Nieuwe iFoneguideX pakketten nu online!

Nieuwe iFoneguideX pakketten nu online! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Werkt de Azerty met NL T9 ook op een 1.1.2 en 1.1.3?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 9 May 2008, 21:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Werkt de Azerty met NL T9 ook op een 1.1.2 en 1.1.3?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 9 May 2008, 22:01
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Op 1.1.3 in ieder geval, 1.1.2 zo niet, maar ik zal eens kijken of dit misschien dezelfde plek blijft, dan is het puur de check veranderen.
Mobile Finder heb ik zo geen idee, bij mij werkt het. Michael kun jij misschien even een PM sturen met je MSN of Google Talk adres?
  #143  
Oud 9 May 2008, 22:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Op 1.1.3 in ieder geval, 1.1.2 zo niet, maar ik zal eens kijken of dit misschien dezelfde plek blijft, dan is het puur de check veranderen.

Fijn dank je wel voor het werk alvast!
  #144  
Oud 9 May 2008, 22:17
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Op 1.1.2 werkt het in ieder geval wel, ik moet even de check aanpassen, dat kan ik helaas niet dat moet Fresh voor mij doen en die is er momenteel niet. Nog even geduld .
  #145  
Oud 9 May 2008, 22:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Op 1.1.2 werkt het in ieder geval wel, ik moet even de check aanpassen, dat kan ik helaas niet dat moet Fresh voor mij doen en die is er momenteel niet. Nog even geduld .

Super!!! Bedankt.
Ik kijk al uit naar je update!

Nogmaals hartelijk dank voor al je moeite!
  #146  
Oud 10 May 2008, 10:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Hey ik heb hier een 1.1.4 voor me liggen waarbij ik dus eerst 1.1.4 NL taalpakket installeerde en daarna de Azerty T9 vanuit de exp guide.

Maar ik krijg er geen T9 uit!

Toen zette ik er ook T9 van guide/114 in, maar nogsteeds geen T9.

Moest ik eerst de T9 van de 114guide erin hebben en dan pas de Azerty...?



Heb hem net zelfs gerestored en er 114 terug opgezet en terug unlocked.
Alles gedaan behalve de exp.
Maar ook nu werkt de T9 niet!

Laatst gewijzigd door Krideri; 10 May 2008 om 11:02. Reden: na een restore...
  #147  
Oud 10 May 2008, 11:41
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Heb je misschien met behulp van kb2 de autocorrectie uitgezet?
  #148  
Oud 10 May 2008, 11:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Heb je misschien met behulp van kb2 de autocorrectie uitgezet?
Nee het is een nieuwe 8GB en de Kb2 staat er zelfs nog niet op.
  #149  
Oud 10 May 2008, 12:19
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Heb je ook het goede toetsenbord geselecteerd in de instellingen?
  #150  
Oud 10 May 2008, 13:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Heb je ook het goede toetsenbord geselecteerd in de instellingen?
Ja.

Ik ga hem nog eens restoren... :-s en opnieuw proberen.
  #151  
Oud 11 May 2008, 02:27
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Bedankt voor de positieve reacties allemaal!

Fab1Man heeft zich echt uit de naad gewerkt. Hij is onze iFoneguide guru (naast opperhoofd Sjowol)! Hij/We zijn echt dagen bezig geweest om de nieuwe pakketten tot in de puntjes te verzorgen.

Hierbij hartelijk dank Fab1Man en je hebt je donatie van iFoneguide verdient.

Mochten jullie ook tevreden zijn, denk even aan onze Fab1Man. Hij spaart voor een 3G iPhone...
  #152  
Oud 11 May 2008, 02:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Sweeettttt !!!!
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #153  
Oud 11 May 2008, 02:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
Sweeettttt !!!!
Dat is het ook. Goed werk hoort beloond te worden!
  #154  
Oud 11 May 2008, 09:54
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Mooi gedaan Jongens als ik kon doneren zou ik het doen maar ik kan dat nog niet vanwege me leeftijd...
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
  #155  
Oud 11 May 2008, 15:52
Lowieke's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Locatie: 013
Berichten: 26
Standaard

Ik spaar ook voor een 3G iPhone...
  #156  
Oud 13 May 2008, 20:39
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Standaard

jongens bedankt voor alle goede pakketten
heb al 2x gedoneerd
alleen lees ik nergens hoe ik mijn oude vierkantje (gprs) weer terug krijg
komt deze terug na een uninstall van het gprs logo pakket?
zelfde geldt voor het operator pack
alvast bedankt
  #157  
Oud 13 May 2008, 20:43
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Ja na de´nstalleren van de paketten is alles weer zoals het was.
  #158  
Oud 14 May 2008, 13:01
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Standaard

niet dus ik mis nu mijn witte vierkantje van de gprs
iemand een oplossing
  #159  
Oud 14 May 2008, 13:17
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bionic_Eye Bekijk bericht
niet dus ik mis nu mijn witte vierkantje van de gprs
iemand een oplossing
geen vierkantje betekend geen ontvangst van de gprs (edge)
  #160  
Oud 14 May 2008, 13:27
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 46
Standaard

ja wilde het al gaan verduidelijken
ik heb wel het blauwe vierkantje als ik naar settings ga
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Office Pakketten Rene3g iPad algemeen 4 3 August 2010 18:44
TomTom: Nieuwe versie online RudydG iPhone Navigatie 0 22 June 2010 20:21
iPhone: nieuwe Quickpwn opnieuw online, inny Jailbreak 6 28 August 2008 11:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:26.