Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Vermaeson Same, kan erg lang wachten maar er veranderd niets, er komt ook geen No Service te staan. Wat gebeurt er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 01-01-09, 21:52
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1.050
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vermaeson Bekijk bericht
Same, kan erg lang wachten maar er veranderd niets, er komt ook geen No Service te staan.
Wat gebeurt er als je je Iphone herstelt?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 01-01-09, 21:53
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 706
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Doe eens herstel netwerkinstellingen
Ook ik heb slechts 4 puntjes en een streepje, maar geen Tmob netwerk. Herstel netwerkinstellingen werkt ook niet.
In het info scherm van de iPhone staat bij Aanbieder (null)(null).
Heb zo ongeveer alle manieren geprobeerd, maar het lijkt niet te lukken. Ga maar weer eens restoren vrees ik.
  #123  
Oud 01-01-09, 21:54
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar luckyseven
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cey Bekijk bericht
same here :S
ik heb meerdere malen yellowsn0w geinstalleerd en en gereinstalt. Sim uit de iphone (zeker 2 minuten) weer erin. Reboot met bossprefs. EN dat meerdere keren. Ook 3G uitgeschakeld. En uiteindelijk had ik signaal en direct internetverbinding.
De moed dus niet te gauw opgeven. Gewoon weer opnieuw beginnen en een beetje geduld.
  #124  
Oud 01-01-09, 21:55
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1.050
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Ook ik heb slechts 4 puntjes en een streepje, maar geen Tmob netwerk. Herstel netwerkinstellingen werkt ook niet.
Heb zo ongeveer alle manieren geprobeerd, maar het lijkt niet te lukken. Ga maar weer eens restoren vrees ik.
Een streepje? Dus je hebt wel een netwerk? Of wat is dat streepje dan?
Want als je wel een streepje hebt die staat voor een netwerk normaliter, dan is er denk ik met het injecteren van de software iets niet goed gegaan welke je baseband kan hebben verneukt.
  #125  
Oud 01-01-09, 21:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 88
Standaard

ik heb wel dat ze snel met een nieuwe versie komen .. want als ik mijn telefoon uitzet of moet resetten dan moet ik ook mijn simkaartje er even uithalen en weer in doen..
  #126  
Oud 01-01-09, 21:55
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 57
Standaard

ben er 3uur mee bezig geweest en eindelijk is het gelukt enige probleem is nog dat ik na elke reboot de simkaart eruit en gelijk weer erin moet doen maar dat stond als known bug op de devteam website ben erg tevreden want dat unlock kaartje had toch wel wat nadelen stond op internet...
  #127  
Oud 01-01-09, 21:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Bekijk bericht
Waar doe ik dat dan?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Wat gebeurt er als je je Iphone herstelt?
Inmiddels komt er toch no service te staan, nu heb ik de tut gekeken van iClarified en deze gebruik een 2e simkaart. Is dat vereist? in onze tut staat die niet vermeld.
  #128  
Oud 01-01-09, 21:57
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 706
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Een streepje? Dus je hebt wel een netwerk? Of wat is dat streepje dan?
Want als je wel een streepje hebt die staat voor een netwerk normaliter, dan is er denk ik met het injecteren van de software iets niet goed gegaan welke je baseband kan hebben verneukt.
Het eerste (meest linker) puntje is een klein streepje. Ben al aan het restoren, blijft vaag zeg maar.
  #129  
Oud 01-01-09, 21:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Blaricum
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
alles uitgevoerd met Xsim.
Maar yellow downloaden zou ik al zonder Xsim doen. Want bij mij werkte het de erste keer niet,(of nja eigenlijk wel, mja toen zat ik dus nog met die Xsim
Daarna heb ik Xsim verwijderd, werkte het nog steeds niet. Yellow eraf gegooit en opnieuw gedownload. Toen de manier zoals hierboven beschreven uitgevoerd, en toen werkte het wel.

LET WEL: Bij stap 6 "wait a moment" echt wel ook ff 5 of 10 seconden wachten he.

Bij me was het niet gelukt!!! Maar na paar keer geprobeerd was ie nog steeds geen service. Dus ik heb wat Shorty007 heeft geschreven gevolgt;

-Yellowsn0w eraf gegooi en opnieuw geinstalleerd.... en de andere stap volgen....
dus echt bij stap 6 "wait a moment" wachte ik rond 3 - 5 sec.

en toen vond ie KPN !!!! ben erg blij!!! alleen nog 3G wil eens proberen en als ie werkt dan ga ik internet abbo aansluiten Bedankt!!
  #130  
Oud 01-01-09, 21:58
Alexl's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 37
Send a message via twitter to Alexl
Standaard

Joepie de Poepie... bij mij is het dus gelukt, gesimlocked T-mobile toestel (Onee niet meer ) draait nu met Vodafone kaart van mn werkgever (die overigens uit een unlocked iPhone) komt.
Iedereen met de fout ongeldige SIM let even op: na installatie en braaf minuutje te hebben gewacht zoals destiny beschrijft kreeg ik ook de melding ongeldige sim, zelfs zonder pin, uiteindelijk mn iPhone 10 a 15 seconden in flightmode gezet en binnen 3 seconden 5 stralende balkjes, proberen waard lijkt me als je deze fout ook heb...
  #131  
Oud 01-01-09, 21:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Een streepje? Dus je hebt wel een netwerk? Of wat is dat streepje dan?
Want als je wel een streepje hebt die staat voor een netwerk normaliter, dan is er denk ik met het injecteren van de software iets niet goed gegaan welke je baseband kan hebben verneukt.

