Wi-Fi wel gedetecteerd geen verbinding

Wi-Fi wel gedetecteerd geen verbinding discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Dit komt omdat er geen vast ip adres is ingesteld en je dhcp server (ingebouw in je router/gateway deze binnen een bepaalde TTL (Time to ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 14 December 2007, 15:23
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Dit komt omdat er geen vast ip adres is ingesteld en je dhcp server (ingebouw in je router/gateway deze binnen een bepaalde TTL (Time to Live) aanpast.
Dit resulteert dus steeds in een nieuw ip adres je kan hiervoor 2 dingen doen een vast ipadres toewijzen aan je iphone bijvoorbeeld met een mac adres en het 2de wat je kan doen is je TTL aanpassen in je router.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 14 December 2007, 16:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

Dan heb je op je router variable DHCP aanstaan,...als je je netwerk zo inricht dat iedere machine altijd dezelfde ip adress krijgt,..heb je dat probleem niet
  #43  
Oud 14 December 2007, 18:01
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: A'foort
Berichten: 94
Standaard

De draadloze router deelt, als DHCP aanstaat, dynamische IP-adressen uit. Je kunt de router ook zo instellen dat 'ie vaste IP-adressen uitdeelt maar dat zal vast wel in de handleiding van de router staan
  #44  
Oud 27 December 2007, 12:01
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Vraagje ; is de ip adres van je iphone hetzelfde als de Wi-Fi adres op je iphone ?
Moet je deze dan in je router instellingen invoeren ?
De ene keer kan ik wel op internet komen (hij geeft aan dat er een verbinding is (Wi-Fi) , maar als ik dan via mijn iphone het net op wil, dan lukt dat niet?
Eerst wel gelukt met precies dezelfde wachtwoorden enz, raar hoor
Wie helpt alvast bedankt !
Oja soms kan mijn zusje niet meer het internet draadloos op als ik met mijn iphone erop ben geweest, echt vaag!
  #45  
Oud 28 December 2007, 20:53
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Berichten: 12
Standaard

@Bolle,

zat ik de hele middag te piellen met het WPA password, bedankt dat het kleine letters waren... ik had het nog niet gezien. waarschijnlijk onder de indruk van het apparaat. Het is een gaaf ding
  #46  
Oud 30 December 2007, 14:08
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

open DLLP 8.211 installer via installer, dit helpt, heb t ook moeten doen, nu geen probleem met draadloos thuis en telenethotspot's
  #47  
Oud 22 January 2008, 18:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 8
Angry

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
open DLLP 8.211 installer via installer, dit helpt, heb t ook moeten doen, nu geen probleem met draadloos thuis en telenethotspot's
Waar kan ik deze vinden?

Ik heb alles geprobeerd, "reset network settings", $ voor de netwerk naam etc, eigenlijk alles wat tot nu toe genoemd is in deze topic. Thuis draadloos internetten gaat gewoon. Ik kan alleen nergens anders verbinding maken. Hij vind de netwerken maar kan verder geen verbinding maken. Ik krijg telken "Safari can't open the page because it can't find the Server"

nog iets, de eerder genoemde foefjes om wijzigingen aan te brengen in de router configuratie gaat bij mij niet op aangezien het niet mijn router is die problemen geeft...

*begint haren uit kop te trekken*
  #48  
Oud 22 January 2008, 18:49
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

van apptapp official van nullriver source in de map network vind je die openLLDP.app
  #49  
Oud 23 January 2008, 11:16
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 8
Standaard

@ croiman

Bedankt voor je info, ik heb hem geinstalleerd maar het helpt helaas niet. Ik heb een US 1.1.2 iPhone + TurboSIM & probeer verbinding te maken met mijn Wi-Fi netwerk op de zaak waar ik zelf de administrator ben (WPA beveiligd, passwoord correct etc)

De instellingen zijn als volgt:
IP adres type: DCHP
IP adres: 192.168.xx.xxx
Subnet mask: 255.255.255.0
Router: 192.168.xx.xxx
DNS: 192.168.xx.xxx 10.10.10.10 (exchange server)
Search domains: none
Client ID: none
HTTP Proxy: off
  #50  
Oud 23 January 2008, 17:54
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

kun je in je iphone met Winscp? of kun je met safari on t net? en refreshed je source van installer?
  #51  
Oud 23 January 2008, 18:48
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

