[3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows)

[3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Helloww, Update met I-tunes en Jailbreaken met QuickPwn ging prima... Alleen nu blijft hij echt al 20 minuten in de 'opstart' modus hangen, af en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 22 September 2008, 15:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 24
Standaard Opstarten na Jailbreaken

Helloww,

Update met I-tunes en Jailbreaken met QuickPwn ging prima...
Alleen nu blijft hij echt al 20 minuten in de 'opstart' modus hangen, af en toe trilt hij even kort, maar meer dan dat doet hij ook niet.

Iemand enig idee wat ik nu het beste kan doen? heb al geprobeerd hem nogmaals te jailbreaken, het breaken ging prima maar weer hetzelfde probleem.

Gr,

Lega
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #122  
Oud 22 September 2008, 15:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 165
Standaard

Meerdere mensen hier hebben hetzelfde probleem gehad. Op de een of andere manier blijkt het jailbreaken het beste te lukken als je je iphone helemaal leeghaalt en 2.1 erop zet vervolgens jailbreakt en dan pas weer apps en muziek eropzet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door M1ch3l Bekijk bericht
Dit heb ik dus ook gehad. Mij is het in eerste instantie niet gelukt hem weer op te starten na het doen van de 2.1 jailbreak.

Oplossing:
1. DFU-mode en dan herstellen.
2. Synchoniseren annuleren
3. Opnieuw de jailbreak doen met QuickPwn
4. Synchoniseren zodat je al je apps en muziek weer terug hebt.
5. Je gejailbreakte iPhone is klaar voor gebruik

Laatst gewijzigd door M1ch3l; 22 September 2008 om 15:23.
  #123  
Oud 22 September 2008, 16:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 24
Standaard

Nu start hij inderdaad weer op... ik heb de 5 stappen die M1ch3l noemt doorlopen en dit lijkt beter te gaan. Heb nu alleen helemaal geen ontvangst meer...
Dacht dat ik die fout ergens anders ook gelezen heb, maar kan hem zo 1,2,3 niet terug vinden. Kan ik via Itunes de carrier settings los downloaden?
of moet ik iets anders doen?
Thanks weer!
  #124  
Oud 22 September 2008, 19:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 51
Standaard

het is mij ook gelukt

deze stappen heb ik gevolgd
1. Maakt een back-up van je iphone via Itunes
2. DFU-mode en dan herstellen.
3. Keuze van nieuwe Iphone instellingen of restore terug zetten negeren
4. Opnieuw de jailbreak doen met QuickPwn
5. Restore de back-up ( ik hem mijn instellingen weer terug)
6. Synchoniseren zodat je al je apps en Muziek weer terug hebt.
7. Je gejailbreakte iPhone is klaar voor gebruik

ik heb een Iphone 3G met 2.1 Firmware voor 2 weken
maar nu gejailbreakd geweldig

en complete nieuwe wereld gaat open voor mij
  #125  
Oud 22 September 2008, 19:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 15
Standaard

De mensen die vanaf M1ch3ls post aangeven dat het nu opeens wel lukt hebben dit topic niet goed doorgelezen.
Please lees eerst ff goed het topic door, je zult er veel van leren en begrijpen. Ik ben ook eerst wezen lezen hier op het forum en het is mij een stuk duidelijk geworden! Voor beginners al gevorderde iPhone gebruikers is dit een reuze handig forum!!!

Ik heb zelf ook het probleem gehad en aangegeven dat de post over het opstart probleem verholpen zou worden door de post van M1ch3l...
  #126  
Oud 22 September 2008, 19:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door M1ch3l Bekijk bericht
Je maakt voordat je ook maar iets doet (automatisch in itunes) een backup en zet die terug als het misgaat.

Je hebt uit dommigheid een middag verspild!?