Nee het er staan geen netwerk, het 1e puntje is wat dikker, het is wel standaard maar inmiddels geeft ie no service.

Ik ga hem maar even opnieuw jailbreaken en dan dit keer alleen via cydia installen ipv ook via de installer. kijken of dat iets uit haalt.
  #132  
Oud 01-01-09, 21:59
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 706
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vermaeson Bekijk bericht
Nee het er staan geen netwerk, het 1e puntje is wat dikker, het is wel standaard maar inmiddels geeft ie no service.

Ik ga hem maar even opnieuw jailbreaken en dan dit keer alleen via cydia installen ipv ook via de installer. kijken of dat iets uit haalt.
The same here, hij heeft echt geen netwerk en slaat na verloop van tijd op no service. Ik had yellowsn0w trouwens via Cydia.
  #133  
Oud 01-01-09, 21:59
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1.050
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oldskull Bekijk bericht
en toen vond ie KPN !!!! ben erg blij!!! alleen nog 3G wil eens proberen en als ie werkt dan ga ik internet abbo aansluiten Bedankt!!
Wil je aub doorgeven of 3G goed bij jou werkt en wat je hebt, een abbo of prepaid. Thanks

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vermaeson Bekijk bericht
Nee het er staan geen netwerk, het 1e puntje is wat dikker, het is wel standaard maar inmiddels geeft ie no service.

Ik ga hem maar even opnieuw jailbreaken en dan dit keer alleen via cydia installen ipv ook via de installer. kijken of dat iets uit haalt.
Of restoren. Zo begin je met een echte schone lei. Heel de tijd erop en eraf halen van dat proggie lijkt me ook niet echt ideaal in mijn ogen.

Laatst gewijzigd door King1987; 02-01-09 om 00:10. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #134  
Oud 01-01-09, 22:02
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
18:15 Repo toegevoegd
18:16 Installatie van yelowsn0w uitgevoerd
18:18 Toestel uitgeschakeld
18:20 SIM-kaart T-Mobile verwijderd en Vodafone erin
18:21 Toestel opgestart en viola HIJ DOET HET….


dit werkte bij mij WEL .. en geloof me .. ik heb al een hoop geprobeerd:

1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (dont worry if you cant disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode

bij stap 6 ging het al werken

Dit zijn de stappen die sommige mensen hebben gevolgt met succes.

Ik heb het precies hetzelfde gedaan.
Maar helaas . .

Kan iemand mij helpen?

Heb nu gedaan wat hier staat maar het werkt nog steeds niet?
kan mij iemand helpen?
Ik heb me iphone gejailbreakt, cydia en installer staan er dus nu op.
Heb met installer yellowsn0w gedownload en geinstaleerd,
en mijn vodafone kaartje doe ik erin dan geeft de de volgende melding aann "fout met simkaart"
iemand een oplossing?

Laatst gewijzigd door rhett; 01-01-09 om 22:05.
  #135  
Oud 01-01-09, 22:03
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1.050
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rhett Bekijk bericht
Heb nu gedaan wat hier staat maar het werkt nog steeds niet?
kan mij iemand helpen?
Nee, want je legt helemaal niet uit wat je gedaan hebt en wat je te zien krijgt.

  #136  
Oud 01-01-09, 22:03
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
Bij mij doet ie het met vodoafone en 0.9.1
alleen met internet geeft ie bij mij een fout. heb nog verder niks geprobeerd. Omdat ik eigenlijk t-mobile gebruik. maar geunlockt is altijd handig.
Voor Vodafone je moet de volgende instelling gebruiken:

Network>Cellular Data
APN: live.vodafone.com
username: vodafone
Password: vodafone
  #137  
Oud 01-01-09, 22:04
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door adempinar Bekijk bericht
18:15 Repo toegevoegd
18:16 Installatie van yelowsn0w uitgevoerd
18:18 Toestel uitgeschakeld
18:20 SIM-kaart T-Mobile verwijderd en Vodafone erin
18:21 Toestel opgestart en viola HIJ DOET HET.


dit werkte bij mij WEL .. en geloof me .. ik heb al een hoop geprobeerd:

1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (dont worry if you cant disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode

bij stap 6 ging het al werken

Dit zijn de stappen die sommige mensen hebben gevolgt met succes.

Ik heb het precies hetzelfde gedaan.
Maar helaas . .

Kan iemand mij helpen?
Kan iemand me uitleggen, wat er precies met nummertje 3 bedoeld wordt?
  #138  
Oud 01-01-09, 22:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Blaricum
Berichten: 8
Standaard

@Yazord: ik zal het doen.

Ik heb net gereboot en wachte 2 minuten na Homescreen verschijnen en sim erin en eruit toen vond ie weer snel het netwerk! Blij!!
  #139  
Oud 01-01-09, 22:05
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1.050
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
Kan iemand me uitleggen, wat er precies met nummertje 3 bedoeld wordt?
Met dat proggie kan je ook je Iphone rebooten. En door het proggie te gebruiken bedoelen ze dus mee dat dat niet de normale manier is.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oldskull Bekijk bericht
@Yazord: ik zal het doen.

Ik heb net gereboot en wachte 2 minuten na Homescreen verschijnen en sim erin en eruit toen vond ie weer snel het netwerk! Blij!!
Maar je moet dus ten alle tijde je sim eruit en erin doen na een reboot?

Laatst gewijzigd door King1987; 02-01-09 om 00:10. Reden: Mquote gebruiken aub
  #140  
Oud 01-01-09, 22:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

chek wel of je de juiste baseband heb (02.28.00)
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:16.