4G/LTE voor Proximus (iOS7)

4G/LTE voor Proximus (iOS7) discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door cyrus ik had een iphone 5s met smart+35 abonnement... dankzij de commcenter patch en de ipcc file van proximus die hier ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 16 January 2014, 18:10
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2013
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyrus Bekijk bericht
ik had een iphone 5s met smart+35 abonnement... dankzij de commcenter patch en de ipcc file van proximus die hier en daar wel te vinden is, ben ik op 4g geraakt.... dit met een jailbreak natuurlijk... nu ben ik overgestapt op telenet (mobistar). doordat ik de iphone 5S had met telenet natuurlijk... in begin fase toen men proximus nog ging, heb ik het getest en 4g ging toen... de maandag viel men bereik weg bij proximus en moest dan wel telenet gebruiken... dus zit nu wel zonder 4g, maar komt denk ik vlugger in orde vanwege mobistar-rechten
Ok, thanks!
Eens proberen dit weekend
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 16 January 2014, 19:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2013
Berichten: 1
Standaard

Heeft nog iemand het probleem dat wanneer je de repo toevoegt er een time out komt? Gisteren lukte dit wel maar heb door omstandigheden alles opnieuw moeten doen...
  #123  
Oud 17 January 2014, 04:51
Protectron's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2014
Locatie: Oost-Vlaanderen, Doel
Berichten: 3
Standaard

Hallo, ik krijg dit maar niet aan de praat op mijn iPhone 5, ik heb Commcenter gedownload en exact the stappen gevolgt maar het lukt me nog altijd niet om die LTE (4G) aan de praat te krijgen. Ik ben ten einde raad, heb het vier keer achter elkaar geprobeert.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0200.jpg‎ (26,7 KB, 32x gelezen)
  #124  
Oud 17 January 2014, 06:06
Protectron's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2014
Locatie: Oost-Vlaanderen, Doel
Berichten: 3
Standaard

Na Commcenter te denstalleren, en te downloaden van een andere source werkt het nu eindelijk. Ik heb versie Proximus_LTE_14.1 genstalleert omdat 14.4 niet werkte voor de n of andere reden. Als ik eens 4G bereik heb (Dit weekend) zal ik de resultaten posten.
  #125  
Oud 17 January 2014, 09:21
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
Toen ze me vroeg wat ze nog meer kon betekenen voormij heb ik het onderwerp 4G aangehaald voor Proximus en Base.
Ze ontkent alvast in alle toonaard dat Mobistar NIET de exclusieve rechten heeft verkregen om 4G te lanceren ondanks alle berichten die verschijnen op belgische websites zegt ze. Ze zal dit dan ook navragen en gaat ze mij hierover meer informeren, als ze terug belt om te melden of de iPhone veilig terecht is gekomen.
Nog niets gehoord zeker?
  #126  
Oud 17 January 2014, 14:02
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Nog niets gehoord zeker?
De afspraak is dat ze mij maandag gaat terug bellen de 20ste.
Afwachten dus...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 17 januari 2014 om 13:04 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Protectron Bekijk bericht
omdat 14.4 niet werkte voor de n of andere reden.
Je moest de iPhone nog is synchroniseren. Sommige beweren dat dit nodig is maar wel dus!
  #127  
Oud 18 January 2014, 07:13
Protectron's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2014
Locatie: Oost-Vlaanderen, Doel
Berichten: 3
Standaard

Gisteren in Sint-Niklaas geweest voor mijn werk, geen 4G ontvangst op de grote markt, station en de rest van Sint-Niklaas. Ik ga vandaag eens bellen naar Proximus om te kijken of ze mijn 4G al aan hebben staan. Ben benieuwd.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0207.jpg‎ (13,1 KB, 23x gelezen)
  #128  
Oud 19 January 2014, 19:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Locatie: Reet (Belgi)
Berichten: 82
Standaard

Ik heb die van mij er tijdelijk terug af gehaald... Ik vraag mij eigenlijk af wat er achter deze patch zit... Hoe werkt deze patch? Doet deze patch denken aan Proximus dat je met een ander toestel belt? Of dat je via een ander netwerk komt? Of activeert deze gewoon de schakelaar?

Weet er iemand hoe deze patch juist werkt? Proximus gaat toch geen klacht van Apple riskeren door al die jailbreak iPhones zo maar op 4G te zetten???

