Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk MELDING

Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk MELDING discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Otterlo Ga naar instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen.... Iphone start opnieuw op en hij doet het. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 14 October 2010, 10:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Otterlo Bekijk bericht
Ga naar instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen.... Iphone start opnieuw op en hij doet het.
eens proberen.. alvast bedankt

EDIT: nope werkt niet, krijg nog steeds die melding

Laatst gewijzigd door Benn; 14 October 2010 om 11:00.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 15 October 2010, 11:20
Beedeewee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Heemskerk
Berichten: 60
Standaard

Hier hetzelfde probleem! Ook van alles geprobeerd (ook wat hierboven allemaal geschreven is) en zelfs bij KPN kunnen ze me niet helpen.
Heb een iPhone 4 met T-Mobile simlock, deze verwijderd met Ultrasn0w en gejailbreakt met limera1n.
Ik kan trouwens helemaal niet internetten door deze melding.
  #23  
Oud 16 October 2010, 15:57
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
idem hier en ik zit bij Mobistar
ook hetzelfde hier, geupdate naar 4.1. ik heb een fabriekssimlockvrij toestel van telfort.
Op dit moment ben ik nog bezig met custum IPCC bestanden om de melding doorschakelen actief weg te halen als ik iemand bel. Ik heb weinig hoop dat dit ook mijn apn instellingen gaat fixen
  #24  
Oud 16 October 2010, 16:37
Beedeewee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Heemskerk
Berichten: 60
Standaard

Heeft nou niemand een oplossing?!
  #25  
Oud 17 October 2010, 18:47
Beedeewee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Heemskerk
Berichten: 60
Standaard

Probleem is (bij toeval) opgelost!
Wat bij mij werkte was het simpelweg verwijderen van m'n microsimkaart en deze in een andere iPhone gedaan. Op deze andere iPhone zag ik dat mijn 3g het wel gewoon deed.
Toen ik m'n microsim weer terug plaatste in m'n eigen iPhone deed alles het gewoon weer!!!
  #26  
Oud 17 October 2010, 21:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beedeewee Bekijk bericht
Probleem is (bij toeval) opgelost!
Wat bij mij werkte was het simpelweg verwijderen van m'n microsimkaart en deze in een andere iPhone gedaan. Op deze andere iPhone zag ik dat mijn 3g het wel gewoon deed.
Toen ik m'n microsim weer terug plaatste in m'n eigen iPhone deed alles het gewoon weer!!!
bij mij is niet het probleem dat internet niet gaat, maar dat ik telkens melding krijg voor mobiel internet als ik sms app open, terwijl smsen geen mobiel netwerk vereist?

heel vervelend! APN is ingesteld maar geen abonnement dus zet ik mobiele data uit, vroeger ging het maar met het updaten naar 4.1 kreeg ik dit probleem.
  #27  
Oud 18 October 2010, 07:06
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Vermoedelijk staat in Instellingen/Berichten bij jou MMS aan? Zet dat eens uit.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #28  
Oud 18 October 2010, 11:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Vermoedelijk staat in Instellingen/Berichten bij jou MMS aan? Zet dat eens uit.
nee staat uit want heb geen mms instellingen ingevuld. kheb ze al eens ingevuld en mms aangezet, maar blijf dezelfde melding krijgen.
  #29  
Oud 22 October 2010, 10:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

heeft echt niemand hier een oplossing voor?

Dit probleem is hl erg vervelend! om de 2 min krijg ik die melding in mijn sms app terwijl dit niet een mobiele data nodig heeft! mijn batterij gaat er ook sneller door leeg
  #30  
Oud 22 October 2010, 11:13
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 45
Standaard

Ik heb me taal even op engels gezet en ik ga nu googlen naar een oplossing voor de engelse versie: Could not activate cellular network.. Als ik wat vind post ik het hier.
  #31  
Oud 22 October 2010, 13:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edujackass Bekijk bericht
Ik heb me taal even op engels gezet en ik ga nu googlen naar een oplossing voor de engelse versie: Could not activate cellular network.. Als ik wat vind post ik het hier.
Bedankts, ik heb het ook al in het engels opgezocht. Ik vond iets dat de activatie vn mijn sim niet goed zou gebeurd zijn. maar daar kan je niets aan veranderen.. het is enkel vreemd dat ik het probleem pas kreeg als ik 4.1 installeerde
  #32  
Oud 22 October 2010, 13:55
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 45
Standaard

pff dit zou bij mij ook best het probleem kunnen zijn... ik kreeg mijn toestel namenlijk alleen maar gejailbreaked zonder simkaart er in..
  #33  
Oud 22 October 2010, 14:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edujackass Bekijk bericht
pff dit zou bij mij ook best het probleem kunnen zijn... ik kreeg mijn toestel namenlijk alleen maar gejailbreaked zonder simkaart er in..
dat werkte wel bij mij maar activatie ging niet zo goed, heb moeten ontkoppele en trug aankoppe van usb.. ik zou eig eens zonder sim moeten herstellen, dan jailbreaken en dan daarna pas sim erin en hopelijk kan ik dan makkelijk activeren
  #34  
Oud 22 October 2010, 14:25
Beedeewee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Heemskerk
Berichten: 60
Standaard

