Firmware 2.02 unlock gelukt!

Firmware 2.02 unlock gelukt! discussie in Chat en geruchten forum; ( verdwijnt na registratie ) Uhh, ik gebruik geen edge die moet ik ook nog ff uitzetten...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture > Chat en geruchten
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Bekijk resultaten enqute: Welke Iphone FW versie vind je beter?

2.01 23 9,87%
2.02 102 43,78%
Weet niet 108 46,35%
Aantal stemmers: 233. Je mag niet stemmen in deze enqute

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #181  
Oud 21 August 2008, 22:08
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Uhh, ik gebruik geen edge die moet ik ook nog ff uitzetten
__________________

Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 21 August 2008, 22:10
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

nja als ik iets installeer via installer 4, krijg ik daarna de melding,
"let op, schijf bijna vol"
maar als ik dan in i-tunes ga kijken heb ik nog zeen van ruimte
apps already moved bij bosstool
  #183  
Oud 21 August 2008, 22:12
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Ik wil graag antwoord op mijn vraagje (A)
Als/kan ik hem nu opnieuw jailbreake met Quickpwn en dan alleen cydia aanvinken. Verdwijnt dan mijn Installer?
__________________

  #184  
Oud 21 August 2008, 22:13
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gligoth Bekijk bericht
Uhh, ik gebruik geen edge die moet ik ook nog ff uitzetten
Sorry, ik bedoel eigenlijk GPRS...
Las op de blog van het DevTeam dat meerdere mensen hier problemen mee hebben...
__________________
iPhone 6S 64GB Goud, 9.1 (13B143), 1.14.00 +
iPhone 5S 16GB Zwart, 9.1 (13B143), 6.01.00
  #185  
Oud 21 August 2008, 22:13
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja dacht van wel, maar ik beloof niks
  #186  
Oud 21 August 2008, 22:51
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, Belgi
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EmJayDee Bekijk bericht
Werkt jouw YouTube wel via GPRS-verbinding? De mijne nl. alleen maar via Wi-Fi. Updaten met WinPwn 2.0.0.4 naar 2.01 gaf geen problemen voor YouTube, maar met QuickPwn naar 2.0.2 wel...
Officieel werkt youtube niet via GPRS. Alleen via EDGE, 3G & Wi-Fi. Je zal een patch nodig hebben om youtube werkend te krijgen. Ik kan zo niet direct een patch voor 2.0x vinden.
  #187  
Oud 21 August 2008, 23:00
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Heb installer gewoon verwijdert via SSH
__________________

  #188  
Oud 22 August 2008, 00:15
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 284
Standaard

hier ook suc6!!! in 20 min klaar met een snellere iPhone!! ben blij dat ik het gedaan heb hoewel het niet duideljik was wanneer ik quickpwn moest stoppen heb het uiteindelijk dus 2 x gedaan. maar dat mag de pret niet drukken!!
__________________
1st iPhone from Miami,last 1 from Hasselt
  #189  
Oud 22 August 2008, 08:33
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Ik merkte idd ook snel verschil. De snelheden vooral!
Heb trouwens alleen cydia nu die iconen passen teminsten bij elkaar
__________________

  #190  
Oud 22 August 2008, 09:42
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Ik ben gewoon naar 2.0.2 gagaan heb het nog niet gejailbreakt, maar mis Cydia of installer (nog) niet.

Mijn iPhone is er wel sneller op geworden opzich een verbetering.
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #191  
Oud 22 August 2008, 10:19
ash969's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Het is gelukt om opnieuw firmware 2.0.2 erop te zetten met de nieuwe versie QuickOwN.

Alleen nu als ik op Youtube klik, krijg ik de melding u moet eerst verbinden met itunes en internet verbinding om youtube te activeren.

Ik heb het al meerdere malen gesynchroniseerd met itunes, en internet werkt via Wi-Fi.

weet iemand wat er aan de hand kan zijn?
  #192  
Oud 22 August 2008, 12:56
Basil's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 28
Cool Ik heb het zelfde

Heb toch nog een keer opnieuw deze upgrade naar 1.2.0.2 uitgevoerd! met de nieuwe QuickPwnGui120 en met slechts de laatste orginele 1.2.0.2 firmware.

