Mobilevikings.com

Mobilevikings.com discussie in Mobile Vikings forum; ( verdwijnt na registratie ) Deze link zou wel eens handig kunnen zijn: 3Gcoverage.net - Where does your provider offer 3G network coverage?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobile Vikings
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #281  
Oud 26 March 2010, 10:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 247
Send a message via twitter to Puck84
Standaard

Deze link zou wel eens handig kunnen zijn:

3Gcoverage.net - Where does your provider offer 3G network coverage?
__________________
Het is opvallend dat de mensen die de iPhone het meest afbreken er meestal zelf geen hebben...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #282  
Oud 26 March 2010, 11:30
lolsmurf's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 29 August 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 117
Standaard

Gisteren in Leuven n Brussel geweest en nergens sprong de Edge naar 3G.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom. V Bekijk bericht
Beste mensen

Ik heb sinds vrijdag ook een iPhone en ben nu aan het rondkijken naar een nieuwe provider.

Ik zit nu bij Proximus (MTV Generation) en ik bel ongeveer een uurtje per maand en verstuur een kleine 1000 sms'jes per maand. Ik betaal dan ook 20 euro per maand, soms ietsjes meer als ik even over men belkrediet ga.

Als ik dat zo lees kom ik perfect in aanmerking om me bij mobile vikings aan te sluiten! Want ik stuur of bel niet veel meer dan de aangeboden hoeveelheden per herlaadbeurt van 15 euro EN ik krijg er 1GB internet "gratis" bij!

Te mooi om waar te zijn? Of mag ik niet twijfelen en de overstap gewoon nemen?
Zeker niet te mooi om waar te zijn, gewoon doen!
  #283  
Oud 27 March 2010, 20:17
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Ondertussen zit Mobile Vikings op een 3G netwerk, dus dat gaat wel lekker op dit moment.
  #284  
Oud 27 March 2010, 21:48
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Puck84 Bekijk bericht
Volgens die website zou ik hier 3G moeten hebben, maar niet dus. Ben wel benieuwd naar de snelheid, dus dat belooft voor als ik nog eens naar Gent of Brussel ga
  #285  
Oud 28 March 2010, 14:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 247
Send a message via twitter to Puck84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Volgens die website zou ik hier 3G moeten hebben, maar niet dus. Ben wel benieuwd naar de snelheid, dus dat belooft voor als ik nog eens naar Gent of Brussel ga
Je moet wel ver genoeg inzoomen Het is redelijk gedetailleerd maar op die eerste view van de kaart lijken die rode plekjes veel groter dan ze zijn.
  #286  
Oud 28 March 2010, 18:16
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 688
Standaard

Als 3G aanstaat op de iphone, hoe switcht de iphone dan tussen Edge en 3G? Als er bv. een plaats is waar 3G maar 1 streepje ontvangst heeft, en Edge heeft volle ontvangst, gaat hij dan toch 3G pakken? En heeft dat dan effect op de kwaliteit van de gesprekken? M.a.w. als hij maar 1 streepje 3G ontvangst heeft, betekent dit dan dat je ook maar 1 streepje gesprekskwaliteit hebt?

Is het dan beter 3G uit te zetten als de ontvangst ervan slecht is?
  #287  
Oud 29 March 2010, 18:21
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 688
Standaard

Ik ben klant bij Mobile vikings en heb een zeer vervelend probleem met 3G op mijn iphone 3GS.

Ik heb in Gent Centrum full 3G ontvangst met mijn iphone (zonder 3G te "forceren").
MAAR: het internet gaat vaak niet als ik op 3G ben. Switch ik dan onmiddellijk naar Edge, dan gaat het internet wel.

Met 3G gaat het internet dus soms wel en soms niet. Als ik 3G aanzet gaat het, maar na een tijdje niet meer. Met edge gaat internet altijd.

Reset van de instellingen heeft niet geholpen;

Is er iemand die klant is bij M.V. en dit probleem herkent?
  #288  
Oud 29 March 2010, 18:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dat is een probleem bij Mobile Vikings en niet met jouw iPhone.

Hun beloofde 3G dekking is echt ondermaats.

Kan je hier in de comments ook lezen. Best van onderaan beginnen ;-)

Ik heb ook een MV simkaart maar ik heb nog geen 3G tegengekomen.
Hun 3G is trouwens gecapped op 50KB/s!

Ik blijf dus voorlopig bij Proximus.

Laatst gewijzigd door Bomans; 29 March 2010 om 18:36.
  #289  
Oud 29 March 2010, 23:41
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 688
Standaard

Ik heb deze avond mijn MV kaartje in mijn oude Nokia gestoken en daarmee heb ik geen problemen met 3G in Gent. Moet dus toch een probleem met de iPhone zijn.

Heel vervelend! We wachten zo lang op 3G bij Base/Mobile Vikings en nu het er is geeft de iPhone er problemen mee!

Ik heb een ge-unlockte en gejailbreakte iPhone. Zou het daarmee te maken kunnen hebben?

Laatst gewijzigd door King1987; 30 March 2010 om 22:57. Reden: edit knop gebruiken
  #290  
Oud 30 March 2010, 00:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 247
Send a message via twitter to Puck84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Dat is een probleem bij Mobile Vikings en niet met jouw iPhone.

Hun beloofde 3G dekking is echt ondermaats.

Kan je hier in de comments ook lezen. Best van onderaan beginnen ;-)

Ik heb ook een MV simkaart maar ik heb nog geen 3G tegengekomen.
Hun 3G is trouwens gecapped op 50KB/s!