Al geprobeerd voor een pop-up blocker? Of je sim er even uit en er weer in doen?
  #35  
Oud 22 October 2010, 15:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beedeewee Bekijk bericht
Al geprobeerd voor een pop-up blocker? Of je sim er even uit en er weer in doen?
jup, heb al vnalles geprobeerd, zelfs volledige restore! en clean OS (geen jailbreak) zelf dan krijg ik die melding

APN enal is ingevuld, internet werkt, ik zet gewoon mobiele data uit omdat ik geen abbo heb..

maar elke keer bij sms aap vraagt hij voor mobiele data, klopt toch niet?
  #36  
Oud 22 October 2010, 19:46
Beedeewee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Heemskerk
Berichten: 60
Standaard

Nee, dat klopt niet nee... Sorry maar ik denk niet dat ik je kan helpen.
  #37  
Oud 23 October 2010, 13:10
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 45
Standaard

Ik denk dat hij bij sms vraagt om die data om mmsjes te kunnen versturen
  #38  
Oud 25 October 2010, 12:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edujackass Bekijk bericht
Ik denk dat hij bij sms vraagt om die data om mmsjes te kunnen versturen
maar ik verstuur geen mms, en ook als ik mms instellingen invoer vraagt hij iedere keer voor mobiele data(wat niet klopt)
  #39  
Oud 25 October 2010, 12:14
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

, ik zet gewoon mobiele data uit omdat ik geen abbo heb..

Waarom zet je die dan uit als je toch geen abbo hebt??? Ook al zou je wel een abbo hebben, gewoon aan zetten die "mobiele data" !!!!

Het lijkt me logisch als je je mobiele data uitzet en je wilt alleen gebruik maken van Wi-Fi dat je dan bij je sms-app die tekst van "mobiele data" krijgt. SMS kan namelijk alleen gebruik van van je mobiele data netwerk als je een bericht naar iemand wilt sturen ?? Dus dan is het hartstikke logisch dat je die tekst krijgt.

Offuh... begrijp ik jou probleem nou verkeerd?

Succes!
  #40  
Oud 25 October 2010, 14:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Gent
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PrittStift Bekijk bericht
, ik zet gewoon mobiele data uit omdat ik geen abbo heb..

Waarom zet je die dan uit als je toch geen abbo hebt??? Ook al zou je wel een abbo hebben, gewoon aan zetten die "mobiele data" !!!!

Het lijkt me logisch als je je mobiele data uitzet en je wilt alleen gebruik maken van Wi-Fi dat je dan bij je sms-app die tekst van "mobiele data" krijgt. SMS kan namelijk alleen gebruik van van je mobiele data netwerk als je een bericht naar iemand wilt sturen ?? Dus dan is het hartstikke logisch dat je die tekst krijgt.

Offuh... begrijp ik jou probleem nou verkeerd?

Succes!
je begrijpt het inderdaad verkeerd

ik heb geen abbo op mobiel internet dus als ik mobiele data aanzet verbruikt mijn iphone wel data h en da moetk dan betalen.. ik wil het af en toe gebruiken dan pas zet ik mobiele data aan.

probleem: sms app heeft helemaal geen mobiele data nodig om smsen te sturen, dit gaat via gsm netwerk. vroeger had ik dit probleem niet en ging het goed. maar sinds 4.1 vraagt hij iedere keer mobiele data aan te zetten als ik de sms app open.
dit klopt dus niet en ik vraag mij af waarom hij dit vraagt? en wat ik er aan kan doen?

het heeft niets te maken met mms, want ook al stel ik deze goed in, blijft hij "zagen"

alvast bedankt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk melding friemelke74 iPhone algemeen 22 7 April 2011 15:31
mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk clausiem iPad algemeen 17 13 January 2011 14:44
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk boschbol iPhone algemeen 2 6 December 2010 23:20
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk Dlawa KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 2 December 2010 13:07
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk BfromB iPhone algemeen 16 3 March 2010 14:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:05.