Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bij mij doet ie het met vodoafone en 0.9.1 alleen met internet geeft ie bij mij een fout. heb nog ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 1 January 2009, 20:21
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
Bij mij doet ie het met vodoafone en 0.9.1
alleen met internet geeft ie bij mij een fout. heb nog verder niks geprobeerd. Omdat ik eigenlijk t-mobile gebruik. maar geunlockt is altijd handig.
Wat is dat voor een fout? Want deze unlock kan daar simpelweg niks mee te maken hebben.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 1 January 2009, 20:23
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Pincode weer aanzetten als alles werkt is ook geen probleem, ik heb nu meerdere malen van simkaart gewisseld zonder problemen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Wat is dat voor een fout? Want deze unlock kan daar simpelweg niks mee te maken hebben.
Ik vermoed vanwege verkeerde instellingen bij het Mobiel datanetwerk

Laatst gewijzigd door King1987; 2 January 2009 om 00:17. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #83  
Oud 1 January 2009, 20:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik kreeg het ook niet voor elkaar met mijn KPN kaartje. Vervolgens uit ellende mijn T-mobile (met simlock) kaartje erin gedaan en aangemeld bij Itunes. Na het opstarten van Itunes kreeg ik mijn Tmobile kaartje aan de gang. Daarvoor had ik geen bereik meer.

Vervolgens mjin KPN kaartje erin en voila..het werkt! Geen idee waarom!
  #84  
Oud 1 January 2009, 20:27
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Ik had een iPhone 3G met fw 2.0 en baseband 1.45.00.
Eerst update naar 2.2 gedaan, dan met QuickPwn jailbreak gedaan.
Cydia Update gedaan, moest blijkbaar.
Source toegevoegd, yellowsn0w genstalleerd.
Reboot met sim er in; geen succes.
Stapjes gevolgd van deze post, gelukt
En dat is een iPhone US 16GB die eerst legaal activated was enzo (maar had abbo opgezegd, contractbreuk kost betaald enzo), nu werkend met Mobistar in Belgi.

Edit:Wat merk ik nu wel; ik gebruikte eerst een iPhone US 8GB, heb daarvan een backup gemaakt, maar als ik deze op mijn 3G wil zetten doet hij wel een restore, maar na reboot staat er niks op de 3G.
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w

Laatst gewijzigd door Sick Mic; 1 January 2009 om 20:38.
  #85  
Oud 1 January 2009, 20:40
RRPhantom's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Locatie: Heemstede
Berichten: 76
Standaard

REMINDER: Voor iedereen met of zonder problemen, vergeet niet je feedback naar het Dev Team te sturen zodat ze yellowsn0w kunnen verbeteren
  #86  
Oud 1 January 2009, 20:42
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb inmiddels de iPhone gerestored maar wil ook niet helpen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #87  
Oud 1 January 2009, 20:48
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Ik heb inmiddels de iPhone gerestored maar wil ook niet helpen.
En heb jij dit al geprobeerd?
Ik zelf heb volgend probleem: 3G aanzetten = bye bye provider.
  #88  
Oud 1 January 2009, 20:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

Pff... zijn er mensen die wel al werken met KPN Hi??????
  #89  
Oud 1 January 2009, 21:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Locatie: Haarlem
Berichten: 15
Smile Het werkt

Bij mij werkt het, en alles is in orde, gewoon perfect!. ( Vodafone NL )
Thanks Dev Team !
  #90  
Oud 1 January 2009, 21:05
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sick Mic Bekijk bericht
En heb jij dit al geprobeerd?
Ik zelf heb volgend probleem: 3G aanzetten = bye bye provider.
jup idd dat heb ik ook!
  #91  
Oud 1 January 2009, 21:05
adempinar's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 148
Standaard

Hallo,

Ik heb een probleem.. Ik heb een Apple Iphone 3g.
ik heb alle stappen gevolgt . .

restoren met iTunes naar 2.2
quickpwn gedaan zoals hier word uitgelegt ' Jailbreak uitvoeren met QuickPwn [Windows en Mac] > Artikel > iPhoneclub.nl '

Vervolgens ga ik naar cydia om yellowsnow te installeren.
En dat doe ik probleemloos.

Dan zet ik mijn iphone uit en aan.
Doe ik mijn sim in , komt die telkens naar slide to unlock met itunes stekker.

