Rabo Mobiel Bankieren op iPhone

Rabo Mobiel Bankieren op iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mij lukt het nu eindelijk ook super. Ik heb een Iphone 3g met Kpn en het werkt via 3G en Gprs , en dus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 22 June 2009, 22:18
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: limburg
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar timm6545
Standaard

Bij mij lukt het nu eindelijk ook super.
Ik heb een Iphone 3g met Kpn en het werkt via 3G en Gprs , en dus niet via Wi-Fi !
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 9 July 2009, 12:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Inderdaad, met KPN/Hi werkt mobiel bankieren via http://waprmb.rabobank.nl.
Als je met T-Mobile werkt, dan gewoon Rabobank gebruiken.
Wi-Fi niet vergeten uit te zetten.
  #63  
Oud 18 July 2009, 19:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Berichten: 33
Standaard

Is er al iemand die het gelukt is met Vodafone???
  #64  
Oud 21 July 2009, 16:50
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 17
Standaard

werkt rabobank mobiel bankieren nu ook met de iphone 3gs?
  #65  
Oud 21 July 2009, 17:57
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: limburg
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar timm6545
Standaard

ja bij mij werkt het wel op een iPhone 3GS 32 gb met Kpn
  #66  
Oud 21 July 2009, 18:23
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 17
Standaard

En met t-mobile? Net geprobeerd, maar werkt niet. Hoelang na opgeven van mobiel bankieren werkt het.
  #67  
Oud 5 August 2009, 22:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Berichten: 2
Standaard

Netwerk: KPN
Tellie: iPhone 3G met firmware 3.0 / jailbreak

Mobiel bankieren op iPhone werkt op geen enkele wijze. Ik krijg altijd de melding "Cannot open page because server is not responding". Meerdere malen met verschillende helpdesken van de Rabobank gesproken. Geen van allen heeft een antwoord en kan niets anders dan doorsturen naar de volgende helpdesk dan wel KPN.

Geprobeerde webadressen;
- mobiel.rabobank.nl > optie 2 > bankieren
- wap.rabobank.nl
- waprmb.rabobank.nl
- rmb.rabobank.nl
- rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do
- wap.rabomobiel.nl
- ...

Geen van allen is in staat de inlogpagina voor mobiel bankieren in te laden.
Welke helpdesken gesproken;

- Klantenservice Rabo Mobiel - 0900-9890 > geen succes
- Helpdesk Mobiel bankieren - 0900-0905 > geen succes
- Helpdesk Rabo Telebankieren - 0900-9270 > willen niet eens helpen
- KPN algemene klantenservice - 06-12001200 > verwijzen naar rabobank

Heeft iemand anders nog een idee of moet ik nu toch echt gaan opgeven?
Misschien iemand van Rabobank webcare die dit ziet?
  #68  
Oud 5 August 2009, 22:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: in een huis
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar rich156 Stuur een bericht via Yahoo naar rich156
Standaard

rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do = bij mij rmb.rabobank.nl/prelogin.do (dus -i)

maar dat is op een T-mobile abbo...ook al geprobeerd 3G uit te zetten.
Wi-Fi werkt zowiezo niet.....

ook moet je een abbonement hebben bij de rabo om deze dienst te kunnen gebruiken....(1,50 p/m geloof ik)

het werkte bij mij ook eerst totaal niet...toen een beetje zitten klooien met die webadressen en opnieuw TIN code opgevraagd en toen werkte het geheel...

succes!!
  #69  
Oud 6 August 2009, 10:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Berichten: 2
Standaard

Kosten bedragen €3 per kwartaal.
Eerste kwartaal waarin je het aanzet gratis is.

Ik kom nu wel een stap verder!
- Ik ga eerst naar Rabobank.
- Optie 2 > Bankieren
- Dan krijg ik een pagina, met een link "beveiligde verbinding opzetten"
- Dat lukt, ik kom dan uit op "https://waprmb.rabobank.nl/i/bankieren/login.do"
- Op die pagina moet ik rekening# en toegangscode invoeren
- Helaas gaat het daar mis, alles klopt, maar geen toegang, melding "! Combinatie rekeningnummer en toegangscode is niet juist"

Nog maar eens met de bank bellen....
  #70  
Oud 6 August 2009, 10:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: in een huis
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar rich156 Stuur een bericht via Yahoo naar rich156
Standaard

het is in ieder geval al weer een stapje verder
  #71  
Oud 20 August 2009, 19:26
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 23
Send a message via twitter to Brownie
Standaard

Inderdaad het werkt...
Hier mijn instellingen voor mijn iPhone 3G firmware 3.0 met jailbreak.
SBSettings geinstalleerd en zorgen dat de EDGE knop en 3G knop BEIDE op groen staan, want eerst had ik alleen 3G op groen en EDGE op rood en niks werkt, geen internet via de provider.
Mijn provider : KPN zakelijk

Data Network settings :
APN : portalmmm.nl
Username : leeg
Password : leeg

Wi-Fi uitzetten en via 3G naar : waprmb.rabobank.nl
En mobiel internetbankieren maar zonder problemen !

