Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w)

Guide voor de iPhone 3G unlock (yellowsn0w) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Michael Waar heb je dat file vandaan? Die heb ik van de site van iClarified. Hier de link . Daar ben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #241  
Oud 02-01-09, 12:13
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Waar heb je dat file vandaan?
Die heb ik van de site van iClarified. Hier de link. Daar ben ik naar de 'comments' gegaan en daar stond de link tussen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 02-01-09, 12:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 5
Standaard

hoi

nou ik wou zeggen dat het bij mij ook niet werkt , welke methode ik ook probeer , hoe vaak ik de sim ook eruit en weer erin stop , wil gewoon niet . ik heb witte iphone uit zwitserland trouwens . zit nu dus voorlopig met een dure ipod touch
  #243  
Oud 02-01-09, 12:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 7
Send a message via twitter to strating
Wink re

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roelofsee Bekijk bericht
Ik had het gisteren voor elkaar na koppeling met Itunes. Na het installeren van een simpele applicatie uit Cydia moest de Iphone herstarten en vervolgens deed NIKS het meer... Ik snap er niks van.

Waarom werkt het bij sommige wel en bij sommige niet....
Terwijl iedereen dezelfde stappen uitvoert.
Mijn oorspronkelijke sim-locked t-mobile kaartje werkt ook niet meer..zo vreemd allemaal..

Nou ik stop er voorlopig mee..ik snap er niks meer van..
wat je moet doen: reinstall yellows0w weer, opnieuw opstarten...sim in uit in. daarna werkt ie weer. waarschijnlijk heb je iets met itunes gedaan wat een missmatch heeft veroorzaakt.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 02-01-09 om 12:29.
  #244  
Oud 02-01-09, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gn00my Bekijk bericht
hoi

nou ik wou zeggen dat het bij mij ook niet werkt , welke methode ik ook probeer , hoe vaak ik de sim ook eruit en weer erin stop , wil gewoon niet . ik heb witte iphone uit zwitserland trouwens . zit nu dus voorlopig met een dure ipod touch

Bij mij werkte ook nietst totdat ik de stappen van het dev team volgde op hun blog. Eindelijk werkt het nu dat 20 uur klooien!!
Dev-Team Blog - Don't eat yellowsn0w!
  #245  
Oud 02-01-09, 12:41
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Ik heb nu 6 SIM-kaarten opgespoord in m'n huis, en allemaal doen het niet, dus het ligt niet aan mijn Telfort-SIM, zelfs mijn originele Swisscomkaart doet het niet meer.
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
  #246  
Oud 02-01-09, 12:45
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Een andere manier:

Download uit cydia mobile terminal

Als je yellowsn0w nog niet heb download dat dan ook.

Via bossprefs je iPhone rebooten.

Wacht nadat je iPhone is herstart 30 sec. en open dan terminal

Geeft het commando:

yellowsn0w -c

dan

yellowsn0w -r

dan

yellowsn0w -q

verlaat terminal en zet je iPhone in airplane mode, haal je sim eruit en doe die er weer in. Zet dan airplanemode uit.

Open terminal weer op je iPhone en geef de volgende commando's

yellowsn0w -c
yellowsn0w -r
yellowsn0w -q

Mocht je open: recource busy krijgen voer dan je laatst gegeven commando nogmaals in totdat je geen response meer krijgt in terminal (zie ook plaatje).

Daarna verlaat je terminal. Toen ik weer naar de instellingen wilde herstartte mijn iPhone zelf en daarna had ik weer bereik (5 strepen).
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg 3157419959_14b6802de1_m.jpg‎ (14,4 KB, 424x gelezen)
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 02-01-09 om 13:55.
  #247  
Oud 02-01-09, 12:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Rijswijk
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (dont worry if you cant disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode
Dit heeft bij mij gewerkt, wat je nog meer moet hebben is een dosis geduld.
Bij stap 4 heb ik 2 minuten genomen bij stap 5 heb ik 5 seconden gewacht met het invoeren van de simkaart. Daarna heb ik een minuut gewacht en de iPhone in de fly stand gezet, hierbij heb ik 30 seconden gewacht en hem daarna weer aangezet. Daarna nog een minuut wachten en ik had ontvangst.

