Wi-Fi wel gedetecteerd geen verbinding

Wi-Fi wel gedetecteerd geen verbinding discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Fireball Ook hier even gevraagd: Hoe kan ik wisselen tussen Hoofdletters en kleine letters? De shift toets gebruiken...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 18 August 2008, 00:04
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fireball Bekijk bericht
Ook hier even gevraagd:
Hoe kan ik wisselen tussen Hoofdletters en kleine letters?
De shift toets gebruiken
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 18 August 2008, 11:02
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Kan de shift toets wel gebruiken maar zie geen verschil. Is dat normaal?
  #83  
Oud 20 August 2008, 02:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 16
Standaard

Heeft iemand al een oplossing, die echt werkt?
  #84  
Oud 26 August 2008, 16:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 63
Standaard

Ik kan thuis wel inloggen op me Wi-Fi netwerk en me iphone krijgt ook een IP adres toegewezen een 192.xxx.xxx adres
en hij geeft een subnet, router en DNS adres aan.
maar als ik een speedtest doe via testmyiphone.com dan krijg een resultaat van
0,21 Mbps (207 kbps), terwijl ik met 3G op 2,85 Mbps zit en met me laptop via Wi-Fi op 3,5 Mbps...waar ligt dit aan??
  #85  
Oud 8 September 2008, 13:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 16
Standaard

Mijn iPhone doet het weer! Het bleek een hardware probleem te zijn. Ik heb hem laten maken bij ipod-service in Hoogeloon. Zij hebben mijn commboard vervangen. Nu doet Wi-Fi het weer perfect!
  #86  
Oud 10 September 2008, 23:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 26
Standaard

Hoi,

Ik kan niet connecten met mn iphone op me Wi-Fi.
Er komt op 'Cannot connect to network Default'.

Ik heb netwerk settings gereset ; werkt nog niet.
Heb ook geen passwoord erop gezet.

Nu zeggen er hier dat ik MAC adressen moet toestaan
enzo maar ik weet echt niet hoe ik dat moet doen.

Het is een d-link router naar (met internet kabeltje) een andere d-link router met Wi-Fi

Kan er iemand me helpen AUB

MVG

Laatst gewijzigd door Thrilla; 10 September 2008 om 23:06.
  #87  
Oud 19 September 2008, 16:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Locatie: Wormer
Berichten: 9
Standaard

Kreeg m'n iPhone ook niet connected met m'n Experiabox van KPN na vele keren proberen bleek dat ik de HOOFDLETTERS in de WPA code moest gebruiken ipv kleine letters... heeft mij geholpen
  #88  
Oud 30 September 2008, 17:28
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Hebben degenen die problemen hebben met Wi-Fi inloggen allemaal al eens gebruik geprobeerd te maken van de iPhone Configuration Utility

Door met deze utility een Wi-Fi config te maken (omdat de iPhone standaard niet een PEAP authenticatie support) kon ik ineens wel inloggen op het Wi-Fi netwerk van mijn hogeschool... Misschien dat het voor sommigen ook werkt

Ik weet in ieder geval dat het hiermee ook werkt op enkele andere school en/of zakelijke instellingen.

Sorry, als het al in een ander topic voorbij is gekomen


Mac OSX: Apple - Support - Downloads - iPhone Configuration Utility 1.0.1 for Mac OS X
Windows: Apple - Support - Downloads - iPhone Configuration Web Utility 1.0 for Windows
Guide:
http://manuals.info.apple.com/en_US/...ment_Guide.pdf
  #89  
Oud 15 October 2008, 21:32
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 13
Lightbulb Gelukt!

Eindelijk gelukt om Wi-Fi via mijn thuis netwerk op mijn iPhone werkend te krijgen!

Deze truc is al reeds eerder in deze thread besproken, maar gezien deze ook daadwerkelijk voor mij werkte (zonder al te veel poespas mag ik wel zeggen!) en mogelijk ook voor een ander, vermeld ik hem nogmaals.

Probleem was: Mijn iPhone zag wel mijn thuisnetwerk, maar kon er niet mee verbinden.

Oplossing: Na veel zoeken en proberen lukte het volgende bij mij;
1.) Pak je iPhone en kijk bij 'instellingen' --> 'Wi-Fi' --> 'Anders...' --> typ voor je 'Netwerknaam' je SSID (Ik weet niet eens waar deze afkorting voor staat, maar je vindt hem als je op je computer naar je netwerkcentrum gaat en 'status weergeven' van je verbinding aanklikt. Bij mij stond het overigens ook op een meegeleverde sticker die ik op de router zelf heb geplakt. Voorbeeld 'SpeedTouchABC123');

2.) Vervolgens geef je bij beveiliging je beveiligingstype op. Voor mijn SpeedTouch router kon ik zowel voor WEP als voor WPA(2) kiezen (en gezien de laatste veiliger schijnt te zijn, heb ik voor deze gekozen);

3.) Vervolgens zul je een wachtwoord in moeten voeren (voor mij stonden deze zowel voor WEP als voor WAP op dezelfde sticker, maar anders zul je je meegeleverde router-documentatie moeten inzien. Let wel, dit is een router-wachtwoord, niet het wachtwoord dat je van je provider hebt gekregen!);

4.) Op 'verbind' drukken en voila!