Ben erg blij. allleen nu even dat Youtube verhaal oplossen.

Voor de gene die het toch nog willen weten:

* Herstel of restore naar en met firmware 1.2.0.2 orgineel.
*QuickPwnGui120 met de orginele 1.2.0.2 firmware.

Zorg ervoor dat de .exe > van QuickPwn en de .IPSW firmware file bij elkaar in de zelfde map zitten.

Kind kan de was doen. De rest gaat van zelf.
Lees goed in het scherm wat er gevraagd wordt en het kan niet fout gaan.
Krijg je de iPhone de eerste keer niet meteen in DFU mode, geen paniek, gewoon weer opnieuw beginnen met de GO van QuickPwnGui120.

Ik heb niet gekozen voor Installer, te buggy, Cydia wordt de tool to be, is het eigenlijk al en ik heb mijn appeltje weer tgerug.
  #193  
Oud 22 August 2008, 13:08
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Basil Bekijk bericht
Heb toch nog een keer opnieuw deze upgrade naar 1.2.0.2 uitgevoerd! met de nieuwe QuickPwnGui120 en met slechts de laatste orginele 1.2.0.2 firmware.

Ben erg blij. allleen nu even dat Youtube verhaal oplossen.

Voor de gene die het toch nog willen weten:

* Herstel of restore naar en met firmware 1.2.0.2 orgineel.
*QuickPwnGui120 met de orginele 1.2.0.2 firmware.

Zorg ervoor dat de .exe > van QuickPwn en de .IPSW firmware file bij elkaar in de zelfde map zitten.

Kind kan de was doen. De rest gaat van zelf.
Lees goed in het scherm wat er gevraagd wordt en het kan niet fout gaan.
Krijg je de iPhone de eerste keer niet meteen in DFU mode, geen paniek, gewoon weer opnieuw beginnen met de GO van QuickPwnGui120.

Ik heb niet gekozen voor Installer, te buggy, Cydia wordt de tool to be, is het eigenlijk al en ik heb mijn appeltje weer tgerug.
Ik wacht wel op of en Mac versie van Quickpwn of een update van Pwnage.
Maar even over je probleem van youtube probeer het volgende eens....
instellingen -> algemeen -> stel opnieuw in -> herstel alle instellingen. of herstel netwerkinstellingen

Heeft bij mij welees geholpen met de mail die crashde naar overgang 2.0.1
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #194  
Oud 22 August 2008, 13:33
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, Belgi
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ash969 Bekijk bericht
Het is gelukt om opnieuw firmware 2.0.2 erop te zetten met de nieuwe versie QuickOwN.

Alleen nu als ik op Youtube klik, krijg ik de melding u moet eerst verbinden met itunes en internet verbinding om youtube te activeren.

Ik heb het al meerdere malen gesynchroniseerd met itunes, en internet werkt via Wi-Fi.

weet iemand wat er aan de hand kan zijn?
Je moet een youtube patch installeren. Ik had hetzelfde probleem. Ik heb de patch thuis staan, ik zal de patch vanavond even online zetten. Je kan er ook eens naar googlen
  #195  
Oud 22 August 2008, 14:31
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Waarom heb ik daar helemaal geen last van? ipsw zat niet in dezelfde map en had in qucikpwn 2.0.1 geselcteert.
__________________

  #196  
Oud 22 August 2008, 14:38
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 32
Standaard

Bij mij blijft Quickpwn continu hangen na de zgn. DFU stand. Na 100% doet ie helemaal niks meer...Ligt dit aan mij? Of zijn er misschien meer mensen die dit probleem gehad hebben?
Edit: Probleem opgelost. Het lag aan een (schijnbaar) verkeerd ipsw. bestand. Een 2.01 bestand dat ik had staan accepteerde hij helemaal niet en bij een 2.02 bestand bleef hij op hangen. Had gelukkig nog een 2.01 gedownload en die accepteerde hij meteen.

