Navigon

Navigon discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) 1.5 gedownload.. Helaas geen mapupdate :-( althans, de ring rond Eindhoven klopt nog steeds niet Navigon begint hiermee echt achter te lopen op de concurentie...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #841  
Oud 29 March 2010, 23:19
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

1.5 gedownload.. Helaas geen mapupdate :-(
althans, de ring rond Eindhoven klopt nog steeds niet
Navigon begint hiermee echt achter te lopen op de concurentie
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #842  
Oud 29 March 2010, 23:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2010
Berichten: 13
Send a message via twitter to de.ruijter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
Waar ik me kapot aan erger is de file info (die van EUR 19,--).
Ik wil als ik van Utrecht naar Apeldoorn rijdt géén file info van Duitsland zijn, of files die in de andere richting staan...
Dit is makkelijk op te lossen door bij de verkeersinfo aan te geven dat je alleen info wilt over de route.

Mark - zo maar eens de nieuwe versie downloaden - de Ruijter
  #843  
Oud 31 March 2010, 10:06
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Heeft iemand gemerkt of de 3D weergave 'zwaarder' draait op een iPhone 3G?
  #844  
Oud 31 March 2010, 11:02
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chaser2600 Bekijk bericht
1.5 gedownload.. Helaas geen mapupdate :-(
althans, de ring rond Eindhoven klopt nog steeds niet
Navigon begint hiermee echt achter te lopen op de concurentie
Volgens de website van Navigon was er wel degelijk een mapupdate en zitten er de nieuwste Navteq kaarten in. Ook als je in de info van de app op je iPhone kijkt zie je staan: Map data: Navteq Copyright 2009,2010.
Als nieuwere wegen er (nog) niet opstaan betekent dit dat Navteq zelf die nog niet heeft ingebracht, en Navigon die dus ook niet heeft.
  #845  
Oud 31 March 2010, 22:58
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Heeft iemand gemerkt of de 3D weergave 'zwaarder' draait op een iPhone 3G?
Nogal halverwege mijn rit naar Veldhoven hield de stem er mee op En soms blijf Navigon ook hangen
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #846  
Oud 31 March 2010, 22:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chaser2600 Bekijk bericht
1.5 gedownload.. Helaas geen mapupdate :-(
althans, de ring rond Eindhoven klopt nog steeds niet
Navigon begint hiermee echt achter te lopen op de concurentie
Die is toch nog niet af dus dat is logisch dat er nog geen update van is
  #847  
Oud 1 April 2010, 09:09
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

De kaarten dateren van Q2 2009 (2e kwartaal denk ik) dus niet zo heel jong meer!!
  #848  
Oud 1 April 2010, 09:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2009
Berichten: 36
Standaard

Weet ieand waarom ik de in-app uitbreiding 3D niet kan installeren, ik kies kopen en dan bij het wachtwoord invoeren, na 1 letter verdwijnt het toetsenbordje, dus kan ik niet m'n ww verder invullen. Ik heb een JB, heb ******* verwijdert, reboot uitgevoerd, Navigon opnieuw geinstalleerd maar het lukt niet. Ik heb de file info wel, maar die had ik al met de vorige versie.
bedankt alvast
  #849  
Oud 1 April 2010, 10:39
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Die is toch nog niet af dus dat is logisch dat er nog geen update van is
Het ligt inderdaad aan Navteq. Maar TomTom en NDrive hebben deze er al wel in zitten.
  #850  
Oud 1 April 2010, 10:58
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 263
Standaard

Precies..ook in Groningen is er op de ring het 1 en ander veranderd, zit er bij TomTom ook al in, maar bij Navigon niet...volgende update zou het er toch echt wel in moeten zitten vind ik..
  #851  
Oud 1 April 2010, 12:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Locatie: België
Berichten: 11
Standaard

Ik zit met een vervelend probleem als ik de update wil installeren. Mn iPhone geeft me steeds de meldin "te weinig ruimte vrij om dit inderdeel te dowloaden". Nochtans heb ik nog 4,5 GB vrije schijfruimte...
Iemand een oplossing?
  #852  
Oud 1 April 2010, 14:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2010
Berichten: 13
Send a message via twitter to de.ruijter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pj_316 Bekijk bericht
Ik zit met een vervelend probleem als ik de update wil installeren. Mn iPhone geeft me steeds de meldin "te weinig ruimte vrij om dit inderdeel te dowloaden". Nochtans heb ik nog 4,5 GB vrije schijfruimte...
Iemand een oplossing?
Ik los dit probleem op door de muziek, of een aantal afspeellijsten te verwijderen en dan Navigon opnieuw te instaleren. Het is alleen raar dat hij dat 4,5 Gb vrij nog aangeeft. Probeer je tegelijk andere app's te installeren?
  #853  
Oud 1 April 2010, 15:25
kakature's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 10
Standaard

In Navigon zie je bovenaan ofwel je snelheid staan, het aantal resterende kilometers en de geschatte aankomsttijd.
Dat is vrij vervelend omdat je dan altijd moet switchen tussen één van die drie.