B eter een vast ip adres inzetten of je mac adres registreren op je router. Deed het bij mij ook.
  #52  
Oud 28 January 2008, 00:43
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steven33 Bekijk bericht
Domme vraag,

maar hoe geraak ik in mijn admin van mijn router?
open internet explorer en typ: 192.168.1.1 in (dit is bij de meeste routers)

de standaard gebruikersnaam en wachtwoord zijn beide admin

vervolgens kun je zelf de gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen als je dat wilt.

Laatst gewijzigd door DertKesh; 28 January 2008 om 00:47.
  #53  
Oud 17 February 2008, 12:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 13
Standaard

Ten eerste wat een waanzinnig aperaat en verslavend maar hier mijn probleem. Met wep key zoals mijn laptop geen problemen alleen kom met Iphone kom ik er niet, geen verbinding met Wi-Fi.
Password uitgezet wel verbinding???? Wil nu een wpa2 beveiliging erop zetten maar hoe wekt dit? Verzin je de code zelf of krijg je hem toegewezen voor mij niet duidelijk.
mvg
S
  #54  
Oud 17 February 2008, 12:34
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

met de wpa2 zet je zelf een paswoord in, deze gaat de verzonden data cryteren tussen de twee apparaten in
  #55  
Oud 17 February 2008, 13:31
iMartin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar iMartin
Standaard

Ik heb het idee dat mijn laptop soms conflicteerd met mn iPhone, deze hangen namelijk allebei aan een draadloze Sitecom router die als accesspoint is ingesteld. Nu is het zo dat soms de draadloze verbinding heel even wordt verbroken en vervolgens gelijk weer wordt hersteld (te zien aan het ballonnetje: "er is nu verbinding met ..." in windows.

Het gekke is dat na elke keer dat dit gebeurt mijn iPhone geen verbinding meer kan maken. Het Wi-Fi icoon laat zien dat er wel verbinding is met mijn netwerk, maar safari geeft de melding dat de server niet gevonden kan worden. Ook andere apps die Wi-Fi gebruiken werken niet. Als ik vervolgens even de stroom van de sitecom router afhaal en hem daarmee opnieuw start, werkt alles weer als een zonnetje.

DHCP staat uit op de sitecom router aangezien deze weer aan een vaste speedtouch router hangt waar DHCP wel aanstaat.

Heeft iemand een idee waar dit aan zou kunnen liggen?
__________________
If it ain't an iPhone, it ain't much
  #56  
Oud 17 February 2008, 17:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 13
Standaard

Ik heb de oplossing voor mij gevonden wil hem wel even melden bij jullie. Eerst al het andere geprobeerd WPA zetten in alle variaties. Mac adres toevoegen enz enz enz. Bleek achteraf simpel te zijn mar dat is het meestal.
Mijn beveiliging staat op wep maar mijn Netwerk key stond op 2 ( kijkt dus naar de 2 e code die ik ingevoerd heb) je kan dit ook niet instellen op je Iphone ( in ieder geval niet gevonden) Heb de netwerk key op 1 gezet en daarna aangemeld hij vraagt dan om je wachtwoord deze wep code dus en gelijk verbinding. Hoop dat andere mensen hier wat aan hebben.
mvg
Frank
  #57  
Oud 19 February 2008, 01:24
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 36
Standaard

Ben er ook al een tijdje mee bezig geweest en ik kom maar tot 1 conclusie:
WI-FI is bagger op alle apple produkten.

Ik heb een iMac - 2x iPhone en een iTouch op wi-fi en alle 4 hebben die krengen hetzelfde probleem.

Na een tijdje (paar uur) verliezen ze de verbinding en krijg je die met geen mogelijk op een normale manier terug.
Het enige wat helpt is de pagina openen op mijn router (NETGEAR wgr614v7)
en dan gewoon bij instellingen op 'apply' klikken en voor de rest totaal niets doen.
Lampje op router knippert dan 30 seconden oranje --- wordt weer groen en voila alle appeltjes hebben weer verbinding.