Nu pakt hij direct elk kaartje op ook met pincode.
  #248  
Oud 02-01-09, 12:53
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 83
Standaard

1. Install yellowsn0w thru cydia, keep your t-mobile sim in the iphone ( ik heb hier gewoon de installer gebruikt )
2. reset network setting "most important" 99% success rate will depend on this
3. Reboot your inphone
4. Wait a little over a min.
5. Remove your sim card and re-insert it back in
6. Wait 30 sec.
7. turn on airplane mode and wait 10 sec. "this is important as well"
8. Turn of airplane mode, you should see "searching" start smiling t-mobile carrier will start appearing.
9. Start make call!





ik heb ook van alles geprobeerd maar dit is bijmij geluktt. vervolgens kan je gewoon je sim weer op pincode beveiligen
__________________
Het virtuele huis van Turkije in Nederland.
  #249  
Oud 02-01-09, 13:03
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 46
Standaard

Woohoooo!!!! Bedankt... Vodafone-NL werkt na het handmatig invoeren van de commando's in terminal! Hiervoor kreeg ik telkens sim error en invalid sim! Lijkt er dus op dat yellowsn0w niet altijd automatisch start! Thanks guys!
  #250  
Oud 02-01-09, 13:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 66
Standaard

Hmm ik kreeg het eerst ook niet werkend na allemaal gekloot maar met dit werkte het gelijk:

8.
Go to terminal
type yellowsn0w -c
type yellowsn0w -q
airplane mode on
airplane mode off

Dus zal wel iets zijn dat yellowsn0w niet goed geladen werd. Heb nu met rabomobiel prepaid ontvangst


Waar kan ik trouwens dit vinden: Reboot network settings ?

edit:

pfff het werkt wel omslagtig zeg, doe de sim er weer in en uit en het werkt niet meer. Ik hoop dat ze het concept nog iets beter uitwerken.

Laatst gewijzigd door Giel538; 02-01-09 om 13:07.
  #251  
Oud 02-01-09, 13:04
rolandbreedveld's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Zwijndrecht
Berichten: 16
Send a message via twitter to rolandbreedveld
Standaard

Heb alle voorstellen geprobeert, maar met een SIM van Debitel/KPN krijg ik het niet werken,meestal melding "SIM Failure", maar die melding krijg ik ook geregeld met de t-mobile SIM.
Krijg het werkend via:
T-Mobile SIM erin, reboot via BOSS
wachten tot linksbovenin "Searching" verdwijnt
KPN/Debitel SIM erin
Airplanemode aan, na 10 seconden weer uit, dan verschijnt de verbinding met KPN !
ik kan nu wel gebeld worden, maar zelf bellen gaat niet:
Als ik het "toetsenbord" naar voren haal, reageert deze nergens op, ook niet op de "nood-oproep", kan dus geen cijfers intikken.
Het groene "hoorntje" verschijnt ook niet, lijkt wel of deze "applicatie" defect is en crashed.
na enige seconden verdwijnt deze weer, en kom ik terug in het basis-scherm.

iemand enig idee, wat dit kan zijn ?
__________________
Fenestras morituri erant, liber origo causidicus te salutant.

