Dodelijke vastloper

Dodelijke vastloper discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Heb sinds vorige week een nieuwe iPhone (1.1.4). Hij is succesvol geunlocked en werkte als een zonnetje. Sinds vanochtend hangt hij vast in het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 April 2008, 09:45
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Berichten: 3
Standaard Dodelijke vastloper

Hoi,
Heb sinds vorige week een nieuwe iPhone (1.1.4). Hij is succesvol geunlocked en werkte als een zonnetje. Sinds vanochtend hangt hij vast in het 'voer cijfercode in' scherm. Hier krijg ik m niet meer uit. Geen enkele knop werkt. Mijn vraag is: kan ik de iPhone hardwarematisch uitschakelen? Ik ben bang dat ik moet gaan wachten tot de batterij op is.

Groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 April 2008, 09:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 33
Standaard

Hou de knop boven op je iPhone en de home button ongeveer 10 seconden en en dan voert hij zelf een harde reset uit
  #3  
Oud 15 April 2008, 09:47
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Heb je de home- en standby button al eens ingehouden ( samen) voor 10 seconden?

oeps , ze waren wat eerder....
  #4  
Oud 15 April 2008, 09:49
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Berichten: 3
Standaard

Fantastisch forum dit. Erg bedankt, het heeft geholpen.

Groeten
  #5  
Oud 27 April 2008, 12:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 4
Standaard vastloper

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
Heb je de home- en standby button al eens ingehouden ( samen) voor 10 seconden?

oeps , ze waren wat eerder....
Ja, had ik al geprobeerd. Ik zie dat ie dan een reset doet, maar daarna blijft het appeltje gefreezed. Betekent dit dat ik hem helemaal opnieuw moet unlocken/jailbreaken ????
dank voor jullie reactie
ibfone
  #6  
Oud 28 April 2008, 17:44
Ray's schermafbeelding
Ray Ray is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ibfone Bekijk bericht
Ja, had ik al geprobeerd. Ik zie dat ie dan een reset doet, maar daarna blijft het appeltje gefreezed. Betekent dit dat ik hem helemaal opnieuw moet unlocken/jailbreaken ????
dank voor jullie reactie
ibfone
Heb ik laatst ook gehad, dat ik alleen maar een appeltje zag. Ik heb hem moeten restoren en opnieuw jailbreaken/unlocken. gl
  #7  
Oud 28 April 2008, 17:52
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

als bsd subsystem word geinstalleerd, word duidelijk een popup scherm weergegeven met : "do not use pascode on iPhone" of dergelijke, de gsm code in je iphone UIT laten staan , of je krijgt nog meer crashes , mss zelfs na verloop van tijd een restore aan je broek.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #8  
Oud 28 April 2008, 17:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 4
Standaard

Ok, gedaan en gelukt. Dankzij de jaibreak via de iPhoneclub. Zeer bedankt, er is gedoneerd.
  #9  
Oud 30 April 2008, 09:41
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Berichten: 1
Standaard

Hallo, ik heb een US 16G gekocht, vandaag in Amerika, hoe weet ik nu welke versie ik heb? 1.1.4 of 1.1.3?

De phone is vastgelopen en het scherm is zwart met witte letters. Hij is zo blijven staan terwijl ik ZiPhone aan het draaien was.

er staat: launch[5]: can't exec / bin/sh for single user: No such file or directory

hier boven staat wel "if you want to boot the system: exit"

Ik heb hem nu al een keer ge-reset volgens de methode hierboven beschreven maar het scherm komt steeds terug.
Wat nu??
  #10  
Oud 4 May 2008, 17:58
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 1
Standaard

al opgelost, te ongeduldig

Laatst gewijzigd door jahras; 4 May 2008 om 21:08.
  #11  
Oud 4 May 2008, 18:21
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zet hem in DFU en restore
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #12  
Oud 4 May 2008, 18:26
danieldereus's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 127
Standaard

dus als ik het goed begrijp ik moet geen pincode instellen? mag ik wel een cijferslot instellen voor als ik mijn iPhone op hold zet?

Laatst gewijzigd door danieldereus; 4 May 2008 om 18:31.
  #13  
Oud 4 May 2008, 18:48
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jahras Bekijk bericht
hallo, ik heb via installer een app. geinstaleerd en nu is ie bij mij ookl vastgelopen. Alleen een applelogo zie ik. Ziphone lijkt m'n iPhone helemaal niet te zien. unlocken, jailbreak etc. doet ie niet. Weet iemand wat ik nu moet doen?
https://forum.iculture.nl/f14/i...op-scherm.html

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door danieldereus Bekijk bericht
dus als ik het goed begrijp ik moet geen pincode instellen? mag ik wel een cijferslot instellen voor als ik mijn iphone op hold zet?
je ziet normaal als je bsdsubsystem installeerd een pop-up venster met de tekst : dat je geen paswoord op je iphone mag instellen omdat anders je iphone kan crashen, een nadeel van de bsdsubsystem.
  #14  
Oud 4 May 2008, 21:56
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
je ziet normaal als je bsdsubsystem installeerd een pop-up venster met de tekst : dat je geen paswoord op je iPhone mag instellen omdat anders je iphone kan crashen, een nadeel van de bsdsubsystem.
Correct me if I'm wrong.... Dit heeft toch niets te maken met de sim- of telefooncode die je kunt ingeven ter beveiliging?

BSD zegt bij het installeren letterlijk: 'Do not use passwd to change the password on 1.1.3, it is currently broken and will make Springboard crash continuously!'. Van wat ik hierover links en rechts heb gelezen betekent dit dat je (in Terminal) niet het commando 'passwd' moet gebruiken om het (root-)password te wijzigen van je iPhone omdat dit een soort van looping crash veroorzaakt van je Springboard. Foutje in BSD Subsystem.

Zoals ik het interpreteer kun je dus gerust je sim en gsm beveiligen door er een pincode voor in te stellen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #15  
Oud 4 May 2008, 22:54
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 18
Standaard

Nergens last van inderdaad!
  #16  
Oud 4 May 2008, 22:57
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Correct, mijn fout, was beetje te snel. Je hebt gelijk ButcherJF.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vastloper..... Boeddha1939 Jailbreak apps en thema's 10 11 August 2010 13:56
Vastloper in Cydia! RioolDokter Jailbreak apps en thema's 3 11 October 2009 14:11
Vastloper na SummerBoard op 1.1.4, HELP! pytrick Unlock [archief] 4 24 April 2008 00:01
Vastloper na SummerBoard op 1.1.4 pytrick Archief 1 16 April 2008 08:40
Vastloper ViSioN iPhone algemeen 9 24 December 2007 22:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:22.