Ik blijf dus voorlopig bij Proximus.
wel 1) de dekking is nog in opbouw en 2) het is gecapped op 500 kb/s (niet 50) en de cap is tijdelijk tot base zijn netwerk stabiel heeft.
  #291  
Oud 30 March 2010, 10:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Puck84 Bekijk bericht
wel 1) de dekking is nog in opbouw en 2) het is gecapped op 500 kb/s (niet 50) en de cap is tijdelijk tot base zijn netwerk stabiel heeft.
1) ze zitten op het base netwerk, daarvan verwacht je toch dat het wat beter werkt.

2) Waarom denk je dat ik KB/s schrijf en niet kbps

Ik weet heus wel dat het gecapped is op 500 kbps wat dus 50KB/s is.
En vergeleken met proximus is dat traaaaaaaaag.
  #292  
Oud 30 March 2010, 11:34
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 688
Standaard

Jongens, denken jullie dat mijn probleem te maken kan hebben met de jailbreak en de unlock van mijn iPhone?

In mijn oude Nokia N90 leek 3G gisteravond immers goed te werken.
  #293  
Oud 30 March 2010, 11:48
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door belgiumiphone Bekijk bericht
Jongens, denken jullie dat mijn probleem te maken kan hebben met de jailbreak en de unlock van mijn iPhone?

In mijn oude Nokia N90 leek 3G gisteravond immers goed te werken.
Het zou me verbazen.
Maar je kan het alleen maar zeker weten als je iemand kent met een officieel simlockvrije iPhone. Steek daar je kaartje eens in en kijk wat het signaal zegt.
  #294  
Oud 30 March 2010, 14:01
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 688
Standaard

Heb niet direct een andere iphone ter beschikking

Zijn er mensen met een iphone die surfen via Base of Mobile Vikings en die kunnen bevestigen of ontkennen dezelfde problemen te hebben als ik?

Net 2 uur een Mobistar kaartje in mijn iPhone gestoken en met dat kaartje geen probleem met 3G!

EDIT
Er doet zich nu iets heel vreemds voor: nadat ik een 2-tal uren een Mobistar kaartje in mijn iPhone had gestoken (waarbij ik probleemloos kon surfen op 3G), heb ik er terug mijn Mobile Vikings kaartje in gestoken.

En... Sindsdien gaat 3G ook met MV probleemloos (in Gent)!

Dus mensen met problemen met 3G: steek er even een Mobistar kaartje in


Laatst gewijzigd door King1987; 30 March 2010 om 23:42.
  #295  
Oud 30 March 2010, 23:46
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Gewoon 3G opzetten en toestel herstarten doet wonderen.

Ik heb geen engel probleem in Borgerhout (Antwerpen) met het 3G netwerk, maar op het werk, in Wommelgem, amper 7Km van thuis vandaan is het EDGE netwerk.
  #296  
Oud 30 March 2010, 23:54
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 688
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Runaque Bekijk bericht
Gewoon 3G opzetten en toestel herstarten doet wonderen.
Natuurlijk had ik mijn iPhone verschillende keren herstart, 3G uit- en aangezet, de APN instellingen opnieuw ingesteld, enz. vr ik mijn probleem hier gepost had
  #297  
Oud 5 April 2010, 18:39
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 688
Standaard

Ik heb in Gent-stad in alle uithoeken de test gedaan en overal full 3G-ontvangst. De problemen van de eerste dagen lijken ook van de baan: de 3g ontvangst is stabiel en het surfen gaat ook stabiel.
  #298  
Oud 5 April 2010, 22:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Overmere, Belgie
Berichten: 52
Send a message via twitter to geert000
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door belgiumiphone Bekijk bericht
Ik heb in Gent-stad in alle uithoeken de test gedaan en overal full 3G-ontvangst. De problemen van de eerste dagen lijken ook van de baan: de 3g ontvangst is stabiel en het surfen gaat ook stabiel.
Nice, kom ik deze week ook ff testen, woon op een kwartiertje van Gent
  #299  
Oud 6 April 2010, 11:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 247
Send a message via twitter to Puck84
Standaard

Grmbl, ik zet 3G aan en uit.... Hij vindt het 3G netwerk en valt na 10 seconden ofzo terug op het Edge netwerk....

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
1) ze zitten op het base netwerk, daarvan verwacht je toch dat het wat beter werkt.
waarom zou je dat verwachten van Base? Het is de jongste operator in Belgi met historisch de minste dekking + ze zeggen zelf bij mobile vikings dat de 2G dekking de betere is maar de 3G nog in opbouw

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
En vergeleken met proximus is dat traaaaaaaaag.
En de prijzen daar zijn duuuuuuuuuuur Voor wat ik nood heb aan mobiel internet voldoet edge al ruim, dus de momenten dat ik 3G zit zijn gewoon mooi meegenomen voor die prijs
  #300  
Oud 6 April 2010, 19:33
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Was daarnet in Gent Sint Pieters, maar ook daar (tot mijn verbazing) geen 3G. De hele route Knokke-Serskamp was er trouwens geen 3G
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Mobilevikings: naar het buitenland Tolarian Overige providers Belgi 2 12 August 2010 15:21
iViking: MobileVikings-saldo applicatie vincentjanv iPhone Apps 34 7 August 2009 16:08
Belstatus app voor Mobilevikings ? Iphone_belgium Archief 3 10 June 2009 12:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:30.