Iphone 3 GS activeren zonder orginele simkaart

Iphone 3 GS activeren zonder orginele simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een foutje gemaakt met jailbreak installeren. Daarna is de telefoon hersteld maar moet opnieuw worden geactiveerd. Ik heb een Ben simkaart maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 March 2012, 20:44
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 14
Standaard Iphone 3 GS activeren zonder orginele simkaart

Hallo,

Ik heb een foutje gemaakt met jailbreak installeren. Daarna is de telefoon hersteld maar moet opnieuw worden geactiveerd. Ik heb een Ben simkaart maar die herkend ie niet. Nu kan ik dus de telefoon niet activeren.

Is daar een oplossing voor?

Grts Martijn
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 March 2012, 09:48
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 14
Standaard

Niemand????

Ik heb natuurlijk zelf gisteravond ook het hele internet doorgezocht en weinig oplossingen gevonden. Het enige wat wel bruikbaar lijkt is dit:

iPhone Activation without original sim -) - YouTube

Ik ga vanmiddag eens kijken of ik ergens zo'n simkaartje kan kopen. Als ik het geprobeerd heb dan zal ik wel posten of het wel of niet gelukt is.

Tot die tijd zijn andere opties natuurlijk nog van harte welkom

Grts
  #3  
Oud 11 March 2012, 11:13
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Dit misschien?

ultrasn0w 1.2.5: compatibiliteit unlock met iOS 5.0.1 (jailbreak) - iPhoneclub.nl
  #4  
Oud 11 March 2012, 12:02
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2011
Berichten: 25
Standaard

Als je de oplossing gevonden hebt, zie ik deze graag.
  #5  
Oud 11 March 2012, 19:15
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2012
Berichten: 80
Standaard

Welke baseband/modemfirmware?
  #6  
Oud 12 March 2012, 11:30
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scotth Bekijk bericht
Welke baseband/modemfirmware?
Dit kan ik niet zien omdat de telefoon dus niet geactiveerd is. Ik zit nog helemaal in de eerste opstartfase waarbij de taal, land etc moet worden ingesteld. Als i dat gedaan heb dan start de telefoon niet op omdat ik een simkaart van de verkeerde provider heb. Ik weet ook niet wat de originele provider is.

Wat ik me ook nog afvraag: de originele simkaart, bedoelen ze dan van de originele provider of echt specifiek het originele simkaartje?

Laatst gewijzigd door Martijn23; 12 March 2012 om 11:47.
  #7  
Oud 12 March 2012, 15:19
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

De Iphone moet bij de eerste keer in gebruik name geactiveerd worden, dit wordt meestal met de meegeleverde simkaart waar het abonnement op zit mee gedaan,uiteraard is de simkaart gekoppeld aan de provider, dit kan T-Mobile of KPN zijn in Nederland. Als je de 2de eigenaar bent, moet je de desbetreffende verkoper(ster) vragen naar zijn simkaart om de iphone te kunnen activeren.

Je kunt ook jailbreaken om zo je iphone toch te kunnen gebruiken, maar daarvoor verwijs ik je even naar de zoek functie.
  #8  
Oud 12 March 2012, 16:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2011
Berichten: 25
Standaard

Ik had zelf SAM prefs gebruikt. Daarna kreeg ik de melding dat de iphone opnieuw geactiveerd moest worden met een sim. Ik kwam er niet uit. Custom firmware 5.0.1 er op gezet maar de melding bleef. Gaat om een 3GS met baseband 6.15.00
  #9  
Oud 12 March 2012, 16:43
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

helaas is nu de iphone helemaal niet mee bruikbaar omdat je de firmware 5.0.1 erop hebt gezet even goed zoeken en rondneuzen op het forum had je deze ellende kunnen besparen.

Activatie - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS
  #10  
Oud 12 March 2012, 16:45
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Dit kan toch pas als de telefoon geactiveerd is? Je moet tenslotte ultrasnow kunnen downloaden met je telefoon toch? Dit gaat ook over simlock vrij maken. Maar dat kan ook pas als de telefoon geactiveerd is (ik kan er nu helemaal niks mee)
  #11  
Oud 12 March 2012, 16:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
helaas is nu de iphone helemaal niet mee bruikbaar omdat je de firmware 5.0.1 erop hebt gezet even goed zoeken en rondneuzen op het forum had je deze ellende kunnen besparen.

