4G/LTE voor Proximus (iOS7)

4G/LTE voor Proximus (iOS7) discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Hoe krijg je dat uur min en seconden op de iphone thespikie? Met StatusModifier...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 9 January 2014, 20:42
thespikie's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Locatie: Tienen, Belgi
Berichten: 550
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
Hoe krijg je dat uur min en seconden op de iphone thespikie?
Met StatusModifier
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 9 January 2014, 20:54
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thespikie Bekijk bericht
Met StatusModifier
Thanks gelukt .
  #63  
Oud 10 January 2014, 10:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Locatie: Hoboken
Berichten: 12
Standaard

Bij de vorige patch (via iPad-patch) kon je geen telefoons ontvangen als je op LTE zit. Heeft iemand hier nu al ervaring mee?
  #64  
Oud 10 January 2014, 12:03
thespikie's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Locatie: Tienen, Belgi
Berichten: 550
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Glennie Bekijk bericht
Bij de vorige patch (via iPad-patch) kon je geen telefoons ontvangen als je op LTE zit. Heeft iemand hier nu al ervaring mee?
Even getest en geen problemen, kan gewoon bellen en gebeld worden op LTE.
Tijdens bellen gaat hij over naar 3G en daarna terug naar LTE hier.
  #65  
Oud 10 January 2014, 12:04
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Klopt inderdaad, bij in- en uitgaande gesprekken gaat hij naar 3G.
  #66  
Oud 10 January 2014, 13:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

Commcenter patch v1.1 is vrijgegeven en hiermee kan je de carrier.plist aanpassen.
Is dat niet handiger dan met de files te werken?
  #67  
Oud 10 January 2014, 15:06
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door v0lcom Bekijk bericht
Commcenter patch v1.1 is vrijgegeven en hiermee kan je de carrier.plist aanpassen.
Is dat niet handiger dan met de files te werken?
Test het eens uit en laat het antwoord hier weten op het forum.
Zelf heb ik het reeds uitgetest maar ik ga het niet vertellen doet een ander ook niet die laten de mensen ook maar verder foefelen!
  #68  
Oud 10 January 2014, 15:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

heb je toevallig de remove ipcc?
  #69  
Oud 10 January 2014, 15:30
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door v0lcom Bekijk bericht
heb je toevallig de remove ipcc?
iPhone herstellen met itunes .
  #70  
Oud 10 January 2014, 15:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
iPhone herstellen met itunes .
hmm heb juist gekeken op een ander forum waar een remove stond maar ik krijg het toch niet werkend hoor.
  #71  
Oud 10 January 2014, 15:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Helpt netwerkinstellingen herstellen niet?
  #72  
Oud 10 January 2014, 15:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Helpt netwerkinstellingen herstellen niet?
heb het juist geprobeerd en dat doet er niets aan
  #73  
Oud 10 January 2014, 16:05
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

En wat is de reden waarom je de instellingen wil verwijderen?
  #74  
Oud 10 January 2014, 16:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
En wat is de reden waarom je de instellingen wil verwijderen?
Commcenter patch 1.1 is uit en daarmee kan je carrier.plists aanpassen. en ik wou dan via de unknown.bundle lte activeren op de iphone en zo een gesignde bundle hebben en misschien dat dit stabieler was
  #75  
Oud 10 January 2014, 16:09
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Wat is er dan niet stabiel aan de andere methode.
Ik werk al een week met de .IPCC en dat werkt tot hier toe zonder problemen.
  #76  
Oud 10 January 2014, 16:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Wat is er dan niet stabiel aan de andere methode.
Ik werk al een week met de .IPCC en dat werkt tot hier toe zonder problemen.
Soms eens wegvallen terwijl ik midden in de stad zit en het duurt vrij lang voor hij naar lte overschakelt of is dit normaal?
  #77  
Oud 10 January 2014, 17:10
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Dan heb jij geluk bijmij doet hij het nergens.
  #78  
Oud 10 January 2014, 17:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivanhoeke Bekijk bericht
Dan heb jij geluk bijmij doet hij het nergens.
Al geprobeerd het er opnieuw op te zetten? en proximus al eens gebeld om te horen of lte aan stond?
  #79  
Oud 10 January 2014, 17:35
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Ik heb Mobile Vikings en heb nergens problemen, vandaag had ik in Antwerpen overal waar ik kwam LTE en 1x even getest met Speedtest, 57Mb download en 15Mb upload.
Maar weet iemand hoe je de carrier naam in je statusbar aanpast? Mobile Vikings neemt nu bijna de volledige ruimte in en daar stond eerst BASE.
  #80  
Oud 10 January 2014, 17:41
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door v0lcom Bekijk bericht
Al geprobeerd het er opnieuw op te zetten? en proximus al eens gebeld om te horen of lte aan stond?
LTE staat aan ja dat heb ik al aan EVA gevraagd begin van de week dat is de oorzaak niet. Heb nog maar 3x LTE gehad. 1x op men slaapkamer, in de living doet hij niks, 1x in openlucht waar ik woon en in Leuven.

Als ik dan upload bekijk dat de mensen van Mobistar hebben en wat sommige hier bij Proximus halen zeg ik dat er iets niet kopt met die ipcc.

Vertel me anders is wat je zou willen aanpassen in een pm. Zal het dan eens proberen te doen. Als je wilt doen wat op andere websites beschreven staat van Show4GSwitch blabla dan hoeft de pm niet.

En er nog eens opnieuw opzetten? Nee dank U! Wacht wel tot Apple voor Proximus een carrier update vrijgeeft!
Heb mijne buik van al dat gefoefel meer dan beu. Proficiaat voor bij wie het goed werkt, maar zoals steeds hier dus niet!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2014 om 16:42 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jervg Bekijk bericht
Ik heb Mobile Vikings en heb nergens problemen, vandaag had ik in Antwerpen overal waar ik kwam LTE en 1x even getest met Speedtest, 57Mb download en 15Mb upload.
Maar weet iemand hoe je de carrier naam in je statusbar aanpast? Mobile Vikings neemt nu bijna de volledige ruimte in en daar stond eerst BASE.
Sorry maar het gaat hier niet over Mobile Vikings maar over Proximus.
Geen appels beginnen vergelijken met peren .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
LTE schakelaar Proximus(BE)/Vodafone(NL) iPhone 5 toontje iPhone algemeen 205 18 November 2013 17:20
iphone 5S LTE schakelaar Proximus ikmisje iPhone algemeen 1 22 October 2013 11:28
LTE Proximus Urbanfoto Proximus 6 21 September 2013 15:26
Probleem: Geen 4G/LTE na Carrier update van Proximus ?! Koenne101 iPhone algemeen 15 8 August 2013 12:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:25.