Rabo Mobiel Bankieren op iPhone

Rabo Mobiel Bankieren op iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Huismuis Inmiddels kun je inderdaad gewoon rabomobiel gebruiken ZONDER cardreader zoals het bedoeld is. Hi all, Ik heb werkelijk alle URLs ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 3 November 2009, 15:21
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to MelvinV
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Huismuis Bekijk bericht
Inmiddels kun je inderdaad gewoon rabomobiel gebruiken ZONDER cardreader zoals het bedoeld is.
Hi all,

Ik heb werkelijk alle URLs geprobeerd die jullie allemaal opgegeven hebben, maar ik kom niet op Rabobank Mobiel Bankieren.
Ik heb de iPhone 3G met FW 3.1.2 en bel met Vodafoneicon...

Iemand wel gelukt?

Thanks
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 3 November 2009, 20:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 4
Standaard

via wap.rabomobiel.nl

daar vind je een link naar mobielbankieren

Je moet wel een abonnement op rabobank mobielbankieren hebben, en ik heb mijn gsm nummer ingevoerd in internetbankieren in dat onderdeel

het moet via gprs of 3G, Wi-Fi werkt dus niet, omdat rabobank dan niet je telefoonnummer kan identificeren
  #83  
Oud 3 November 2009, 20:44
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to MelvinV
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Huismuis Bekijk bericht
via wap.rabomobiel.nl

daar vind je een link naar mobielbankieren

Je moet wel een abonnement op rabobank mobielbankieren hebben, en ik heb mijn gsm nummer ingevoerd in internetbankieren in dat onderdeel

het moet via gprs of 3G, Wi-Fi werkt dus niet, omdat rabobank dan niet je telefoonnummer kan identificeren
Bedankt voor je reactie, maar die URL werkt niet. Deze had ik ook al geprobeerd.

Ik heb sinds vandaag de iPhone en voorheen (lees: gisteren) kon ik met mijn HTC nog gewoon op Rabo Mobiel Bankieren. Ik heb hier ook een abonnement op...

Wat doe ik fout? (Wi-Fi staat uit)

Nogmaals dank
  #84  
Oud 3 November 2009, 20:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 4
Standaard

probeer deze eens:

http://rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do

staat ook hierboven al zie ik

Ik heb t-mobileicon, geen ervaring met Vodafoneicon helaas.
Zat in je HTC dezelfde simkaart als in de iPhone?

Laatst gewijzigd door Huismuis; 3 November 2009 om 20:50.
  #85  
Oud 3 November 2009, 20:53
Vanstra's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Hoorn (NH)
Berichten: 108
Send a message via twitter to Vanstra
Standaard

Ik gebruik altijd Rabobank of http://wapmbr.rabobank.nl
Werkt prima.
  #86  
Oud 3 November 2009, 20:54
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to MelvinV
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Huismuis Bekijk bericht
probeer deze eens:

http://rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do

staat ook hierboven al zie ik

Ik heb t-mobileicon, geen ervaring met Vodafoneicon helaas.
Zat in je HTC dezelfde simkaart als in de iPhone?
Die had ik ook al geprobeerd...en ik gebruik dezelfde simkaart.
Is er niemand anders met Vodafone waarbij het wel werkt? (op de iPhone uiteraard...)

Thanks
  #87  
Oud 3 November 2009, 20:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to MelvinV
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vanstra Bekijk bericht
Ik gebruik altijd Rabobank of http://wapmbr.rabobank.nl
Werkt prima.
Heb je een Vodafoneicon abonnement?
  #88  
Oud 3 November 2009, 21:13
Vanstra's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Hoorn (NH)
Berichten: 108
Send a message via twitter to Vanstra
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MelvinV Bekijk bericht
Heb je een Vodafoneicon abonnement?
Nee, een abonnement van kpnicon.
  #89  
Oud 3 November 2009, 21:16
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to MelvinV
Standaard

Is er iemand die dit met Vodafoneicon is gelukt? Ik vind het heel erg belangrijk om dit werkend te krijgen en snap niet dat het bij alle providers werkt behalve Vodafone.

Kan iemand mij vertellen of dit aan Vodafone ligt?
  #90  
Oud 4 November 2009, 11:34
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to MelvinV
Standaard

Hi allemaal,

Voor die met een iPhone en Vodafoneicon: ga naar https://forum.iculture.nl/f18/i...ve-portal.html

Daar staat de oplossing!

Thanks
  #91  
Oud 4 December 2009, 08:06
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Beste mensen ik heb een iets anders ondekt. Mijn iPhone had een simlock van t-mobileicon. Met dit simmetje kon ik gewwon gaan mobiel bankieren ZONDER DE READER. Ik was blij. Maar ik wilde het toestel simlockvrij maken dus ge jailbreakt. Tot mijn verbazing kon ik niet meer mobiel bankieren. Er zit nu een simmetje in van kpnicon/HI.
Heeft iemand een idee hoe dit nu kan. Met KPN/HI simmetje lukt het wel in een Nokia E66 in dit geval.

