Gratis ringtones voor 1.1.2 via iTunes

Gratis ringtones voor 1.1.2 via iTunes discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) kijk ook eens bij podcasts in i-tunes. ik had er een hele zooi gedownload en kon ze niet meer terugvinden onder beltonen..........bleken ze onder podcasts ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 6 April 2008, 20:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 2
Standaard

kijk ook eens bij podcasts in i-tunes. ik had er een hele zooi gedownload en kon ze niet meer terugvinden onder beltonen..........bleken ze onder podcasts te staan. ff podcasts synch en alles deed 't.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 6 April 2008, 21:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Locatie: Gent - Belgie
Berichten: 11
Stuur een bericht via MSN naar Nazz Stuur een bericht via Skype™ naar Nazz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door I-Toon Bekijk bericht
kijk ook eens bij podcasts in i-tunes. ik had er een hele zooi gedownload en kon ze niet meer terugvinden onder beltonen..........bleken ze onder podcasts te staan. ff podcasts synch en alles deed 't.
bedankt voor de tip,maar zelfs daartussen staan ze niet...Kvind het echt raar,die matrixsound pakte hij direct..Maar mijn zelfgemaakte (met de begin en eind - methode) ... die pakt hij niet.. zou ik dan beter de track eerst verknippen,en dan converteren?of...?
  #83  
Oud 17 April 2008, 00:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 24
Standaard

Maar ik heb geen map ringtones !!

Dan wordt het wel moeilijker.

Mark.
  #84  
Oud 17 April 2008, 11:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 2
Standaard

Heey Nog thnx voor de info , maar bij mij hoor ik niks! ook als ik naar me iphone bel dan hoor je niks alleen trillen hoe kan dat dan? hij saat er wel in en me telefoon staat niet op stil? alvast thnx voor reactie Adios(Y)
  #85  
Oud 17 April 2008, 11:13
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 2
Standaard

bij mij hoor je niks.. staat er gewoon op enzo maar hoor niks ook niet als je me belt, wat doe ik fout??
  #86  
Oud 21 April 2008, 15:14
» iPhone US 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nazz Bekijk bericht
Ok..dit is raar..

Als ik de matrix-ringtone van Hanz importeer werkt het direct.. maar als ik er zelf 1 maak volgens de uitleg hier in het topic wil hij maar niet in mijn lijst met ringtones komen te staan ! :s...

Anyone?
Nazz, ik had hetzelfde probleem als jij. Ben er nu achter hoe het moet. Je moet eerst die hele bewerking doen, als je het bestand .m4r hebt genoemd sleep je hem naar je bureaublad. Je verwijderdt hem uit ITunes en dan sleep je hem van je bureaublad in je beltonen, als het goed is staat hij er dan in.
  #87  
Oud 23 April 2008, 23:11
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Geachte jongens en dames,

Wie kan mij helpen. Ik heb net een Iphone versie 1.1.4. op mijn computer gebruik ik windows Xp en heb Itunes 7.6

Nu wil ik een ringtone maken zoals jullie hebben uitgelegd. opties op 30 sec - converteren - extensie veranderen... alles is gelukt alleen nu krijg ik de ringtone van 30 seconden op mijn Iphone. hij geeft dan weer. Origineel bestand niet gevonden...

KAN IEMAND MIJ HIERMEE HELPEN... THNX...
  #88  
Oud 25 April 2008, 12:07
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 11
Standaard

werkt perfect!!
thanks..
eindelijk hahaha
  #89  
Oud 1 May 2008, 12:39
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Berichten: 1
Standaard

-

laat maar, alles werkt weer zoals het zou moeten

Laatst gewijzigd door Cilla; 1 May 2008 om 14:14.
  #90  
Oud 1 May 2008, 22:27
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 3
Standaard

Mss ook nog handig voor degene waar het niet lukte.

kies het tabblad weergave. Daar zet je het vinkje naast "extensies van bekende bestandstypes verbergen" af. Nu zou je normaal opnieuw de extensies moeten kunnen veranderen. Wat ook kan is dat je niet genoeg beheersrechten hebt op je pc.

hopelijk helpt het jullie een beetje!

Laatst gewijzigd door corijn; 1 May 2008 om 22:35.
  #91  
Oud 2 May 2008, 12:39
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Berichten: 31
Standaard

ik heb al deze stappen al doorlopen ( had het op youtube gezien) zag alleen dat je nummer naar het icoon ringtones in itunes moest slepen........ maar..... die heb ik niet...... hoe krijg ik die en/of hoe nu verder...... wie o wie heeft het verlossende antwoord
  #92  
Oud 2 May 2008, 13:41
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 3
Standaard

mss update van i-tunes?

