Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het nu ook geprobeerd via SSH maar tot op heden geen resultaat btw: het gaat op een vodafone simkaart...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 1 January 2009, 20:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rijswijk
Berichten: 39
Standaard

Ik heb het nu ook geprobeerd via SSH maar tot op heden geen resultaat
btw: het gaat op een vodafone simkaart
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 1 January 2009, 20:13
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Dat zullen ze nu nog niet hebben gedaan, dus zelf even de firmware downloaden en goed bewaren
  #63  
Oud 1 January 2009, 20:14
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Dat zullen ze nu nog niet hebben gedaan, dus zelf even de firmware downloaden en goed bewaren
Dat heb ik inmiddels gedaan
  #64  
Oud 1 January 2009, 20:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

heeft iemand hier het volgende al geprobeerd?

1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (dont worry if you cant disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode
  #65  
Oud 1 January 2009, 20:16
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Bekijk bericht
heeft iemand hier het volgende al geprobeerd?

1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (dont worry if you cant disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode
Dit werkte bij mij, heb nu KPN NL.
  #66  
Oud 1 January 2009, 20:17
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DutchSecret Bekijk bericht
Dit werkte bij mij, heb nu KPN NL.
En als je je telefoon uit zet/reboot...moet je dan weer je kaartje in en eruit doen?
  #67  
Oud 1 January 2009, 20:19
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
En als je je telefoon uit zet/reboot...moet je dan weer je kaartje in en eruit doen?
Heb ik nog niet geprobeerd.
Durf ik eerlijk gezegd nog niet aan.
Ik wacht ook op iemand die mij iets kan garanderen.
  #68  
Oud 1 January 2009, 20:26
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xionix Bekijk bericht
had wel even de vraag,
Heeft een van jullie al geprobeerd om in iTunes een muziek bestand of nieuwe map op de Iphone toe te voegen?
Bij mij kan ik niks op de Iphone zetten, iemand anders problemen ermee of een oplossing ervoor?
Svp ontopic blijven


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xionix Bekijk bericht
Het probleem heb ik pas na de unlock vandaar dat ik vraag of iemand er nog meer mee bekend is.
Ok, thanks

Laatst gewijzigd door "R"; 1 January 2009 om 21:05.
  #69  
Oud 1 January 2009, 20:28
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
En als je je telefoon uit zet/reboot...moet je dan weer je kaartje in en eruit doen?
Het werkt gewoon, ik heb hem net gereboot en als ik even wacht, net zoals er in de guide staat dan krijg ik weer netjes signaal!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #70  
Oud 1 January 2009, 20:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

AAAAAAAAARGH....

Bossprefs en yellowsnow geinstalleerd... rebooten via bossprefs

kaartje eruit en erin en nog NIKS!!!:S
  #71  
Oud 1 January 2009, 20:32
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Bekijk bericht
AAAAAAAAARGH....

Bossprefs en yellowsnow geinstalleerd... rebooten via bossprefs

kaartje eruit en erin en nog NIKS!!!:S
Je kaartje er misschien uit halen voor je reboot en dan na het opstarten even een paar minuten wachten en dan je kaart er weer in
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #72  
Oud 1 January 2009, 20:35
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat werkt bij mij ook niet. 0.9.0 deed het meteen. 0.9.1 doet niks
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #73  
Oud 1 January 2009, 20:39
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Dat werkt bij mij ook niet. 0.9.0 deed het meteen. 0.9.1 doet niks
Restoren en dan 0.9.1 erop? Waarschijnlijk blijft er iets achter van 0.9.0 ofzo.
  #74  
Oud 1 January 2009, 20:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Dat werkt bij mij ook niet. 0.9.0 deed het meteen. 0.9.1 doet niks

Nope bij mij ook niet..

Destiny, ook KPN hi?
  #75  
Oud 1 January 2009, 20:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 6
Standaard t-mobile ook geen bereik

Hoi,

Ik heb de procedures gevolgd maar krijg KPN ook niet aan de gang.
Als ik vervolgens mijn t-mobile kaartje probeer terug te stoppen heb ik geen netwerk meer.. Iemand een idee?

Bedankt.
  #76  
Oud 1 January 2009, 20:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

ok heren ook hier helaas een NONO
wel wordt de simkaart direct gezien en komt er vodafone in het display, met hetzelfde resultaat als je met een Turbosim de telefoon in vluchtmodus zette en daarna weer aan.
de provider komt in beeld maar bellen homaar.
de diverse suggesties hierboven al gevolgd maar helaas met en zonder bosspreffs blijft het niets.
ook een tweede VF kaart geprobeerd, zonder succes.

edit:
ik had even een brainwave door de tel in vluchtmodus te zetten en dan te rebooten. na de reboot van vluchtmodus af en jawel hij doet ut.!!!
was wel even spannend

Laatst gewijzigd door Mwfadebeer; 1 January 2009 om 21:03. Reden: werkt nu wel
  #77  
Oud 1 January 2009, 21:13
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Berichten: 4
Standaard

Is het jullie opgevallen dat als je nu (nu die unlocked is) je pincode goed invoert dat die dan meldt: "Pincode is correct ingevoerd." Dat zag ik eerder nooit volgens mij
  #78  
Oud 1 January 2009, 21:15
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb hier een Vodafone kaart
  #79  
Oud 1 January 2009, 21:16
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Bij mij deed ie eerst ook niks, daarna yellowsn0w bijgewerkt naar 0.9.1. en de stappen verder gevolgd, na het rebooten gewoon mijn T-Mobile simkaart erin gehouden, pincode ingevoerd en toen de Telfort simkaart erin gedaan en nu heb ik NL KPN

Hulde !!
  #80  
Oud 1 January 2009, 21:18
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Ik heb hier een Vodafone kaart

Bij mij doet ie het met vodoafone en 0.9.1
alleen met internet geeft ie bij mij een fout. heb nog verder niks geprobeerd. Omdat ik eigenlijk t-mobile gebruik. maar geunlockt is altijd handig.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:16.