De WII - PS3 en een laptop kennen dit probleem dus NIET en hebben altijd verbinding.

Voor me iMac is het geen probleem want die kan bedraad - iPhone's en iTouch heb ik dus pech mee.

Ik denk dat het gewoon aan je router ligt of je mazzel hebt of niet.
Kunnen we beter een topic openen ' welke router werkt goed of heeft problemen met de iPhone ? '

Jammer van die NETGEAR maar als een andere router wel werkt hoor ik het graag (gebruik namelijk heel veel wi-fi thuis op de Iphone/touch speeltjes.)

Ik ga hier echt niet opschrijven wat ik allemaal al geprobeerd heb (wordt te lang verhaal) maar geloof mij maar op mijn blauwe ogen dat ik donders goed de weg weet wat netwerken en netwerkverbindingen betreft.
  #58  
Oud 19 February 2008, 11:04
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

Een WEP key is gebaseerd op het hexadecimale schema.
In sommige routers kan je als WEPkey gewoon een woord invullen, en dan converteerd de router je key naar een HEX key.

Maar sommige routers (eigenlijk de meeste) hebben hier moeite mee.

Tevens moet een WEP key 10 of 26 tekens lang zijn.
Nogmaals; sommige routers regelen het zelf, de meeste niet!

Mijn vraag: Wat gebruik je als key?
Doe eens als WEP key: 12345ABCDE
Werkt dat wel?

Voor de noobies:

DECIMAAL: 0123456789
HEXADECIMAAL: 0123456789ABCDEF
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
  #59  
Oud 18 June 2008, 20:44
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Locatie: sfg
Berichten: 1
Standaard

Ik vind het allemaal mooi deze uitleg maar ik heb een Iphone en ben niet zo'n held als het om techniek gaat. hoe kan ik nou gewoon mijn Iphone aanmelden op mijn Speedtouch 780? Ik zie steeds, ja je moet je mac-adres aanmelden op je router maar kan iemand mij gewoon even simpel uitleggen hoe het allemaal moet? dankje
  #60  
Oud 24 June 2008, 02:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar msnijder
Standaard Wi-Fi detectie maar geen internet

Hallo iedereen,

Ik weet dat er al veel topics over dit thema zijn, maar ik kan het antwoord op mijn vraag nog steeds niet vinden.

Sinds 3 dagen heb kan ik met mijn iPhone niet meer op het internet op een 1 of andere manier. Normaal gesproken heb ik in mijn studentenkamer internet van de buren zijn router maar dit werkt niet meer. Ik dacht dat dit misschien aan zijn instellingen kon liggen, maar na navraag heeft hij deze niet veranderd. Nu heb ik het bij een vriend geprobeerd (waar ik vaker ben MET internet) en daar werkt het ook niet meer. Vervolgens heb ik het ook nog bij mijn vriendin geprobeerd, waar ik normaal gesproken automatisch verbonden wordt, maar hier ook tevergeefs.

Nu, ik heb wel verbinding met alle netwerken maar ik krijg steeds de melding 'unable to connect to server' (weet de precieze zin niet ). Wanneer ik probeer het weer te bekijken 'updating failed'.

Ik ben ten einde raad en heb geen idee hoe ik dit kan oplossen. Ik heb voor zover ik weet geen dingen gedownload bij de installer etc. hij is er gewoon mee opgehouden.

ik heb een US 8gb 1.4 iPhone. Hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.

Greets Michiel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wel verbinding geen internet Wytse iPhone algemeen 18 1 March 2012 18:24
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
Wel verbinding gedecteerd, maar geen wi-fi terwijl mijn Ipod touch wel Wi-Fi heeft cpc9280 Wi-Fi 3 10 March 2010 20:38
Wel verbinding geen data Anfroy T-Mobile 1 30 January 2010 18:23
wel verbinding geen internet, andere iphone wel! tice Wi-Fi 0 30 June 2009 12:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:04.