Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Nog steeds geen service :S Ik probeer het van de week nog wel een keer....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 1 January 2009, 19:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rijswijk
Berichten: 39
Standaard

Nog steeds geen service :S
Ik probeer het van de week nog wel een keer.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 1 January 2009, 19:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 91
Standaard

ok op de een of andere manier is hij nu wel begonnen met werken...probleem opgelost hier.

iedereen verder succes met unlocken, even voor wat mensen met vodafone dit is wat ik heb gedaan:

- volg de guide zonder simkaart in het toestel ook tijden installatie van yellowsn0w.
- zorg dat je geen pin code op de kaart hebt staan
- zet je 3g en data roaming uit voor je kaart erin doet
- doe als alles geinstalleerd en goed gezet is de kaart erin, pakt hij niet meteen reboot de telefoon met de home en power button.
- pakt deze nog niet dan even het kaartje eruit trekken minuutje of twee wachten en kaart erin en dan zou deze het moeten doen.

dit werkte bij mij na lang proberen.
  #43  
Oud 1 January 2009, 19:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xionix Bekijk bericht
ok op de een of andere manier is hij nu wel begonnen met werken...probleem opgelost hier.

iedereen verder succes met unlocken, even voor wat mensen met vodafone dit is wat ik heb gedaan:

- volg de guide zonder simkaart in het toestel ook tijden installatie van yellowsn0w.
- zorg dat je geen pin code op de kaart hebt staan
- zet je 3g en data roaming uit voor je kaart erin doet
- doe als alles geinstalleerd en goed gezet is de kaart erin, pakt hij niet meteen reboot de telefoon met de home en power button.
- pakt deze nog niet dan even het kaartje eruit trekken minuutje of twee wachten en kaart erin en dan zou deze het moeten doen.

dit werkte bij mij na lang proberen.
Wat voor provider? prepaid/abbo?
thnx
  #44  
Oud 1 January 2009, 19:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

Hmmz ok.. ik heb via Cydia yellowsnow geinstalleerd, moet ik dan via Installer ook nog iets installeren?
  #45  
Oud 1 January 2009, 19:22
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Nieuwe toevoeging op de Dev Team site:

"No PIN support yet. Remember how we said this was beta? Well we’re still working out the flow for SIMs with PINs enabled. Please disable any PIN you may have on that SIM before trying yellowsn0w, for now."

Misschien eentje om op te nemen in de guide

dan zou dit wel mijn probleem zijn nu.. Thanks

Edit:

En ja hoor nu doet ie het mooi zo. Vodafone erin zitten

Laatst gewijzigd door Fasty; 1 January 2009 om 19:27.
  #46  
Oud 1 January 2009, 19:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excellence Bekijk bericht
Wat voor provider? prepaid/abbo?
thnx
abo...en als je even goed had gelezen had je gezien dat ik vodafone vermeld dus vodafone bij mij.
Heb ook telfort,t-mobile uitgeprobeerd net en die werkten meteen na insteken in toestel.
Vodafone kaartje moet ik steeds twee keer erin doen voor hij deze pakt verder werkt alles perfect.
3G werkt goed,kan bellen dus wat mij betreft zit het voor dat gedeelte goed


had wel even de vraag,
Heeft een van jullie al geprobeerd om in iTunes een muziek bestand of nieuwe map op de Iphone toe te voegen?
Bij mij kan ik niks op de Iphone zetten, iemand anders problemen ermee of een oplossing ervoor?
  #47  
Oud 1 January 2009, 19:29
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb zelf net ook de update gedaan naar 0.9.1 en nu vind hij ineens me simkaart niet meer. Ik blijf gewoon 1 streepje zien zonder provider naam. ICCID enzo staan wel in de instellingen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #48  
Oud 1 January 2009, 19:30
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Weet iemand een link naar de 2.2 firmware?
  #49  
Oud 1 January 2009, 19:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Ik heb zelf net ook de update gedaan naar 0.9.1 en nu vind hij ineens me simkaart niet meer. Ik blijf gewoon 1 streepje zien zonder provider naam. ICCID enzo staan wel in de instellingen.

