Rabo Mobiel Bankieren op iPhone

Rabo Mobiel Bankieren op iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Thyzb Ik probeer dus via http://rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do zoals je hierboven beschreven hebt in te loggen, maar krijg toch iedere keer de melding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 2 February 2009, 01:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: in een huis
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar rich156 Stuur een bericht via Yahoo naar rich156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thyzb Bekijk bericht
Ik probeer dus via http://rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do zoals je hierboven beschreven hebt in te loggen,
maar krijg toch iedere keer de melding dat safari de server niet kan vinden :S
Zie ik dan iets over het hoofd?
nee als ik het zo even snel bekijk niet nee.....ook al een keer 's avonds laat geprobeerd??
ik heb het net even geprobeerd... werkt prima....

Laatst gewijzigd door rich156; 2 February 2009 om 01:14.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 2 February 2009, 01:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 14
Standaard

Uhmm.. net nog, dus volgens mij valt dat wel onder 's avonds laat?
Heb verder aan de internetinstellingen niks veranderd, 3g staat uit..
Werkt 't bij jou op dit moment wel?
  #43  
Oud 2 February 2009, 01:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: in een huis
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar rich156 Stuur een bericht via Yahoo naar rich156
Standaard

ja (zie edit, en dit valt wel onder 'savonds laat ) heb het net geprobeerd werkt naar behoren...
  #44  
Oud 2 February 2009, 01:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 14
Standaard

Hmm das wel raar dan..

Vind t opzich al vreemd dat 't voorheen met m'n Nokia N82 wel werkte, en nu dus opeens niet.
Heb jij er verder nog iets aan ingesteld o.i.d.? (d'r staat in dit topic van alles, maar wat nou wel of niet werkt?? en bij jou werkt t in ieder geval wel )
  #45  
Oud 2 February 2009, 01:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: in een huis
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar rich156 Stuur een bericht via Yahoo naar rich156
Standaard

nee, ik heb verder niks "anders ingesteld" wel laat ik 3g uitstaan maar dat is puur voor de kosten (heb nu nog een orange abonement).....het is idd wel een beetje vreemd dat het bij de ene provider wel werkt en bij de ander niet.
ik was ook al van plan om het op te geven maar plotseling kwam ik er achter dat het probleem in het adres zat.
ik zie dat je de zelfde firmware gebruikt als ik dus dat moet niet het verschil zijn.....
ik zal er eens een nachtje over slapen misschien schiet er me nog iets te binnen...
  #46  
Oud 2 February 2009, 16:48
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Hier ook niks dan witte scherm. Gisteren mijn brief met code ontvangen maar werkt niet. Ga het morgen gewoon weer opzeggen. Als Mac gebruiker ben ik gewend dat dingen gewoon werken, niet dat ik een puzzel in de post ontvang.

Neem nou alleen al deze stupide zin: "Zet met uw toestel een beveiligde verbinding Rabo Mobielbankieren op."

Hoe dan? Welk adres? Hoe maak je die "beveiligd"? Ik blijf wel gewoon mijn random reader meeslepen.
__________________
...
  #47  
Oud 2 February 2009, 17:52
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik ben vandaag naar de Rabobank geweest, heb daar een tijdje gezeten, maar zonder resultaat..
Heb toen de rabo nog gebeld en ze zeiden dat 't aan de instellingen lag van Hi
Dus ik weer Hi opgebeld, maar de iPhone wordt niet ondersteund..
Ligt dus in ieder geval aan de instellingen, maar heb geen idee hoe en wat ik moet veranderen.

Wacht dus nog steeds op een oplossing..
  #48  
Oud 11 February 2009, 20:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 14
Standaard

Het werkt bij mij dus nog steeds niet....

Heb binnenkort de mogelijkheid om m'n abonnement te verlengen (of overstappen)..
Dus ik vraag me af of er iemand is met Vodafone die wl met de Rabobank kan mobielbankieren?
  #49  
Oud 12 February 2009, 16:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 February 2009
Berichten: 1
Standaard

Hoi,

Ik houd dit topic al een tijdje in de gaten, omdat het mij ook nog niet is gelukt.