Begrijp ik verkeerd of sta die beltonen niet in je lijst van i tunes? Staat het dan bij je Iphone?
  #93  
Oud 2 May 2008, 20:33
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Berichten: 31
Standaard

nee, er moet een ringtoon icoontje linksboven in staan in je i-tunes, waar ook muziek,tv, podcast ed. staan... die staat er dus bij mij niet in, heb trouwens de nieuwste versie van itunes, dus daar kan het ook niet aan liggen
  #94  
Oud 8 May 2008, 22:22
minosvdb's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ndl Bekijk bericht
nee, er moet een ringtoon icoontje linksboven in staan in je i-tunes, waar ook muziek,tv, podcast ed. staan... die staat er dus bij mij niet in, heb trouwens de nieuwste versie van itunes, dus daar kan het ook niet aan liggen

@ ndl en markvs (beetje hoger met zelfde probleem):

Ik had die beltonen ook niet staan maar heb een 3-tal minuutjes gezocht in iTunes en de oplossing is te simpel:

1) open iTunes
2) klik op: bewerken
3) selecteer dan: voorkeuren
4) kijk in het tabblad algemeen en plaats bij 'weergave' een vinkje voor beltonen.
5) klik op OK
6) Klaar is Kees

Als het lukt ben ik blij dat ik hier niet alleen vragen moet stellen maar ook eens iemand heb kunnen helpen

Gr, minosvdb
  #95  
Oud 8 May 2008, 23:07
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Berichten: 31
Standaard

thanks......... it worked!!
  #96  
Oud 10 May 2008, 12:38
minosvdb's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 36
Exclamation Ringtone kan niet naar beltonen gesleept worden

Hoger in deze topic heb ik al gelijkaardige problemen gelezen maar eigenlijk geen duidelijke oplossing.

Wat heb ik gedaan:
  1. een mp3 bestand geconverteerd naar AAC (=OK)
  2. Van dat AAC bestand de ext. gewijzigd van m4a naar m4r (=OK)
  3. op dat moment wordt het m4r bestand toegevoegd aan de iTunes bibliotheek (bij: "muziek").
Probleem is dan dat ik het m4r bestand (de ringtone) niet kan slepen naar beltonen (hoewel ik een plusje zie, plaatst hij het dus niet bij beltonen)

Wanneer ik bij 'info tonen' ga kijken staat er wel degelijk "beltoon". Hij is 886.2 Kb groot en 28sec lang.




Wat heb ik al geprobeerd:
  • het bestand al meerdere keren naar "beltonen" gesleept (hij plaatst het er niet in, ook niet bij podcasts)
  • het bestand gekopieerd om dan in beltonen proberen te "plakken" (maar dat gaat ook niet).
  • het originele mp3 bestand al eens verwijderd.
  • iTunes afgesloten en terug opgestart
  • de naam van het bestand gewijzigd (van "we come 1" naar "wecome1")
  • Dit alles al meerdere keren en in verschillende volgordes
Helaas, zonder resultaat . Wie heeft de gouden tip???

Ter info: Ik heb windows, iTunes 7.6 en FW 1.1.4. en ben nu wanhopig op zoek naar iemand die de oplossing kent

Veel dank...
  #97  
Oud 10 May 2008, 13:04
Kermi's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Antwerpen, Belgi
Berichten: 91
Standaard

Als je hebt geconverteerd naar AAC komt het bestand gewoon in je bibliotheek, dit sleep je dan naar je bureaublad en je verwijdert het uit je bibliotheek!
Je verandert de ext naar m4r en dan klik je gewoon het bestand open.
En als het dan niet werkt..



Vraag het gewoon nog een keer
__________________
iPhone 2G 8Gb US - 3.1.2 (Pwnage Tool)
iPhone 4 16Gb Black - 4.0.2
  #98  
Oud 10 May 2008, 14:12
minosvdb's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 36
Lightbulb Dat is het

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kermi Bekijk bericht
Als je hebt geconverteerd naar AAC komt het bestand gewoon in je bibliotheek, dit sleep je dan naar je bureaublad en je verwijdert het uit je bibliotheek!
Je verandert de ext naar m4r en dan klik je gewoon het bestand open.
En als het dan niet werkt..



Vraag het gewoon nog een keer
Beste Kermi,

Ik heb het geprobeerd en uw reactie was er niet alleen razendsnel, het is dus ook gewoon d gouden tip h!
Sterk, cht sterk

Thanks!!!!!!

minosvdb
  #99  
Oud 10 May 2008, 21:01
Kermi's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Antwerpen, Belgi
Berichten: 91
Standaard

Mensen zijn er om elkaar te helpen he
Blij dat ik je er een plezier mee kon doen.
  #100  
Oud 10 May 2008, 23:40
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

zo een moeite voor ringtones? ik zet mp3 om in m4r formaat en zet ze via winscp in de map ringtones op de iphone klaar.........

Alleen vo 112 de MECCA patch uitvoeren en die is ook klaar.
Itunes gedoe vind ik te omslachtig helaas.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ringtones MP3 configurere naar M4R voor iTunes? Antonio6 Archief 1 3 August 2009 21:27
Nakko.com: gratis ringtones voor je iPhone! pradix Ringtones en Wallpapers 34 26 April 2008 14:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:49.