Dat probleem heb ik ook....
  #50  
Oud 1 January 2009, 19:31
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Weet iemand een link naar de 2.2 firmware?
Kijk eens in de wiki.
  #51  
Oud 1 January 2009, 19:32
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jari69 Bekijk bericht
Dat probleem heb ik ook....

hebben jullie een sim pin dan erop?? ik heb nu 0.9.1 maar werkt alleen zonder sim-pin
  #52  
Oud 1 January 2009, 19:32
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2008
Berichten: 60
Standaard

hoe kan ik de simpincode uitschakelen..zonder dat de sim wordt herkent? kan dat alleen vanaf een andere telefoon?
  #53  
Oud 1 January 2009, 19:38
designer66's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Rosgoud) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

ik heb de proces in mijn enthousiasme per ongeluk uitgevoerd met mijn T-mobile simkaart er in, het is mij wel gelukt!!!!!!!!! Ik rebootte met mijn T-mobile kaart, later haalde ik T-mobile er uit, Vodafone er in, voila! hij doet het. Mijn dank voor Dev-Team.
Bedankt jongens! Succes iedereen.
  #54  
Oud 1 January 2009, 19:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 23
Standaard

Nee sim-pincode eraf gehaald mbv andere telefoon....

@Designer, welk proces heb je uitgevoerd? Van begin tot eind???

@ Destiny, Zou je kunnen laten weten wat je hebt gedaan (indien het werkt)
  #55  
Oud 1 January 2009, 19:54
designer66's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Rosgoud) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 19
Standaard

Ik had hem al ge"jailbreak"ed. Met QuickPwn 2.2 natuurlijk! Vandaag heb ik met Cydia de volgende source toegevoegd: yellowsn0w.com en vervolgens in Cydia yellowsn0w opgezocht en genstalleerd. Het gaat heel snel. Hierna heb ik mijn telefoon uitgezet. Weer aangezet. Een minuut gewacht met wisselen van de simkaart. Het is gelukt! Ik heb het geprobeerd met Vodafone en Telfort! Allebei werkt zonder problemen...
  #56  
Oud 1 January 2009, 19:55
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Kijk eens in de wiki.
Ook dat is een link naar Apple helaas. Ik wil niet ineens spontaan met een baseband zitten waarbij lek is gedicht namelijk.
  #57  
Oud 1 January 2009, 19:55
» iPod touch 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Nog even voor de zekerheid:
2.2 is toch de recenste iPhone 3G versie h (en dus ook de "versie" die in de winkel ligt?), dus kan ik nu een iPhone 3G laten kopen door familie in Zwitserland om hem dan probleemloos na een unlock kan gebruiken? (Als ik snel ben tenminste zodat apple niet met een nieuwe versie aankomt)?


Alvast bedankt,
een meer dan potentiele toekomstige iPhone aankoper die zo goed als zeker wil zijn

EDIT: blijkbaar toch niet meer zo voordelig kopen in Zwitserland na het even na gekeken te hebben, 899 CHF ipv de vroegere 599 CHF voor 16Gig

Laatst gewijzigd door francismi; 1 January 2009 om 20:08.
  #58  
Oud 1 January 2009, 19:55
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

ik zou graag iedereen in dit topic het volgende willen vragen:

Hebben jullie er ook last van als je de iphone 3g opnieuw opstart, dat je dan weer de simkaart er opnieuw in moet doen?

Pakt bij een van jullie yellowsn0w de simkaart METEEN al na het opstarten?
Niet bij mij.
  #59  
Oud 1 January 2009, 20:01
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Ook dat is een link naar Apple helaas. Ik wil niet ineens spontaan met een baseband zitten waarbij lek is gedicht namelijk.
Dat zal Apple echt niet zo snel gedaan hebben en dat deden ze bij de 1e generatie unlocks ook nooit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
ik zou graag iedereen in dit topic het volgende willen vragen:

Hebben jullie er ook last van als je de iphone 3g opnieuw opstart, dat je dan weer de simkaart er opnieuw in moet doen?

Pakt bij een van jullie yellowsn0w de simkaart METEEN al na het opstarten?
Niet bij mij.
Ik heb meteen signaal na het opstarten. Maar het kan zijn dat het een minuutje duurt.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #60  
Oud 1 January 2009, 20:11
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Dat zal Apple echt niet zo snel gedaan hebben en dat deden ze bij de 1e generatie unlocks ook nooit.
Zeg nooit nooit. Apple heeft nu wel wat meer "verplichtingen" tegenover providers dan alleen AT&T toendertijd. En ze kunnen deze unlock per direct een hak zetten door simpelweg de lek in de baseband te dichten.

Ok, tis misschien achterdochtig, maar stel je eens voor dat ze dat ene bitje in de firmware veranderen? Dan zit men met een firmware die niet meer gedowngrade kan worden en tevens ook niet geunlocked.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:20.