Laatst gewijzigd door rolandbreedveld; 02-01-09 om 13:18.
  #252  
Oud 02-01-09, 13:05
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Giel538 Bekijk bericht
Hmm ik kreeg het eerst ook niet werkend na allemaal gekloot maar met dit werkte het gelijk:

8.
Go to terminal
type yellowsn0w -c
type yellowsn0w -q
airplane mode on
airplane mode off

Dus zal wel iets zijn dat yellowsn0w niet goed geladen werd. Heb nu met rabomobiel prepaid ontvangst


Waar kan ik trouwens dit vinden: Reset network settings ?
Bij instellingen, algemeen, stel opnieuw in
  #253  
Oud 02-01-09, 13:09
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Heb Michael's oplossing ook als mogelijke oplossing in de eerste post geplaatst. Ik hoop dat Destiny dit niet al te erg zal vinden
  #254  
Oud 02-01-09, 13:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik heb een iPhone uit England. Het is me nog steeds niet gelukt. Moet je hem nou via installer of cydia installeren? of beide.
  #255  
Oud 02-01-09, 13:13
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rwin83 Bekijk bericht
Ik heb een iPhone uit England. Het is me nog steeds niet gelukt. Moet je hem nou via installer of cydia installeren? of beide.
Uit 1 van de 2 is voldoende. Gaat om hetzelfde programma. Probeer anders de mogelijke oplossing van Michael. Deze staat hierboven in post 243 beschreven.
  #256  
Oud 02-01-09, 13:15
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: N-Brabant
Berichten: 56
Standaard

HEBBES!!

* Originele iPhone van T-Mobile
* Vodafone sim-kaart met abb. (geen pre-paid)

Mijn Ding:

- Ik heb het eerst via Cydia geprobeerd, wat niet lukte.
- Toen Cydia en Installer beide, hierna kreeg ik even bereik en viel met een testoproep meteen weer weg
- Daarna alleen Installer, hieronder mijn doorlopen stappen

1. Yellowsn0w via Installer genstalleerd met originele T-mobile sim erin
2. Vraag om reboot, en ook gedaan met originele T-mobile sim erin
3. iPhone aanzetten met originele T-mobile sim erin
4. VOOR ontgrendelen Vodafone sim erin
5. Ontgrendeld

et VOILLA

6. Daarna iPhone uitgezet en weer aan met de Vodafone kaart erin

Bereik weg :-(

7. Yellowsn0w ge-denstaleerd en weer bij punt 1 begonnen

Mijn moraal van het verhaal: NIET REBOOTEN als je bereik hebt.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 02-01-09 om 13:20. Reden: Even de zoekfunctie gebruiken ;)
  #257  
Oud 02-01-09, 13:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 5
Standaard

ja !! de methode van Michael is die eindelijk voor mij werkte !! super !!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 02-01-09 om 13:18. Reden: Hoeven niet steeds complete lijsten te herhalen ;)
  #258  
Oud 02-01-09, 13:18
» iPhone 5c 8GB (Blauw) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Rmond
Berichten: 53
Standaard

Go to terminal
type yellowsn0w -c ,en dan enter of wat
type yellowsn0w -q ,
airplane mode on
airplane mode off
moet ik spatie tusse doen
  #259  
Oud 02-01-09, 13:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Misschien moet je yellowsn0w uninstallen als je klaar bent en als alles werkt
Dit moet je zeker niet doen!! Yellowsn0w is (voorzover mijn gebrekkige kennis gaat) een progje dat continu op de achtergrond draait om je phone unlocked te houden.
Het is bekend dat je sommige sims na reboot even eruit en in moet halen.
Gewoon accepteren. Wees blij dat je als een van de weinige een werkende unlock hebt (in tegenstelling tot ondergetekende)

Laatst gewijzigd door vdzande; 02-01-09 om 13:34.
  #260  
Oud 02-01-09, 13:21
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door njim Bekijk bericht
Go to terminal
type yellowsn0w -c ,en dan enter of wat
type yellowsn0w -q ,
airplane mode on
airplane mode off
moet ik spatie tusse doen
enter moet je doen na ieder commando

airplane mode on/off doe je bij de instellingen dus als je de commando's hebt gegeven en terminal hebt verlaten.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:44.