Ervaringen iOS6

Ervaringen iOS6 discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Dubbelo7 Op ios 6 beta 2 verbind mijn 4s wel aan wifi maar als ik hem gebruik werkt hij gwn niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 28 June 2012, 22:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dubbelo7 Bekijk bericht
Op ios 6 beta 2 verbind mijn 4s wel aan Wi-Fi maar als ik hem gebruik werkt hij gwn niet alles geprobeert , herstel , naar de instellingen van mijn router gekeken , alle netwerkinstellingen gewist, vergeet dit netwerk . Alles dus , iemand een oplossing
Zeker ook een KPN modem? Heb er zelf ook last van zodra ik verbind met een ander netwerk werkt het wel.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 30 June 2012, 01:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2012
Berichten: 2
Standaard

beta 2 is al aardig stabiel hoor! (mag verder niks zeggen)
  #143  
Oud 30 June 2012, 15:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daveve Bekijk bericht
Zeker ook een KPN modem? Heb er zelf ook last van zodra ik verbind met een ander netwerk werkt het wel.
Ja ik heb ook kpn irritant zeg !
  #144  
Oud 1 July 2012, 21:36
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mikezv Bekijk bericht
beta 2 is al aardig stabiel hoor! (mag verder niks zeggen)
lol. Voor wat zou je verder niks mogen zeggen? Staatsgeheim?

.
  #145  
Oud 1 July 2012, 21:53
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
lol. Voor wat zou je verder niks mogen zeggen? Staatsgeheim?
Non Disclosure Agreement (NDA) met Apple
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #146  
Oud 1 July 2012, 22:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Non Disclosure Agreement (NDA) met Apple
Alsof jij de enige bent die het weet , miljoenen andere mensen hebben het en het is allang bekend wat er in ios6 beta is
  #147  
Oud 3 July 2012, 14:03
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Dat betekent niet dat je zomaar alles mag zeggen Als jij een blogpost maakt met een programmeer tutorial waarin iOS6 functies gebruikt worden, gegarandeerd dat je dan je Developer license kwijt bent. Dit hele topic is volgens mij al in strijd met de NDA. maargoed dat kan ik mis hebben.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #148  
Oud 3 July 2012, 14:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 34
Standaard

Als jij bijv jan heet en je zegt al die functies hier onder de naam henk hoe moeten ze dan weten dat jij die jan bent -.- , ze controleren niet alleen jou
  #149  
Oud 3 July 2012, 18:30
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Dat klopt, maar dat neemt niet weg dat je nog steeds onder NDA staat. Er is een prima plek om nieuwe features te bespreken en dat is het developer forum van apple zelf. Daar hoor je heen te gaan voor vragen die onder NDA staan.
  #150  
Oud 4 July 2012, 10:00
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Paar kleine zaken:
  1. Het is me een paar keer gebeurd dat een telefoongesprek wordt afgebroken door een (korte) herstart van de iPhone 4S
  2. Bij het vanuit een applicatie toevoegen van een foto duurt het vaak relatief lang voordat ik werkelijk 'in' de Filmrol zit
  3. Tijdens het typen van bijv. een cijfer of vraagteken gebruik ik vaak het handigheidje dat ik dat doe door de bewuste toetsenbalk aan te raken en vandaaruit direct het cijfer in te voeren door mijn vinger op het scherm te houden. Pas als ik het bewuste teken met mijn vinger vind, laat ik het scherm los waarna automatisch het eerdere invoerscherm weer verschijnt (hmm, lange omschrijving voor iets wat tijd moet besparen ). In de beide beta's heb ik geregeld dat dit niet lekker werkt, er verschijnt bijv. een ander teken dan ik selecteerde of het doet helemaal niks
  4. Fotostream vanaf mijn iPhone werkt niet lekker terwijl dat vanaf de andere iDevices probleemloos gaat.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #151  
Oud 5 July 2012, 17:51
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2008
Berichten: 148
Standaard

Even een reactie op Butcher hierboven:1), nog niet gemerkt mijn mijn iPhone 4, heb wel dat er vaak rare geluiden klinken ofdat het gesprek nogal gescrambled klinkt (onverstaanbaar).
2), dacht dat het aan mijn "trage" iPhone 4 lag
3), en ik maar denken dat ik gek werd, is dus een bugje
4), same here. Op mijn iPad en ATV2 met iOS 5 staat mijn volledige Photostream, maar op mijn iPhone met iOS 6 beta staan alleen de foto's van ongeveer een maand terug. Oudere foto's krijg ik er niet op.
  #152  
Oud 7 July 2012, 18:51
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 29
Standaard

Ik heb iets (leuks) opgemerkt in de iPod app in iOS 6. Wanneer ik deze in mijn Beatbox zet en het volume omhoog draai gaan de afbeelding, de volumeknopjes en lijnen meetrillen. Het is lastig uit te leggen, zal er van de week een filmpje van maken.
  #153  
Oud 7 July 2012, 19:07
» iPhone 6s 64GB (Rosgoud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Locatie: Regio Eindhoven
Berichten: 91
Send a message via twitter to iTompie
Standaard