Nee hoor. Ik had een backup gemaakt, maar ook bij het laden van die backup liep de boel vast )weer dat eeuwige` applelogo en dat getril.....
  #127  
Oud 22 September 2008, 21:09
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 561
Standaard

Ik wou nu eerst even proberen mijn iPod Touch via QuickPwn te jailbraken en als dit goed gaat mijn iPhone te doen. Beide gebruiken Firmware 2.1, maar waar haal ik de 2.1 file vandaan, bij 'Browse for firmware' moet ik er namelijk eentje kiezen, maar ik heb geen flauw idee waar ik deze vandaan kan halen. Kan iemand mij helpen?
  #128  
Oud 22 September 2008, 21:11
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2008
Berichten: 39
Standaard

Via: https://forum.iculture.nl/f59/i...-firmware.html
Anders via Itunes, kies je gewoon voor download alleen.
  #129  
Oud 22 September 2008, 21:16
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hjalmarr Bekijk bericht
Via: https://forum.iculture.nl/f59/i...-firmware.html
Anders via Itunes, kies je gewoon voor download alleen.
die link die je geeft zijn 2.1 firmwares voor een iphone, die van een ipod touch wijken iets af ookal is het allebei 2.1

Edit: iets te snel gereageerd en niet goed gelezen!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #130  
Oud 22 September 2008, 21:28
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 561
Standaard

Ik zie nu een vreemd mannetje en hij is druk bezig dus het ziet ernaar uit dat het gelukt is, ik heb het weliswaar direct op mn iPhone gedaan. Heb het een weekje volgehouden met de originele firmware .

Edit: Apple logo blijft wel heel lang staan.

Edit 2: Is dit normaal? Hij is nog steeds niet door gestart.

Laatst gewijzigd door xynta; 22 September 2008 om 21:30.
  #131  
Oud 22 September 2008, 21:34
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xynta Bekijk bericht
Ik zie nu een vreemd mannetje en hij is druk bezig dus het ziet ernaar uit dat het gelukt is, ik heb het weliswaar direct op mn iPhone gedaan. Heb het een weekje volgehouden met de originele firmware .

Edit: Apple logo blijft wel heel lang staan.

Edit 2: Is dit normaal? Hij is nog steeds niet door gestart.
dat mannetje wat je ziet is het aangepaste recovery mode logo

en het duurt wel even maar niet super lang, als het langer duurt dan 10 minuten moet je misschien overwegen om het nog een keer te doen!
  #132  
Oud 22 September 2008, 21:37
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 561
Standaard

Ik heb nu het Apple logo, hij heeft al 2x getrild. Als die het nou niet doet, moet ik hem dan herstellen en het nogmaals doen?

Heb gehoord dat het eerste keer starten wel 10 minuten kan duren, klopt dat?

Edit, hij heeft al 4x getrilt en staat nog steeds op het Apple logo.

Edit2: Hij is opgestart en doet het nog perfect, al mn applicaties staan er nog op. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Laatst gewijzigd door xynta; 22 September 2008 om 21:40.
  #133  
Oud 22 September 2008, 21:43
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xynta Bekijk bericht
Ik heb nu het Apple logo, hij heeft al 2x getrild. Als die het nou niet doet, moet ik hem dan herstellen en het nogmaals doen?

Heb gehoord dat het eerste keer starten wel 10 minuten kan duren, klopt dat?

Edit, hij heeft al 4x getrilt en staat nog steeds op het Apple logo.

Edit2: Hij is opgestart en doet het nog perfect, al mn applicaties staan er nog op. Heel erg bedankt voor jullie hulp!
ik wou net gaan zeggen als hij blijft trillen op het apple logo dan moet je hem weer even herstellen in itunes!

Maar gelukkig is alles in orde gekomen!

Alles apps blijven erop staan omdat je de iphone legaal update en pas naderhand een jailbreak uitvoert!
  #134  
Oud 23 September 2008, 00:02
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 561
Standaard

En nu vroeg ik me af, als er nu bijvoorbeeld een 2.2 update komt en ik wil mijn iPhone updaten via iTunes, ik begrijp dat ik dan opnieuw een Jailbreak moet uitvoeren en dat de via Cydia gedownloaden applicaties opnieuw moeten worden geinstalleerd. Maar kan ik nog wel steeds moeiteloos updaten via iTunes?
  #135  
Oud 23 September 2008, 01:16
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xynta Bekijk bericht
En nu vroeg ik me af, als er nu bijvoorbeeld een 2.2 update komt en ik wil mijn iPhone updaten via iTunes, ik begrijp dat ik dan opnieuw een Jailbreak moet uitvoeren en dat de via Cydia gedownloaden applicaties opnieuw moeten worden geinstalleerd. Maar kan ik nog wel steeds moeiteloos updaten via iTunes?
je kan alles wat je met cydia hebt geinstalleerd back-uppen met apt.back-up!

mocht je weer moeten herstellen of updaten dan kan je met die back-up alles terug zetten!
  #136  
Oud 23 September 2008, 02:10
FleavKe's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Lommel
Berichten: 66
Standaard

Voor als deze uitleg nog nuttig kan zijn voor iemand...
Bij mij is het ook gelukt. Van de originele 2.1 naar de jailbreak. In 5 minuten geklaard. Mijn muziek enz... heb ik niet moeten backuppen.