N.B.

ik heb ook deze stappen gevolgt :

1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (dont worry if you cant disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode

Lukt ook niet

Please help ! !
  #92  
Oud 1 January 2009, 21:06
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Bekijk bericht
Pff... zijn er mensen die wel al werken met KPN Hi??????
ja ik heb hi kpn, bij mij werkt het maar 3G nog steeds niet.
  #93  
Oud 1 January 2009, 21:06
ash969's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 28
Standaard UNLOCK

Verdomme, alles werkte gewoon bij mij, ik had met mijn vodafone simkaartje volledig bereik plus 3G ontvangst.

Ik restart me tel en ik kom niet meer verder dan de Apple logo. Ik krijg mijn tel ook niet meer in DFU mode. Weet iemand wat ik kan doen om mijn tel weer werkende te krijgen>?
  #94  
Oud 1 January 2009, 21:07
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
jup idd dat heb ik ook!
Je moet ook eens checken of jij telkens SIM er uit moet halen en weer insteken om ontvangst te krijgen na een reboot. Ik moet dat namelijk telkens doen. Vanaf nu altijd met een paperclip op zak rondlopen, lol.
  #95  
Oud 1 January 2009, 21:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 14
Standaard

HELP,

Heb alles geprobeerd wat beschreven wordt in dit forum van pagina 1 tot en met 5 maar krijg mijn iPhone niet werkend met een andere simkaart.

kan wel telkens na enkele restores mijn T-Mobile sim weer werkend krijgen maar geen enkele andere. iemand meer die dit probleem heeft gehad en hoe heb je dit opgelost?
  #96  
Oud 1 January 2009, 21:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ash969 Bekijk bericht
Verdomme, alles werkte gewoon bij mij, ik had met mijn vodafone simkaartje volledig bereik plus 3G ontvangst.

Ik restart me tel en ik kom niet meer verder dan de Apple logo. Ik krijg mijn tel ook niet meer in DFU mode. Weet iemand wat ik kan doen om mijn tel weer werkende te krijgen>?

Ik heb dus iedere keer als ik de Iphone opnieuw opstart dan moet je weer pielen met settings, SIM erin/eruit, SIM wissel, BOSSPREFS...

Het is dus duidelijk dat het echt nog om BETA versies gaat. Zal wel een paar dagen duren voordat deze echt stabiel wordt gemaakt door DEV
  #97  
Oud 1 January 2009, 21:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shapezzz Bekijk bericht
Bij mij deed ie eerst ook niks, daarna yellowsn0w bijgewerkt naar 0.9.1. en de stappen verder gevolgd, na het rebooten gewoon mijn T-Mobile simkaart erin gehouden, pincode ingevoerd en toen de Telfort simkaart erin gedaan en nu heb ik NL KPN

Hulde !!
Ik heb alles precies hetzelfde als jou gedaan!
En alles gewerkt!
Telfort en vodafone sim doen et!
  #98  
Oud 1 January 2009, 21:14
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bapovs Bekijk bericht
Ik heb dus iedere keer als ik de Iphone opnieuw opstart dan moet je weer pielen met settings, SIM erin/eruit, SIM wissel, BOSSPREFS...

Het is dus duidelijk dat het echt nog om BETA versies gaat. Zal wel een paar dagen duren voordat deze echt stabiel wordt gemaakt door DEV
Ik heb even over het hoofd gezien dat dit om een beta versie ging anders had ik er nog ff mee gewacht. Denk heel veel mensen
3G werkt dus nog steeds niet, dan valt het netwerk weg, en na rebooten van de iphone moet je stappen weer opnieuw uitvoeren om netwerk te krijgen.
  #99  
Oud 1 January 2009, 21:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excellence Bekijk bericht
Ik heb alles precies hetzelfde als jou gedaan!
En alles gewerkt!
Telfort en vodafone sim doen et!

En as je nu eens reboot?
  #100  
Oud 1 January 2009, 21:15
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roelofsee Bekijk bericht
Ik kreeg het ook niet voor elkaar met mijn KPN kaartje. Vervolgens uit ellende mijn T-mobile (met simlock) kaartje erin gedaan en aangemeld bij Itunes. Na het opstarten van Itunes kreeg ik mijn Tmobile kaartje aan de gang. Daarvoor had ik geen bereik meer.

Vervolgens mjin KPN kaartje erin en voila..het werkt! Geen idee waarom!
Met 3G aan?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:23.