Error scherm

Error scherm discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond iedereen. Aangezien er hier veel slimme mensen rondsnuffelen, hebben jullie vast wel een antwoord op mijn probleem waar ik helemaal gek van word. Het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 August 2009, 23:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 20
Standaard Error scherm

Goedenavond iedereen.

Aangezien er hier veel slimme mensen rondsnuffelen, hebben jullie vast wel een antwoord op mijn probleem waar ik helemaal gek van word.

Het is namelijk zo dat op mijn iPhone 3g om de haverklap de melding/error komt :

dit accesoire is niet bestemd voor de i phone. Zet hem op vluchtstatus om audiovermindering te voorkomen.

Elke keer als deze melding in beeld komt stopt mijn geluid er ook weer mee. En dan op eens doet het geluid het weer.
Heel vervelend aangezien ik veel muziek wil luisteren.

Heeft iemand asjeblieft een antwoord op mijn vraag, want ik weet het niet meer.

Alvast bedankt voor de moeite.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 August 2009, 07:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Waar sluit je hem op aan als je die melding krijgt?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 12 August 2009, 08:33
pvdp116's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17
Standaard

Hallo Thadan,

Bij de uitvinders van iFactors in Rotterdam (de neppers) weten ze mij te vertellen dat ze niet weten hoe dit komt. Ik heb daar mijn originele dockstation gekocht en krijg ook deze melding. Deze krijg ik ook in mijn auto als ik de iPhone aansluit. Gewoon negeren. Het geluid van de iPhone gaat uit omdat deze word door gestuurd naar je installatie. Staat het volume hoog?






Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thadan Bekijk bericht
Goedenavond iedereen.

Aangezien er hier veel slimme mensen rondsnuffelen, hebben jullie vast wel een antwoord op mijn probleem waar ik helemaal gek van word.

Het is namelijk zo dat op mijn iPhone 3g om de haverklap de melding/error komt :

dit accesoire is niet bestemd voor de i phone. Zet hem op vluchtstatus om audiovermindering te voorkomen.

Elke keer als deze melding in beeld komt stopt mijn geluid er ook weer mee. En dan op eens doet het geluid het weer.
Heel vervelend aangezien ik veel muziek wil luisteren.

Heeft iemand asjeblieft een antwoord op mijn vraag, want ik weet het niet meer.

Alvast bedankt voor de moeite.
  #4  
Oud 12 August 2009, 08:43
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Een andere oplossing is om de melding te laten "verdwijnen". Ik heb het ook gedaan en werkt perfect.

https://forum.iculture.nl/f28/i...fix-guide.html

Je hebt er wel een jailbreak voor nodig.
  #5  
Oud 12 August 2009, 09:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Waar sluit je hem op aan als je die melding krijgt?
nergens. Dat komt gewoon uit zichzelf. En mijn muziek stopt dan ook. En als ik gebeld word. Doet mijn ringtone het ook niet dan.
  #6  
Oud 12 August 2009, 09:30
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thadan Bekijk bericht
nergens. Dat komt gewoon uit zichzelf. En mijn muziek stopt dan ook. En als ik gebeld word. Doet mijn ringtone het ook niet dan.
Als hij nergens op zit aangesloten is het een software probleem (restart je iPhone even) of anders problemen met de usb/dock-connector (kan gewoon vuil zijn).
  #7  
Oud 12 August 2009, 10:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 August 2008
Berichten: 20
Standaard

Alvast bedankt voor alle reactie's.
Ik zal hetgeen proberen wat hier gezegt is.
  #8  
Oud 12 August 2009, 10:56
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Ik krijg deze melding ook, maar dit is vrij normaal.
Betekent gewoon dat het dockingstation niet volledig compatible is met de 3G (in de 3G zijn een aantal dingen veranderd t.o.v. oudere iPods iPhone 2G). Gewoon op annuleren klikken als hij vraagt om over te schakelen naar vluchtmodus, werkt bij mij prima.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #9  
Oud 12 August 2009, 11:05
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Whacko Bekijk bericht
Ik krijg deze melding ook, maar dit is vrij normaal.
Betekent gewoon dat het dockingstation niet volledig compatible is met de 3G (in de 3G zijn een aantal dingen veranderd t.o.v. oudere iPods iPhone 2G). Gewoon op annuleren klikken als hij vraagt om over te schakelen naar vluchtmodus, werkt bij mij prima.
Hij krijgt de melding als er niets is aangesloten ...
  #10  
Oud 12 August 2009, 11:27
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Sorry, niet goed doorgelezen Ik zou dan inderdaad aan een software probleem denken. Misschien een keer restoren? Of de dock connector maakt contact van zichzelf (Misschien een keer laten vallen?). Maar dat zei evmw ook allemaal al
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Wit Scherm / Error 28 madcat Jailbreak 1 23 September 2010 18:20
Scherm 3gs is steeds uitvergroot en geraakt niet terug naar het normale scherm.. Tijsvdw Archief 3 11 July 2010 14:14
iPhone: 1601 error en geen wit scherm met ireb. tinus67 Jailbreak 8 31 May 2010 16:43
Error from debugging: Error launching remote program" security policy error. Tim14ww Ontwikkelen voor iOS 5 9 May 2009 17:21
Artwizz screenprotector op scherm, lijkt alsof water op het scherm zit Excellence iPhone accessoires en onderdelen 4 9 December 2008 15:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:51.