn, en nog niets. Vraag me af of dat ook iets met de simkaart te zien kan hebben?

Harde reset reeds gedaan

Edit: net op de brusselse ring en nu wel 4g, maar mijn resultaten zijn wel minder als dan ik hier zie. Down 26,5 en up 15,2. Op 3g is het 7,5 down en 2,7 up
  #237  
Oud 26 April 2014, 16:51
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freeltd Bekijk bericht
Ik zit nu op de baan in een zone die volledig gedekt zou moeten zijn, en nog niets. Vraag me af of dat ook iets met de simkaart te zien kan hebben?

Harde reset reeds gedaan

Edit: net op de brusselse ring en nu wel 4g

Ik denk dat het met de bandbreedte te maken heeft van je iPhone 5!
Kdacht ben niet zeker dat de iPhone 5 800mhz niet heeft!

Misschien is aan de specialisten hier vragen .
  #238  
Oud 26 April 2014, 20:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
Ik denk dat het met de bandbreedte te maken heeft van je iPhone 5!
Kdacht ben niet zeker dat de iPhone 5 800mhz niet heeft!

Misschien is aan de specialisten hier vragen .
Door het gebruik van de 800 MHz-frequentie is dit netwerk niet geschikt voor de iPhone 5, maar wel voor de iPhone 5s en iPhone 5c.
  #239  
Oud 26 April 2014, 22:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

iemand die misschien de 16.1 ipcc kan uploaden? ik krijg deze niet op mijn jb iphone op 7.0.6. en heb nogal last met commcenter patch..
  #240  
Oud 26 April 2014, 23:01
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door v0lcom Bekijk bericht
iemand die misschien de 16.1 ipcc kan uploaden? ik krijg deze niet op mijn jb iphone op 7.0.6. en heb nogal last met commcenter patch..
Had daar ook last mee met die patch mij iPhone blokkeerde volledig. De ios 7.1.1 erop gezet kreeg direkt de carrier update probleem opgelost en ben ferm happy met de 4G snelheid!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
LTE schakelaar Proximus(BE)/Vodafone(NL) iPhone 5 toontje iPhone algemeen 205 18 November 2013 17:20
iphone 5S LTE schakelaar Proximus ikmisje iPhone algemeen 1 22 October 2013 11:28
LTE Proximus Urbanfoto Proximus 6 21 September 2013 15:26
Probleem: Geen 4G/LTE na Carrier update van Proximus ?! Koenne101 iPhone algemeen 15 8 August 2013 12:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:46.