Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) bij degenen bij wie het wel gewerkt heeft, hebben jullie de simkaart pas na het installeren via cydia /installer de simkaart erin gedaan of voordat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 1 January 2009, 17:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 91
Standaard

bij degenen bij wie het wel gewerkt heeft, hebben jullie de simkaart pas na het installeren via cydia/installer de simkaart erin gedaan of voordat jullie yellowsn0w installeerden?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 1 January 2009, 17:34
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Ook na update 0.9.1 ????
ja, heb niet 0.9.0 gehad.

Ik had de simkaart erin samen met de yessim. Nu alleen de telfort kaart. die dus niet werkt.

Wat doe ik fout?
  #23  
Oud 1 January 2009, 17:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 55
Standaard

Ik heb ook Telfort en niets werkt. PIN uitzetten, opstarten met sim erin, nogmaals invoeren van de sim..... elke keer krijg ik 'sim failure' op mijn iphone of een melding in itunes dat de sim kaart niet word ondersteund
  #24  
Oud 1 January 2009, 17:37
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Heb het net via Cydia gedaan. Het werkt perfect !! Ik heb geprobeerd met T Mobile and 2 Vodafone simkaarten.
Nou misschien kan dat jullie helpen: een van mijn simkaart Vodafone werkte niet. Het komt doordat hij op "manual network" ingesteld was.

Je moet dan je sim in een andere toestel stoppen (nokia) en de sim op "automatic network" zetten.

Ook doe de hele unlock process zonder yessim or andere turbosim
  #25  
Oud 1 January 2009, 17:41
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

ik krijg geen sim failure.
Ik krijg gewoon compleet geen bereik.
itunes houd ook zijn mond.
  #26  
Oud 1 January 2009, 17:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 91
Standaard

krijg ook geen bereik, snap er niets van.
iemand met vodafone die nog meer speciale dingen heeft ingesteld of zo?
  #27  
Oud 1 January 2009, 17:47
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
werkt helaas niet met Telfort tot nu toe.
Probeer de iphone voor 2e keer te rebooten en na minuut de simkaart er opnieuw in te doen nu.
mijn screenshot op de eerste pagina is met een telfort sim er in, dus het kan wel!
succes
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #28  
Oud 1 January 2009, 17:48
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xionix Bekijk bericht
krijg ook geen bereik, snap er niets van.
iemand met vodafone die nog meer speciale dingen heeft ingesteld of zo?
Probeer een " reset all settings"
Dat heb ik namelijk gedaan
  #29  
Oud 1 January 2009, 17:53
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
mijn screenshot op de eerste pagina is met een telfort sim er in, dus het kan wel!
succes
heb je prepay of een abbo?
  #30  
Oud 1 January 2009, 17:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 55
Standaard

kan het er ook aan liggen dat ik mijn iphone geactiveerd heb 'officieel' via Itunes... en dat ik misschien de activiatie had moeten hacken via een pwn-tool ofzo?
  #31  
Oud 1 January 2009, 17:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 3
Standaard

Werkt met Debitel!

Fout die ik maakte: niet alleen herstarten, maar je moet compleet rebooten ( dus met home en powerbutton).

3G en Dataroaming eerst uitzetten + simpin.

Vrijwel direct signaal na rebooten, daarna 3G aan en werkt!!
  #32  
Oud 1 January 2009, 18:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rijswijk
Berichten: 39
Standaard

Ik krijg de hele tijd geen service...
Klopt het dat je geen applicatie hoeft te openen? Alleen maar installeren via installer of cydia? Ik heb ze allebei geprobeerd maar geen resultaat
  #33  
Oud 1 January 2009, 18:02
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

ik heb het in de trein gedaan naar Den Haag en het werkt prima ;-)
  #34  
Oud 1 January 2009, 18:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Hier werkt telfort ook niet :S

MIschien is het handig om een lijstje met providers te maken die wel werken en niet werken.
  #35  
Oud 1 January 2009, 18:04
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
heb je prepay of een abbo?
het is een prepaid kaartje en ik kan er mee bellen, er zit geen sim-pin op en ik heb hem er een paar keer eruit en erin gedaan natuurlijk wel met de wacht periode van een minuut er tussen zoals voor geschreven!
  #36  
Oud 1 January 2009, 18:05
john1979's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 496
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Disksoft Bekijk bericht
Ik krijg de hele tijd geen service...
Klopt het dat je geen applicatie hoeft te openen? Alleen maar installeren via installer of cydia? Ik heb ze allebei geprobeerd maar geen resultaat
Klopt, je hoeft geen applicatie te openen. Alleeen installeren via Cydia of installer.
  #37  
Oud 1 January 2009, 18:05
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

werkt nu vaag hoor...
  #38  
Oud 1 January 2009, 18:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 91
Standaard

heb tot nu toe alles geprobeerd wat hier staat en zelf wat geklungeld maar het werkt nog steeds niet...sim pin is uit,3g en roaming ook maar nog steeds niets.
In iTunes kan ik ook geen muziek op de Iphone zetten of afspeellijsten maken, hij laat wet zien welke fw enz. er op zit maar kan niets erbij zetten of iets dergelijks.

hoelang duurde het bij anderen die Vodafone gebruiken voor hij signaal had en hoelang in het algemeen bij jullie?
  #39  
Oud 1 January 2009, 18:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

heren,

Reboot--> aan en uitzetten van je iphone???
  #40  
Oud 1 January 2009, 18:12
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Ho Ho, hold your breath!! A, is het niet verstandig om Itunes te gebruiken om je Iphone te herstellen. Apple kan met een single klik na het bestuderen van de unlock de firmware aanpassen en de baseband versie gewoon het zelfde laten.

Er MOET een custom firmware komen!!!
Yzord heeft gelijk hoor... Apple kan de fw inderdaad veranderen. Liever ergens een 2.2 ophalen zodat je zeker bent dat het juist is, dan zomaar Apple/iTunes vertrouwen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Bekijk bericht
heren,

Reboot--> aan en uitzetten van je iphone???
Jij bent serieus? Je hebt toch een computer enzo he? Ja, rebooten is her-opstarten/uitzetten en aanzetten...
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:22.