Naar mijn bescheiden mening is de veiligste manier dus eerste origineel en dan jailbreak. Voor als dit de eerste keer is voor iemand... de handleiding om te jailbreaken kan je makkelijk vinden op het net.
  #137  
Oud 23 September 2008, 10:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 24
Standaard

Goedemorgen Iphone lovers

Inmiddels heb ik firmware 2.1 er succesvol op staan en uiteraard gelijkt mijn Iphone gejailbreaked. Ben niet zo slim geweest om alle 'oude' cydia apps te backuppen, maar wilde toch even compleet opnieuw beginnen. Echter als ik nu Winterboard installeer dan lijkt dit prima te gaan, maar verschijnt het Winterboard icoontje niet op mijn springboard / desktop. Iemand die dit probleem ook heeft gehad?
Winterboard is toch gewoon geschikt voor FW 2.1?
of moet ik nog een andere app eerst installeren voordat Winterboard werkt?
Thanks weer!
  #138  
Oud 23 September 2008, 10:14
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Legalize Bekijk bericht
......Winterboard is toch gewoon geschikt voor FW 2.1?
of moet ik nog een andere app eerst installeren voordat Winterboard werkt?
Thanks weer!
Yep, staat hier ook gewoon op mijn 2.1FW, zonder trucs, gewoon geinstalleerd.

Installatie al eens opnieuw gedaan? (reinstall)

Off-topic

b.t.w. pas je profiel ff aan, aan de juiste FW-versie


__________________
Je moet de mening van een meerderheid niet verwarren met de waarheid.
http://www.postbus31.com
  #139  
Oud 23 September 2008, 10:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: aartselaar, belgie
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timm6545 Bekijk bericht
Het gaat mij om dit verhaal:
iPhone News & Review Blog Archive How To Upgrade In iTunes
Opzich wel duidelijk, maar hier word niks verteld over installer en de speciale geinstaleerde items die met installer zijn gewijzigd enz.
Ik heb zelf de test eens gedaan, en inderdaad, als ik upgrade naar 2.1 met mijn gejailbreakte 2.0.2 dan heb ik bijna 500mB aan "andere",heb dan een restore gedaan en met een backup alles er weer opgezet en dan heb ik nog 240mB "andere".Vermits ik niets met installer heb geinstalleerd kan ik hier niet de gevolgen van zeggen maar deze zullen dezelfde zijn als van cydia veronderstel ik.DUS: best steeds clean beginnen en niet voort breien op vorige versies lijkt de boodschap.
  #140  
Oud 23 September 2008, 10:54
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Legalize Bekijk bericht
Goedemorgen Iphone lovers

Inmiddels heb ik firmware 2.1 er succesvol op staan en uiteraard gelijkt mijn Iphone gejailbreaked. Ben niet zo slim geweest om alle 'oude' cydia apps te backuppen, maar wilde toch even compleet opnieuw beginnen. Echter als ik nu Winterboard installeer dan lijkt dit prima te gaan, maar verschijnt het Winterboard icoontje niet op mijn springboard / desktop. Iemand die dit probleem ook heeft gehad?
Winterboard is toch gewoon geschikt voor FW 2.1?
of moet ik nog een andere app eerst installeren voordat Winterboard werkt?
Thanks weer!
Dit heb ik ook gehad. Wat bij mij het probleem opleverde was Poof! In mijn vorige firmware 2.01/jailbreak had ik met poof, winterboard gehide. Na de 2.1 update en opnieuw de jailbreak te hebben uitgevoerd heb ik poof ook opnieuw geinstalleerd en tot mijn verbazing stond winterboard bij mij nog steeds gehide. Give it a shot!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Jailbreak 391 16 July 2009 13:29
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Unlock 80 4 July 2009 14:36
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Jailbreak 203 18 April 2009 20:17
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Unlock 50 7 February 2009 18:45
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Unlock 254 21 November 2008 16:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:56.