Ik weet niet of ik het gedroomd heb maar ik heb het ooit eens zo gekregen dat ik die 3 dingen onder elkaar zag staan. Dat is veel gemakkelijker, maar ik vind niet hoe ik dat kan doen.

Iemand een idee?

/edit

Zoiets dus:


De snelheid staat bovenaan en de geschatte aankomst + resterende afstand staan onderaan.

Laatst gewijzigd door kakature; 1 April 2010 om 17:44.
  #854  
Oud 1 April 2010, 17:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Locatie: België
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door de.ruijter Bekijk bericht
Ik los dit probleem op door de muziek, of een aantal afspeellijsten te verwijderen en dan Navigon opnieuw te instaleren. Het is alleen raar dat hij dat 4,5 Gb vrij nog aangeeft. Probeer je tegelijk andere app's te installeren?
neen, enkel die update. Kheb hem nu gedownload via iTunes en dan mn iPhone gesynced, dat lukt dus wel. :s
Nuja, zolang hij werkt
  #855  
Oud 2 April 2010, 00:54
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Route info aanzetten ;-)
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kakature Bekijk bericht
In Navigon zie je bovenaan ofwel je snelheid staan, het aantal resterende kilometers en de geschatte aankomsttijd.
Dat is vrij vervelend omdat je dan altijd moet switchen tussen één van die drie.

Ik weet niet of ik het gedroomd heb maar ik heb het ooit eens zo gekregen dat ik die 3 dingen onder elkaar zag staan. Dat is veel gemakkelijker, maar ik vind niet hoe ik dat kan doen.

Iemand een idee?

/edit

Zoiets dus:


De snelheid staat bovenaan en de geschatte aankomst + resterende afstand staan onderaan.
  #856  
Oud 9 April 2010, 00:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 423
Standaard

Is er geen mogelijkheid om die traffic info of 3D Panorama view te downloaden?
  #857  
Oud 9 April 2010, 01:21
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door emonty Bekijk bericht
Weet ieand waarom ik de in-app uitbreiding 3D niet kan installeren, ik kies kopen en dan bij het wachtwoord invoeren, na 1 letter verdwijnt het toetsenbordje, dus kan ik niet m'n ww verder invullen. Ik heb een JB, heb ******* verwijdert, reboot uitgevoerd, Navigon opnieuw geinstalleerd maar het lukt niet. Ik heb de file info wel, maar die had ik al met de vorige versie.
bedankt alvast
Als je SBSettings hebt, zet je iPhone dan eerst eens in Safe Mode (taskbar swipen, power-->safe mode)...Hierdoor gaat Mobile Substrate uit, en alle plug-ins die hier gebruik van maken...Probeer het dan weer. Als het weer niet lukt zal het denk ik niet met je JB te maken hebben
  #858  
Oud 24 June 2010, 08:53
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Thumbs down iOS 4 Multitasking

Al een tijdje stil hier. Zijn er nog meer mensen frustie over hoe Navigon multitasking heeft geïmplementeerd?
Bij TomTom (tot voor kort de zwakke concurrent imho) hebben ze het zo gedaan: je ziet de kaart met turn-by-turn instructies gewoon op je scherm, terwijl je gebeld wordt. Bij Navigon verdwijnt (!) de kaart en de getoonde instructies, en tettert de stem gesproken aanwijzingen als 'Let op: gevaarlijk punt!' door je telefoongesprek heen. Ik zie me al zitten bellen met klanten: "Pardon, u zegt?" - "Nee, dat is mijn navigatie".

Edit: ik las her en der dat de volgende update van Navigon (voor iOS4) voor iPhone ook nieuwe kaarten zou bezitten. Volgens de site van Navigon is het kaartmateriaal nog van Q2 2009. (!)
http://www.navigon.com/portal/nl/kar...ces/index.html
Europees kaartmateriaal: http://www.navigon.com/portal/nl/kar...e_q2-2009.html

Laatst gewijzigd door ballegooier; 24 June 2010 om 17:46.
  #859  
Oud 26 June 2010, 07:25
jvs jvs is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Berichten: 14
Standaard

Nieuwe versie van Navigon 1.6.0 voor IOS4.0 komt in juli, daar worden o.a. nieuwe kaarten bij geleverd en nog meer vernieuwingen
  #860  
Oud 10 July 2010, 21:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 15
Standaard

Sinds update naar IOS4 werkt mijn navigon Europe niet meer. Hebben anderen hier ook last van. Ik krijg geen gps fix.
Reageren

Labels
navigation, navigon


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:11.