En ik heb Vodafone, dus ik denk niet dat dat een oplossing voor je is...
  #50  
Oud 16 February 2009, 12:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2009
Berichten: 2
Standaard

https://rmb.rabobank.nl/i/bankieren/loginform.do

werkt bij mij

Je kan ook naar http://mobiel.rabobank.nl/index.jsp -> 'Rabo Mobiel' -> ' Mobielbankieren'

iPhone 3G (16Gb/Wit)
T-Mobile Abonnement
  #51  
Oud 19 March 2009, 17:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 2
Standaard

T-mobile en Rabo mobiel lukt bij mij helemaal niet. Uren priegelen en zoeken voor niks, daar word je niet vrolijker van!
  #52  
Oud 20 March 2009, 10:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jonk0593 Bekijk bericht
T-mobile en Rabo mobiel lukt bij mij helemaal niet. Uren priegelen en zoeken voor niks, daar word je niet vrolijker van!
zit je misschien verbonden met je Wi-Fi?

je moet zorgen dat je niet via Wi-Fi gaat telebankieren, dan werkt het bij mij ook niet
  #53  
Oud 20 March 2009, 10:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iHenry Bekijk bericht
zit je misschien verbonden met je Wi-Fi?

je moet zorgen dat je niet via Wi-Fi gaat telebankieren, dan werkt het bij mij ook niet
Bedankt voor de tip!! Niet te geloven, het werkt!!! Heel erg bedankt!
  #54  
Oud 20 March 2009, 20:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 14
Standaard

En welk adres gebruiken jullie dan?
Want bij mij (icm Hi abonnement) werkt 't nog stds niet.. :S
  #55  
Oud 4 April 2009, 17:35
Kaspers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: 058
Berichten: 156
Standaard

idem hier, lukt niet met hi abonnement.
__________________
  #56  
Oud 12 May 2009, 12:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 7
Standaard

ook ik probeer het aan de praat te krijgen met een Hi abbo, maar wil niet lukken. Net rabomobielbankieren gebeld en die deelden me mede dat het aan Safari ligt. Ik heb een WAP browser nodig om met een andere provider alsnog in te kunnen loggen...
jullie al meer succes?
  #57  
Oud 13 May 2009, 23:24
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 144
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeroenm Bekijk bericht
ook ik probeer het aan de praat te krijgen met een Hi abbo, maar wil niet lukken. Net rabomobielbankieren gebeld en die deelden me mede dat het aan Safari ligt. Ik heb een WAP browser nodig om met een andere provider alsnog in te kunnen loggen...
jullie al meer succes?
Het ligt aan het abonnement en de telefoon. Telfort en iphone werkt, vodafone en iphone werkt niet, vodafone en nokia E90 werkt. Tja, wie heeft een uitleg......???
  #58  
Oud 25 May 2009, 16:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 7
Standaard

Eindelijk succes!
(Rabo Mobielbankieren icm KPN en iPhone 2G jailbreak)...
Na wat telefoontjes heen en weer (veel!) is het dan toch eindelijk gelukt!

Rabobank heeft zijn systeem aangepast en het werkt nu met de volgende url:

waprmb.rabobank.nl

Succes!

ps. heeft dus niks met de Safari browser te maken zoals vaak is gesteld...
  #59  
Oud 25 May 2009, 17:04
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 144
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeroenm Bekijk bericht
Eindelijk succes!
(Rabo Mobielbankieren icm KPN en iPhone 2G jailbreak)...
Na wat telefoontjes heen en weer (veel!) is het dan toch eindelijk gelukt!

Rabobank heeft zijn systeem aangepast en het werkt nu met de volgende url:

waprmb.rabobank.nl

Succes!

ps. heeft dus niks met de Safari browser te maken zoals vaak is gesteld...
Helaas, werkt niet met Vodafone!
  #60  
Oud 22 June 2009, 23:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Mij lukt het ook niet met Vodafone met alle tips hierboven, wordt er moedeloos van....
Reageren

Labels
app, code, rabobank


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Rabo Bankieren weg ? midego iPhone Apps 2 2 August 2010 19:28
Rabo mobiel & iphone ? jemave Archief 3 9 April 2008 12:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:25.