Ik heb iOS 6 beta 2 sinds gisteren weer op m'n iPod touch gezet (nadat hij onlangs ineens van 3,7 GB naar 1,9 GB ruimte ging om een onbekende reden). Nu loop ik tegen hetzelfde probleem aan waar ik de vorige keer ook al een hele tijd last van had. Dit probleem was toen enkele dagen later weer verholpen, maar ik vind 't toch raar: de iTunes en App Store worden niet in het 'iOS 6 interface' getoont. Je ziet wel zwarte balken enzo, maar de Stores zlf gebruiken het oude interface. Enig idee hoe dat zou kunnen komen?
__________________
13-inch rMBP (begin 2015)| iPhone 6s 64 GB Rose Gold | iPad mini 4 16 GB Space Gray | Apple Watch Sport | Apple TV 4​
  #154  
Oud 7 July 2012, 19:09
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iTompie Bekijk bericht
Ik heb iOS 6 beta 2 sinds gisteren weer op m'n iPod touch gezet (nadat hij onlangs ineens van 3,7 GB naar 1,9 GB ruimte ging om een onbekende reden). Nu loop ik tegen hetzelfde probleem aan waar ik de vorige keer ook al een hele tijd last van had. Dit probleem was toen enkele dagen later weer verholpen, maar ik vind 't toch raar: de iTunes en App Store worden niet in het 'iOS 6 interface' getoont. Je ziet wel zwarte balken enzo, maar de Stores zlf gebruiken het oude interface. Enig idee hoe dat zou kunnen komen?
Het is een bta , misschien dat het in beta 3 verholpen is, verder heb je er niet veel last van neem ik aan?
  #155  
Oud 7 July 2012, 19:11
» iPhone 6s 64GB (Rosgoud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Locatie: Regio Eindhoven
Berichten: 91
Send a message via twitter to iTompie
Standaard

Bta of niet, ik heb de stores wel een tijdje in het nieuwe interface gezien. Daarom vind ik 't nogal vreemd. Niet dat het veel uitmaakt (dat horizontaal scrollen tussen apps ging nogal traag), maar 't is gewoon vreemd dat ik wel gewoon een tijdje ervan gebruik heb kunnen maken.
  #156  
Oud 9 July 2012, 09:32
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ik had dat in het allereerste begin ook. Toen snapte ik ook al dat gedoe niet en een uur laten was het opeens wel in die nieuwe interface.
  #157  
Oud 9 July 2012, 16:09
» iPhone 6s 64GB (Rosgoud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Locatie: Regio Eindhoven
Berichten: 91
Send a message via twitter to iTompie
Standaard

De nieuwe stores zijn bij mij inmiddels ook alweer zichtbaar. Hoe dat zo komt, weet ik niet. Maar dat zal me verder een worst wezen.
  #158  
Oud 9 July 2012, 17:09
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 August 2011
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iTompie Bekijk bericht
De nieuwe stores zijn bij mij inmiddels ook alweer zichtbaar. Hoe dat zo komt, weet ik niet. Maar dat zal me verder een worst wezen.
ze komen pas beschikbaar wanneer je een app hebt gedownload..
  #159  
Oud 9 July 2012, 17:50
» iPhone 6s 64GB (Rosgoud) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2010
Locatie: Regio Eindhoven
Berichten: 91
Send a message via twitter to iTompie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door michiel1996 Bekijk bericht
ze komen pas beschikbaar wanneer je een app hebt gedownload..
Is dat zo? 't Is me niet opgevallen, maar nu je het zegt... Ik heb gisteren op een gegeven moment via het Instellingen-menu van de Facebook-integratie de applicatie even gedownload. En niet veel later, toen ik even de App Store opende, kreeg ik inderdaad de nieuwe store. Dus 't zou zeker wel kunnen kloppen.

EDIT: Ik ben er net achter gekomen dat ik zelfs gewoon de beta van iCloud (beta.icloud.com) kan gebruiken. En ik ben tevreden hierover. Notities en Herinneringen aanpassen is een fijne optie, maar ook het notificatiesysteem is een heel leuke toevoeging.

Laatst gewijzigd door iTompie; 9 July 2012 om 18:11.
  #160  
Oud 10 July 2012, 16:06
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2010
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dubbelo7 Bekijk bericht
Ja ik heb ook kpn irritant zeg !
Opgelost!

Na veel moeilijk gedoe met de instellingen... blijkt het vrij simpel te zijn om het internet op de iPhone en de Mac aan de praat te krijgen...

Ik heb de instellingen van mijn Experiabox veranderd in:

IEEE 802.11g only

Channel op 7 (Als deze maar niet op automatisch staat)

Enable WMM QoS (Uitgezet)

Ik hoop dat deze instellingen hetzelfde effect hebben voor de andere ios6 en ML beta gebruikers met een Experiabox.

Laatst gewijzigd door biggest; 10 July 2012 om 18:19.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
App Store iOS6 apotheosis iPhone algemeen 13 3 October 2012 19:18
Facebook iOS6 Manglo iPhone Apps 3 20 September 2012 17:21
update ios6 bananarip iPad algemeen 0 20 September 2012 12:56
iPhone 4S // iOS6 JackingNL iPhone algemeen 15 17 September 2012 13:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:02.