Hoop een oplossing te horen.
  #92  
Oud 4 December 2009, 10:14
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 109
Standaard Rabobank

Beste mensen ik heb een iets anders ondekt. Mijn iPhone had een simlock van t-mobileicon. Met dit simmetje kon ik gewwon gaan mobiel bankieren ZONDER DE READER. Ik was blij. Maar ik wilde het toestel simlockvrij maken dus ge jailbreakt. Tot mijn verbazing kon ik niet meer mobiel bankieren. Er zit nu een simmetje in van kpnicon/HI.
Heeft iemand een idee hoe dit nu kan. Met KPN/HI simmetje lukt het wel in een Nokia E66 in dit geval.

Hoop een oplossing te horen.
  #93  
Oud 4 December 2009, 10:22
Vanstra's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Hoorn (NH)
Berichten: 108
Send a message via twitter to Vanstra
Standaard

Ik heb een kpnicon abonnement en kan gewoon Rabo telebankieren zonder random reader via de volgende website:

http://waprmb.rabobank.nl
  #94  
Oud 4 December 2009, 10:28
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Bedankt hr/mw Vanstra, het werkt toppie
  #95  
Oud 4 December 2009, 14:02
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vanstra Bekijk bericht
Ik heb een kpnicon abonnement en kan gewoon Rabo telebankieren zonder random reader via de volgende website:

http://waprmb.rabobank.nl
Gisteravond kwam ik er wel op, maar vandaag lukt het mij niet meer.
weet iemand wat ik moet doen om het werkend te krijgen.
Heb een 3g / 3.1.2 / jailbreaked, dus moet geen probleem zijn.
  #96  
Oud 4 December 2009, 14:56
Vanstra's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Hoorn (NH)
Berichten: 108
Send a message via twitter to Vanstra
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vanstra Bekijk bericht
Ik heb een kpnicon abonnement en kan gewoon Rabo telebankieren zonder random reader via de volgende website:

http://waprmb.rabobank.nl

Ik moet er nog wel even bij zeggen dat je wel je 06 nummer van te voren moet registeren bij de Rabobank (via de gewone website van de Rabobank).
Omdat je geen random reader gebruikt geldt je 06 nummer als controle en kun je betreffende site alleen gebruiken met GPRS of UMTS en niet via Wi-Fi.
  #97  
Oud 4 December 2009, 17:16
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 140
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MelvinV Bekijk bericht
Hi allemaal,

Voor die met een iPhone en Vodafoneicon: ga naar https://forum.iculture.nl/f18/i...ve-portal.html

Daar staat de oplossing!

Thanks
Helaas werkt deze oplossing niet meer onder 3.1.2. Kortom de combinatie Rabomobielbankieren, Vodafone en Iphone sucks!

GZK
  #98  
Oud 4 December 2009, 18:28
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KneeOO Bekijk bericht
Netwerk: kpnicon
Tellie: iPhone 3G met firmware 3.0 / jailbreak

Mobiel bankieren op iPhone werkt op geen enkele wijze. Ik krijg altijd de melding "Cannot open page because server is not responding". Meerdere malen met verschillende helpdesken van de Rabobank gesproken. Geen van allen heeft een antwoord en kan niets anders dan doorsturen naar de volgende helpdesk dan wel KPN.

Geprobeerde webadressen;
- mobiel.rabobank.nl > optie 2 > bankieren
- wap.rabobank.nl
- waprmb.rabobank.nl
- rmb.rabobank.nl
- rmb.rabobank.nl/i/prelogin.do
- wap.rabomobiel.nl
- ...

Geen van allen is in staat de inlogpagina voor mobiel bankieren in te laden.
Welke helpdesken gesproken;

- Klantenservice Rabo Mobiel - 0900-9890 > geen succes
- Helpdesk Mobiel bankieren - 0900-0905 > geen succes
- Helpdesk Rabo Telebankieren - 0900-9270 > willen niet eens helpen
- KPN algemene klantenservice - 06-12001200 > verwijzen naar rabobank

Heeft iemand anders nog een idee of moet ik nu toch echt gaan opgeven?
Misschien iemand van Rabobank webcare die dit ziet?
IK heb het zelfde probleem, van het kastje naar de muur.
Net gebeld en ze wouden allemaal gegevens van mij, zoals ipadres etc en ze gaan het uitzoeken, zou begin volgende week teruggebeld worden.
Ben benieuwd.

Wordt vervolgd
  #99  
Oud 6 December 2009, 09:42
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hholwerda Bekijk bericht
IK heb het zelfde probleem, van het kastje naar de muur.
Net gebeld en ze wouden allemaal gegevens van mij, zoals ipadres etc en ze gaan het uitzoeken, zou begin volgende week teruggebeld worden.
Ben benieuwd.

Wordt vervolgd
Sinds gisteren werkt het nu prima, weet niet of dat door hun komt, maar gisteren en vandaag kom ik er meteen op.
  #100  
Oud 7 December 2009, 18:07
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hholwerda Bekijk bericht
Sinds gisteren werkt het nu prima, weet niet of dat door hun komt, maar gisteren en vandaag kom ik er meteen op.
En vandaag kom ik er weer niet op.
Heel vreemd allemaal en ze hebben ook nog niet terug gebeld, zal wel niets worden vrees ik grrrrr
Reageren

Labels
app, code, rabobank


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Rabo Bankieren weg ? midego iPhone Apps 2 2 August 2010 18:28
Rabo mobiel & iphone ? jemave Archief 3 9 April 2008 11:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:39.