Rabo Mobiel Bankieren op iPhone

Rabo Mobiel Bankieren op iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door PasQ Ik hoop dat Rabobank ook nog eens met een gratis app voor internetbankieren gaat komen, want ik vind het echt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 16 February 2010, 09:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2009
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PasQ Bekijk bericht
Ik hoop dat Rabobank ook nog eens met een gratis app voor internetbankieren gaat komen, want ik vind het echt belachelijk om 12 euro per jaar te betalen voor deze Rabo Mobiel app! ING is toch ook gratis?!
De iPhone app van Rabo is toch gratis geworden, of ben ik nou verkeerd?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 16 February 2010, 17:10
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Locatie: Utrecht
Berichten: 20
Standaard

is free sinds 2010
  #143  
Oud 17 February 2010, 18:05
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Heesch
Berichten: 16
Send a message via twitter to carlo
Standaard zakelijk en privé rekeningen

Als je 2 verschillende rekeningen wil gebruiken (zakelijk/privé) is dit momenteel niet mogelijk!
Contact gehad met de helpdesk gaven aan dat het probleem bekend is en dat er aan gewerkt wordt.
  #144  
Oud 19 February 2010, 17:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ron1978 Bekijk bericht
Mij lukte het eerst ook niet met mijn rabofoon code. Gebeld voor de juiste info en de medewerker wist me te melden dat je je rabofoon code eerst moet activeren, dit doe je hier: https://bankieren.rabobank.nl/edi/ed...0&X015=MBINSTU. Ik probeerde (na dit gedaan te hebben) vrijwel meteen in te loggen met mijn rabofooncode en dit ging verder perfect. Hoefde niets opgestuurd te krijgen.
Moet je ook nog eerst aanmelden voor mobiel bankieren ? Ik heb net een toegnagscode voor de rabofoon ontvangen, als ik die bel en ik toets (mijn gewijzigde) code in, dan kom ik netjes bij mijn rekeningen uit.

Als ik echter via de rabo app uit de appstore probeer in te loggen met de zelfde code als de rabofoon, krijg ik de melding dat ik een verkeerde code gebruik.
wat zou dat kunnen zijn ?

gr Dave
__________________
SDDU
  #145  
Oud 22 February 2010, 16:26
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Locatie: N-Brabant
Berichten: 56
Standaard

Mijn RaBo app blijft crashen bij het opstarten. Heeft iemand hier ook last van??
__________________
Nothing To Declare...
  #146  
Oud 22 February 2010, 16:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2009
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door imagine Bekijk bericht
Mijn RaBo app blijft crashen bij het opstarten. Heeft iemand hier ook last van??
Ik had hier gisteren ook last van maar alles werkt weer naar behoren gelukkig
  #147  
Oud 22 February 2010, 17:00
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Barendrecht
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door carlo Bekijk bericht
Als je 2 verschillende rekeningen wil gebruiken (zakelijk/privé) is dit momenteel niet mogelijk!
Contact gehad met de helpdesk gaven aan dat het probleem bekend is en dat er aan gewerkt wordt.
Dit klopt niet. Ik heb meerdere (11) zakelijke rekeningen/spaarrekeningen/prive rekeningen en voor de kinderen bij de Rabo en ik kan ze bijna allemaal via de Rabo app benaderen. Er zit wel een max aan rekeningen aan die te zien zijn nl: 8 rekeningen.
Ze moeten bij de Rabo jouw zakelijke en prive rekeningen aan elkaar koppelen zodat ze allemaal benaderbaar zijn.
Succes.
  #148  
Oud 17 March 2010, 16:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door imagine Bekijk bericht
Mijn RaBo app blijft crashen bij het opstarten. Heeft iemand hier ook last van??
Heb je soms meer dan 10 rekeningen in je teleabankier overeenkomst? Bij mij klapte de app ook. Nadat ik een paar spaarekeningen van de kids uit mijn overeenkomst heb laten halen werkt de app wel goed.
  #149  
Oud 30 June 2010, 00:41
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Als ik de rabo app opstart en mijn pin in geef dan gaat hij ineens niet meer verder! Twee dagen geleden werkte het nog perfect.

Via Wi-Fi werkt de app wel goed
Via 3g van telforticon (lees kpnicon) werkt het niet meer

Hebben andere dit probleem ook?

Note:
iPhone 3g (van mijn vrouw) draait gewoon op 3.12, de laatste 2 dagen niets geinstalleerd of wat dan ook!!
  #150  
Oud 5 July 2010, 10:36
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Hier precies hetzelfde. Sinds gisteren werkte hij niet meer.
Hebben daar meer last van?

Zijn op vakantie en dan is het wel makkelijk om af en toe te checken haha
  #151  
Oud 5 July 2010, 12:29
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Hij doet het alweer
  #152  
Oud 5 July 2010, 13:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hholwerda Bekijk bericht
Hij doet het alweer
Mmm das mooi, maar bij nog steeds niet, Wi-Fi wel maar 3G niet!