Hoop dat ik iemand hiermee kan helpen!
  #90  
Oud 19 October 2008, 18:43
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: zandvoort
Berichten: 23
Standaard

nee nog steeds niet,,
  #91  
Oud 1 November 2008, 20:05
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: zandvoort
Berichten: 23
Standaard Kan niet connecten met Wi-Fi netwerk

halloo

sinds ik mijn iphone heb geupgrade kan ik niet meer op mijn Wi-Fi
nu hoorde ik van meerdere mensen dat ik een nieuw comm board zou moeten gaan kopen...

ik was dit bijna van plan te gaan doen
tot ik vanmiddag van mijn vader te horen kreeg dat hij het probleem hasd verteld aan een collega,
deze zei meteen NEE JE MOET GEEN NIEUW COMM BOARD KOPEN!!
(want door je firmware up te daten kan je comm board niet stuk gaan)
hij zei dat hij ook een keer met dat probleem in aanraking is gekomen en dat hij zijn iphone software helemaal heeft gereset tot aan het punt dat jebij je drivers komt,,
via de computer kwam hij bij een aantal mappen in de iphone en kon zo zien dat zijn Wi-Fi niet op de goede plek stond en dus niet goed was geactiveerd

nu kan ik er maar niet achter komen hoe dit werkt en hoe ik nou tot zo ver in mijn iphone kan komen..
(ik probeerde die gozer al te bereiken maar hij neemt niet op vandaar dat ik mijn vraag hier stel in de hoop jullie mij ook kunnen helpen)

hopelijk kunnen jullie mij hier wel bij helpen


Bij deze alvast badankt

Laatst gewijzigd door sjorsmaster; 1 November 2008 om 20:08.
  #92  
Oud 1 November 2008, 20:19
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
via de computer kwam hij bij een aantal mappen in de iphone en kon zo zien dat zijn Wi-Fi niet op de goede plek stond en dus niet goed was geactiveerd
Dat is de grootste onzin. Restore eens in DFU mode naar 2.1. Daarna quickpwn gebruiken om hem te activeren en bootneuter om hem te unlocken. Gebruik even de zoekfunctie voor meer info over deze programma's.

Tevens topic titel aangepast en topic verplaatst.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #93  
Oud 1 November 2008, 20:34
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: zandvoort
Berichten: 23
Standaard

had ik al eens gedaan maar werkt niet

(en top dat je me titel verandert maar maak dan wel even van dat wiki Wi-Fi)
  #94  
Oud 1 November 2008, 20:42
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

en wil jij dan ook even je profiel aanpassen dat je een 2.1 hebt

Wat voor melding krijg je dan als je wilt connecten met je Wi-Fi netwerk?
  #95  
Oud 1 November 2008, 20:50
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: zandvoort
Berichten: 23
Standaard

ga ik doen

als ik wil connecten dan krijg ik te zien "cannot connect to server"
of hij maakt eventjes verbinding en valt meteen weer weg
en nu probeer ik het en blijft hij maar zoeken maar vind niks
  #96  
Oud 1 November 2008, 20:54
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je je router al een keer gereset.
Tevens lees ik van meerdere mensen dat ze last hebben van Wi-Fi problemen bij firmware 2.1. Gebruik dus ook even de zoekfunctie. Tevens 2 topics samengevoegd.

Laatst gewijzigd door Destiny; 1 November 2008 om 20:56.
  #97  
Oud 1 November 2008, 20:56
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: zandvoort
Berichten: 23
Standaard

aan de router kan het haast niet liggen want de itouch van me pa doet het wel gewoon goed met supersnelle verbinding..

en heb op veel routers geprobeert maar doet t ni

ben ook al keer terug naar 1.1.4 gegaan maar toen hield ik het probleem
  #98  
Oud 1 November 2008, 20:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat komt omdat je de baseband van firmware 2.1 houdt. En daar zit waarschijnlijk het probleem in.
  #99  
Oud 1 November 2008, 21:03
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: zandvoort
Berichten: 23
Standaard

iemand in de buurt van haarlem die dit mooie probleem kan oplossen,, graag
  #100  
Oud 5 May 2009, 03:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhonic Bekijk bericht
Kreeg m'n iPhone ook niet connected met m'n Experiabox van KPN na vele keren proberen bleek dat ik de HOOFDLETTERS in de WPA code moest gebruiken ipv kleine letters... heeft mij geholpen

Dit was dus bij mij ook de GOUDEN tip. De instellingen van mijn beveiliging zag je ook 1 type grote letters en cijfers staan. En jahoor, in de iphone alles met hoofdletters gedaan en wi-fi werkt. Bedankt voor de tip !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wel verbinding geen internet Wytse iPhone algemeen 18 1 March 2012 18:24
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
Wel verbinding gedecteerd, maar geen wi-fi terwijl mijn Ipod touch wel Wi-Fi heeft cpc9280 Wi-Fi 3 10 March 2010 20:38
Wel verbinding geen data Anfroy T-Mobile 1 30 January 2010 18:23
wel verbinding geen internet, andere iphone wel! tice Wi-Fi 0 30 June 2009 12:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:03.