BTW, mijn resultaten waren anders wel de max --> Download van 57,91 Mbps en upload van 19,98 Mbps
  #129  
Oud 19 January 2014, 19:48
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2012
Berichten: 40
Standaard

Apple moet 4G 'activeren' op het toestel, wat ze tot hiertoe enkel voor Mobistar hebben gedaan. De Carrier Bundle zorgt er dus niet voor dat je een ander toestel hebt zodat je van Proximus wel op 4G kan, het enige dat dit doet is ervoor zorgen dat je iPhone de LTE frequenties gaat gebruiken op alle netwerken, i.p.v. enkel bij Mobistar. Proximus kan zien dat je via een iPhone met 4G verbonden bent, maar verder maakt dat voor hen of voor Apple niet uit.
  #130  
Oud 20 January 2014, 14:57
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Als je een jailbreak doet; kan je nog steeds bepaalde zaken niet gebruiken?
Ik lees bv dat yelo tv niet meer zou werken?
  #131  
Oud 20 January 2014, 14:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Locatie: Reet (Belgi)
Berichten: 82
Standaard

Heb dit nog niet getest op iOS 7, vorige jailbreaks zou dit perfect op werken...

Need an app that hides the jailbreak...
  #132  
Oud 20 January 2014, 15:16
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

tsprotector of xcon en je kan weer yelotv gebruiken.

Werkt perfect op mijn iPhone en iPad met tsprotector.
  #133  
Oud 20 January 2014, 16:21
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Vandaag zoals de afspraak was heeft Apple me teruggebeld met een verklaring van 4G waarom die bij Proximus niet beschikbaar is en daar zeide ze kortweg dat het aan Proximus ligt en dat we daar verhaal moeten gaan halen.

Proximus zou volgens hen nog niet voldoende 4G netwerk beschikbaar stellen.
  #134  
Oud 20 January 2014, 16:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
...
Proximus zou volgens hen nog niet voldoende 4G netwerk beschikbaar stellen.


Ze hebben je weer mooi afgewimpeld ...
  #135  
Oud 20 January 2014, 16:41
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht


Ze hebben je weer mooi afgewimpeld ...
Ze zei dit hebben nagevraagd te hebben op een andere dienst en dat was wat haar werd verteld. Als ik dan tegen haar zei dat er met andere toestelen zoals samsung wel op 4G kon en dat 4G van Mobistar dit jaar pas actief was dan kwam ze telkens terug op het verhaal van onvoldoende 4G netwerk van Proximus. Meer kon ze mij er ook niet van vertellen zei ze dus ja... Voor vele inderdaad mooi laten afwimpelen. Heb dan toch teminste het eens gevraagd aan Apple.

Kunnen we van vele hier niet zeggen!
  #136  
Oud 20 January 2014, 17:38
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Het kan ook dat Proximus niet genoeg wil betalen aan Apple om 4G te activeren want uiteindelijk blokkeert Apple de toegang
  #137  
Oud 20 January 2014, 17:49
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2010
Berichten: 7
Standaard

1 optie niet wachten op discussie tussen apple en proximus gewoon jailbreaken en opgelost
  #138  
Oud 20 January 2014, 18:04
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Het kan ook dat Proximus niet genoeg wil betalen aan Apple om 4G te activeren want uiteindelijk blokkeert Apple de toegang
Dat ontkende ze dat Apple dit doet. Ze zei daarvoor moet je echt bij je provider zijn daar kan ik niet verder over oordelen.
  #139  
Oud 21 January 2014, 22:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2011
Berichten: 30
Standaard

Nadat je de JB uitvoert en de 4G tweak instelt, werken dan alle diensten goed.
Zoals bv imessage en factime etc. ik las ergens dat het bij een aantal mensen niet meer werkte??
  #140  
Oud 21 January 2014, 22:27
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
Vandaag zoals de afspraak was heeft Apple me teruggebeld met een verklaring van 4G waarom die bij Proximus niet beschikbaar is en daar zeide ze kortweg dat het aan Proximus ligt en dat we daar verhaal moeten gaan halen.

Proximus zou volgens hen nog niet voldoende 4G netwerk beschikbaar stellen.
Dat is zever ze .

Mobistar werkt samen met Apple, daardoor doet Apple moeilijk tegenover de andere providers.

Proximus heeft de meeste 4G van alle providers.

Het ligt aan Apple ze , niet aan proximus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
LTE schakelaar Proximus(BE)/Vodafone(NL) iPhone 5 toontje iPhone algemeen 205 18 November 2013 17:20
iphone 5S LTE schakelaar Proximus ikmisje iPhone algemeen 1 22 October 2013 11:28
LTE Proximus Urbanfoto Proximus 6 21 September 2013 15:26
Probleem: Geen 4G/LTE na Carrier update van Proximus ?! Koenne101 iPhone algemeen 15 8 August 2013 12:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:48.