Activatie - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

Mijn iphone doet het gewoon weer hoor. Heb het laten fixen door een mannetje. Koste alleen 15 Euri. Hij wilt me alleen niet vertellen wat hij gedaan heeft. Geheim van de smid zegt maar.
Wil alleen SAM prefs nogmaals proberen omdat ik geen pushberichten ontvang. Maar wil wel graag weten wat te doen als ik weer in die situatie kom.
  #12  
Oud 12 March 2012, 17:00
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door J3001 Bekijk bericht
Mijn iphone doet het gewoon weer hoor. Heb het laten fixen door een mannetje. Koste alleen 15 Euri. Hij wilt me alleen niet vertellen wat hij gedaan heeft. Geheim van de smid zegt maar.
Wil alleen SAM prefs nogmaals proberen omdat ik geen pushberichten ontvang. Maar wil wel graag weten wat te doen als ik weer in die situatie kom.
Welke ios en modemfirmware staat er dan nu op?
  #13  
Oud 12 March 2012, 17:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Welke ios en modemfirmware staat er dan nu op?

5.0.1 en 06.15.00
  #14  
Oud 13 March 2012, 17:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 18 October 2010
Berichten: 62
Standaard

Sn0wbreeze activeert je iPhone, evenals redsn0w (Hacktivation).
Voor pushberichten moet je idd gebruik maken van SAM. Deze activeert je iPhone door middel van een Wildcard.

Omdat je gebruikt maakt van een iPad Baseband (06.15.00) valt deze te unlocken met Ultrasn0w, helaas ben je nu wel je GPS functionaliteit verloren.
  #15  
Oud 13 March 2012, 18:21
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 14
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjibba Bekijk bericht
Sn0wbreeze activeert je iPhone, evenals redsn0w (Hacktivation).
Voor pushberichten moet je idd gebruik maken van SAM. Deze activeert je iPhone door middel van een Wildcard.

Omdat je gebruikt maakt van een iPad Baseband (06.15.00) valt deze te unlocken met Ultrasn0w, helaas ben je nu wel je GPS functionaliteit verloren.
Ah, toen ie nog wel geactiveerd was had ik al veel last van GPS problemen. Waarschijnlijk komt dat dus omdat ie op deze manier geactiveerd en unlocked was. Ik wacht nog even op het kaartje wat ik besteld heb. Hopelijk lukt dat en werkt de GPS ook nog eens. Nu maar ff met een prehistorische telefoon dan maar
  #16  
Oud 13 March 2012, 18:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 18 October 2010
Berichten: 62
Standaard

De GPS functie krijg je niet meer terug, of er moet een manier gevonden worden om de baseband een downgrade te geven.
  #17  
Oud 13 March 2012, 23:23
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjibba Bekijk bericht
De GPS functie krijg je niet meer terug, of er moet een manier gevonden worden om de baseband een downgrade te geven.
Jammer
  #18  
Oud 19 March 2012, 14:54
» iPhone 3GS 8GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 19 March 2012
Berichten: 2
Standaard

Hoi,
ik heb eigenlijk ook hetzelfde probleem! moet ik het door een exper laten nakijken of kan ik via sn0wbreeze zelf fixen?
  #19  
Oud 20 March 2012, 11:16
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn23 Bekijk bericht
Jammer
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjibba Bekijk bericht
De GPS functie krijg je niet meer terug, of er moet een manier gevonden worden om de baseband een downgrade te geven.
Daar heb ik dit voor gevonden: Downgrade your iPhone to baseband 01.59.00 - 05.12.07 - 05.11.07

Maar het simkaartje is nog niet binnen dus ik moet nog even wachten met proberen. Bij nader inzien moet er geloof ik wel voor betaald worden

Edit: het blijkt fake te zijn!!!!: http://www.beijingiphonerepair.com/n...-another-scam/

Laatst gewijzigd door Martijn23; 20 March 2012 om 11:55.
  #20  
Oud 20 March 2012, 11:36
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 444
Standaard

Van diene site geloof ik nu is niks ze aangezien zelf de jailbreak scene nog geen eens een downgrade heeft voor de baseband .
enkel voor de 3G is er een downgrade maar voor de rest niets.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Activeren zonder simkaart volkarnhem Unlock 10 30 October 2012 19:13
Iphone 4 activeren zonder orginele simkaart.Met IOS rowanxxz iPhone algemeen 6 7 September 2011 23:17
hoe moet ik iphone activeren zonder simkaart? rubenpeters Archief 1 4 November 2009 20:01
iPhone activeren zonder O2 simkaart duncanjb90 iPhone algemeen 1 26 October 2009 09:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:25.