Brownie
  #72  
Oud 7 September 2009, 14:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2009
Berichten: 12
Standaard Ook gelukt

Mij is het na 20 keer prutsen ook gelukt.

Wi-Fi uit en dan browsen naar link --> waprmb.rabobank.nl

Dan code en bankrekening nr. invoeren en voila, het werkt.

Ik heb HI en een Iphone 3g met os 3.0 (incl. Jailbreak)
  #73  
Oud 7 September 2009, 14:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KneeOO Bekijk bericht
Netwerk: KPN
Tellie: iPhone 3G met firmware 3.0 / jailbreak

Mobiel bankieren op iPhone werkt op geen enkele wijze. Ik krijg altijd de melding "Cannot open page because server is not responding". Meerdere malen met verschillende helpdesken van de Rabobank gesproken. Geen van allen heeft een antwoord en kan niets anders dan doorsturen naar de volgende helpdesk dan wel KPN.

Geprobeerde webadressen;
- mobiel.rabobank.nl > optie 2 > bankieren
- wap.rabobank.nl
- waprmb.rabobank.nl
- rmb.rabobank.nl
- rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do
- wap.rabomobiel.nl
- ...

Geen van allen is in staat de inlogpagina voor mobiel bankieren in te laden.
Welke helpdesken gesproken;

- Klantenservice Rabo Mobiel - 0900-9890 > geen succes
- Helpdesk Mobiel bankieren - 0900-0905 > geen succes
- Helpdesk Rabo Telebankieren - 0900-9270 > willen niet eens helpen
- KPN algemene klantenservice - 06-12001200 > verwijzen naar rabobank

Heeft iemand anders nog een idee of moet ik nu toch echt gaan opgeven?
Misschien iemand van Rabobank webcare die dit ziet?
heb je wel je Wi-Fi uitstaan? Dat is wel essentieel....
  #74  
Oud 14 September 2009, 22:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Berichten: 6
Standaard

Mij lukt het nog steeds niet met Vodafone. Ik kan alle sites invoeren. Op het moment dat ik het inlogscherm moet laden leidt hij om naar:
http://login.vodafone.nl/authenticat...mb.rabobank.nl
en dan houdt het feest op. Daar krijg ik steeds de melding dat het niet mogelijk is.
Weet iemand raad?
  #75  
Oud 25 September 2009, 09:40
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 2
Standaard Dit werkt

Hoi,

ik heb op heel veel andere providers de volgende url die gewoon werkt:
https://rmb-rm.rabobank.nl

voila
  #76  
Oud 25 September 2009, 09:47
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

dat ze niet gewoon een App voor $1 dollar uitbrengen.

( en iets verzinnen ZONDER reader )
maar helaas gaat dat te ver denk? of is dat bij andere banken wel.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #77  
Oud 25 September 2009, 09:55
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 2
Standaard

Het ís zonder reader... ik log gewoon in met mijn rekeningnummer / code

Je kunt aan iedereen die je het afgelopen jaar geld hebt overgemaakt zonder reader geld overmaken. Alleen nieuwe rekeningnummers moet je met de reader afhandelen. Dit is ivm veiligheid natuurlijk bij diefstal.
  #78  
Oud 30 October 2009, 14:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Berichten: 6
Angry Vodafone legt schuld bij Rabobank

Volgens Vodafone is het niet werken van mobiel bankieren vd Rabobank te wijten aan de Rabo. Ze beweren dat de site niet goed opgezet is voor iPhone en Vodafone. Laadt verkeerd in, was het letterlijke antwoord. Ik ben het zat, ze wijzen naar elkaar. Ik ben inmiddels overgestapt naar ING, gewoon TAN code via SMS op je mobiel en de gewone pagina in Safari laden, einde gezeur. Kon toch niet wennen aan dat stomme generator-geval.
  #79  
Oud 30 October 2009, 15:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Berichten: 13
Standaard

Bij mij werkt het perfect,T-mobile in safari ga ik naar mobiel.rabobank.nl,beveiligde verbinding opzetten,inloggen en gaan met die banaan,alleen om geld over te maken moet je inderdaad de cardreader gebruiken
  #80  
Oud 30 October 2009, 18:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Inmiddels kun je inderdaad gewoon rabomobiel gebruiken ZONDER cardreader zoals het bedoeld is.
Reageren

Labels
app, code, rabobank


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Rabo Bankieren weg ? midego iPhone Apps 2 2 August 2010 18:28
Rabo mobiel & iphone ? jemave Archief 3 9 April 2008 11:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:07.