Welke netwerk heb jij?
  #153  
Oud 5 July 2010, 14:43
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door carlo Bekijk bericht
Als je 2 verschillende rekeningen wil gebruiken (zakelijk/privé) is dit momenteel niet mogelijk!
Contact gehad met de helpdesk gaven aan dat het probleem bekend is en dat er aan gewerkt wordt.
Als ik het kan moet jij het ook kunnen.
Ik krijg al mijn rekeningen te zien in de APP.
Kan je met 1 pas inloggen op al je rekeningen???

Groetjes
  #154  
Oud 7 July 2010, 12:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mail.eve Bekijk bericht
Mmm das mooi, maar bij nog steeds niet, Wi-Fi wel maar 3G niet!

Welke netwerk heb jij?
Hier hetzelfde probleem. Dacht dat het aan IOS4 lag, dus Rabo maar eens gecontacteerd. Daar blijkt het een telforticon probleem te zijn.
Ongelovig als ik ben: mijn werk sim in de iPhone ( native kpnicon netwerk) en gewoon werken die app op 3g. Via de telfort sim niet.

Net een melding gemaakt bij de helpdesk van Telfort. Is een klacht van gemaakt maar wel nadat er uiteraard wordt geschermd "de iphone wordt door ons niet ondersteund" Ammehoela!

Dus de combinatie telfort + rabo mobiel bankieren via de iphone werkt to nader order niet. Ook niet via een wap pagina workaround.

( er werkt de laatste tijd wel meer niet bij telfort. het wordt tijd naar een andere provider om te zien geloof ik )
  #155  
Oud 7 July 2010, 16:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psilin Bekijk bericht
Hier hetzelfde probleem. Dacht dat het aan IOS4 lag, dus Rabo maar eens gecontacteerd. Daar blijkt het een telforticon probleem te zijn.
Ongelovig als ik ben: mijn werk sim in de iPhone ( native kpnicon netwerk) en gewoon werken die app op 3g. Via de telfort sim niet.

Net een melding gemaakt bij de helpdesk van Telfort. Is een klacht van gemaakt maar wel nadat er uiteraard wordt geschermd "de iphone wordt door ons niet ondersteund" Ammehoela!

Dus de combinatie telfort + rabo mobiel bankieren via de iphone werkt to nader order niet. Ook niet via een wap pagina workaround.

( er werkt de laatste tijd wel meer niet bij telfort. het wordt tijd naar een andere provider om te zien geloof ik )
Heb ook melding gemaakt, zelfde verhaal. Echter ze lulde zich vast want het heeft wel gewerkt, dus ik heb gevraagd wat er tussen 2 weken geleden en nu is verander. Ook een aangetekende brief verzonden.
  #156  
Oud 12 July 2010, 06:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Locatie: Haalem
Berichten: 52
Standaard

Heb zelf t-mobileicon en werkt goed!
  #157  
Oud 15 July 2010, 17:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 3
Standaard rabo mobiel

Weet niet of 't helpt maar heb 3gs versie 4.0 zonder jailbreak, zit bij t-mobileicon en heb me zojuist aangemeld bij rabo mobiel. Alles ging goed- kwam met reknr en code gewoon binnen
Vraag me alleen af wat dat verhaal over ssl verbinding is
  #158  
Oud 27 July 2010, 08:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Vanaf vandaag werkt de rabobank app weer met het 3g netwerk van telforticon. Ik ben er weer heel erg blij mee, nu moet de Rabobank nog de app iPad klaar maken....

Suc6 allen
  #159  
Oud 28 July 2010, 12:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 20
Standaard

Dat is goed om hier te lezen.

telforticon is mij als klant kwijt: een klantenservice die gewoon totaal NIET reageert is mij als klant niet waard.

( ze reageren noch op brieven, noch op telefonische meldingen )
  #160  
Oud 28 July 2010, 12:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psilin Bekijk bericht
Dat is goed om hier te lezen.

telforticon is mij als klant kwijt: een klantenservice die gewoon totaal NIET reageert is mij als klant niet waard.

( ze reageren noch op brieven, noch op telefonische meldingen )
Wel herkenbaar, maar ik heb een aangetekende brief gestuurd, met daarin een redelijk oplos termijn van 2 maanden aangegeven, en dat ik bij geen reactie na deze 2 maanden mijn abbo kosteloos kon verbreken. 2 dagen na het sturen van de brief keurig een aangetekende brief terug ontvangen, keurig uitgelegd hoe en wat en dat ze met dit probleem bezig waren samen met de Rabobank. Brieven werken mijnziens beter dan bellen..
Reageren

Labels
app, code, rabobank


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Rabo Bankieren weg ? midego iPhone Apps 2 2 August 2010 18:28
Rabo mobiel & iphone ? jemave Archief 3 9 April 2008 11:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:39.