Laatst gewijzigd door BjornB; 22 August 2008 om 14:59.
  #197  
Oud 22 August 2008, 14:39
Basil's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gligoth Bekijk bericht
Waarom heb ik daar helemaal geen last van? ipsw zat niet in dezelfde map en had in qucikpwn 2.0.1 geselcteert.
Dat van die zelfde map met de IPSW file is fijn voor jou, maar de uitleg/handleiding van QuickPwn geeft aan dat het nodig is.

En waarom jij geen Youtube problemen hebt? waarschijnlijk omdat jij de enige bent die een QuickPwngui120 uitvoerd met een 1.2.0.1 firmware file, terwijl wij dat gewoon met de orginele 1.2.0.2 firmware file gedaan hebben.

Ik had er tot firmware file 1.2.0.1 ook nooit last van gehad.
  #198  
Oud 22 August 2008, 14:56
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Wil nu ook naar 2.0.2 . Maar waarom werkt quickpwn niet zo als winpwn. Is het de bedoeling dat ik eerst via itunes gewoon de orginele 2.0.2 erop zet en dan pas quickpwnGUI120 gebruik? Want heb dit via een gejailbreakte versie van 2.0.1 gedaan maar bij info blijft 2.0.1 staan. En vond al dat ie erg snel klaar was.. Iemand
  #199  
Oud 22 August 2008, 15:15
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
Wil nu ook naar 2.0.2 . Maar waarom werkt quickpwn niet zo als winpwn. Is het de bedoeling dat ik eerst via itunes gewoon de orginele 2.0.2 erop zet en dan pas quickpwnGUI120 gebruik? Want heb dit via een gejailbreakte versie van 2.0.1 gedaan maar bij info blijft 2.0.1 staan. En vond al dat ie erg snel klaar was.. Iemand
ja dat is de bedoeling updaten naar 2.0.2 in itunes en dan quickpwn erover, even de laatste versie downloden van quickpwn(deze Download here! ) en goed lezen dan lukt het zeker weten!
suc6
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #200  
Oud 22 August 2008, 16:01
Basil's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 28
Standaard How to

In de eerste release van QuickPwn vond je de volgende instructie:

INSTRUCTIONS
------------
Due to limited QA resources, only phones on 2.0.1 firmware are currently
supported.
1) Drop an unmodified 2.0.1 IPSW downloaded directly from Apple into the same
folder as the quickpwn.exe binary.
2) Close all other applications, including of course iTunes and iTunes Helper
3) Double-click:
iPhone 3G.bat if you have an iPhone 3G
iPhone 2G.bat if you have a first-generation iPhone
iPod touch.bat if you have an iPod touch.
3) Follow the on-screen instructions

*Inmiddels is de nieuwe versie ook gechikt voor firmware 1.2.0.2 *
Hier >> http://xs1.iphwn.org/releases/QuickPwnGUI120.zip

Dit betekent ook dat je het hele proces slechts met firmware 1.2.0.2 kan uitvoeren, in tegenstelling tot de eerste release had je ook nog firmware 1.2.0.1 nodig voor de jailbreak.

Ik merk dat bij punt 2) veel van jullie niet begrijpen of vergeten dat je ook de Itunes helper services moet afsluiten, dus niet alleen Itunes! maar dus ook in je Taskmanager van Windows deze services Itunes helper stoppen.

Suc6.

Laatst gewijzigd door Basil; 22 August 2008 om 16:09.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: unlock 3.1.3 gelukt basdejong Unlock 13 13 May 2010 23:16
iPhone 1e gen.: Unlock niet gelukt rensiejjj Unlock 11 10 December 2009 18:07
iPhone 3G: IPHONE 3G met 3.1 unlock gelukt derlob Unlock 0 1 October 2009 21:27
iPhone 3GS: Jailbreak en unlock gelukt! aikoN Unlock 67 6 September 2009 12:46
1.1.2 unlock gelukt, alhoewel? Ketsjap Archief 2 6 January 2008 10:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:02.